Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  [Re:] Radeon X800 Pro chipes videokártyák (téma lezárva)

(#1) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Durva a kinagyított kép! ;]

(#2) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratula, megint egy profi teszt... :C

(#3) Torry

Torry
(PH! addikt)

Tényleg jó lett!

(#4) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg ne kövezzetek, de: egy 126ezer forintos kártyával valahogy úgy volnék, hogy mehet azon akár két tucat pipeline is, még se tudnék igazándiból lelkesedni. :F :)

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#5) 8Ball

8Ball
(kvázi-tag)

Röviden :C
Egy olyan Gigabyte jó vó'na, pláne, hogy mik derültek ki róla;]
Sajnos nincs rá cash:(((

I never claimed to be nice.

(#6) fLeSs válasza divot (#4) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Ezek jelenlegi árak, ha vki fél/egy év múlva akar X800 Prót, az újra átböngészheti a cikket. Ez evidens a shootout-oknál... :)

(#7) divot válasza fLeSs (#6) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tom, valszeg én is kb. akkoriban fogok ismét megbolondulni. :DDD

(#8) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

1ébként a cikkben látható Gigabyte kártya itt csücsül a gépemben, alapBIOS-szal, hozzá sem nyúltam, mert minek? Remélem, hogy VGA-szinten mostmár legalább 1 évig nem kell a gépemhez hozzányúlnom. :D

(#9) divot válasza fLeSs (#8) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fless, te még használod valamire a kártyát moderáláson, és cikkíráson kívül? :D

(#10) faster válasza fLeSs (#8) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

A Gigabyte vivos kártya?

(#11) fLeSs válasza divot (#9) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Far Cry, Halo, és várom a D3-at meg a Stalker-t. Nomeg a HL2-t is ki fogom próbálni. :P

(#12) fLeSs válasza faster (#10) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jaja, lásd konfigom.

(#13) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Mi az a ''Limited Assassin''? Csak minden páros héten orgyilkol? :F

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#14) fLeSs válasza anaqer (#13) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

:D

(#15) peterqe válasza fLeSs (#8) üzenetére

peterqe
(fanatikus tag)

A Gexcube VIVO kártyákat kifelejtettétek. Dettó Gigabyte: 1,6 ns RAM, alapból XT.
Most aztán megindul a kiskerek felé a roham, hogy hadd nézzek a GPU hűtőborda alá! :DDD

- Ez a világ a létező világok legjobbika -

(#16) fLeSs válasza peterqe (#15) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jelen pillanatban még minden VIVO-s X800 Pro egy 1,6 ns-os memóval szerelt 12 pipére flesselt BIOS-szal rendelkező XT kártya. A Gigabyte X800 Pro VIVO ezek közül annyival emelkedik ki, hogy még flesselni sem kell, mert alapból 16 pipe van engedélyezve (nem is értem a GBT embereit, ezt nem veszik észre? :D), csak az órajelek vannak X800 Pro szintre (475/450) lecsökkentve.
Tehát ennyi. :)

(#17) MarKoo válasza fLeSs (#1) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Jó lett. :P

(#18) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy fillért sem fizetnék az adott kártya mellé járó CD-kért és/vagy webkameráért (''okos'' emberek az Asus-nál).

A másik pedig az, hogy ennyi pénzért sosem vennék videokártyát. Nagyon fájna a szívem, ha látnám, hogy milyen gyorsan esik az ára. Akár hétről hétre. :(

(#19) Tithian

Tithian
(őstag)

Szép, igényes írás, ahogy kell :)

Nem tudja valaki, mikorra várhatóak hazánkban a 6800GTk? Ha megjönnek (remélem), lesz nagy verseny, eshetnek majd az árak. Van egy sanda gyanúm, hogy a mostani csúcskategória nem lesz olyan értékálló, mint anno a 9700pro.

Ilyen kártyája lett majdnem a fele péhának 50K-ért :DDD

</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

(#20) fLeSs válasza MarKoo (#17) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Ne nekem gratulálj, LMaca cikke. :))

(#21) peterqe válasza fLeSs (#16) üzenetére

peterqe
(fanatikus tag)

Ennyit érne nekik reklámértékben, hogy igényes hardveroldalak fényt derítenek erre?

- Ez a világ a létező világok legjobbika -

(#22) MarKoo válasza fLeSs (#20) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Neki is grat. Holnap küldenél nekem mailt? :F

(#23) fLeSs válasza peterqe (#21) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Lehet. Viszont a nem VIVO-s Gigabyte kártya sztem ugyanolyan, mint a többi sima X800 Pro, csak más körítéssel, tehát ott meg csak azzal tudnak kitűnni. Ha vkit nem érdekel a körítés, csak az ár, az azt az X800 Pro kártyát fogja megvenni, amelyik a legolcsóbb, és nem azt, amelyikhez webkamerát adnak. :)

(#24) fLeSs válasza MarKoo (#22) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Minek?

(#25) MarKoo válasza fLeSs (#24) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Mind1. :U

(#26) Amigo78

Amigo78
(senior tag)

Vajon meddig marad a gigabájt eme huzása.....?

