Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekiállok, remélem jó lesz:)

(#2) strike-force

strike-force
(őstag)

lehetett volna benne még GT új modelljei közül vmelyik, ttake silentboost, ttake volcano 12, mert nekem ez igy 1 kicsit foghijasnak tunik. wha'ever. :DD

amugy szep munka, grat hozza.

[Szerkesztve]

Just realize it!

(#3) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

''jet'' = ''sugárhajtómú'' :)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#4) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jól látom, hogy 1.9V-on a Gigabyte-tal 93 fokot mértetek?:U

(#5) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem a V9 CM-et 1700-ig sikerült leszabályoznom a potival és lazán tudtam mellette aludni nyitott háznál:))

(#6) fLeSs válasza Alvin_ti4200 (#4) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Mértem többet is, csak azt már nem bírta a venti, ugye a TT. :DD
Az alaplap persze lekapcsolt, szal no para. ;]
szerk: azt ne felejtsd el, hogy ez processzormaghőmérséklet, ami lényegesen több, mint a proci felülete vagy alja.

(#7) fLeSs válasza Alvin_ti4200 (#5) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Én meg nem. :t :DD
Nekem volt régen Volcano 9-em, repült is a gépből 1-2 hét után - azért vettem meg, mert hű de halk lesz meg minden alacsony fordulatszámon, aztán koppantam.

(#8) Sör Kálmán

Sör Kálmán
(újonc)

idézet:
A hűtőborda talpa még jóindulattal sem nevezhető szépen felpolírozottnak, ráadásul karcos is, viszont teljesen sima.

most akkor karcos vagy sima, vagy polírozott? vagy mi van???
egyébként aki ilyen hűtőkre gyúr, az már tényleg nem arra használja a PC-jét, amire való. Feng shuinak nincs helye az IT-ban!
kick me :)

...vagy nem tudom...

(#9) fLeSs válasza Sör Kálmán (#8) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A sima alatt azt értjük, hogy a talp sík, és nem dimbes-dombos.
Attól még lehet karcos.

(#10) Sör Kálmán válasza fLeSs (#9) üzenetére

Sör Kálmán
(újonc)

akkor megfordítva: van olyan hűtő, ami nem sima?
mert ha igen, akkor olyt se veszek :)

...vagy nem tudom...

(#11) fLeSs válasza Sör Kálmán (#10) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Alapvetően minden hűtés talpa sima, csak a sasszemű PH!-sok látják meg, ha mégsem tökéletes. :D :DD :DDD

(#12) tildy válasza fLeSs (#11) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fless szerinted ezek az oldalventis hűtőka jövő trendje?Így nem sok értelme van mondjuk a légtölcsérnek:(

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#13) anaqer válasza tildy (#12) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

A jövő trendje (eszinemeszi) a BTX, szóval ez a légtölcséresdi csak nagyon átmeneti megoldás az Inteltől.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#14) viharhozo

viharhozo
(PH! addikt)

Fless, te tesztelted a Coolermaster JET 7-et? Van ertelme lecserelni egy Silentbreeze III-at erre? A SB-t sajnos nagyon hallom, ez most a leghangosabb alkatresz.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#15) Keitaro válasza viharhozo (#14) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Tudom picit off, de ha ez a leghangosabb akkor mi a többi alkatrészed? Nagyon érdekelne, mert én pont SB III-on gondolkoztam...

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#16) viharhozo válasza Keitaro (#15) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Enermax 465 AX-VE, passziv Zalman NB-huto, 4 Enermax venti minimalis fordulaton (mondjuk ezek se hangtalanok), videokartyan Arctic VGA Silencer (ez meg csak tervfazisban, de papiron halkabb a SB III-nal), Samsung vinyok.

(#17) Kain

Kain
(senior tag)

Hi!

Van egy eladó Coolermaster Jet 7-em,3 hónapos,a forgalmazótól véve.
4500 HUF-ot kérek érte!

(#18) -=Ghost=- válasza Kain (#17) üzenetére

-=Ghost=-
(senior tag)

mindenki szokik ilyenkor gyanaxani :))
must én:
miért adod el? :DD

Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.

