Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _az

_az
(senior tag)

Elég klasszak és az áruk is nagyon alacsony. 30 ropiért 1 gigás minilejátszó? Ehhez képest az iriverek mehetnek a fenébe...(ár/érték arányban persze :D)

az

(#2) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

lehet, hogy megtaláltam a következő lejátszóm? yay! :DDD és nekem direkt jó, hogy nincs benne sok extra sallang fícsör, még a rádiót is sokallom igazából :U

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#3) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor ez nem memkártyás:(
PEdig azt jobban szeretem.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Jol nez ki, bar az elem helyen a dudor...

Az ara is jo! Es azert oda lehetett volna irni, hogy muanyag vagy fem a haza! (Bar az arabol itelve muanyag.)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#5) rudi válasza tildy (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hát, mp3-ra vetitve az 512 MB sem egy óra zenét jelent, de a gigabájtos durván 15 óra zenét bír el, annyi alatt meg úgyis megkattan bárki és rég elfelejti, hogy mit hallott és mit nem, meg talán nincs is 15 hallgatásra érdemes zene (no jó biztos csak én vagyok válogatós), de van dejó rádijó is.

mivel a hó Veszprémbe zárt asszem a hétvégén kiagyalok valamit a sulinetre, madj írok mailt ha help kell

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ezert a penzert az 1Gbyteos lejatszo nagyon megeri.
Lehet, hogy ez lesz a kovetkezo mp3 lejatszom?

(#7) -Atis-

-Atis-
(kvázi-tag)

''Bár bőven elegendő a maximum 1 GB kapacitású tár feltöltésére a másolási sebesség, ez természetesen NEM meríti ki a szabvány által biztosított (elméleti maximális) 480 Mbit/sec adatátvitelt.''

[Szerkesztve]

(#8) Aram

Aram
(tag)

Karácsony óta ''OWNZOLOK'' egy ilyet. :) Szerintem nagyon klassz, jól használható. Az egyetlen ''macera'', az USB kábel, mely a helyhiányos konfigurációknál igazi érték is lehet, ha nem férünk el a többi USB eszköztől.
Személy szerint egy 800-900 mAh-ás aksit javallok hozzá használatra. Ezeknek ára kb. 1000 forint és nagyon sokáig megy vele a lejátszó.
Csak ajánlani tudom.

Üdv!
Aram

Ez a felirat 20byte!

(#9) Obi-1

Obi-1
(őstag)

Nagyon jó áron van! Egy ilyen nekem kell!

Only a Sith deals in absolutes.

(#10) tr00p3r

tr00p3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem nagyon tetszik, hogy ilyen ''puritán''. a rádió meg arra jó, hogy ha már meguntam a 15 óra zenét (szerintem azt is hetekig hallgatnám) akkor csak átkapcsolok és hajrá. szép és egyértlemű a kijelzője is. azt hiszem összerántom magam és megpróbálok egy ilyenre beruházni. igaz most volt a szülinapom és vasárnap lesz a névnapom; lehet, hogy a családom fogom egy ilyenért nyúzni. :B

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

(#11) polika válasza tildy (#3) üzenetére

polika
(senior tag)

miér ezekbe nem flash memória van? azt akarod mondani hogy ezekbe 256M/512M/1G minidiskek vannak vagy mitis?

(#12) Drótszamár válasza polika (#11) üzenetére

Drótszamár
(senior tag)

Tildy sztem azt mondta, hogy ezt nem lehet memóriakártyával bővíteni.

(o Y o)

(#13) Obi-1 válasza polika (#11) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Van egy pár olyan lejátszó, amiben nincs memória, vagy bővíthető a fényképezőgépekben használt kártyaformátumokkal. (Nincs túl sok ilyen.)

(#14) janpotocki válasza -Atis- (#7) üzenetére

janpotocki
(VIP)

thnx

(#15) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

sztem is jó kis player lehet. nekem is van egy enoxom aminek egyetlen hibája h 2x6mW a teljesítménye ami sztem igen gyér... tulajdonképpen ebben minden benne van ami kellhet, csak a teljesítményéről nem találok infokat... (ez a ''jól szól'' nekem nem elég:D) Vki tudna többet mondani?

