én a héten vettem egy ilyet a 3T-ben 22600+áfáért , pontosabban FRN2-L-t , pont amiatt , hogy az már C1-es , és lehet emelni benne a chipsetfeszkót . az alaplap kinyiffant az első BIOSmentés után(nem BIOSfrissítés!!!) . visszavittem , kicserélték rajta a BIOSchipset mondván , hogy az szállt el . hazavittem . nem állítottam semmit a BIOSban , a windows ment , minden szép és jó volt . újraindítottam , beállítottam az órát+dátumot és kész , ismét elszállt a lap . visszavittem , mondtam hogy adjanak egy újat , de azt már csak úgy viszem haza , hogy előtte kipróbálom ott az üzletben . Kellytechből közben azt üzenték nekem a 3T-s emberkéken keresztül , hogy ne frissítsek rosszul BIOS-t , LOL , kb 32859823 db BIOSfrissítést csináltam már , szervízes vagyok egy nagykerben . kipróbáltam , és 1 perc alatt ott a szervízben az eladók+szervízes úr szeme láttára nyiffant ki a második alaplap ismét . nemigazán értettük , hogy mi a gond . visszaadták a pénzt+elismerően bólogattak , hogy nekem volt igazam , bocsánatot kértek a kötözködésért , és szépen elváltunk . ez lett volna az első Soltek lapom , de asszem egy ideig az utolsó is . melóhelyen gyanakodtunk arra , hogy az elem csak 1,5V-on megy , elvégre sok BIOSelszállásról hallottunk már a gyenge elem miatt nforce2-es lapoknál , csakhogy ebben ez az alap . vélemény???