Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) somodisoma

somodisoma
(senior tag)

Szerintem az olcsobbik sokkal jobban nez ki, a dragabb valami eszeveszett csunya!

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

(#2) wipes válasza somodisoma (#1) üzenetére

wipes
(senior tag)

élőben jól néz ki :R (ilyenem van)
1ébként meg nem nézegetni kell :D (max a kijelzőjét)

[Szerkesztve]

(#3) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A ''megkérik az árát'' az jelen esetben mit jelent?
(egyiknél sem találtam árat...)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#4) busman

busman
(PH! addikt)

Aham én se láttam árat...:F

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#5) somodisoma válasza wipes (#2) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

A ruhadat sem nezegeted, megis csak olyat veszel, ami tetszik is...

Mennyiert vetted?

(#6) Polesz

Polesz
(PH! addikt)

Majd ha az .ogg formátumot is lejátszák szóljatok :(

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#7) kalap_ur

kalap_ur
(kvázi-tag)

árakról vmi info? :F

http://kevan.org/brain.cgi?lord_helmet

(#8) Nedudgi

Nedudgi
(fanatikus tag)

Az első szerintem nem csúnya. De az USB-ről töltés nem tetszik. Jah, és a közepes hangminőség mit jelent? Recseg? Torzít?:F

It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll

(#9) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

AVS LIVE F-300-2 MP3/FM rádió/diktafon/pendrive 512 Mb 31 500 Ft (brutto)

AVS PC Mate MM3502/128 ONLINE AKCIÓ!!! 128 MB kapacitású MP3 lejátszó/Pen drive/diktafon/Beépített FM RÁDIÓ 8 100 Ft (bruttó)
vagy
AVS PC Mate MM3502 MP3/Pen drive/FM rádió/Diktafon (512 MB) 17 450 Ft

ez utóbbi már egy javított verzió, picit máshogy néz ki, viszont már USB 2.0!!!

a cikk végén írtam a céget, azt hittem jó lesz így :B

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#10) Kalandor válasza Nedudgi (#8) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

dehogy recseg, s nem is torzít. egyszerűen nem annyira telt, jó a hangzása mint a drágábbiknak :)

szerk: viszont szerintem nagyon bestbuy... (szerintem...)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#11) wipes válasza somodisoma (#5) üzenetére

wipes
(senior tag)

azért ez kicsit más, egy mp3 lejátszónál ne ez legyen már az 1sődleges szempont :U de hagyjuk :R

már régóta megvan, akkor volt kb 20 + áfa (256 mb)

árlista egyébként itt Bővebben: link (ott van a cikk alján)

[Szerkesztve]

(#12) Kalandor válasza Polesz (#6) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ami régebben volt nálam (CA90, az lejátszotta)
a linkje benne is van a cikkben

(#13) somodisoma válasza wipes (#11) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Nyilvan, hogy nem elsodleges!!!!!!!!!! De szem elott tartom mindig.

(#14) wipes válasza somodisoma (#13) üzenetére

wipes
(senior tag)

ok :) nekem rajta van a müanyag tok, + a zsebemben van, kinézhetne akárhogy :)

nagyon jól szól, bár én nem a gyári fülessel használom (kiesik a fejemből)
usb-ről 2-3 óra alatt feltölt az akku fullra, de erre ritkán van szükség, mert számmásolgatás közben is tölti az akksit, így nem szokot teljesen lemerülni

(#15) biokill1

biokill1
(tag)

Én most vettem a vaterán egy TelStar UFM-102 512MBos mp3 lejátszót+diktafont. 15000 volt, új 1 év garival. Kiváncsi vagyok milyen lesz...

rejtett up! :D

(#16) cain69 válasza Kalandor (#9) üzenetére

cain69
(őstag)

egy iriver csodát nem akartok tesztelni? :U

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#17) Bonyi

Bonyi
(lelkes újonc)

Pff, micsoda Samsung copy az első! :DD

Visszaolvastam.

(#18) csudri

csudri
(őstag)

10mW ill. 7,5mW? Ez baromi kevés! Vagy csatornánként ennyi? Mert akkor már elfogadható, de ha ennyi az összteljesítményük akkor ez lótúró!

Vortex World Domination

(#19) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Jó cikk, de szerintem sokkal hasznosabb lenne egy átfogó ''nem szélsőséges'' mp3 lejátszó teszt (mpio, iaudio, iriver, ez-av stb...), nagyon sokan akarnak most venni lejátszót és nagy a bőség zavara.

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#20) Sunyi Sanyi válasza Zeck (#19) üzenetére

Sunyi Sanyi
(senior tag)

RESPECT!!!:C:C:C
Ez nagyon jó volna::::::::: 1 nagy flash mérkőzés leginkább:R:R:R=>iAudio,Mpio,EZAV,IRIVER, Samsung,Philips etc...