(#19) Keitaro válasza viharhozo (#16) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

Thanx, Enermax ezekszerint jó halk lehet :)
Na mindegy, majd meglátom mi lesz ^_^

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#20) MaUser

MaUser
(őstag)

Hogy ne csak pozitív vélemény legyen;]:
Egy referencia hűtő jól jött volna. (valamelyik gt talán)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#21) fLeSs válasza viharhozo (#14) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem ismerem az a Silentbreeze III-at.
A zajszintekről meg ott a grafikon a cikkben...

(#22) Mosqu!to

Mosqu!to
(őstag)

szerintem nem ártott volna, ha egyenlő fordulatszám mellett teszteltek, mert így igazából nem tudjuk, hogy mi a jobb, legalábbis nagyon zavaros...:(

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#23) fLeSs válasza MaUser (#20) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nos, hogy a negatív véleményekre is válaszoljak: ott a tesztben a Volcano 9. Le van írva, hogy a Volcano 9 szerepelt a tavalyi tesztben, tehát van összehasonlítási alapod. A TT csak emiatt került bele a tesztbe, semmi másért.
Persze a zajszint az más dolog, azt csak most kezdtük el mérni...

(#24) erdoke válasza fLeSs (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

OFFFF
Megjött a cucc ámcsiból.:P OSA146CE... a proci. Már túrom a netet tuningügyben.:D Lapról holnap lesz infó.
ON
Mindjárt megnézem a cikket is.:))

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#25) erdoke válasza erdoke (#24) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megnéztem, hát ilyen hűtőket nem fogok venni. Kíváncsi vagyok, mit tud a gyári hűtés az Opteronon.
Ju eszembe, még van egy Swiftech P4-es sündisznó hűtőm, de nemsokára nem lesz rá szükségem...:)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#26) Daywalker

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Én annó vettem egy Coolermaster Aero7+ hűtőt 8800-ért. Sajnos nagyon nem vált be. Szarul hűtött, hangos volt (főleg a kerregés!!!) és rohadt nehéz. Mindig paráztam h egyszer letöri a socketet. Lecseréltem egy 2500Ft-os Spire MicroFlow2-re. Sokkal halkabb, könnyebb és jobban hűt. Ezek a ''centrifuga'' hűtési megoldások szarok. Nekem 2600+ van (barton!) és az kb. 48-50 fok alapjáraton ezzel a hűtővel, míg Coolermasterrel kb. 54 volt közepes fordulaton.

(#27) MaUser válasza fLeSs (#23) üzenetére

MaUser
(őstag)

OFF
Csak egy negatív vélemény volt.:)
ON

Láttam, csak ez alapján kicsit furcsállom, hogy a Coolink nagyon ígéretes új üdvöskéje és a gt2500-as közt kommolyabb procival 30 fok különbség lenne. Aztán ki tudja.:)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#28) fLeSs válasza MaUser (#27) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Sztem ne a konkrét hőfokokat nézd a két tesztben, hanem viszonyíts a Volcano-hoz képest.

(#29) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

jaja! jó cikk, de..
hiányzik belőle a tt silentboost, és a zalmann féle csoda :(
a proci hőmérsékletét hogyan mértétek?

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#30) szakszi

szakszi
(újonc)

SB-III van, de nagyon halk, és ez nem papíron:)

''Mi ez Virág! Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni? Én már szart érek?!''

(#31) MaUser válasza fLeSs (#28) üzenetére

MaUser
(őstag)

Azt tettem: most az nph-2 20 fokkal veri a tt-t, a régebbi tesztben (igaz kisebb leadott fűtőteljesítményű procival) a tt 7 fokkal veri a 2500-ast. Csak furcsa, de ez a coolink egyre jobban tetszik.:U

(#32) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Hát az a Jet7 prostituált jól néz ki!!! De az ára!

