Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) cain69 válasza somodisoma (#91) üzenetére

cain69
(őstag)

ehhh... már rosszul látok a holnapi vizsgától... :U

[Szerkesztve]

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#102) somodisoma válasza höhö (#98) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Es honnan tudom, hogy melyik lapnak kell még (mert regebbi), es melyiknek nem? :F

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

(#103) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

egy láma kérdés :B 5x HT; 4x HT ez mi?

(#104) höhö válasza somodisoma (#102) üzenetére

höhö
(lelkes újonc)

verzioszám azt hiszem az 1.0nak kell az 1.1nek már nem de valamelyik külföldi lapon volt hir ....

(#105) fLeSs válasza t-shirt (#103) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

a hypertransport szorzója.

(#106) t-shirt válasza fLeSs (#105) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

köszönöm

(#107) ESP válasza fLeSs (#105) üzenetére

ESP
(fanatikus tag)

Nos fLeSs!

A cikk jó...gratula, s már nagyon (!) időszerű volt...

Mikor várható egy átfogó AMD/Intel tuning-teszt/leírás/gyorstalpaló/mittoménmi???

Ez sem lenne rossz, s akkor nem kellene innen-onnan összevadászni minden kis nyúlfaroknyi infót!!!

Tomi

*60@120 pulzus alapfeszen*

(#108) fLeSs válasza ESP (#107) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

pontosabban/konkrétabban?

(#109) ^Boss

^Boss
(senior tag)
LOGOUT blog

hali, kicsit felig off , de remelem tudsz valaszolni fless! szoval esetleg az en lapomban (p4c800-e dlx) bios frissitessel nem lehet cl1.5-ot kicsikarni? :) v. ez lehetetlen?

Hackintosh gépek rendkívüli árakon!

(#110) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

na, akkor én is befotlánkodnék ide.

nagyon örültem, h a DFI lapon végne nincs LPT! a többi lapra is max hátlapként kivezetésként kéne.

8 SATA: szvsz sok, 4 elég.

dual-lan: ritkán kell, de akkor nagyon. 1 alaplapi gigabites LAN szvsz elég, ha kell nagyon a dual, akkor mehet egy 8139D chipes hálókártya bele, és csók.

hangkártya: nem vagyok teljesen botfülű, de olyan egetrengetően nem szól jobban szvsz a Live!, mint az A8N hangchipje... igen, hallottam már mind a kettőt! :U

SLI: szerintem jó, de ebbe ne menjünk bele.

a fenti indokok miatt vettem ASUS A8N-SLI deszkát, és (majdnem) maximálisan elégedett vagyok vele

amúgy meg nálam 2 optikai meghajtó van. 1 kb 5 éves Hitachi GD-2500 DVD-ROM és egy 1 Pioneer DVR-105. szvsz a CD és DVD írók azért vannak, h azzal írjanak. ezen okból is rühellem a CD-RW/DVD-ROM kombókat.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#111) sabres válasza höhö (#104) üzenetére

sabres
(lelkes újonc)

Esetleg tudsz egy linket dobni?
És összes SBLive!-os MSI-t frissitették,mert én most állok vásárlás előtt,egy K8N Diamondot néztem ki (és most ebből ne induljon új vita hogy minek nekem a Diamond :D) és eddig a táppal szórakoztam hogy milyen táp lenne a jó...
(Tagan jólenne,de még nincs itthon a 2force család...a többi meg nemtudja -5V-ot)
De akkor ezekszerint már csak egy rev 1.1-es diamondot kell keresnem és nemkell táppal foglalkozni?:C
(jólenne:)) )

(#112) fLeSs válasza ^Boss (#109) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

sztem lehetetlen.

(#113) sabres válasza fLeSs (#99) üzenetére

sabres
(lelkes újonc)

fLeSs:esetleg megtudod mondani milyen reviziójú volt az MSI lap amit teszteltetek?
a képen pont nemlátom:) Bővebben: link

(#114) Robi_73

Robi_73
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó a teszt!:R :C

Nálam az MSI is tudja a 350-es fsb-t.:F

Bővebben: link

Robi73

(#115) Esmein válasza TommyGun (#52) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

10-12 usb ? Én 1-et használok és akkor már az egerem is USB-n van.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#116) Esmein válasza fLeSs (#112) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én megpróbálnék egy Central Brain Idetifiert, hátha.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#117) anulu válasza Esmein (#115) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

jó neked. ha nem lenne USB elosztóm, akkor majdnem tele lenne az alaplapom 10 USB-je...

[Szerkesztve]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#118) Esmein válasza anulu (#117) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jézus. Eddig 2-nél többet még soha nem használtam egyszerre. Egyszer majdnem 3-mat de mégsem.Jelen állapotban éppen 5-ttel több van a szükségesnél és 4-el a biztonságosnál.

(#119) pubwart

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Hööhhh, keltek itt érdekes hozzászólok, de én legfőképp Erdoke és integra társsal értek együtt.

