Hehe... emléxem mircen beszéltünk róla...
Jó lett a cikked.
Mondtam, hogy a Zalman rulez. Az én X800XT-m ment passzívan is a ''D'' Zalmannal, igaz a kellő szellőzés megvolt a házamban... 
~ Arcana ~
Hehe... emléxem mircen beszéltünk róla...
Jó lett a cikked.
Mondtam, hogy a Zalman rulez. Az én X800XT-m ment passzívan is a ''D'' Zalmannal, igaz a kellő szellőzés megvolt a házamban... 
~ Arcana ~

gratula a cikkhez, nagyon jól sikerült! 
Azért vagy itt hogy mindent láss | Hogy értsd a szót olvasd az írást | Azért vagy itt hogy mindent megtanulj | Hogy az égbe szállj nehogy a porba hullj

szép 
Asus A7V8X 1009 BIOS , AMD Athlon XP 2000+ ™ , h2Twin , 256MB PC2700 (333Mhz) , AsusV9280 Ti4200 128MB 8x AGP (275/600) ,Samsung 80GB + Seagate 8.6GB, 17'' Samsung SM 753S

Szivesen latam volna meg a sorba VGA - Ati/NV Silencer-t es a GlacialTech NorthPole VGA hutoket
Amugy grat a cikkhez
[Szerkesztve]
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html
Jó cikk,de azért azt a kis horzsolást a ventirácson nem kéne ilyen nagy dobra verni..Mintha arról a Zalman tehetne,hogy valamelyik tuskó odamangált egyet a terméknek szállítás közben..
Nem rossz...
Ha megjelenik, egy GlacialTech NorthPole-lal bővítitek majd a tesztet?
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
hehe... hát ja. 
~ Arcana ~
Jó cikk lett !
Sosem szerettem a thermaltake cuccokat. Legyen nagy világítson, legyen átlátszó meg legyen rajta minél erősebb venti. Kb ennyi. Ja meg lehetőleg ha nem átlátszó, minden legyen fekete/piros. Meg nagy x-et rá.
Csilivili apucipicifija márka 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Grat a cikkhez Killerman!
Egész jó lett szerintem 

Kicsit kevésnek tartom a tesztben résztvett hűtőket 
Konfigom: http://lala.digiportal.hu
Sztem belefért volna egy max tuning teszt is, de ez már csak hab a tortán.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Grat a cikkhez jó lett! 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

új kártyához új zalman
aztán mikor megveszenm, jönni fog a 3 heatpipe-os E verzió, ezt most borítékolom.. 

régóta és sokszor felmerülő és fejemből is kihallatszó kérdésemre kaptam választ: ''vajon felmegy-e az én karimra is???''
a lényegretörő fotókon láthattam hogy minden gond nélkül aplikálhatom 
viszont a tegnapi gép szemezgetés közepette feltünk, hogy a ramok egyébként is közel vannak ...
arra szeretném kérni akinek van ilyenje, hogy mérje le a hátsó borda(azaz a proci felé levő) távolságát az alaplaptól. tudom a vidkarik is eltérnek, de ezért egy kis számadat megnyugtatna, vagy lebeszélne 
köszi és grat a jó cikkhez :-C
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről...
A cikk nagyon jóra sikeredett.Az értékelés kevésbé.
Kicsit olyannak érzem ezt, mintha azt mondanánk: a ferrari nagyon ajánlott, a mazda csak ajánlott.(nem egy kategória, főleg nem árban....)
Ha értitek mire gondolok.
Nem egy árkategória: a zalman 4* annyiba kerül kb, mint a társa.
Tehát kicsit hibádzik az összehasonlítás.
Majd ha a zalman is ilyen árban árulja a cussost, mint a thermaltake, na majd akkor el lehet mondani hogy nagyon ajánlott-e vagy sem.
Persze ha valaki 8 ezret szán egy ilyen hűtésre, vegye a zallmant, de szerintem nem jár rosszabbul, ha a másikat veszi, és a maradék pénzből meg vesz a barátnőjének virágot+ konyakmeggyet, ajándékot
)
Szóval szerintem mindekttőre illett volna kirakni a nagyon ajánlott jelzőt, de ez magánvélemény.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Nem egy árkategória: a zalman 4* annyiba kerül kb, mint a társa.
Tehát kicsit hibádzik az összehasonlítás.
a kb. 10,5 ezer (zalman) és a kb. 8,5 ezer (tt) forint között azért nincs 4x különbség
Igazad van bocsi, benéztem az árat...2000 körülit láttam, mea culpa. istenem fe gáz
BBB
Bocsi
így már mindjárt más a dolog.Mondjuk néha még az a 2 ezer forint is sokat számit..főleg ha az embernek nincs egy fillérje sem
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Ha már ennyit kérnek érte, illene úgy becsomagolni, hogy ne tudjon megsérülni.
Tildy: szerintem is 2330 forint van írva a TT áránál. Elírták volna?
[Szerkesztve]
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
A 2. oldal utcsó elôtti képe (ha jól emlékszem az):
Not Found
''The requested URL /html/cooler/vga_heatpipe/zm80d-hp_mainface2_big.jpg was not found
on this server.''
''De gustibus non disputandum est''

