Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Sony SDM-X82 18 colos LCD monitor (téma lezárva)

(#1) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Egy ude szinfolt, vegre nem hitachi menu...............:-)))))
Hat szep darab szo se rola!!!!

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#2) Jozsué válasza neduddki (#1) üzenetére

Jozsué
(tag)

Beautiful!!!

''Only one man stands between hell and earth...''

(#3) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Jól láttam h 50ms tipikus válaszidő?? Ez kissé gáz, nemde?

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#4) Zsiba

Zsiba
(senior tag)

Jónak tűnik a monitor... soxor néztem már a netes leírásait, de az az 50 ms mindig elriasztott... De ha azt írjátok, hogy simán jó, akkor én hiszek nektek! :)

''One Ring to rule them all...''

(#5) Netmaster válasza Shim (#3) üzenetére

Netmaster
(kvázi-tag)

''Megkönnyebülésünkre a játék nem mutatott semmiféle anomáliát, így elmondható (vagy ha jobban tetszik, leírható) róla, hogy FPS játékokra nem kevésbé alkalmas, mint 25ms-ot megadott konkurensei.''

Netmaster

(#6) Shim válasza Netmaster (#5) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen vhogy átugrott a szemem...

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#7) dshk válasza Shim (#6) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

végre egy normális színű monitor (feltételezem legalábbis, az első fénykép valami súlyos fotográfiai félreértés lehet, annyira elüt a többi színétől). Kár hogy ilyen drága. Vagy a nem szemrongáló káváért már extra díjat szednek? :-)

(#8) kaoz

kaoz
(újonc)

Sziasztok!

Tipikus valaszido... hmmm... erdekes amit irtok rola, en nem tapasztaltam eddig azt az 50ms-et... inkabb 20-25 (szvsz), semmi elmosodas nem latszik 1280-ban. 1024-ben elsimitast hasznalva szinten nagyon keves mozgas ''Effekt'' volt a kepen.

Amugy a moncsival semmi gondom nincs, csak egy picit draga volt :) Ja, meg feketeben jobb lenne :D

Ha valakit esetleg erdekel meg valami, allok rendelkezesetekre.
Na cupp mindenkinek.
kaoz

(#9) prt válasza kaoz (#8) üzenetére

prt
(újonc)

Nem akarod nekem adni :))

''Ha vonalazott papírt tesznek eléd - másra írj.''

(#10) dshk válasza kaoz (#8) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

mi a különbség aközött amikor 17-es és amikor 18-as előtt ülsz? (tekintetbe véve hogy ugyanaz a pixelszám)

(#11) Perzsa válasza neduddki (#1) üzenetére

Perzsa
(tag)

Most te nyertél!!! :DD
De csak azért, mert a sővényt nyirtam a kertben!!! :DD

It isn't expression

(#12) Netmaster válasza dshk (#10) üzenetére

Netmaster
(kvázi-tag)

1'', azaz 2,54 cm. Ennyivel nagyobb a kép.

Netmaster

(#13) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

''reakcióidő tipikusan 50ms (raise/fall egyben)'' - nem győzöm kiemelni, hogy itt EGYBEN adták meg a reakcióidőt, ami ugye két komponensből tevődik össze: a pixel felvillanása és elalvása. E kettő értéke másik TFT-knél sem jobb, csak ott nem az összidőt adják meg...

http://mlzphoto.blog.hu/

(#14) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Ó Istenem... :(

http://mlzphoto.blog.hu/

(#15) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyerekek, csak az én szememet szúrja, vagy télleg ilyen jó ez a monitor: [L]http://www.ctxintl.com/products/lcd_pv722e.htm[/L]
Tökéletes paraméterek, gyönyörű külső: [L]http://www.ctx.com.tw/pict/product/LCD/PV/17/PV722.htm[/L]

Ízelítő: 500:1 kontraszt, 250cd/nm, DVI, 25ms rise+fall(!), 170°/170° látószög, nettó 130 alatti(!) ár.

MLaca, ugye teszteltek ilyet is??? Léci, léci léci!!! :O

Yany

ps.: dem*st*di*...

jancsiga

(#16) tomcs válasza MLaca (#13) üzenetére

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

en ezt ugy tudom igen, a trukkozes inkabb abban szokott lenni hogy az ertek ''typical'' vagy ''maximum''

enyem pl 16 ms (12+4) typical tehat gyakorlatilag olyan 25ms max teljesitmenyet kell hoznia de vizualisan meg vagyok vele elegedve mint mondogattam

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#17) dshk válasza Netmaster (#12) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

''1'', azaz 2,54 cm. Ennyivel nagyobb a kép.

Gratulálok. Szerinted ez volt a kérdés?

(#18) igi válasza dshk (#17) üzenetére

igi
(fanatikus tag)

De tényleg kb. ennyi a külöbség a 17-esnél cca. 0,264 mm ennél 0,28 mm a pixelméret.

üdv:igi

this is the beginning of a beautiful friendship

(#19) dshk válasza igi (#18) üzenetére

dshk
(fanatikus tag)

Miután ugyanaz a pixelszám, triviális, hogy a 18-asnak nagyobb a pixelmérete, ez nulla értékű információ.

De akkor mondok én egy _érdemi_ különbséget:
mivel nagyobb pixelméret, távolabbra rakhatod a monitort, miközben ugyanolyan élesen látod mint egy 17-esen. Viszont miután távolabbra raktad, a két szemednek kevésbé kell összetartania (kancsalítania), ezért lassaban fárad el.

Na most ez egy elméleti fejtegetés volt. Arra vagyok kiváncsi hogy a valóságban mit tapasztal valaki aki már mindkettővel dolgozott.

(#20) Netmaster válasza dshk (#17) üzenetére

Netmaster
(kvázi-tag)

Rossz kérdésre nincs jó válasz. Amit írtam, az fix, a többi mind szubjektív.

Netmaster

(#21) 911

911
(kvázi-tag)

A szép piros árnyalatokról véletlenül nem esett szó ...

''be-ba-be-bub-ble''

(#22) keopsz válasza kaoz (#8) üzenetére

keopsz
(HÁZIGAZDA)

kösz a monitort! :D

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#23) Panther

Panther
(HÁZIGAZDA)

''A kijelző bal oldalán találjuk a fejhallgató bemenetét'' - a ''csatlakozóját'' vagy ''kimenetét'' jobb lenne szvsz.

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#24) kaoz válasza keopsz (#22) üzenetére

kaoz
(újonc)

szivi ;)

ha esetleg van valami ami esetleg erdekel majd meg titeket akkor szoljatok...
nem tudom mit szolnatok pld a microsoft wireless optical desktop for bluetooth-omhoz :) lehet hogy az is megerne egy probat, bar en az egeret nyuzom mar egy jo ideje es bejon nagyon (a bill meg puha meg kiraly csak nem ketteosztott szoval hess! :)

nu jok legyetek,
kaoz

(#25) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

Ha ez olyan drága tesztelhetnétek a kicsit is, az S71-est.
Az csak 160kHUF, és kb. ugyanilyen a design-ja.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#26) Dexter68

Dexter68
(PH! addikt)

Milyen cuccot adnak hozzá?
(CD, kábelek, stb...)

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Sony SDM-X82 18 colos LCD monitor (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.