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#21) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

''újratölthető elemek''

Konyorgom tanuljuk mar meg vegre.
Ujratoltheto elem nem letezik!
De van akkumlator, ami tenyleg ujratoltheto.
Ha elemet probalnak ujratolteni az akar szet is hasadhat.

(#22) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nem latom a keszulekek arat.
Jo lett volna legalabb egy korubeluli arat irni.

(#23) zeg válasza twollah (#21) üzenetére

zeg
(senior tag)

A tölthető izéken általában a következő feliratok találhatóak:
accu
rechargeable battery
rechargeable accu

Innen az újratölthető elem kifejezés.

[Szerkesztve]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#24) Major Major válasza Zeck (#19) üzenetére

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

Ja az nagyon jó lenne. Ajánlom a tisztelt cikkírók figyelmébe az MPio FG100-as modellt, nekem ilyen van, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Tavasz elején vettem, és eddig 1x cseréltem benne elemet :)

Egyébként én nem hiszek a beépített akkuban. Murphy óta tudjuk, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Bár azt nem tette hozzá, de ez a beépített akkukra fokozatosan érvényes...

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#25) Zeck válasza Major Major (#24) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Mpio-k is nagyon tetszenének, nade 6mw a zeneordíttatástól megsüketült fülemnek!? :(

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#26) moma

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem mindig hiányzik az mp3lejátszók bemutatójából/tesztjéből a diktafon funkció intenzívebb kipróbálása. Mondjuk, hogy fel tudok-e felvenni vele egy előadást és milyen zajszint és hangminőség mellett. Nálam spec ez akár döntő pont is lehet az ilyen cuccoknál...

we all deserve a bit of luck.

(#27) Nedudgi válasza Kalandor (#10) üzenetére

Nedudgi
(fanatikus tag)

Gyári fülhllgatóval használtad?

It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll

(#28) zeg válasza moma (#26) üzenetére

zeg
(senior tag)

A diktafon ott kezdődik, hogy ha beűlsz egy előadásra egy pocsék akusztikájú terembe és előtted 80 ember szuszog/mozog, akkor a tanárra irányított mikrofonnal olyan felvételt készíthetsz, mely jól érthető, és elkülönül a többi zajforrástól. Vagy veszel olyat kütyüt, melyhez külső mikrofon csatlakoztatható, vagy választasz erre a célra készített diktafont.
Egy diktafonnak képesnek kell lennie arra is, hogy a hangot szűrje és ne neked kelljen otthon utólagosan kínlódni ilyesmivel, valamint alapvető az is, hogy képes legyen a jelforrás hangerejétől függően a felvétel hangerejét állítani, gyenge hangforrás esetén különböző mértékben erősíteni a felvételre kerülő hangot. Az egyszerű mp3 lejátszók csak arra jók, hogy csendes szobában a hangforrástól max 2-3 méterre érthető felvételeket készítsenek.
Ha beírod a gugliba hogy voice recorder, százszámra kapsz találatot. Érdemes ezeket a cuccokat egy beépített mikrofonnal megvert mp3 pléjerrel összehasonlítani, már csak úgy kinézetre is:)

(#29) MarKoo válasza twollah (#21) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Ez magyarázhatod sok embernek.
Bővebben: link
Ne a szavakon lovagoljunk már. Van újratölthető elem és akkumlátor is. Miért kell mindig mindenbe belekötni?

(#30) cain69 válasza twollah (#21) üzenetére

cain69
(őstag)

konkrétan mi az egzakt különbség? csak mert lassan kezd összemosódni a két fogalom. a működési elvük és felhasználási területük is meglehetősen hasonló, pláne azzal, hogy egyre elterjedtebbek az elem méretű újratölthető energiatárolók.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#31) Kalandor válasza moma (#26) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

írtam, hogy a pcmate nem alkalmas különösebb diktafonálásra :)
a másik igen, az kimondottan szépen vett fel.

(#32) Kalandor válasza Nedudgi (#27) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

igen

(#33) Kalandor válasza Zeck (#19) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

részemről sandisk és ezmax készülékek várhatóak, azok viszont teljes spektrumon (márkánként 5-6 készülék)

(#34) somodisoma válasza Kalandor (#33) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Jo ezt hallani! :C

(#35) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Eladó az egyik képen is látható, BX típusú Chieftec ház :D
Bővebben: link

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#36) zeg válasza cain69 (#30) üzenetére

zeg
(senior tag)

Trendy márkájú AA cuccra az van írva hogy accu, alá meg az hogy rechargeable battery.
Tehát olyan akksi, amely újratölthető elem:D

[Szerkesztve]

(#37) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Ha mar ugyis aktualis a tema. Kaptam egy ilyen elb@szott lejatszot, amit csak usbrol lehet tolteni. Nincs ehhez vmilyen biszbasz, atalakito, anyamizeje, amivel 220-rol lehetne tolteni?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#38) Polesz válasza Kalandor (#12) üzenetére

Polesz
(PH! addikt)

Köszönöm megnéztem, de az ááááááááááára :Y nekem sok.

