wow efektus szerintem az ára láttán is lesz
![;]](/dl/s/v1.gif)
:)

wow efektus szerintem az ára láttán is lesz
![;]](/dl/s/v1.gif)
:)

Mennyi mostan egy játékra is alkalmas TFT?
Egyébként a tesztben szereplő TFT:
VG710S ViewSonic 139080,-
Itten már van : Bővebben: link
[Szerkesztve]

Bizony bizony ezeket a monitorokat még nem a mi pénztárcánkhoz szabták,de remélem ez idővel változni fog.
Erőt s erényt!

Ez biztos nagyon jó monitor, de ez a 17-es TFT 16 ms-el már lassan 2 éves történet, az LG1710B-m nekem is majd 1,5 éve van meg, ami szintén 17-es 16 ms-os, DVI-s és abszolút utánhúzásmentes minden játékban, nem lepődnék meg, ha ugyanaz a panel lenne ebben a modellben is.
Az egyetlen gond, hogy az árak nem nagyon változnak TFT fronton - én a sajátomat 1,5 éve vettem 110-ért, és ma is ennyi egy ilyen monitor - nettóban..
Pedig azt hittem, hogy ilyenkorra már simán 19-est veszek 12 ms-osat, olcsóbban, bár egyelőre felesleges, mert a mostani - nekem tökéletes.

Játszani szoktál rajta?
''utánhúzásmentes minden játékban''
btw cím elég hogyismondjam...érdekes, mivel azt feltételezi, hogy mindenkinek van 130 ropija moncsira 
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Áldom az eget, hogy nem sikerült a héten megvennem a VP171B-t. 
Inkább ez.
Nagyon jó kis monitor, bár a VP171B kicsit jobban tetszik, de ezek szerint ennek még szebb a képe amellett, hogy 16ms...
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
Még jó, jogy olvasom a PH!-t.
most raktam vindózt, mindjárt msn is felmegy, és megbeszéljük.
--Zsoltee
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Elnézést kérek a hiányzó ár miatt, ezt hamarosan pótoljuk, csak egyelőre utána kell nézni a forgalmazó árainak..
http://mlzphoto.blog.hu/

HI!
Nekm az a gyanum, hogy lassan lassan megerkeznek az egyre jobb kepminnoseget produkalo gyors panelok, es azokat kezdik megjelentetni kolonbozo kontosokben es a gyarto /cimkezo/ vermersekletetol fuggoen hivja oket 12-16ms-es paneloknak! Persze azon sem lepodnek meg, ha egyes paneloknel nem a 16ms-es rt gyorsitasa lenne a cel, hanem a minoseg javitasa, lasd eszt a vs-t!
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Nekem vp171b van sztem az jobb mint ez, de amugy az a velemenyem, hogy ezek nem olyan jok. Pixelhibara nincs csere, a feketeje foltos (oldalrol mocskosul bevilagit). Ezeket sajna elfelejtik megemleteni a cikkben. Eladtunk mar par ilyen moncsit es mind ilyen volt. Ilyenkor kicsit ugy erzem, hogy fizetett a teszt, bocsi ha megsertettem valakit. Inkabb nezd meg a samsung 172x-et es vegyel olyat. Nem jarsz rosszul. 
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

+ÁFA = 173.850
azért ez egy kicsit húzós ár szerintem
''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''

már csak 100.000 nettóban

én pl. olyat veszek holnap (172X-et)
ja és az 12ms reakcióidejű...

ÉS az mennyibe kerül?
Mindig az X jelöli a pontot...

sulinetben veszem így bruttó 148.000, ugyanitt sulinet nélkül 142.000, de szerintem sulinet nélkül 142.000 alatt is hozzá lehet jutni, ha jól körbenézel.
Amúgy sulinetben a legtöbb helyen 161.000.
Ezek mind bruttó árak. Bár most lehet, hogy 142.000-ért kapom sulinetben is, mert email-ben 142.000-t igazoltak vissza, de lehet, hogy 148.000 lesz, mert valószínű elszúrták az online árlistát, mert ugyanannyira írják sulinetben mint anélkül. (www.pcland.hu)

A Samsung monitora jó, de annak is sz@r a megvilágítása (ugyanúgy foltos a feketéje mint ennek - Tapasztalat).

nekem ennyiért jó lesz ez a sz@r samsung is
majd ha nyerek a lottón (bár nem lottózom) akkor veszek eizo-t vagy iiyama-t vagy olyat aminek semmije se sz@r.

Huh, ennyiért már Eizo-t kapok...
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Félreértés ne essék! Nem azt mondtam, hogy szar a Samsung. Sőt, TFT-k közül szerintem most az egyik legjobb (sebesség tekintetében mindenképpen), csak vki itt a Samsungot ajánlotta a tesztben szereplő monitor helyett (és a megvilágítást hozta fel példaként, hogy az jobb a Samsungon), és én csak arra válaszoltam. Nem kell kiforgatni a szavaimat. Vegyél nyugodtan Samsungot, én is azt vennék itthonra ha...de egyenlőre még várok.

''[...]a feketeje foltos (oldalrol mocskosul bevilagit). Ezeket sajna elfelejtik megemleteni a cikkben. [...]Ilyenkor kicsit ugy erzem, hogy fizetett a teszt[...]'' - ejnye, elolvastad a bemutatót? Írtam is benne: ''Az erős háttérvilágítás miatt az egész képernyőt fedő fekete kép némileg világos volt.'' és a Bővebben: link linken látható is a kép a full feketéről..

sulinetben? hol? 
tudtommal sulinetben nincs eizo.
amit meg ennyiért kapsz eizo-t az nem biztos, hogy jobb ennél.

ok, nem forgatom ki.
a sz@r-t idézőjelesen értettem 
Marha jópofa dolog beszólni úgy, hogy tollvonással áthúzod az egész PH!-t (''fizetett a teszt''), majd utána odaírni, hogy ''bocsi''.
Inkább ne vádaskodj legközelebb, ha kérhetem... 