Ha hang, akkor csak minőségi... Nekem is Au2ZS van + GigaS750 szal, ha hang, akkor szóljon, szépen és gyönyörűen. És még hol van itt a high-end. Ezek az alaplapi hangok meg borzadályok. Csajomnak is ilyen laplapi realtek vagy valami ilyesmi csoda van (kék felkiáltójel-ikon) de feláll a szőr a hátamin tőle. Borzalom...

A sok SATA meg csodajó dolog... nekem is 4 vinyóm van... 3SATA 1PATA. De egyik sem a rendes primary meg secondary részen... ott az optika van... És ez kegyetlen fontos dolog!!!! Kellemetlen, mikor nincs szabad hely és jön egy jól megrakott vinyó... amit nincs hova dugni...

A Dual LAN-t sajna nem használom... Nálunk még csak a BNC a sztár

És ez a 3 PCI solt semmire sem elég. Csak hogy soroljam: BNC-háló + Au2ZS + PCTV Stereo, meg még van valami,d e az nem jut eszembe. Sajna már nincs meg a régi 6 PCI-os korszak. Van olyan haverom akinek 6 PCI-ja tele van.

USB lehetne még. A 8 portot ki lehetne lökni, a többi firewirét meg IEEE még életemben nem hazsnáltam. De van az Au2ZS-en is, de hogy minek?:O;]

Where you go how is up to you

(#120) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nállam ki van használva mind a 8
DualLAN az nekem igazán kellene, több PCI is mert nincs hova tenni a Santa Cruzt......firewire kell a kamera miatt...SLi viszont értelmetlen, mármint nVidia formályában

[Szerkesztve]

(#121) Jim Tonic válasza erdoke (#96) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ez nem rád tartozik, de ha érdekel, a kísérletezés miatt. Mint technológia érdekel, nem azért, mert megabrutál fps-re van szükségem. Hogy ezt Te nem így látod, rendben. Ezzel semmi gond. Ha valaki nem igényli, elmondja, hogy neki nincs rá szüksége. Ennyi. Ezért nem kell véleményezni másokat.
Vagy mindenki hülye, akinek kell az, ami nekem nem? Esetleg két anyjuk van?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#122) Esmein válasza pubwart (#119) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hallgass meg egy nf7-s vagy egy kd7 integrált hangot. Nem olyan szörnyű az, én egy 25 rugós fülessel hallgattam mindkettőt, és azt kell mondjam, hogy minden igényt kielégítőek.

(#123) anulu válasza Esmein (#118) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

3 game controller (2 gamepad és egy kormány), scanner, printer, pendrive, egér, bill., memória kártya olvasó. ehhez fog még egy bluetooth hozzájönni, és valszeg egy vezeték nélküli füles, aminek a gépbe menő része USB. ez 11 már. plusz még néha jön USB HDD rack. ez már 12. elosztó nélkül lazán lennék meglőve... jelenleg az egér és a bill PS2-re átalakítózva van, de valszeg vissza fogom dugni USB-re, mert a bill vhogy gyorsabb, az egér meg sokkal pontosabb USB-n.

(#124) Esmein válasza anulu (#123) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jézus ereje anulu. Ez azért elég extrém, ha itthon minden usb cumót be akarnék dugni a gépbe, még így is hogy 6 db slot van lazán elférnék.

(#125) Winner_hun válasza anulu (#123) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te nem linkeltél be vmelyik fórumba egy olyan OCZ ramot, amelyiknek tápcsatija van? vagy az csak vmi feszültségszabályzó volt?:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#126) anulu válasza pubwart (#119) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

volt Audigy2-m, rákötve Creative T5400. utána eladtam a hangkártyát, és azóta alaplapiról szól (először SoundStorm, után mittomén milyen Realtek van a Gigabyte K8NS-en, most pedig A8N-SLI). nem szól annyival jobban, mint amennyivel többe kerül.

(#127) anulu válasza Winner_hun (#125) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pff, jókérdés. ha tettem is ilyet, akkor nem emlékszem. szerintem az talán a DDR Booster lehetett, az OCZ.

(#128) anulu válasza Esmein (#124) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ja igen, és elfelejtettem, h lesz még 1 controller, egy normális joystick (USB-s), amivel repülőszimulátorozni és X-Wing-ezni fogok. ismerős leányzó ma vett egyet, ~5-6k, és nagyon jó! a game-portos joy-om valahova eltűnte magát, pedig azt nagyon szerettem :O végigtúrtam a szobám érte, de nincs meg :O:O

(#129) erdoke válasza Jim Tonic (#121) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nyilván nem rám tartozik, de te írtad be egy nyilvános fórumba. ;)
Semmi offenzív szándékom nem volt, csak kíváncsi vagyok.
Mik a tapasztalataid? Ez akár ontopic is lehet itt az SLI-s lapok tesztjénél. Két 6600GT-vel kísérletezel?

