Durva a kinagyított kép! ;]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Meg ne kövezzetek, de: egy 126ezer forintos kártyával valahogy úgy volnék, hogy mehet azon akár két tucat pipeline is, még se tudnék igazándiból lelkesedni. :F :)
Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

8Ball
(kvázi-tag)
Röviden :C
Egy olyan Gigabyte jó vó'na, pláne, hogy mik derültek ki róla;]
Sajnos nincs rá cash:(((
I never claimed to be nice.
Ezek jelenlegi árak, ha vki fél/egy év múlva akar X800 Prót, az újra átböngészheti a cikket. Ez evidens a shootout-oknál... :)
Tom, valszeg én is kb. akkoriban fogok ismét megbolondulni. :DDD
1ébként a cikkben látható Gigabyte kártya itt csücsül a gépemben, alapBIOS-szal, hozzá sem nyúltam, mert minek? Remélem, hogy VGA-szinten mostmár legalább 1 évig nem kell a gépemhez hozzányúlnom. :D
Fless, te még használod valamire a kártyát moderáláson, és cikkíráson kívül? :D

faster
(PH! nagyúr)
A Gigabyte vivos kártya?
Far Cry, Halo, és várom a D3-at meg a Stalker-t. Nomeg a HL2-t is ki fogom próbálni. :P
Jaja, lásd konfigom.

anaqer
(PH! addikt)
Mi az a ''Limited Assassin''? Csak minden páros héten orgyilkol? :F
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

peterqe
(fanatikus tag)
A Gexcube VIVO kártyákat kifelejtettétek. Dettó Gigabyte: 1,6 ns RAM, alapból XT.
Most aztán megindul a kiskerek felé a roham, hogy hadd nézzek a GPU hűtőborda alá! :DDD
- Ez a világ a létező világok legjobbika -
Jelen pillanatban még minden VIVO-s X800 Pro egy 1,6 ns-os memóval szerelt 12 pipére flesselt BIOS-szal rendelkező XT kártya. A Gigabyte X800 Pro VIVO ezek közül annyival emelkedik ki, hogy még flesselni sem kell, mert alapból 16 pipe van engedélyezve (nem is értem a GBT embereit, ezt nem veszik észre? :D), csak az órajelek vannak X800 Pro szintre (475/450) lecsökkentve.
Tehát ennyi. :)

engusz
(PH! nagyúr)
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én egy fillért sem fizetnék az adott kártya mellé járó CD-kért és/vagy webkameráért (''okos'' emberek az Asus-nál).
A másik pedig az, hogy ennyi pénzért sosem vennék videokártyát. Nagyon fájna a szívem, ha látnám, hogy milyen gyorsan esik az ára. Akár hétről hétre. :(

Tithian
(őstag)
Szép, igényes írás, ahogy kell :)
Nem tudja valaki, mikorra várhatóak hazánkban a 6800GTk? Ha megjönnek (remélem), lesz nagy verseny, eshetnek majd az árak. Van egy sanda gyanúm, hogy a mostani csúcskategória nem lesz olyan értékálló, mint anno a 9700pro.
Ilyen kártyája lett majdnem a fele péhának 50K-ért :DDD
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Ne nekem gratulálj, LMaca cikke. :))

peterqe
(fanatikus tag)
Ennyit érne nekik reklámértékben, hogy igényes hardveroldalak fényt derítenek erre?
- Ez a világ a létező világok legjobbika -

MarKoo
(VIP)
Neki is grat. Holnap küldenél nekem mailt? :F
Lehet. Viszont a nem VIVO-s Gigabyte kártya sztem ugyanolyan, mint a többi sima X800 Pro, csak más körítéssel, tehát ott meg csak azzal tudnak kitűnni. Ha vkit nem érdekel a körítés, csak az ár, az azt az X800 Pro kártyát fogja megvenni, amelyik a legolcsóbb, és nem azt, amelyikhez webkamerát adnak. :)

Amigo78
(senior tag)
Vajon meddig marad a gigabájt eme huzása.....?
Jó kérdés. :))
- Privát
- 2004-07-20 17:09:32

