Ennyi pénzért már lézeresw egeret kapni 5 gombbal...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Mosqu!to
(őstag)
Nem elég, hogy szánalmasak, hogy nem tudnak egyedi design-al előállni, még igénytelenül ronda is a koppintás. Ráadásul ennyi pénzért már MX500-at kapni, azt hiszem nem kérdéses, hogy melyiket éri meg inkább...
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

FlasH-BacK
(senior tag)
Azért respektálandó, hogy gatyába rázták ezt az egeret. Az elgondolás szerintem nagyon praktikus, hogy nincs vezeték, de még sincsenek meg ennek a hátrányai (elemek, lassú adatközlés). A Logitech formáját meg manapság mindenki lekoppintja.
És nekem is mx500-am van, de gyakran zavaró a vezeték rajta. Szerintem ezzel még egy jó pár ember van így.
Mondjuk nekem szemre még mindig kicsinek tűnik a pad, ha valaki alacsony sens-el játszik, annak gázos lehet.

Dufresne
(PH! addikt)
Sztem azért 5k-ért nem kapsz mx500-at.
Amúgy meg rengeteg gyártónak van össze-vissza koppintása, ahhoz képest sztem annyira nem is rossz, bár tényleg elég nagy korlátot jelent az egérpad mérete szvsz.
Amúgy én sem vennék ilyet, de azért jópofa
Back to the field!? www.utv.hu

Balika911
(PH! kedvence)
Szép próbálkozás, de azt hiszem, mégiscsak gyűjtök tovább egy jó kis zsinórnélküli Logitech-re. 

BobMaster
(őstag)
Én nem tudom... olyan egeret, amin közvetlenül a kályhaezüst dekorral érintkezik a kezem, nem választanék, mert egy év alatt csúnyán le bír kopni. A ''csillió gomb és görgő'' filózófia is idegen nekem, egy MS TiltMouse korrekten tudja megoldani a más irányú görgetést. Persze azt is kétlem, hogy profi Mac-es grafikusok ne a MigthyMouse-tól nyúljanak magukhoz, és azt a Mac-est, aki A4Tech egeret üzemel be, valszeg eretneknek nyilvánítja a társadalom
. A játékok alatt pedig bár érthető, hogy nincs a kempelésnél az idegesítő timeshift, amíg visszajön standby-ból (ha nincs elem, mivel takarékoskodjunk), de érdekelt volna, hogy a játék hevében a képernyő formáját és arányai nem követő egérpadról történő lecsúszás milyen következményekkel járt.
Ettől viszont még üde színfolt a rágcsálók palettáján, 5500 meg abszolút baráti. 
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

Folze
(fanatikus tag)
már bocsánat, de itt mindenki úgy beszél, mintha 'hard core' gamer lenne
mx5xx szériát tudtommal eleve játékra szánták, ezt az egeret meg windows alá...
nekem volt mx510, mx518, razer... jelenleg ehhez hasonló swop-80 van, és ezzel is ugyanúgy tok fps-ezni, mint... na mindegy...

Allien
(PH! kedvence)
Leszóljátok ezt az egeret, pedig a lényegről megfeledkeztek. Szép! Ráadásul, nagyon majmoljátok ezt a Logitech gyártót. Ha egy egér egy kicsit is hasonlóan néz ki, már koppintás. Hol csinál ilyet a Logitech? SEHOL: Már, vezeték, és elemnélkülit!
Vegyél már ennyiért olyat, amelybe NEM kell elem, és vezeték nélküli!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
Nekem ennek a fajta egérnek az NB-30-as típusa van meg. Tapasztalat: nagyon jó. Én még játszom is vele (noha nem vagyok egy hardcore gamer), de pl. AA-ban sniper-ként egészen jól üzemel...
A 3/4 évi használat során összesen 5x fordult elő, h kiment az egérpadról ==> olyankor általában meghalás is volt a vége... 
Tehát nagyon jó kis egér, ötletes, és nincs semmi baja, csúszik mint az Arany Ászok, és pontos (már amennyire, ez 400 DPI-s).
És szándékozom az NB-90-t venni a notimhoz, mert megéri. Az NB-30-t is egy ismerősöm használja a notijához, és tökéletesen meg van elégedve vele...
Az NB-90, még az is jó, hogy leválasztották a vezérlő elektronikát magáról a padról, mert néha van nekem, hogy feljebb akarom tolni, de nem megy.

