Gratula.
Azért ez az x800Gt szerintem nincs egy súlycsoportban az a 6600Gt-vel (bár ez a leggyorsabb).
Soirée...

Gratula.
Azért ez az x800Gt szerintem nincs egy súlycsoportban az a 6600Gt-vel (bár ez a leggyorsabb).
Soirée...

jó, szép összeszedett. a 6600 slitől kicsit többet vártam volna..
Szegény 9800Pro
Amúgy a cikk jó, a HIS X800GT várható ára bruttó 50 alatt lesz.

Azért a jó öreg 9800 Pro még emberi felbontásokon használva, és xt órajelekre rántva, még mindíg használható.
köszi hogy beraktátok a tesztbe viszonyítási alapnak 

Hiányolm a tesztből GeForce 6800-at az is kb hasonló kategória szerintem.

meg mindig a 6600GT eri meg a legjobban, de ha X800GT-bol lesz AGP-s, akkor inkabb azt vennek
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

12 pipa miatt nem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#8) Alvin_ti4200 válasza Motion_Blur (#7) üzenetére
X800 is 12 pipe-os.
már 50 alatt van...nem readybe is megvan 40/45-ért a 128/256-os...a turbot azt csak readybe látni még
Végülis a felaatát teljesítette, csak szvsz kicsit későn jelent meg, már mindenkinek akinek ennyi dellája volt vett 6600gt-t

gratula a cikkhez már nagyon kellett 1 ilyen.
szerintem egy iceQ-s x700pro befért volna, meg a sima 6800.
összeségében:szerintem kár 1 olyan dolgot erőltetni az Ati-nak ami nem megy, a középkategória győztese 6600 gt lefutott mecss, jönnek a következő generációk, nincs már foganatja, hogy esetleg 5%kal jobb karit kidob-e mert ez a harc már eldőlt anno. ez most kb olyan mintha azt mondanánk, 5950 ultra vs x700pro, egyértelmű hogy ati nyerne, vagy 9800xt vs 6600 gt ez is egyértelmű.
3 új kari egy pici róluk külön:
msi ''uj'' 6600 gt:ez a hűtés sokkal jobban illik az MSI arculatához, és végre rájöttek nem kell tizen f**z tudja hány régi gémet adni hozzá, csak azért hogy 15-evel drágábban adják, mondjuk azt +1 jópont, de nagyon rezeg ez az 1 , inkább csak 0.5.
3d1-xl: ez most akkor bármilyne márkájú sli képes alaplapban müködik???
tehát csak sima egy pci-e 16xosban nem???
innentől kezdve megint amd-sek örülhetnek jobban.
x800gt:jó kari nagyon, de iceQ II turbo verziójú karit szívesebben láttam volna(jólehet ez már a modding vér
), szerintme nem jobb a 6600 gt-nél valahol ez nyer valahol az, de elmondható általánosan az hogy 1280ba szűrőkkel ez nyer 1024be meg 6600 gt ergo, aki 17 felett használ moncsit annak x800gt aki 17est annak 6600 gt.
[Szerkesztve]
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

colinba hogy-hogy a 6600GT lett az utolso? meg 9800pro is megveri
tudom, hogy nem egy ''partatlan jatek'', de akkor is
Szerintem is megkésett lépés volt ax x800 gt az ATI-tól. Aki ebben a kategóriában gondolkodott az már rég beszerezte a 6600GT-t, és erről a váltás biztos nem az x800GT felé fog vezetni. Egyébként meg mindkét gyártónál megjelent ( ATI-nál meg fog jelenni ) a következő generációs sorozat. Aki középkategóriában gondolkodik az vagy vár és később lecseréli a jelenlegit egy most még drágább felsőbb kategóriás karira, vagy megvárja az új szériák középkat. kártyáit.
Viszont raktárpucolásnak jó ötlet az x800GT.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

3D1-XL-t hol lehet kapni?
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Nagykerbe sajna nem tok vásárolni...
, de azért köszi.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Ez nem erről szól, hogy ki mit erőltet. Egyszerűen eladja a rá maradt raktárkészletet. És aki ATi-párti, az ezt fogja megvenni a gépbe, nem 6600-at. Nem mindenki olvas PH!-t, aki vásárol, hanem csak annyit lát, hogyx800 pfúú de sirály. És foggalma sincs hogy mi az a pixel/vertex shader, 128/256 Mb. Vagy az ellenpélda, a mai napig rengetegen vásárolnak még úgy, hogy 256 megás VGA kell. Az, hogy a GPU számítana valamit, arról már lövésük sincs.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Alien Computersben kérdezz rá, ők is hivatalos Gigabyte forgalmazók, lehet tudnak Neked hozni.
Itt a 256MB-os karira pl X300-ra netán 9250-re és stb-re gondoltál ugye?
Az átlag embernek 8 hogy mi van a gépben még mondjuk meg vele a legujabb game is és addig sose fogja semmi érdekelni.

Minden elismerésem a teszt készítőinek, viszont lenne egy hülye kérdésem: 
A 9800 Pro-t hogyan tudtátok egy SLI-s lapba berakni? 
Gondolom másik lapot használtatok de biztos akarok lenni... 
Thx!
Semmi sem állandó, csak a változás.