-=V3rthil=-
(őstag)
Jó cikk! Grat!
Nekem is Gigabyte-om van. Milyen kár, hogy ''csak'' 9800Pro:)). Nem mintha teljesítménygondjaim lennének:C.
hey-ho-let's-go
- Privát
- 2004-07-20 18:06:26
Gratula a cikkhez:C
Hát akármilyen jó is, szép is az a Gigabyte kártya, ennyi pénzt az életben ki nem adnék VGA-ra:( Sőt, ennyiért van, ahol XT-t lehet már kapni/rendelni:U
(#30) fLeSs válasza Alvin_ti4200 (#29) üzenetére
- Privát
- 2004-07-20 18:50:43
Az összes kártya kb. azonos áron kapható, a VIVO-s verziók szoktak kb. 5K-val többe kerülni, mint a simák.
XT-t pedig felejtsd el, hogy MO.-on kapsz, mert árlistán kívül nincs sehol. ;]
Nem tudom, de ez a topic nem illene jobban a videókártyák közé?
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Luxurka
(kvázi-tag)
el van tévedve :D
Igaz, az illetékest értesítettem. :D
Én meg nagyban keresem az eredetiben... :U
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
Nem igazán értek a gyártástechnológiához, de ha a 16->12 pipe átalakítás (az átvágás :D) mindig ugyanott történik, akkor könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy mindig ugyanazt a 4 pipe-ot kapcsolják ki. Ez esetben viszont vagy úgy tervezték a magot, hogy kissé ''féloldalas'' (nem találtam jobb szót), vagy az esetek többségében mennie kell a hardmodnak. Nyilván minőségi összeköttetést feltételezve, és a legjobb BIOS társításával (RAM korlátait figyelembe véve).
?F
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Sztem azokat a pipéket szokták kikapcsolni, amelyek hibásak. Bár ha quadokba vannak rendezve, akkor ez egy érdekes kérdés lehet. :))

Surfym@n
(fanatikus tag)
Grat a cikkhez!
Lehet hogy ezeknek a kártyáknak még nincs selejtes verziójuk, csupán a termékpozicionálás miatt lett elnyisszantva a híd. Lehet majd valaki aki kap egy ''selejtes'' verziót annak majd máshol lesz elvágva. Viszont onnan már tudni fogja az illető hogy biztos nem moddolható a zsuga :))
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

viharhozo
(PH! addikt)
Az allitasod empirikusan cafolhato. :) Elvetve lehet csak nehany kartyat moddolni.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Az ATI mérnökei az X800 bemutatón azt mondták, hogy a 4db quad közül bármelyiket ki lehet kapcsolni, hogy Pro legyen a cucc. Tehát bárhol hibádzik egy quad, azt kapcsolják le.
Más kérdés, hogy ha sehol sem hiányzik, de ki kell elégíteni a piaci keresletet a Pro iránt, akkor mit csinálnak... (a válasz: bejelentik az X800 GT-t....)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

benedekco
(HARDVERAPRÓD)
elképzelhető hogy ezt is hamarosan meg lehet oldani softmoddal?
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

nap
(őstag)
Ize, a disztribtol futoszaljavitoval jottek a kartyak? :D [L]http://prohardver.hu/html/vga/x800pro_shootout/club3d_sm.jpg[/L] [L]http://prohardver.hu/html/vga/x800pro_shootout/gecube_sm.jpg[/L]
Legalabb mukodik a 16 pipe?
Amugy foloslegesnek tartom a sok hozzaadott lomot, a webkamera meg ... :))
[Szerkesztve]
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

MLaca
(HÁZIGAZDA)
Nem működtek.
http://mlzphoto.blog.hu/

Arhel
(senior tag)
Grat. :C
Az árak, az árak, az árak ... :(
Marad a sírás :O

Caleb_
(újonc)
Gigabyte GV-R80X256V A cikk végén ennek a kártyának a neve szerepel, ez ugye egy XT kártya holott a teszt PRO kártyákról szól. Gondolom GV-R80P256V ez illene a helyére, hiszen ez egy PRO kártya.
I'll get inside your head
Ez ugyebár egy X800 Pro VIVO, ahogy a cikkben és a fórumban is többször leírták már...:U
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

infest
(kvázi-tag)
Nekem dobozos Club 3d-m van és egy darab hűtőborda nem volt rajta, nem tudom honnan szedik ezeket a hűtőbordákat:F
sütit?:)

fanti
(senior tag)
Én is a Te kártyádat venném meg.
Ha lenne rá zsozsóm :O
Ennek hiányában viszont kénytelen vagyok beérni a 9700próm teljesítményével, ami már 1 éve dohog a gépemben :)
Amúgy milyen erőműben csücsűl a kártyád?
(#48) Alvin_ti4200 válasza fanti (#47) üzenetére
- Privát
- 2004-07-21 09:01:03
Nézd meg az adatainál:P
(#49) fanti válasza Alvin_ti4200 (#48) üzenetére
- Privát
- 2004-07-21 09:18:37

fanti
(senior tag)
Húha! Megsasoltam. Hát nem egy 700-as duron :DD
De ahogy elnézem, az a kártya lazán skálázódik úgy athlon 64 6000+ ig :Y