plááágium 
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

plááágium 
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.
Bocsi, egy megjegyzés a cikk írójának: ''A 9,2 milliméteres légkavarójú, teljesen réz bordájú Hypercool 5+ produkciója is dicséretes'' az ugye centiméter akart lenniM 

okok, de rajtad van szemüveg, úgy könnyűűűűűű.. 
(javítva..)
{13.52.6.14 14.10.8.18}

Akkor már én is:
''A hétezerrel kevesebbet pörgő Hypercool 4+ már halkabb volt az ugyanannyin járó Coolink Bat-nál...''
5. oldal teteje fele
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Hogyhogy nincs Prohardver ajánlás, csak szöveges értékelés?
(Csak kiváncsiság, nem panasz.)
Only a Sith deals in absolutes.

Azt a hőcsöves csodát nem lehet 90 fokkal elfodítva feltenni? (talán úgy lenne értelme is...)
www.polirfelni.hu

Én is éppen ezen töröm az agyam, a képekből ugyanis nem sikerül rájönni.
Kakukk!

de lehet,hogy csak LGA-nál lehet elforgatni,mert S478-nál ugye nem egyenlő távolságra vannak a furatok a lapon.
www.polirfelni.hu
Az tuti, hogy ezt nem így kell feltenni, csak úgy lenne értelme ha 90fokkal el lenne forgatva, és a ház eleje felől szívná a levegőt hátra meg nyomná ki. Plusz szerintem jobban is hűtene, ha nem 1 centire lenne a vgatól.
Meg ha vkinek van egy Zalmanja még a vga-n akkor el se fér tőle a procihűtő ventije.

Elég suta hőcsöves hűtő! Meg csúnya is.
MCITP: SA\ EA\ VA

Majd jönnek az illetékes elvtársak,és jól megmondják,hogy mi a páya vele 
www.polirfelni.hu

nekem még mindig otrombának tűnik a Hypercool 1-en a venti
és az a heatpipe hűtő
barebone-okba szokás ilyen teljesen asszimertikus cuccot rakni, hogy a borda nem a CPU fölött van
ha nem lehet más foglalaton 90°-kal elfordítani, akkor (Ross-t idézve) ez balfarság...
Dyslexia for cure found!

szépek meg jók, de ha 6.5ért(giga g-power) a piac egyik legjobb léghűtőjét lehet megkapni, akkor ezeknek nincs értelmük.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Jó cikk!
Egy elirás (szvsz) :
''A hétezerrel kevesebbet pörgő Hypercool 4+ már halkabb volt....''
Sztem nem lesz az 7000,de lehet h tévedek.....
A 6600 forintos Gigabyte G-Power, a 8000 forintos G-Power Pro és a 10500 forintos Bat teljesítménye miatt nem kaptak plecsint a Primecoolerek. Ma már hőcső nélkül nem lehet labdába rúgni a drágább hűtők piacán.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Ha el lehetne forgatni (a felfogató ezt kizárja) akkor nagy valószínűséggel a memóriamodulokba ütközen.
így kell feltenni, ahogyan a cikkben van, ugyanis másképp nem lehet. Talán más procifoglalatokra felmegy más irányban is, de ahogyan már korábban is írtam annyira túllóg az egész a procifoglalaton, hogy valamibe biztosan bele fog akadni.
Nem egy szerencsés konstrukció az biztos. Ezt a hőcsöves hűtőt ők tervezték? Mert ha igen úgy már rögtön érthetőbb, hogy miért másolnak inkább más gyártókról. ![;]](/dl/s/v1.gif)

rudi ne haragudj de hogy bírna lehűteni procit passzivan a cucc? 
''...kisebb processzorokat is le tud hűteni...''.
Zalmannál sosem láttam ilyen megjegyzést...
Soirée...

felmerül bennem a kérdés, hogy ezt a terméket miért nem zalmon néven adták ki? (az adidas - adios párhuzam után szabadon)
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
talán! Amikor a Zalmanokkal foglalkoztunk, akkor még nem nagyon voltak 0,09-es Cool'n'quite-os, 1400 MHz-es Sempronok. A nagyobbik Primecooler (és Zalman 7700) elég nagy felülettel és elég ritka bordázattal rendelkezik ahhoz, hogy jó huzatban passzívban is bírja.
Szeretném felhívni a figyelmet arra az apró, de nem elhanyagolható tényre, hogy az ismert hűtés, ház, táp ''gyártók'' távolról sem foglalkoznak a termékek fizikai megvalósításával. Ezzel az OEM gyártók foglalkoznak, ez legjoban a ventilátoroknál látszik, de említhetnénk a seregnyi Delta és FSP belű márlkás tápot is. ADDA, YS Tech, Hong-Sen, T&T, Everflow, Globefan, Yate Loon mind-mind olyan nevek, amelyekről nem nagyon hallani, de szinte mindenki gépében ott figyelnek a termékeik Titan, Coolink, GlacialTech, Cooler Master, Thermaltake, Zalman vagy kitudja milyen ismert címke alatt. Ugyanez folyik a hűtőknél is, ezért meglepően hasonlít például a Zalman néhány terméke a Primecooler cuccaira és ezért hasonlít a CM Hyper 6, a Silenxx vagy Primecooler bizonyos hűtőjére.
Hogy a tervezés és gyártás milyen viszonyban áll egymással azt nehéz lenne megmondai, talán a neves gyártó terevez a névtelen pedig gyárt, de lehet hogy a nagy nevek csak megvesznek egy terméket. Erről a folyamatról egyik fél sem szeret beszélni, de valójában teljesen mindegy milyen logo van a terméken, ami számít az az ára és a teljesítménye.

Ez a heatpipe-os megoldás, ha nem megy rá máshogy a deszkára, akkor egy vicc. Max a VGA-dat tudod vele fűteni, röhögőgörcsöt kaptam, mikor megláttam, hogy van felszerelve. Azt hittem ez egy ''így nem szabad használni!'' - című elrettentésre szolgáló illusztráció
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Azt hitem, mindenképpen van plecsni, és akkor indokaid szerint a Nem ajánlott lett volna érvényben. Vagy az túl nagy lehúzás lett volna?
A Hypercool 1 vajon le bír hűteni passzívan egy 850-es Celeront? (ha jól emlékszem, 26W a TDP-e) A tervek szerint vízszintesen lenne a lap, a ház pedig valahogy kivágva a prociborda fölött (vagy rács, vagy egy kis ''kémány'' ahogy az EPIA-nal szokásos, hogy ne szálljon bele a por). Egy 8cm-es venti még járna a közelében (mellette, állítva), ami némileg átszívja rajta a levegőt (5 voltra van kötve, szóval igencsak minimális légmozgást jelent ez).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Amelyik lapon távolabb van a VGA (pl némelyik PCIe-s lapon), ott tulajdonképpen jó lehet.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Nem kell it lehúzni semmit, kisebb procikhoz bőven jók ezek a coolerek és halkak. Ki kell emelni a Fontos részt, hogy a mi prescottunk mocskosul melegszik, egy LGA775-ös 3,2-es Prescott akár 10 fokkal is hidegebb lehet nála, A64-ekről nem is beszélve.
Ha van jobb kevesebbért mint ahogy írtátok, akkor ezek maximum a kínálat bővítésére jók.

Én sem azt mondom, hogy rosszak ezek a hűtők, hanem azt, hogy gondolom azért nincs plecsni, mert a Nem ajánlott jelzés túl erős, a Tetszett meg túl pozitiv.