Na, épp jókor jött a teszt. Hamarosan úgyis procicsere esedékes a hozzávaló hűtővel. Bár én egy Thermalright-ot néztem ki...
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

Na, épp jókor jött a teszt. Hamarosan úgyis procicsere esedékes a hozzávaló hűtővel. Bár én egy Thermalright-ot néztem ki...
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

vaze, ez az asus star ice nagyon LOL. tényleg úgy néz ki, mint egy repülőgépturbina, csak kicsiben. és a hangja is olyan, ahogy írtátok 
mod: és hogy végre bekerültek a tesztbe a zalman tiszta réz hűtői is.
[Szerkesztve]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Kár hogy nem lett bent a tr ill. gt. 
Amugy én is szívesen kipróbálnám őket, mert igy a teszt alapján pl a zalmanom nem cserélném coolink bat-ra, csak ha nálam is jobban hűtene 
Amugy rendben van.
Soirée...

Grtat a cikkhez!
[Szerkesztve]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

végre egy szép magyar termék is a cikkek sorai között, és elismerést kapott
Gratulálok Alcomp!!!!

Tr?
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

silnt tower alaphangja kifogásolható? silent tower alaphangja ipari turbina vázze 
az

Pedig úgy volt hogy Tts felajánl egyet. De kutba esett.
Soirée...

Sajna Aerocool HT 101 kimaradt megint!

Én is hiányoltam
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Pedig annyira nem régi hűtő!
Kiváncsi lettem volna,hogy a mostani vetélytársakhoz képest hogyan teljesít..

Kihagytátok a Thermalright családot is.
XP-90 hogy szerepelt volna (értelemszerűen) egy 9cm -es fan -nal?
Bővebben: link
Vazze a Coolink BAT tényleg jol hűt meg minden de Kroda... Az a gagyi bat műanyag a tetején jujj az a LOL
.
Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!
fLeSs legyszives probaljatok mar tesztelni Arctic Cooling cuccokat!
pl. ott a freeze64
Amugy grat a teszthez, erdekes!
Eljen Valkó..Eljen a Part! 

Nekem sem tetszik(bazinagy),viszont jól hűt.
A műanyag egy rántással lejön 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Elkenték a kedvenc zalmanom 
Igazság szerint egyik hűtő sem tetszik igazán ezek után. Talán néznem kellene egy hőcsöves thermalrightot ...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

''azirányú próbálkozásaink, hogy a Prescott magos Intel Pentium 4 processzorunkat teljesen ventilátorok beiktatása nélkül hűtsük, eredménytelenül zárultak''
Melyikőtök hitt abban, hogy ez működhet 3.2E-s Prescottal?
LOL
d[-_-]b Cool Walley

A Cooler Master Hyper 6 meg 1 kilós, azt már félnék beszerelni... Necces. Viszont nem olyan ronda, de a venti helyére simán beficcen egy NoiseBlocker.
De hogy ilyen ocsmányt is hogy lehet gyártani... fúúúúúúúúj!!!!!! Bővebben: link
Viszont itt is ez nyert... Ezért bízom a ThermalRight -ban, az szép is és jot hallani róla. (Legjobbat). Erről mit tudtok? Van róla valami teszt?![[kép] [kép]](http://www.hardwareoc.hu/upload/news/6385_xp90_news.jpg)
ThermalRight XP-90.
[Szerkesztve]

Tetszett az a gif táblázat az elején. Viszont szerintem jobb lett volna zárt házban is tesztelni a cuccokat.
Simán felmegy. Használtam már 1.2 kilós homemade coolert intelen, semmi necc nincs benne, csak ha szállítod akkor vedd le, mert az erőkar hatás miatt letépheti a socketet a rázkódás.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Vagy szállítsuk fekve, hogy álljon a hűtő, annak meg a vinyó örül... 
[Szerkesztve]

Gratulálok a cikkhez.
A Zalnan CNPS7000CU felületére azt írták, hogy lenne mit javítani rajta.
Most pucoltam meg az enyémet a portól.
Szerintem elég szép tükrös a proc-al érintkező feleülete (legalább is az én példányomnak).
Régen írták valahol a Zalmanokról, hogy a ventillátor leszedhetetlen róla:
''rá van integrálva''.
Ez nem igaz: simán le lehet csavarozni a rögzítővel együtt a ventillátort.
A ventillátort pedig két csavar tartja a rögzítő lemezen.
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Szerintem is jobb lett volna zárt házban is tesztelni!
Gondolom sokkal több munka a folyamatos beszerelés-kiszerelés.
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Szerintem a nem megfelelő minőségű talpaknak nem ártott volna egy kis polír! Ki az az őrült aki szar talpat szerel fe
Így picit jobb eredmények születhettek volna!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
Csak nekem tűnik fel, hogy a hőcsövek kialakítása majd mindegyik hűtőn kifejezetten fekvő alaplapnak megfelelően lettek kialakítva? Lehet, hogy nagy badarságot mondok, de a hőcsövek tudtommal függőleges helyzetben hatékonyak igazán, de legalábbis akkor, ha van egy határozott emelkedése. Namost sok hűtőn vízszintes lesz a hőcső, ha az alaplapot álló házba rakod, pedig az álló ház a jellemző manapság.
Nem azt mondom, hogy így egyáltalán nem hűtenek, de azért érdekes, hogy ezt nem nagyon veszik figyelembe a hűtőknél. Ha valami nagy hülyeséget mondtam, javítsatok ki, pls.
jancsiga