Egyébként nem tudom milyen kapcsolatban állsz az említett céggel, de van a webshopjukon egy apró baki.

A gyors keresőben az MP3 lejátszó helyett MP3 ljátszó szerepel. Apróság, de szemet szúr :U

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#39) Bikeman válasza viharhozo (#37) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

kellett, hogy legyen, hálózti töltő, biztos adtak hozzá.. Legalábbis ami beépített akksis (tehát nem AAA), ahhoz mindenképpen kell, hogy mellékeljenek.

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#40) zeg válasza Bikeman (#39) üzenetére

zeg
(senior tag)

Úgy mint a cikkben szereplő drágábbik lejátszóhoz?:DDD

(#41) Bikeman válasza zeg (#40) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

:Y :Y :R

Most nézem, hogy mit adnak hozzá, minden szir-szart, de töltőt azt nem, hát mondhatom, röhej, hogy képzelték...:DDD

Vigyél magaddal kirándulni/bárhova laptopot is mi? Derék hozzáállás a gyár részéről...:(

Nekem Diva Gem van, és természesen van hozzá hálózati töltő is..

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#42) zeg válasza Bikeman (#41) üzenetére

zeg
(senior tag)

Így ér az a 12-15 óra nagyságrendekkel többet, mint a 20 óra.:)

(#43) Bikeman válasza zeg (#42) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

főleg, hogy 2 akkum is van...:D

De ehhez is biztos lehet valami töltőt eszkábálni, egy USB kábelből, meg egy mobil/vagy valamilyen (pl. Diva) töltőből, amit árulnak külön.
csak mbit meg ne lássa ezt a hsz.-t, mert fanatikus fény csillanna meg a szemében azonnal..:DDD

(#44) viharhozo válasza Bikeman (#43) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

En is erre gondoltam, anno amerikai Logitech egerhez is csinaltam ujat Nokia-toltobol. Viszont egyszerubb lenne, ha keszen lehetne vmi ilyesmit venni.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#45) Nedudgi válasza Kalandor (#32) üzenetére

Nedudgi
(fanatikus tag)

Mondjuk akkor könnyen lehet hogy a fülhallgató volt a ludas. Ki kellett volna próbálni mindakettőt egy jó minőségü (pl: sennheiser) fülhalgatóval is. Bár, ha ezt adták hozzájuk, akkor ez van:). Amúgy a cikk nekem tetszett.

(#46) Zeck válasza Kalandor (#33) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Biztos jobban tudod, de én ez-av és iaudio-kat néztem, és elsősorban ezekről érdekelne összehasonlitó teszt. Beépített akkus cuccot biztos nem vennék (ezmax), Sandiskeknél meg jobbnak tűnnek az általam felsorolt típusok, dehát ízlés/igény kérdése. Ami vicc, hogy még külföldi oldalon sem találtam átfogó tesztet, ami ne lett volna marketing szagú.

(#47) moma válasza zeg (#28) üzenetére

moma
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát azért egy mp3 lejátszóval is fel lehet venni előadást csak hát a minőségén meg is látszik(hallatszik). Persze tudom, hogy léteznek diktafonok csak általában ami normális az nem túl olcsó és nekem túl nagy extra befektetést nem ér meg a dolog, pláne úgy hogy esetleg vehetek még külön mp3 játszót. De ha ezt rosszul tudom és létezik nem túl drágán, normális voice recorder akkor azért világosíts föl.

kalandor: az ok, hogy pl egy csendes szobában közelről szépen fel vesz, de ebből nem következik, hogy extrém helyzetekben mennyire áll helyt. Bár mondjuk ezt egy ilyen két cuccost bemutatótól talán nem kéne elvárnoml :B

we all deserve a bit of luck.

(#48) Cathfaern válasza Zeck (#46) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ugyebár a PH! alapvetően olyan termékeket tud tesztelni, amit megkap tesztelésre. Ha a Sandisk ad nekik, de az mpio nem, akkor nem vásárolhatják fel az egész mpio termékpalettát csak hogy írhassanak belőle tesztet.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#49) dark bit válasza Cathfaern (#48) üzenetére

dark bit
(fanatikus tag)

Attól függ, mennyire elszántak... :)

Egyébként nem értem, hogy a cikkben hol vannak a végletek... ez a két kütyü jelentené a ''non-plussz-ultra'' vs. ''ennél olcsóbb nem lehet'' kategóriák végleteit... nem hinném.

d[-_-]b Cool Walley

(#50) Zeck válasza Cathfaern (#48) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Persze ez egyértelmű, csak tényleg azon csodálkozom, hogy sehol nem lehet találni egy normális többszereplős tesztet ezen a téren. Sandisc is jó vétel volt, amíg fel nem vitték az árát.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.