Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  [Re:] Albatron PX875P Pro (téma lezárva)

(#1) Egon

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legjobb tudomásom szerint a sima IC7-en sem hálókártya, sem SATA RAID nincs (viszont jobb helyen 26-27K bruttóért vesztegetik).
35K bruttóért valszeg van IC7-G, amit szvsz van mindkettő...

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#2) Egon válasza Egon (#1) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tévedtem...:) Az Abit szerint a sima IC7-en is van SATA Raid...:C

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#3) borsi

borsi
(fanatikus tag)

Jó kis lap ez. Csak tényleg lehetne rajta értelmesebb hang.

nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

(#4) Ruzso

Ruzso
(tag)

Ahogy nézem az IC7 jól elveri több helyen is. :))

Life could be so easy without PC.

(#5) fLeSs válasza Ruzso (#4) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Hát nagyon nem veri el sehol sem... :)

(#6) Ruzso válasza fLeSs (#5) üzenetére

Ruzso
(tag)

Elveri mem-be két helyen is jó ki is kap párszor, de szerintem jobb.
Különben is abit párti vagyok. :)) Nagyon tényleg nem.

[Szerkesztve]

(#7) Ruzso

Ruzso
(tag)

Nekem valaki azt mondja, hogy válasszak tuti az abitot választanám.
Olcsobb 7 rugo val és szvsz jobb.

(#8) fLeSs válasza Ruzso (#7) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

''Csak'' bruttó 3-4K-val olcsóbb.
1ébként nekem mind2 tetszik, volt IC7-em kétszer is már, leteszteltem ezt is, igazából mivel már nincs szükségem SATA-RAID-re, ezért az Albatront választanám, mert LAN viszont kell, és a kék nyák jobban is tetszik. :DDD

(#9) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OFF
a PCI expressz-es alaplap mikor lesz majd kapható? És kártya bele (videó), mert jó fél év múlva szeretném fejleszteni a gépem s pasz hogy most akkor vegyek-e új VGA-t ha jönnek az új alaplapok amin már nem lesz AGP ? :F
ON

(#10) Raymond válasza Rolly (#9) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OFF
''a PCI expressz-es alaplap mikor lesz majd kapható? És kártya bele (videó), ''

Kb. juliustol mindketto.

''...most akkor vegyek-e új VGA-t ha jönnek az új alaplapok amin már nem lesz AGP ?''

Mas valasztasod nem lesz, mert a PCI-Express lapoko nem lesz AGP port es forditva. De AGP-s kartyak meg jo darabig elerhetoek lesznek a piacon.
ON

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#11) Rolly válasza Raymond (#10) üzenetére

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bocs de megint
OFF
most tervezek Videókártyát venni,s gépet kb fél év múlva, akkor érdemes most venni vagy gyűjtögessek
on
+1* elnézést

(#12) 911 válasza fLeSs (#8) üzenetére

911
(kvázi-tag)

ehh

IC7-en nincs LAN?

milyen alaplap az? ezt lespórolni róla ....

''be-ba-be-bub-ble''

(#13) Ruzso válasza fLeSs (#8) üzenetére

Ruzso
(tag)

Nem tudom mennyi az albatron, de 26900 ft-ért garma ad számlával ic7-et.

(#14) Ruzso

Ruzso
(tag)

Az IC7-intergráltját csak eggszer használtam, de sikoltottam.

(#15) HiperG válasza 911 (#12) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Ja nincs... az abit az i875ös lapjsi ugy vannak megtervezve hogy az északi hídhoz csatlakozik az ismert intel csa lan... a sima ic7-ről ezt a csipet lespórolták és lusták voltak új nyákot tervezni.
az i865ös nyákra meg nem lehet i875ös csipszetet forrasztani mivel nem lábkompatiblisek az utóbbi ecc támogatása miatt....

(#16) HiperG

HiperG
(PH! addikt)

Amúgy Abitnak még ottvan a rulzos game accelerator funkció is ne feledjük :)

(#17) fLeSs válasza HiperG (#16) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

''és a PAT sebességét, mely ötféle lehet. Ez a menüpont hasonlatos az ABIT IC7 és IS7-en látható Game Acceleratorhoz, csak itt más nevek szerepelnek.''

(#18) fLeSs válasza HiperG (#16) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

És amit jó esetben alig 1-2 memóriával lehet csak használni. :t

(#19) HiperG válasza fLeSs (#18) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Nekem szépen műxik, aki meg szar memóriát vett az benézte :DD

(#20) dain

dain
(tag)

albatron rulez :))

igaz nekem kx18d pro van, de az is nagyon zsír, tökéletesen párosítják a hipertuningot a betonstabilitással :DDD

[Szerkesztve]

my days are darker than your nights..

(#21) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

korrekten megtervezett lap. SATA-RAID nem érdekel, nincs SATA vinyóm, és szvsz egy ideig még nem is lesz!
tetszik a letisztultsága! az, hogy van lehetőség úgy megfogni, hogy tuti nem törsz le/hajlítasz be kondit, nem egy utolsó szempont, főleg, ai sokat szereli, annak.

A 6,1GB/s-hez gratula, főleg 2-3-2-6-on :D

Mindezen pozitívumok ellenére, ha Inteles cucc kéne, IC7-G-t vennék...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#22) SeftElek válasza fLeSs (#18) üzenetére

SeftElek
(újonc)

lehet hogy meg kellett volna említeni, hogy az aAbit az albatron meg a nem tom mi 875 ös és a Gigabyte meg csak 865 ös lap .... hehe ''jó kis összehasonlítás''... na jó a grafikonon már ott van ... de hát ugye sokan csak a vonalat nézik ...

[Szerkesztve]

(#23) Celtic

Celtic
(tag)

''...ha komolyabb hangrendszerre szeretnénk kötni számítógépünket, akkor mindenképp szükség lesz egy külső hangkártyára...'' >> itt ugye nem feltétlenül PC házon kívüli megoldásra kell gondolni, hanem nem alaplapi integrált megoldásra. Tehát pl. PCI-os hangkártyára.

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

(#24) anulu válasza Celtic (#23) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

szvsz igen. nemhiszem, hogy SB Extigy-t venne mindenki, mint ''külső'' hangkártya...

[Szerkesztve]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#25) fLeSs válasza Celtic (#23) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Igen.

(#26) xcbiker válasza fLeSs (#25) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Üdv!

és ez sercegett-é? :DDD

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#27) Cruz

Cruz
(fanatikus tag)

Aki abit-ot, akar az vegye az ic7-g változatot (lan). Aki meg nem, annak jó ez a lap is. Sztem semmi gond nincs vele (csak az ára, ez viszont szubjektív :) )

Az ég szerelmére, mikor Isten azt mondta: ''Szaporodjatok és sokasodjatok!'', nem azt mondta: ''mint a nyulak''...

(#28) fLeSs válasza xcbiker (#26) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem!

(#29) Cruy

Cruy
(lelkes újonc)

Albatron Forever ! Tudtam én már anno is hogy jó lap, amint megláttam a bolt polcán éreztem hogy ez jó választás lesz, és nem csalódtam, tényleg betonstabil, és az enyémre (PX865PE Pro) is az van írva hogy 1200+ FSB-ig garantálja a gyártó, a 3 év gar. csak hab a tortán....:t
Tuningra tervezett alaplap...nem is volt hozzá sok kiegészítő, látszik hogy a túlhajtásra és a stabilitásra törekedtek...:)

Cruy

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Alaplapok, chipsetek, memóriák  »  [Re:] Albatron PX875P Pro (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.