[Szerkesztve]

Origin: Ski22o

(#16) kabalthenbk

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

ja és még egy kérdés... lejáccási funkciók (ismétlés, random) vagy iesmi van a kütyüben? Másra asszem nincs szükségem:)

(#17) ciao

ciao
(senior tag)

én nem rég vettem egy 512-es mp3 lejátszól a hozzáadott fülhallgatót lecseréltem egy sennheiser mx500-ra 5000Ft, és mejdnem elbőgtem magam amikor előszőr ezzel hallgattam mert a szokolrádió hangzás megmaradt, aztán olvastam hogy kell neki pár nap amire bejáratódik és tényleg most már sokkal-sokkal jobban szól

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#18) Drótszamár

Drótszamár
(senior tag)

Fájlokat lehet vele cipelni (megy pendrive ként) ?

Szerk: Ez lenne az? (a cikkben szerepló cég honlapján)

1GB Sandisk Cruzer USB2.0 PEN Drive + MP3/WMA + Digital FM + dikt 24 500

[Szerkesztve]

(o Y o)

(#19) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kár, hogy cipelned kell egy vezetéket magaddal.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#20) Obi-1 válasza ciao (#17) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Úgy érted megszoktad ;]

(#21) Jim Tonic válasza ciao (#17) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mi járatódik be? Az áramkörök? :Y

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#22) _cirmos_ válasza Jim Tonic (#21) üzenetére

_cirmos_
(őstag)

a bejáratás inkább a fülhallgatóra vonatkozik.

nagyon tetszik, mp3+rádió, nekem más nem is kell. és 30k alatt marad az 1gb-os ára, ennyiért ajándék.

Drótszamár:

nem írják hogy bruttó vagy nettó, sztem itt van a kutya elásva. de még úgy is baráti: 30,625-

[Szerkesztve]

(#23) .:ADAM:. válasza _cirmos_ (#22) üzenetére

.:ADAM:.
(fanatikus tag)

Bruttó ár oda van írva !
Meglepően olcsóak, iylen árban csak a noname kategóriában lát az ember lejátszót.

.:tweaKntuniNg.tk:.

(#24) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Igy első ránézésre nem tünik rosznak... Szinte mindent tud és csak csatlakozni tudok azok táborához akik a leirás és a rövidke teszt alapján ''beleszerettek'' lejátszóba... Semmi felesleges csicsa... Csak a puszta tények...
DE motoszkál bennem a kisördög... Mennyire tartós? SanDisc nem gyártott rossz memóriákat sem... de ki lehet a beszálítójuk lejásztó ügyileg... és mennyire figyeltek a minőségre az alacsony ár mellett...
Mert innen nézve a SanDisc ''JÓ MUNKÁS EMBER''.... olyan mint az Árpi csak éppen nincs drótkoszorúja... :D

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#25) Versus123

Versus123
(fanatikus tag)

tudja valaki hogy hány mW-ot tud? mert az hogy ''jó hangerő'' az elég tág...

''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''

(#26) csudri válasza Versus123 (#25) üzenetére

csudri
(őstag)

Engem is csak ez érdekelne, mert az hogy jól szól nekem nem mond semmit. Ez szubjektív!

Vortex World Domination

(#27) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Őőőőő...hátt külföldi oldalakon azért van panasz a hangjára.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#28) kabalthenbk válasza Versus123 (#25) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható...

(#29) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

kéne keresni egy helyet ahol ki lehet próbálni. aztán összehangoltan támadunk;]

(#30) Versus123 válasza kabalthenbk (#28) üzenetére

Versus123
(fanatikus tag)

az már nagyon jó lenne...ez inkább olyan 8-10 körül lesz...de nem igaz hogy senki nem tudja...

''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''

(#31) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

Hi!

Nekem is nagyon megtetszett ez a lejátszó, mivel igen kedvező az ára.

A DTK oldalán nettó árak vannak feltűntetve, ez tuti, már csak azt nem, tudom, hogy az árlistában mit jelöl a D1 és a D2... :)

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#32) Biaggio

Biaggio
(őstag)
LOGOUT blog

Egy elem, rengeteg zene, olcsó. Szerintem felveszem a listámra :))

(#33) eri

eri
(tag)

Szerintem is nagyon királyak, és jó ár/érték arányuak!
:C:C:C

(_8(l) - The Simpsons

(#34) Drótszamár

Drótszamár
(senior tag)

Nah felhívtam őket délután... Természetesen nincsen, de keddre, szerdára ígérték.
Használható pendriveként. (az 1 gigás)

(o Y o)

(#35) Jim Tonic válasza Drótszamár (#34) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Többi miért is nem?

(#36) A_ScHuLcZ válasza Jim Tonic (#35) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Ez engem is érdekelne :)

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#37) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

Megéri azt a +8000-et kiadni azért, hogy 1 gigás legyen, ne 512es?