Szomorú, de pl múlt héten sehogy sem sikerült rábeszélném egy tagot a 6600GT-re. A legfőbb indoka az volt, hogy csak 128 megás. Olyan aztán nem kell neki, nem fogom átverni
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Vagy X700Pro-t vagy X800-at szerzett be. Pl. aki a TV-Outot is szeretné hányinger nélkül használni.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

csak az a gáz, hogy nem mindenkinek telik 3800+A64-re...
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

nekem a passzivhűtéses 256MB-os kareszom van jelenleg, és nagyon pozitívan csalódtam benne. Annyit megtettem hogy egy 8CM-es halk venti fújja rá a ''hideg'' levegőt (chieftec dragon házban) és így tökéletes a heatpipe hűtés. Alapon 45 fok a GPU hőmérséklete, terhelve pedig nem megy 70 fölé.
Treljesítményében egy x800PRO sebességét simán hozza, egy 3500+-os A64 és 1GB ram társaságában 23600 pontot csinál 2001 3Dmarban, 10100-at 03-ban, és 4700-at 05-ben. sztem ez nem rosz, ennyi maniért.
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...

Furcsa, hogy az x800gt dupla sávszélességgel és dupla vertex shaderrel alig gyorsabb a 128 bites 6600gt-nél. Akkor ez egy nagyon kiegyenlítetlen kártya. Valaki tud esetleg magyarázatot adni erre?
. o O o .

vagy az 512MB-os, 64bites 6200-ra... 

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

neeee van ilyen is????
azé 128at csak adnak neki.
Szerencsére haverjaim tudják ha vásárolnak valamit kérdezzenek meg.
mindhárom aki megelégedetten használja amit ajánlottam neki annyiért.(9800pro, 6600gt, x800pro)
Nah az a eset már durva 

De elmondhatod, hogy sok memóriás VGA van a gépedben. 
www.pcgear.hu

és semmire nem tudod használni
hányan vennék meg a 7800gtx-et 64 rammal???(jól forrasztók előnyben)
[Szerkesztve]
javítva!

Régebben volt képminőség összehasonlítás is VGA teszteknél. E tekintetben nincs már különbség ATI és NVidia között?

de van amelyik gémbe müxik a ps3as effekt az szebb nv-n amugy ugyanaz.

Nekem a Gigabyte RX80256D kellene, jól szellőző házban.
Csendes, erős, árarányos.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Jo kis 9800 pro. Szegenyke megkopott egy kisse. Lassan mar az irodai gepekbe is berakhato az ara alapjan.
Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
Azert a 9800Pro meg allja a sarat 1280x1024-ben, van ahol szurokkel is 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Persze.
Tesztkonfigot megnézed, látod, h van ott egy agp-s lap is (Gigabyte). SLI-hez különben is PCI-E kéne, ugye.
Semper Fi

Miért? Szvsz még mindig bőven jó a teljesítménye 1024-ben. Néha még szűrőkkel is.
Semper Fi

Jó cikk de:
A Riddick -es eredmények nagyon nem stimmelnek. Vannak érdekes dolgok a játékkal itt a játék topic-ot érdemes megnézni. A a gyanúm, hogy nem az sm2.0- t hanem a 2.0+ -t használtátok. Annál ad még egy 6800GT is tizenvalahány fps-t. Az én rendszeremen is volt pár pill. amikor leugrott 1x fps-re de néhány másodperc múlva magához tért. Stabil 80-100 körül ment 1280x960-ban sm2.0 -val!
''Öregember nem gyorsvonat!''
sm2.0-t használtunk.
2.0+-szal a radeonok nem is mennek.

Jah igaz.
Korábban egy 6600GT-vel kezdtem el de most már ATI van azzal játszottam végig.
Ezzel együtt nem stimmelnek az fps-ek. (én is fraps-al néztem) 
[Szerkesztve]
én nem fraps-szel néztem, hanem ott van a grafikonon, hogy a panoptical01 benchmarkot futtattam le.

Nem is néztem.
Megszoktam, hogy fraps-al mértek.
Érdemes volna akkor megnézni mással is. Az arányok persze nem változnának de az abszolút értékek biztos.

Jó lett a cikk...
A tesztből azért látszik hogy még mindig jó vétel egy 6600gt főleg ammak aki nem játszik 1024x768 nál nagyobb felbontásban...
Ha azonban most kellene vga ba ruházni akkor inkább várnék egy kicsit...
Asus P5B, C2d E4400, 3GB DDR2 800mhz ram, Inno8800GT, SB Audigy4,
futtasd le te is ezt a panoptical01-et!

64bit...
engem is meg szoktak kérdezni, és nem panaszkodtak még 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

egy erősebb A64-gyel, szűrők nélkül megy rendesen majdnem minden 1280x1024-ben is
tudom, mert ekkora felbontásban játszom
(csak lenne már meg a GTX-em
)
Ma voltam 7800GT-t tesztelni ha érdekel

miert az AMD sek orulhetnek ??? intel cpuhoz is van SLI alaplap Gigabyte GA-8N SLI Pro
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-8N-SLI%20Pro.htm
Az AMD lehet, hogy olcsóbb és jobb... én azért mégis intelt használok...