Szia Parci, szuper a gép, de hogy még a kakaós csigát is szereted! :t
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Ploszi
(senior tag)
ez teljesen korrekt cucc! nekem csak olyan 10métert kell áthidalnom, de a bútor (falra szerelt lapok) kissé megnehezíti a dolgom, az asszony meg csak a filmet szereti nézni, a kábeleket nem :DDD
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

twollah
(PH! nagyúr)
Söpörd a szőnyeg alá a kábeleket.

onlyone
(újonc)
egy dolog baromira érdekelne a témával kapcsolatban, nálam már régebbóta üzemel egy GRAND márkájú hasonló ezköz, aminek a képe megfelel az elvárásoknak, viszont a hangra nem mondhatnám el ugyanezt, kíváncsi lennék, ez a Trus cucc mennyi zajt szed őssze és mennyit veszít a jel az erősségéből.

Ploszi
(senior tag)
nem a szőnyeggel van a gond, hanem a hosszúsággal :( de már vadászok 10m-es S-video kábelre, az olcsóbb
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

twollah
(PH! nagyúr)
Hosszabb a kábel mint a szőnyeg?
(#8) Don Vittorio válasza Ploszi (#6) üzenetére
- Privát
- 2003-02-16 11:14:17
Ahogy Te tévedsz... Gagyi kábelen 10 méter után olyan lesz az SVHS jeled, mint a kaka(óscsiga). Jó kábel meg méterenként 3-5 eFt, azaz 10 méter 30-50 eFt. Na most akkor melyik az olcsóbb?
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD
Van, a másik Trust egység, amit néztem full VGA-s zsuga (1600x1200-ig megy, VGA to TV konverter is van benne, SVHS kimenet, stb).
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Turmoil
(senior tag)
''a két egység 2.4 GHz-es frekvencián''
Azért kíváncsi lennék, hogy egy 2.4GHz-es procival mennyire zavarják egymást.
Anno 100-133 MHz környékén a szomszéd szobában nem lehetett rádiót hallgatni a processzorhoz közeli frekvenciákon:)
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

Edem
(senior tag)
Megrendeltem. (Pontosabban a feleségemtől kapom nászajándékként.) :)
Talán ezen a héten meg is lesz.
Mindenki nyomjon még egy ENTERt! Jó nagyot!

Edem
(senior tag)
+
A kép nagyon szép, alig akartam elhinni.
-
A hang kicsit tompának tűnik.
Nagyon könnyű bezavarni. (séta, mobiltelcsi, távszabályzó jele)
= Tök jó, ha nem forgalmas helyre teszed és félreteszed a tellát. A távszabályzót pedig ne fordítsd közvetlenül felé és az is OK lesz.
Mindenki nyomjon még egy ENTERt! Jó nagyot!