(#38) Jim Tonic válasza A_ScHuLcZ (#37) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Attól függ, mire használod. Zenéhez nem, adattároláshoz igen.

(#39) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nem tetszik, hogy balkezes.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#40) Jim Tonic válasza bLaCkDoGoNe (#39) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mivel fullmatrixos kijelző, valóban lehetne rajta elforgatás 180°-kal.

(#41) bLaCkDoGoNe válasza Jim Tonic (#40) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nem csak ennyi a baj, a gombok is rossz helyen vannak. Az összes ilyen formájú lejátszónak pont fordított a felépítése (gombok fölül, kijelző bal oldalon, a joystick a jobb oldalon). Az ilyen felépítésű lejátszókat egy kézzel nagyon jól lehet kezelni. (A ''nagyon jól'' kifejezést a jobbkezes önzés szerint értem, a balkezesektől elnézést :) ).

Ezt így a kép alapján viszont nem könnyen lehet egy kézzel kezelni, sem bal, sem jobb kézzel.

Nem lehet, hogy véletlenül fordítva szerelték bele a kijelzőt? :D Logikusabb magyarázatot nem találok a dologra.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#42) happy_harry

happy_harry
(lelkes újonc)

Nekem van egy 512-es, szvsz nopara, kirtéma... :D
Simán megy pendrive-ként, az mp3-akat könyvtárak szerint lehet lejátszani (fájlnév szerint sorrendben, illetve random minden változatban). Nagyon jó a hangja, én persze egyből lecseréltem egy panasonic 158-as típusra (2ezer Ft) a fülest, még bejáratni sem kellett, agykifolyós basszus, jó magas, közép oké. Megjegyzem a hangerővel kapcsolatban, hogy ezzel a pan158-assal 30-as hangerőn használom (40 van) és megfelelő így bkv-n. panasonix powermax3-as elemmel kb. 12 órán keresztül mennt (lame vbr mp3-makkal).
A kijelzőn az írás a beállításoknál megfordítható, tehát jobbkézre is oké!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#43) A_ScHuLcZ válasza happy_harry (#42) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

huh hát akkor azthiszem meggyőztél, pláne hogy a kijelző megfordítható és a hangja is elég.

Sztem én is beszerzek ebből 1 darabot :) :C

(#44) happy_harry

happy_harry
(lelkes újonc)

Az eredeti hozzáadott füles valami hihhetetlen trutymó, kb. az iriver imp550-hez adottal van egyszinten, szal felejtős. vegyetek pana158-ast, naon ott van.

(#45) A_ScHuLcZ válasza happy_harry (#44) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Nekem van 2 is, mind2 fasza, csak a normál méretű az nem előnyös utcán pl, mert van felső része is, de kiba jól szól, thomson, legjobb fülesem :D (a fül része olyan kicsi, csak van az a pánt is vagy mi :) )

A másik is fasza, csak az meg nem 3,5-es jack hanem a kisebb fajta...

(#46) A_ScHuLcZ válasza happy_harry (#44) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

Nem kicsi egyébként az 512-es??

Mert nagyon gondolkozom hogy 512est vagy 1024est vegyek, bár a nagyobb másfélszer annyiba kerül... és annyit meg nembiztos h megér

(#47) kabalthenbk válasza A_ScHuLcZ (#46) üzenetére

kabalthenbk
(őstag)
LOGOUT blog

sztem ne egymáshoz viszonyítsd őket, hanem azt nézd meg h hol találsz elfogadható 1gigásat kb30ér...bár még mindíg idegesít h nem tudom teljesítmény értékeit; gondoltam h írok nekik egy emilt de semmi kedvem a regisztrációs hüeségekhez. az utolsó megoldás, h megkérem a boltban h hagy próbáljam ki v vmi

(#48) Drótszamár válasza Jim Tonic (#35) üzenetére

Drótszamár
(senior tag)

Huh kicsit félreérthető lett.
Szal én arra kérdeztem rá, hogy van e 1GB-os lejátszó, de az éppen nem volt, és azt mondták keddre, szerdára lessz.

(o Y o)

(#49) A_ScHuLcZ válasza Drótszamár (#48) üzenetére

A_ScHuLcZ
(őstag)

512-eset nem kérdezted véletlenül? :)

(#50) zabla válasza happy_harry (#44) üzenetére

zabla
(fanatikus tag)

ha jól tudom az 550es iriverhez sennheiser fülest adnak, arra azért nem mondanám hogy trutymó, főleg nem egy panasonichoz viszonyítva

Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.