Jó-jó, csak a hasznosságuk(a kis lámpa kivételével) nem egyértelmű![;]](/dl/s/v1.gif)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Jó-jó, csak a hasznosságuk(a kis lámpa kivételével) nem egyértelmű![;]](/dl/s/v1.gif)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Ezek mennyit fogyasztanak? Milyik ágat terhelik? Vki írta itt, hogy a ''dekoráció'' (fénycső) kikapcsolása után minden rendben működik.
* George Benson : White Rabbit *

Hát, ez az a dolog ami szerintem teljesen fölösleges pénzkidobás.....
Bár ugye ízlések és pofonok, nekem nem jön be az ilyesmi.

Jópofák ezek a fényforrások.
Én is gondoltam már rá, hogy kicsit moddolom a gépem, de valahogy sosem jön össze. Nem figyelek eléggé a vásárlásnál, nem tudok kialakítani egy egységes színvilágot a gépemben (van ami kék, van ami piros...stb stb.) 
Mellesleg a változtatható villogású fénycsővel kapcsolatban azt nem értem, hogy miért kellett az a gomb oda hátra, miért nem a számítógép vezérli? Esetleg zenére? 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI
Van hangérzékeny változat is, de azt még nem forgalmazzák nálunk. A váltógombot - mint írtam - ki lehet venni a hátlapi panelből és rakhatod akárhova.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

ez biza a 12est legjobb tudásom szerint.
a régi codegenre rátettem 5 csővet meg volt 2.85ös memófesz. hát elég szépen ujraindulgatott a gép.
a sirteccel még nem próbáltam, de nem is akarom sok az az 5
a bugyborékos jópofa, olyat szeretnék én is.
csak ugye az megint +1 szemétfoglaló a házba.
nem tom mér nem tudnak 4 csatis inverttert kidobni amely szabvány lenne és bármelyik márka bármelyik terméke rámenne, és írnának hozzá 1 pici programot amivel mind a 4et külön tudnád vezérelni
pl:2 világítson 3. pulzáljon 4. meg bugyborékozzon
a bugyborékos inerterére rámegy a lámpácska nevű????
amugy szerintem sunbeam modding terén mindig 1 lépéssel előrébb jár mint a többi cég
én már akkor vettem tőlük pulzáló neont mikor más márkából még simát is alig lehetett kapni.
most 2 uv van ''csak''
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Lemegyek a pincébe és előtúrom a karácsonyfaizzókat.. 
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

ezek a villogó csövek inkább kínzóeszközök, mint izléses modding! őrületbe kergetne ha ilyet kéne elviselni a szobámban.
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

A táp sárga, 12V-s ágáról cuppantják a naftát. Van hangérzékeny is, én a Dragonom papucsát cseréltem ki ilyen kék ledesre, nekem bejön
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ha video akkor:
Fureszelos videot akarok!

Amugy ezek a kek fenyek a legszembantobbak.
Megneznem, hogy ki birja sokaig a kek lampa mellett az olvasast, billentyuzet verest.

forgalmazzák - ezt
Bővebben: link
[Szerkesztve]

A videok megtekintese utan nem ereztem ingerenciat arra, hogy ilyenbe oljem a penzem.

látnád a plexi házamat pár Sunbeam aprósággal 

Azt mondanam, hogy este legalabb nem rugod le a labad ha kibotladozol a WCre.

vegyel nehanyat, es fureszeld el. Ha felveszed meg fureszelos video is lesz. Pont olyan, amilyet akarsz
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

Hulyesegekre nem adok ki penzt.
Adjon a szponzor ilyen vackot, akkor en szetfureszelem.

Te nem egy fűrészgyártó reklámembere vagy? 

Nah ettől óvva intenék mindenkit, nekem volt egy, és gyárilag fel volt cserélve benne a +/- oldal. Abban a pillanatban ment tönkre, ahogy bekapcsoltam a gépet vele... A fene sem méregeti ki a vadi új cuccokat, hogy helyesen forrasztotta-e össze a kis taiwani gyerek a gépsoron

ez érdekes lehetett, méginkább bosszantó
de az enyém gyárilag jó és műkszik

Hát ja, főleg azért, mert kint vettem No-ban, és így nem vihettem vissza.

''Sajnos a hangja már nem volt ilyen jó. Csúszócsapágya ellenére nem túl halk, a szélzaj mellett némi gerjedésre hasonlító neszt hallottunk, ami alacsonyabb fordulatszámon is megmaradt''
Nekem van egy ilyen ventim a házban, és nem tapasztalok semmi hasonlót a leírtakból .. Szerintem állati halk, és a légszállítása is elegendő a ház hátuljába ..
viszont a képen még ki sem jön hogy milyen jól néz ki 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Nem rossz az a kis lámpa molexre kötve jumpert keresni, csak ha megvan a jumper, és cserélni akarom, ugyebár egészségesebb lenyomni a tápot......vagy van a kis lámpába késleltetett kikapcsolás? 
Szerintem Neked és nekem mást jelent a halk 
Én már csak ilyen buzi fülelős vagyok...
Sajnan nincs késleltető, de szerintem rá lehet haxolni valami elemre is, bár akkor már az elemlámpánál tartunk 

Olyan elemlámpám meg van: nagy kék, jó nehéz 3 góliát elemmel...
A '80-as évek divatját idézi, akkor az volt a trendi (ezzel még fejbe is llehetet vkit vágni - 8napon túl), anno még 187 FT-ért vettem 
[Szerkesztve]