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
A ''bocsi'' egy kicsit keves, nem?
while (!sleep) sheep++;
Na, ezt mondom...
while (!sleep) sheep++;
Főleg, hogy ráadásul egy kereskedéssel foglalkozó valakiről van szó. Ha már elfogultságnál tartunk... 

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Szerintem is kár fikázni a cikket, MLaca korrektül leírta és képpel is demonstrálta az átszűrődő háttérvilágítást.
Megjegyzés:
A záridő és a rekesz nem mond túl sokat a beállított érzékenység nélkül (bár a metadata-ban ott áll, hogy 100-as az ISO). Azonban így is látható, hogy a fekete képernyő alja világosabb, mint a közepe-teteje. Úgy látszik, ezen a hibán még mindig nem léptek túl a gyártók, ami azért is zavaró, mert ez nemcsak a teljesen fekete képernyőn tűnik fel, hanem mindenhol, ahol vannak sötétebb tónusok.
Szerintem érdemes lett volna még azt leírni, vajon a fényerő változtatása módosítja-e a háttérvilágítás erejét. Mert ha nem, akkor kisebb fényerőnél/kontrasztnál illetve sötétben még zavaróbb lehet az átszűrődő háttérvilágítás, főképp ha nem teljesen szemből nézzük - máepedig a képernyő teljes felületére nem oldható meg egyszerre.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
MLaca:
A cikkben ezt írod: ''Beépített tápja sem okozott gondot: a monitorok által rettegett Mid-Range Streaking teszt kép sem mutatott semmiféle zsizsikelést.'' Ezzel szemben a második oldalon a csatlakozókat mutató képen a DVI bemenettől balra én egy külső tápbemenetnek látszó tárgyat látok, nem látok viszont 230 V-os bemenetet.
???
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Laca: legközelebb megvizslathatnád azt a 172x-es samsungot is
Csak, hogy legyen mihez viszonyítani egy halandónak is ezt a moncsit.
Nagyon hasznos a cikk, GG Laca és PH! 

Hát igen ez már nagyon bejön.
Lassal eléri a technológia azt a szintet amikor már az én izlésemnek is megfelel.
Ezt már nagyon bevállalánám. Igen? vagy Nem? 
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

majd az oled monitorok azoknak nincs háttérvilágítása, és állítólag olcsobbak is lesznek, addig nekem teljesen jó CRT 
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Csak kíváncsi voltam, elolvasod-e rendesen és figyelmesen a cikket
(Köszi, javítva!).
Azért megnézném, mit fikáztok ennyire... Ami monitor elõtt most ülök, annak is a sarkán a 3 papagáj ott figyel, s szerintem azér tudnak monitort gyártani.
Linux.... The choice of a GNU generation.

Tan'tó bácsi kérem, én készültem
.
Az OLED élettartama állítólag még mindig elég rövid, én párezer óráról hallottam nemrég. Másfelől olvastam OLED kijelzős mobiltelefonról, vagyis erősen fejleszthetnek. Egyébként én sem nagyon gyúrok TFT-re (bár van egy, amit alig használok), nagyon zavarnak a hibái.
Arra lennék nagyon kíváncsi, vajon az OLED kijelzőknél az egyes OLED-ek multiplexelve, impulzusüzemben működnek, vagy folyamatosan világítanak és a függőleges refresh rate ütemében csak frissül a fényerejük. Remélem, az utóbbi az igaz.

Ha jól tudom, 5000 órás élettartama van. De egyenlőre max digit. fényképezőkbe teszik. Túl kicsi még a mérete...
A4-es papíromat hasonló Audira cserélném
Impulzusüzemben tippem szerint nem működhetnek, mert nincs utánvilágításuk.
while (!sleep) sheep++;
Nekik nincs, de a szemünknek van - ha nem is utánvilágítása, de tehetetlensége, ami ez esetben egyre megy. Remélem azonban, hogy folyamatos üzeműek, mert impulzusüzemben egy-egy impulzus hossza a tizenvalahány ns-os tartományban lenne.

Ízlés kérdése, de én már nem bírnék tartósan megamaradni, egy villogó, homorú, torz képű CRT előtt, annak a hibái sokkal zavaróbbak..
120 Hz-en annyira már nem zavaró a villogás. A TFT-nél az egyenként látható pixelek, a kiszűrődő háttérvilágítás és legfőképp az, hogy a képernyő alja világosabb, mint a felső része - nos, mindez *engem* jobban zavar.
Egyébként meg különbözőek vagytunk, kit ez, kit az zavar jobban. Sztem ez így van jól.

Az a három papagáj, szerintem inkább pinty, vagy mifene.. 
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD
A jégmadárnak teljesen más az alakja, a feje és a csőre...
Meglehetősen sok jégmadárral van ''kapcsolatom''. 
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

Vérmókusok
Azokkal nincs. 
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

Ejnye, egy komoly szakmai topikot ne tessék szétoffolni! 

Bocsi, de sztem jogos lenne jobban felhivni erre a figyelmet. En lattam mar olyan tft-t amivel ilyen gond nem volt. Es sztem ne legyen mar szuper tesztgyoztes egy olyan monitor, aminek ilyen gondja van a kepevel. A 171b tesztben pl egyaltalan nem irtatok olyat hogy foltos a kepe... Pedig sztem eleg latvanyosan az.
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu