Hol lehet olcsón plazmát venni?
* George Benson : White Rabbit *

Hol lehet olcsón plazmát venni?
* George Benson : White Rabbit *
Az antec ház típusát elírtad: Antec PlusView 1000 AMG
[Szerkesztve]
"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

ez a hangszigetelés nagyon drága...(1018-ba)
az

Jópofa ez a Gigabyte K8NS-939, de létezik GA-K8NSC-939, ami már nForce3 250Gb chipset-tel van szerelve (csak nálunk nem lehet kapni). Nézegettem a többi gyártó palettáját, nem nagyon találtam Socket 939-es foglalat alatt nForce3-as chipset-et.
Bocsi, csak néhány pontosítás, TFT ügyben!
''A PVA paneles, szintén analóg bemenetes Samsung 910T''
A 910T DVI-s, 910N az analóg.
''Talán reménykedhetünk még némi raktárpucolási akcióban, hiszen itt toporog mát az utód, a 913N.''
A 913N nem utódja a 910T-nek, TN+FILM paneles, analóg.
Üdv!
u.i.: Már jön a 913T, az DVI-s lesz.
[Szerkesztve]
Com'è diverso il mondo visto da qui
(#6) Winner_hun
A filc mennyire hangszigetel? Mert én is akarok még hangszigetelni, és gondoltam, hogy jó vastagon filccel bevonom a ház belsejét. Ez meg ami itt van lehet, hogy hatásosab, de szvsz drága
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Filcet is szokták használni szigetelésre, ha ilyen tömörebb filced van, akkor egy kicsit szaggasd meg, ne úgy hogy hulljon, csak hogy egy kicsit lazább szerkezetű legyen.
מת(נ)יהו
Azt tudom, hogy van, csak nem tom, hogy milyen, elő kell bányászni. Aztán olyan szigetelést nyomok, hogy csak na
Bár lehet, hogy nem lesz rá szükségem, ha lecserélem a vinyót, mert most már csak annak van hangja
Amúgy milyen árban van a filc? Tuggya vki?
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

pl MSI Neo2. nF3 250GB. direkt megnéztem, alig van ilyen kombó. sem ASUS-nak, sem Abit-nak, GB-ét sem lehet kapni...
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Én is a lehető leghallkabb megoldásokra törekszem, de nekem a szigetelés nem tűnik a legjobb megoldásnak. Azért nem a legjobb szvsz, mert a ház a felületén adja le a legnagyobb hőmennyiséget és szigetelés esetén ez szinte meg is suzűnik, mert a hangszigetőlek egyben rendkivül jó hőszigetelők is...
A felületen történő disszipációból származó hőleadást így aktív szellőztetéssel tudjuk pótolni, akkor meg mit nyertünk vele?

Szerintem MSI-ből Socket 939-es nForce3 250Gb-s lap csak a K8N Neo2-FX, ami persze nálunk nem honos.
Nem kell pontosítani, ugyanis, csak elírás történt. Ahogyan a linkből és az árból is kiderül 910N-et akartam írni, az van 104 000 Ft környékén a 910T ''kicsivel'' drágább. Azért sikerült összekevernem, mert az én 710T-m ugyanolyan talapzaton van mint a 910N 
A 910N esetében a PVA panel a gyártó oldaláról van, de máshol is ezt látni Bővebben: link viszont a 913N tényleg TN+film-es.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Igen, én is láttam alatta linket, meg az árát is, és rájöttem, hogy elírás történt, de ezért már nem akartam újra post-olni. 
A 910N/T PVA paneles, nem is mondtam, hogy nem, csak azt, hogy ezért nem utódja a TN+Film-es 913N.
A 910T utód a 940T Bővebben: link
Na, de nem okoskodok tovább, elnézést is kérek, nem kötözködésnek volt szánva! 
[Szerkesztve]
Olyan flashes lejátszó van, ami tud AAC-t (ne adj isten HE-AAC-t)?

Bővebben: link
Hmm. Az AL1715 a cikkben megadott link alapján nem DVI-os. Most melyik igaz?
Only a Sith deals in absolutes.
A cikkben sem DVI-s, csak az msd változat!
Na íme az én olcsó(57E), sulinetes 17'' monitorom:
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Corsair termékek ára rosszul szerepelt a cikkben, elnézést kérünk, javítottuk.
Szia? Hátte ki vagy?
Új házigazda? Na kiváncsi lettem
Ja már látom
(Impresszum)
racecam:
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Te lány vagy? 
Pszt. Láttam, csak ismerkedni akartam! 
Bocs! ![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/11.gif)
Látod, ennyivel maradtál le a cikkes megjelenésről
, amúgy tényleg pofás ez az LCD!
Haragszom is hugomra emiatt
Nála volt a fényképezőm

Még ezzel a nagyon kedvező árral sem tudott az AOC lapos képernyője a legolcsóbb DVI-s maradni, az Acer AL1715MSD még 3700 forinttal olcsóbb, ráadásul 12 ms a válaszideje.
Akkor én nem tudok olvasni? 
iPod Shuffle.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Igen!
Mint mondtam az ''MSD'' jelű a DVI-s, a sima ''MS'', DVI nélküli.
A következő mondatban szerepel a sima ''MS'', és ott a linken is a sima analóg (D-SUB) változatot találod. Itt is láthatod: Bővebben: link. (Most hirtelen csak ezt találtam, mert sietek.) 
[Szerkesztve]

Tenksz.

''A kijelzővel fizikai kapcsolatot létesíteni kívánók számára lehet érdekes...''
Micsoda perverzitás ; - )
rossz az, aki rosszra gondol 

Ez jó volt!
Egyébként otthoni használatra nyilván fölösleges egy érintőképernyő.
És a legkissebb Yepp (256MB) mennyibe kerül? Ez kimaradt...
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Biztosan rosszul nézted, hiszen ott van az. 
Persze, most raktam oda, köszi, hogy szóltál, hogy kimaradt!