A vinyónak semmi baja nincs azzal, ha élére állítva használod...
Aki hülye, haljon meg!
Előző heatpipe cikkünkben kiteszteltük a különbséget.

Szvsz a bolti hűtéseket akarták tesztelni, nem azt, hogy ki mit tud összebarkácsolni belőle.
Aki hülye, haljon meg!

Sztem nem sok különbség lesz...

Te felszerelnéd ''bolti állapotában''?

Ilyen denevért hol lehet kapni???
Alapfesz alatt a maximumon túl!

A Zalman 7000-nél megtettem, pedig annak még durvább az alja, mint a 7700-nek... 
Aki hülye, haljon meg!

Nekem a bótban semmi polír,és paszta nélkül szerelték fel a hütőt..lett is 80 akárhány fokis
Most 52-56-ra lejött a ''láza'' megfelelő barkácsolással!

a gyakorlatban nincs túl sok különbség a két helyzet között ebből a szempontból.

mivel políroztad?

akkus fúróval
+icipici polírpaszta+rongykorong (made in home
)
[Szerkesztve]
Én üveglappal meg 300-600-1200-2500 polírpapírral jó 6 fokot nyomtam le a 7000alcu-n. Most töröm az agyam egy sp-97-ben 

üvaglapra mért volt szükség?

egyébként grat a teszthez! TR, meg aerocool ht101 még befigyelhetett volna, gondolom nem kaptatok.....
Mert ha üveglapra szigszalaggal felragasztod a polírpapírt akkor tükörsíma lesz a hűtő talpa.

mint előttem többen is, én is hiányoltam Thermalright-ot
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?

Sziasztok!
A Thermaltake Silent Tower-t hogy lehet rászerelni az alaplapra?
Pl. ABIT IC 7 -re, PIV-es alaplapra?
Az alapalpot ki kell szedni, hogy hátulról kell rögzíteni plusszba a hűtőt?
Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

Azt szeretném megkérdezni Fless úrtól, hogy a ''Bat''-os Coolinken melyik oldalon van a ventilátor, ha szemből nézem? Jobb vagy bal? És ugye a ház hátulja fele fúj? 
Mert hallani mindenfélét...
Jó lett a cikk, csak így tovább!

Az a lehetőség itt nem szerepel, hogy vesz az ember egy noname/olcsóbb hűtőt, és a BIOS segítségével leszabályozza. Az enyém 2500rpm alapból, de csak 1800-on megy általában.
* George Benson : White Rabbit *
Ha szemből nézed, akkor veled szemben van a venti. 
Amúgy a talpa forgatható, szóval oda forgatod a ventit, ahova akarod.
Lehet én vagyok a rosszmájú, de valahogy kételkedek még mindig az IC7 hőmérőjében
Az, hogy Zalmannal (7000AlCu) felmenjen 82 fokra egy Prescott minimum fordulatszámmal egyszerűen nevetséges
Meg hogy maximális fordulattal is 7x fok, hát szóval LOL. Ha pedig mégis igaz, akkor gratulálok Intel
[Szerkesztve]
Tényleg, a Termalright, a CM és az Aerocool miért maradtak ki? Ebbőllegalább kettő forgalmazójával (tudtommal) jó kapcsolatban álltok.
Elvileg tts is adott volna hűtőt. Meggondolta magát, vagy fizetni kell a tesztért? 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Idézet:
Ki merjük jelenteni, hogy a Zalman és a Coolink hőcső működése alig érzékeny a helyzetére, feltehetőleg a porózus belsejű fajtához tartoznak[...] Nem csalódtunk méréseink eredményeiben, a cső belső felületén nem finom erezetet, hanem szivacsszerű réteget találtunk, ez megmagyarázza, miért nem tapasztaltunk eltérést a gravitációval segített, fektetett házas méréseknél az álló házasok ellenében.
Igen, megtaláltam, thx!
jancsiga
80 fokra ment fel, de 1ébként az IC7 még mindig fölémér.