(#27) fLeSs válasza Amigo78 (#26) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jó kérdés. :))

(#28) -=V3rthil=-

-=V3rthil=-
(őstag)

Jó cikk! Grat!
Nekem is Gigabyte-om van. Milyen kár, hogy ''csak'' 9800Pro:)). Nem mintha teljesítménygondjaim lennének:C.

hey-ho-let's-go

(#29) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gratula a cikkhez:C

Hát akármilyen jó is, szép is az a Gigabyte kártya, ennyi pénzt az életben ki nem adnék VGA-ra:( Sőt, ennyiért van, ahol XT-t lehet már kapni/rendelni:U

(#30) fLeSs válasza Alvin_ti4200 (#29) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az összes kártya kb. azonos áron kapható, a VIVO-s verziók szoktak kb. 5K-val többe kerülni, mint a simák.
XT-t pedig felejtsd el, hogy MO.-on kapsz, mert árlistán kívül nincs sehol. ;]

(#31) domedee

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, de ez a topic nem illene jobban a videókártyák közé?

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#32) Luxurka válasza domedee (#31) üzenetére

Luxurka
(kvázi-tag)

el van tévedve :D

(#33) fLeSs válasza domedee (#31) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Igaz, az illetékest értesítettem. :D

(#34) domedee válasza fLeSs (#33) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én meg nagyban keresem az eredetiben... :U

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#35) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem igazán értek a gyártástechnológiához, de ha a 16->12 pipe átalakítás (az átvágás :D) mindig ugyanott történik, akkor könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy mindig ugyanazt a 4 pipe-ot kapcsolják ki. Ez esetben viszont vagy úgy tervezték a magot, hogy kissé ''féloldalas'' (nem találtam jobb szót), vagy az esetek többségében mennie kell a hardmodnak. Nyilván minőségi összeköttetést feltételezve, és a legjobb BIOS társításával (RAM korlátait figyelembe véve).
?F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#36) fLeSs válasza erdoke (#35) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Sztem azokat a pipéket szokták kikapcsolni, amelyek hibásak. Bár ha quadokba vannak rendezve, akkor ez egy érdekes kérdés lehet. :))

(#37) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Grat a cikkhez!

Lehet hogy ezeknek a kártyáknak még nincs selejtes verziójuk, csupán a termékpozicionálás miatt lett elnyisszantva a híd. Lehet majd valaki aki kap egy ''selejtes'' verziót annak majd máshol lesz elvágva. Viszont onnan már tudni fogja az illető hogy biztos nem moddolható a zsuga :))

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#38) viharhozo válasza erdoke (#35) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Az allitasod empirikusan cafolhato. :) Elvetve lehet csak nehany kartyat moddolni.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#39) Parci válasza erdoke (#35) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ATI mérnökei az X800 bemutatón azt mondták, hogy a 4db quad közül bármelyiket ki lehet kapcsolni, hogy Pro legyen a cucc. Tehát bárhol hibádzik egy quad, azt kapcsolják le.

Más kérdés, hogy ha sehol sem hiányzik, de ki kell elégíteni a piaci keresletet a Pro iránt, akkor mit csinálnak... (a válasz: bejelentik az X800 GT-t....)

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#40) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

elképzelhető hogy ezt is hamarosan meg lehet oldani softmoddal?

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#41) nap

nap
(őstag)

Ize, a disztribtol futoszaljavitoval jottek a kartyak? :D [L]http://prohardver.hu/html/vga/x800pro_shootout/club3d_sm.jpg[/L] [L]http://prohardver.hu/html/vga/x800pro_shootout/gecube_sm.jpg[/L]
Legalabb mukodik a 16 pipe?

Amugy foloslegesnek tartom a sok hozzaadott lomot, a webkamera meg ... :))

[Szerkesztve]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#42) MLaca válasza nap (#41) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Nem működtek.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#43) Arhel

Arhel
(senior tag)

Grat. :C
Az árak, az árak, az árak ... :(
Marad a sírás :O

(#44) Caleb_

Caleb_
(újonc)

Gigabyte GV-R80X256V A cikk végén ennek a kártyának a neve szerepel, ez ugye egy XT kártya holott a teszt PRO kártyákról szól. Gondolom GV-R80P256V ez illene a helyére, hiszen ez egy PRO kártya.

I'll get inside your head

(#45) erdoke válasza Caleb_ (#44) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez ugyebár egy X800 Pro VIVO, ahogy a cikkben és a fórumban is többször leírták már...:U

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#46) infest

infest
(kvázi-tag)

Nekem dobozos Club 3d-m van és egy darab hűtőborda nem volt rajta, nem tudom honnan szedik ezeket a hűtőbordákat:F

sütit?:)

(#47) fanti válasza fLeSs (#36) üzenetére

fanti
(senior tag)

Én is a Te kártyádat venném meg.

Ha lenne rá zsozsóm :O

Ennek hiányában viszont kénytelen vagyok beérni a 9700próm teljesítményével, ami már 1 éve dohog a gépemben :)

Amúgy milyen erőműben csücsűl a kártyád?

(#48) Alvin_ti4200 válasza fanti (#47) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nézd meg az adatainál:P

(#49) fanti válasza Alvin_ti4200 (#48) üzenetére

fanti
(senior tag)

Húha! Megsasoltam. Hát nem egy 700-as duron :DD
De ahogy elnézem, az a kártya lazán skálázódik úgy athlon 64 6000+ ig :Y

(#50) ptiboy

ptiboy
(senior tag)

én azt nem értem h. miért kerül a gecube egy 1000-sel drágábba mint a ''~XT'' gigabyte amihez ráadásul egy csomó minden is jár.

:)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  [Re:] Radeon X800 Pro chipes videokártyák (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.