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#130) Winner_hun válasza anulu (#127) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de az ugye nem memória, hanem vmi feszültségszabályzó?:F

(#131) anulu válasza Winner_hun (#130) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

az :) asszem max 3,9V-ot lehet vele adni a RAM-nak... vhogy az a környék. a lényeg, h extrém tuninghoz kell maximum. :)

(#132) Winner_hun válasza anulu (#131) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ja, köszi.:R CSak mert úgy emlékeztem, hogy van ilyen ram, aztán mondtam osztálytársamnak, hogy küldök róla linket, csak nem tom már, hogy hol olvastam:O:( Na mind1

(#133) LordX válasza pubwart (#119) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, nálam a Creative és a minőségi hang az sosem fért össze.

Először is a driverei úgy szarok, ahogy vannak. Másodszor az A/D D/A átalakitók, amit használnak, úgy szarok, ahogy vannak..

Aki minőségi hangot mond, az minimum egy Terratech kártyát használjon, az összes Audigy2XZFSD sehol nincs egy jobbfajta Aureonhoz képest hangminőségre.. És akkor még nem is voltam igényes..

Persze most az AC97-et használom, Ríltek 655.. Ahhoz, hogy szóljon a WinAMP, meg ne legyen néma a játék, ahhoz megfelel..

[Szerkesztve]

(#134) vlaci79 válasza TommyGun (#24) üzenetére

vlaci79
(senior tag)

Hali!
Én vagyok a 0,0001% ember :D
Adsl modem plusz belső háló a másik gép felé.
Jól is jön a gigabites másik hálókártya.

[Szerkesztve]

(#135) LordX válasza vlaci79 (#134) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem láttam Gigabites ADSL modemet :)

(#136) viharhozo válasza fLeSs (#65) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Aktualitasat vesztette.

[Szerkesztve]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#137) kowk válasza LordX (#135) üzenetére

kowk
(tag)

a gigabit valszeg tokmind1, viszont enis gyakran osztok netet a 2. integralt halokarin ;) egyatalan nem haszontalan az! sot, ott meg talan a gigabit is jol johet -> SOS-be masolni kell vmit a notira, satobbi.. abban is GE van :)

(#138) fLeSs válasza sabres (#113) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jó kérdés, nemtom hol kellene keresni a verziószámot, a lap már nincs nálunk.

(#139) fLeSs válasza fLeSs (#138) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Közben megtaláltam, a sárga és a felette lévő PCI slot között az áll, hogy MS-7100 VER:1. Tehát 1-es verzió. :)
Itt jól látszik Bővebben: link

(#140) somodisoma válasza fLeSs (#139) üzenetére

somodisoma
(senior tag)

Na ez most megllepett, de orulok is neki, hogy ment azzal a tappal! :DD

A Világ IQ-ja állandó, csak egyre többen vagyunk rá!

(#141) TeeJay válasza vlaci79 (#134) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

akkor arra lehet használni a dual Lan-t hogy pl ADSL-nél meg lehet osztani a netet? Hé mert akkor ez nem is hülyeség. 2 gépen lehet 1x-re netezni és még adatot is lehet közte másolgatni?

Akkor ez nem is annyira hülyeség szerintem:R

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#142) Esmein válasza TeeJay (#141) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre valóak a routerek...

(#143) anulu válasza TeeJay (#141) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pontosan. nálam itthon is így van megosztva a net.

(#144) anulu válasza Esmein (#142) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

...igen, már ki is néztem egyet, csak az a 30k kéne, amennyibe kerül...

(#145) Sanya válasza Esmein (#142) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

de elég rá egy switch is.

(#146) Esmein válasza Sanya (#145) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elegánsabb egy router.
anulu: tisztességes router építhető egy bármely 5 pci slotot tartalmazó lapból és 5 darab pci hálókártyából :D Elég extra szolgáltatásokat is meg lehet neki tanítani :)

(#147) LordX válasza anulu (#144) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

30 ezer? Milyen pénzegységben, olasz lírában? Egy D-Link 604-es Sulinetben 10e.. Vezetékes rúterben annál több nem kell senkinek..

(#148) anulu válasza LordX (#147) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

forint.

ASUS WL-500b. Wireless cucc + printer sharing (printer port és USB a routeren :D)+ 4 LAN port. ilyen egyszerűen konfolható routert még nem láttam, és... egyszerűen tetszik! :))

Bővebben: link

[Szerkesztve]

(#149) L3zl13 válasza LordX (#147) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Ki mondta, hogy csak vezetékes kell neki, vagy hogy nem akar mondjuk egy printszervert, vagy nincs szüksége időnként 8 portra... Lazán lehet az 30k...

Aki hülye, haljon meg!

(#150) ciao

ciao
(senior tag)

minden tiszteletem a tesztelőé!

az USB CPUterheléses táblázatánál IEEE1394 van írva, egy kérdés ha kihasznált SLI-vel tesztelnétek játékokkal az alplapokat lenne jelentős különbség az egyes alaplapok között?

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.