(#33) LukE válasza tildy (#12) üzenetére

LukE
(PH! kedvence)

nem, a jovo trendje a nagyobb teljesitmenyu elektronikak hutesenel mar regota alkalmazott folyadekos vagy hocsoves modszerek:)

''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι

(#34) fLeSs válasza MaUser (#31) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az a Coolink engem is meglepett, a P4-es verziója pedig talán mégjobban meg fog lepni mindenkit... :P

(#35) fLeSs válasza benedekco (#29) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Legyetek szívesek, és ne gyertek az ''ez hiányzik meg az hiányzik még a tesztből'' típusú hozzászólásokkal, mert ez a cikk nem egy nagy összehasonlításnak készült, hanem egy pár hűtőt bemutató írásnak.
Lesznek még hűtőtesztek, igyexünk (mindenképpen) őket úgy megírni, hogy a mostani és az akkori eredmények összevethetőek legyenek.

(#36) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

Egyébként jó a cikk!
Grat. ALL! PH RULLZ!

(#37) fügike

fügike
(senior tag)

A cikk tényleg jó, bár némi párhuzamot vélek felfedezni a PCMagazinos cikkel. Még annyi megjegyzésem lenne, hogy ugyan a Zalman cucca biztos jó, csak azt felejtettétek ki, hogy a felfogatása sokkal problémásabb, mint az itt felsoroltaké, sőt némelyik lappal nem is használható.
Ettől eltekintve gratula, és csak így tovább!:)

Boci-boci tarka!:D

(#38) viharhozo válasza szakszi (#30) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

Hat fene tudja, en Whisperrock IV utan raktam a gepbe, es asszem, kicsit sokat vartam tole, mert huteni egyaltalan nem hut jobban, es talan egy gondolatnyival halkabb.

(#39) Savanya

Savanya
(PH! addikt)

Coolink NPH2 jó P4-re is ?

(#40) fLeSs válasza fügike (#37) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Én írtam a cikket, és én nem olvasok PC Magazint. :C

(#41) Wolverine válasza Savanya (#39) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha megnézed, fless szerint van hasonló P4-re és az is meglepő lesz, mert már írja a cikket :DDD
Egyébként nekem is teccett, de egyelőre még maradok a FalconRocknál :U

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#42) fLeSs válasza Savanya (#39) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem jó rá, de P4-re ott az NPH1, amiről most írom a cikket, és annyit elárulhatok, hogy az NPH2 után nem fog csalódni benne senki. :P

(#43) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Nagyon hiányolom a cikből a magasabb fordulatszámon mérhető hőmérsékleteket.
Pl A Gigabyte PCU21-VG 2000 rpm 73°C. És mennyi ha rendesen forog? vagy legalább 3000-en mint a coolink az első helyen. Ez így elég gyengus :)

[Szerkesztve]

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#44) fLeSs válasza jerry311 (#43) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nézd meg jobban azt a grafikont please, és tegyél így máskor is, mielőtt írsz... :P

(#45) jerry311 válasza fLeSs (#44) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Jogos 5 hűtő 9 hőmérséklet :DDD
Ennyire vak lennék? :DDD
Pedig nézegettem egy darabig :DDD

[Szerkesztve]

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#46) A_M_D

A_M_D
(kvázi-tag)

Ha már a hűtéseknél járunk!
Az ASUS A7N8X az ugye a procimagot méri(hőt)!
Csakmert a foglalat alatt nem láttam a szenzort, és hirtelen melegszik a (45*50C)
ra full terhelten! A borda(külső panellel mérem) meg csak 41 fokos amikor az
alaplap 51et ír ki! Ja és az AthlonXP-k elhalálozási hője az a burkolat vagy a procimagra vonatkozik?(85C)

AMD Tbred-B 1700+@(2250Mhz)|Zalman CU7000| ASUS A7N8X 2.0| Geforce Fx 5900XT@475/950|DUAL DDR333 3/2/2/2.5/

(#47) Savanya válasza fLeSs (#42) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

Köszönöm a választ . várom a tesztet .

(#48) ptiboy

ptiboy
(senior tag)

cikk végéről hiányoltam 1 mondatot.
zalman 7000cu- nál ugysem találhatsz jobb, halkabb és szebb hűtőt ;]

:)

(#49) Alvin_ti4200 válasza ptiboy (#48) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

...és nehezebbet.

(#50) fLeSs válasza ptiboy (#48) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Meg drágábbat sem MO.-on... :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.