ok, egyébként ezzel meg egyet is lehet érteni:
a maradék pénzből meg vesz a barátnőjének virágot+ konyakmeggyet, ajándékot
Ja, én néztem el, az csak az OP-1 venti ára. 
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
A tt hanganyaga nálam nem volt elérhető.

most?

''emléxem mircen beszéltünk róla''
Vááá.

Nem ''mirc''-en beszéltél róla, hanem IRC-n. Internet Relay Chat. Az mIRC, az csak egy láma winfosos IRC kliens. Olyan ez mintha azt mondanám, ''operán olvastam''. Az Opera egy HTTP kliens, nem maga a WWW.
Sorry.
Clevo P180HM: 18.4", GTX560M SLI, i7 2670QM, 12GB 1600MHz RAM, 750GB 16MB HDD

Nézőpont kérdése, én inkább piát vennék a maradék pénzből. 
Most már lejön a hang. Hát ez brutál. Vágnám ki a házamból 10 perc után.
Korrekt, igényes cikk; gratulálok. 
A tej élet, erő, egészség.

Jó cikk, csak szerintem már egy kicsit megkésett, mind1 
Ez a horsolás téma viszont idegeítő a cikkben!!!!!
Már láttam egy pár Zalman-t és egyik sme volt ilyen és hát ennyi erővel a TT-n is lehetne horzsolás, mert nem jobb a csomagolása.

Nem akarom védeni a Giant III-t, de nekem speciel nem volt gondom a csavarokkal, és egyébbel. Sokkal nehezebb volt megoldani, hogy a hátsó nagy bordát normálissan tudjam felhejezni.
Ami pedig a tesztet illeti, én értek valamit félre? Nem volt olyan teszt, melyben nem volt venti bekapcsolva, tehát teljessen passzív volt? A felső ventit én sem használom, mert extra brutál a hangja. Nem is értem, minek, mert a légszállitása elég kevés, bár talán a ramoknak jót tehet.
Ami a külsőt illeti, ha normál házban van, akkor szvsz mindegy a külcsin. Ha pedig plexisben van, akkor a Zalman csilivilibb, szvsz.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Miért is késett meg? Ma már nem kell hűteni VGA-t? 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

A megjelenéshez képest. Gondolom úgy értette. A Zalman már jóideje kijött, nem is egy embernek van ilyenje a fórumon is.
Én egy Silencert láttam volna szívesen a Zalman ellenfelél. Tudom, telhetetlen vagyok. 
[Szerkesztve]

helyes egyre bővülő teszetk fincsi.
aminek ''örülök'' ilyen szempontból, hogy nem lesz sem 6800gt sem 6800u 
Lala6: hát nem tudom mivel lehetett volna kiegészíteni, de van vmi abban amit mondasz.majd lesz kettedik rész is.
[Szerkesztve]
Soirée...

Az igaz, hogy már egy ideje nálunk is kaphatóak ezen termékek is. De, azért jó tudni, hogy melyikkel milyen problémák adódhatnak, és milyen eredményeket produkálnak. Én elvből vettem TT-t, Zalman ellenes vagyok.
Bár, természetessen nem azért, mert pl. nem tetszik a szine.

nekem is tetszik a színe.
és az egész zalman cuccos!
megyek is a boltba!!!!!
)
remélem még többet tudok húzni rajta, vagy legalábbis biztonságosabban..
9800 pro-ra is jó igaz?
remélem
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

ja és télleg jó lett volna egy tuning teszt is...
''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

Sztem is jó lenne, ha ezek bekerülnének a következő tesztbe.
Amúgy jó a cikk, hanganyag érdekes. Én TT be se mertem volna rakni a gépembe, nem hogy ventiket bekapcsolni
az a kis blower a szélén erősen parasztvakítás. Mondjuk engem OP1 hanga is zavar silent módban...
Zalmanom volt (80c-hp), ezzel teljesen meg voltam elégedve, pár hónapja D-re cseréltem. Nekem akadozott a szerelés, csövek nem illeszkedtek rendesen, valahol nálam van a problem valszeg...
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Zalmant boltba? 
gyere ide: Bővebben: link
És így csak 8,5k a zalman szett is, tehát egy árban van TT-el. Bár lehet Garmanál az is olcsóbb...
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Ha jól értelmezem akkor a bordáknak az az oldala volt a melegebb ahová a heatpipe szállította a hőt? Első=alsó, Hátsó=felső borda?
''Annyira sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb!''
remélem azért érzed a problémát a leírt kijelentésedben...
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
jaaaaj, akkor én meg most abba kötök bele, hogy miért használsz 3 síró fejet?
Amúgy meg kit érdekel?
~ Arcana ~
CM Coolvivát használt már valaki?
less qq more pewpew!

Mindeki csak netezzen és nem kell ilyen sok hülyeséget gyártani
ergó 8-10 K Huf ott spóróolsz, és nem kell mást piszkálni h ez meg az enm jó a tezstbe
sztem pofás teszt Gratta
Ne vitatkozz hülyékkel! Lealacsonyodsz az ő szintükre, és megvernek a rutinjukkal!

Egy tök hülye kérdés
Most akkor sima 6800ra rá lehet tenni a Zalmant???

csaosztokk
engemis ez érdekelne:
''Fontos! A hűtő nem szerelhető fel GeForce 6800 GT és Ultra kártyákra, ugyanis ezeken nincsenek megfelelő rögzítési pontok. Szerencsére az ilyen kártyákon jó hatásfokú, általában szintén hőcsőves hűtőmegoldás szokott lenni. A kisebb GeForce 6800-akon és 6600-akon már megtalálhatóak a szükséges, 3 mm-es lyukak.''
hallottam olyat is, hogy kisebbek a lyukak
akkor?? rámegya zalman vagy nem?
hol kapok ramra thermaltapet, vagy új 8 új ramborda?
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
Kilahh, király lett a teszt! Csak így tovább! 
Nos én még annyit fűznék hozzá, hogy aki hiányolja és várná a vga silencert is a folytatásban (ha lesz), tegye és én már most győztesnek hírdetném a zalmant (feltéve, ha a kártyámon lévő iceq2 megegyezik minőségben és felépítésben az ati silencerrel)! Hogy miért?!
1. ''nullára'' tekert ventivel no hang, míg az iceq2 kotyog egy picit.
2. A házból alapon nem megfelelően vezti ki a hőt (nincs a hőkivezetés megfelelően kialakítva így alacsony fordulaton a meleg egy része a házban marad) az automata szabályzás miatt, ez tuningnál lehet változik (magasabb fordulat miatt), de még nem néztem.
3. Alapon melegebb a gpu 1-2 fokkal mint a Zalman-nal!
4. Zalman szép a plexin keresztül!
5. Nem lehet szabályozni, mert ahhoz a kábeljához kell nyúlni, míg a zalmant kell és kötelező is.
Remélem majd sokan durrognak le és sokan linkelgetnek majd ilyen olyan teszteket, de ez a saját tapasztalatomon nem fog változtatni.

Nem,
hanem aki ilyenben gondolkozik az már rég beszerzett egy vmilyen VGA hűtést és nagyjából tudja, hogy melyik a jó, már ha mindenki olyan körültekintően vásárol mint szerény személyem 
A másik oka a késésnek, hogy ezek a termékek nem tegnap kerültek ki a polcokra, ezért már elég sok pletyka, hír és teszt kering róluk fórumokon!

Mondjuk, én azért vettem (TT GiantIII-t), mert passzívan akartam a vga-t ''hallani''. A gyári, az gagyi, bár a házon belülről nem tudom, hogy éppen minek van hangja, de 1x 2x, amikor komolyabban kellett dolgoznia felpörgését jól lehetett hallani. Ez zavaró volt. Igaz, késöbb a nagyobb ventit azért bekapcsoltam. Ami igazából probléma, az, hogy nem fér be teljessen összeszerelve egy 17-18cm széles házba (ha rajta van a tornádó venti). Márpedig, nekem tetszik azzal, és ha már házat kelett vennem, mert a régi amúgy is rosszul szellőzik, hát olyat vettem, amibe belefér normálissan.

3 ill 4 elheynagolható a többi ha igy van akkor, akkor zalman. 
Soirée...