Mosqu!to
(őstag)
Valóban nem kapni ennyiért még MX500-at, én emlékeztem rosszul, az 8e ft. Viszont ez a zsinórnélküliség egy kurvanagy marketing. Semmi kötetlenséget nem ad, mert csak az egérpadodon mozoghatsz, ami kurva kicsi, és ahhoz viszont tartozik zsinór. Szvsz még szarabb megoldás, mint egy zsinór nélküli egér. Mondjuk engem sosem zavart, hogy valami kijön a rágcsálómból, nemtom, hogy ti mért szenvedtek vele. Az pedig, hogy ''Ha egy egér egy kicsit is hasonlóan néz ki, már koppintás.'' már nem azért, de itt nem kicsit is, hanem teljes mértékben, csak egy picit el lett csúfítva. Azonos színek, hasonló forma, ugyanaz a kialakítás, ugyanott ugyanúgy elhelyezett logó... Ezen nem tudom mi a kérdéses. Nem tudom már ki írta, de valaki olyat is szóba hozott, hogy nem tudja minek jó egér játékhoz. Az ilyenek már 1000x meg lettek vitatva, szerintem ne kezdjünk bele megint. Neked nincs szükséged jó egérre mert nem érzed a különbséget, nem tudod kihasználni a jobbat. Ennyi. Amúgy egy MX500 fölött már tényleg nem látom értelmét az egereknek, ott már tényleg csak ''az enyém jobb mint a tied'' verseny megy, de egy MX500-at nem tennék soha se egy lapra egy A4Tech-kel vagy Geniussal, bármilyen is legyen az.
Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music
Viszont ez a zsinórnélküliség egy kurvanagy marketing. Semmi kötetlenséget nem ad, mert csak az egérpadodon mozoghatsz, ami kurva kicsi, és ahhoz viszont tartozik zsinór.
Először próbáld ki, úgy mondj véleményt róla! Én megvettem, és egyszersem mozgattam az egérpadot. Valóban, haverjaim is azt mondják, h ennek így nincs semmi értelme, pedig van! Egyszer sem mozgattam el az egérpadot, mert nincs szükséges, kényszerem rá! Az ott egyhelyben áll, és én meg dolgozom rajta!
Szerk.: és lehet, h képen azt lehet látni, h az NB-90-nek kicsi az egérpadja, de nekem az NB-30 van, ami mégkisebb! És még így sem éreztem kicsinek!
[Szerkesztve]
Egyébként ez a kábel nélküli, battery free dolog nem újdonság. A Wacom már régóta gyárt ilyesmit.
[Szerkesztve]
Nem notebook, ThinkPad. :)

Loha
(PH! kedvence)
Semmi kötetlenséget nem ad, mert csak az egérpadodon mozoghatsz, ami kurva kicsi, és ahhoz viszont tartozik zsinór.
Az ágyból akarsz COD-ozni vagy mi? Az egérnek az egérpadon a helye. Az a marketing, amikor a csávó az ágyban egerezik meg gépel...
Erre vegyen egy távirányítót... 
Az MX500 meg egyáltalán nem egy nagy durranás, meg a Logitech sem... 
5k-ért vett haver egy vmi alap Logitech egeret, aztán 5percenként mindig kiugrik az egér a képernyőről... 

Mosqu!to
(őstag)
Én nem akarok, már azt sem értem, hogy egyeseket mért zavar az egérből kilógó kábel. De ez lényegében ugyanannyira zavaró.
''Az MX500 meg egyáltalán nem egy nagy durranás, meg a Logitech sem...
5k-ért vett haver egy vmi alap Logitech egeret, aztán 5percenként mindig kiugrik az egér a képernyőről...
''
Hát ez a kettő nem tudom hogy számodra hogyan kapcsolódik össze, de egy valami alap Logitech nem ugyanaz mint egy MX500 vagy bármi, ami drágább és jobb. Amúgy ez a kiugrik a képernyőről mit jelent?

Loha
(PH! kedvence)
Persze, hogy nem ugyan az, de elég durva, hogy 5k-t elkérnek egy alap egérért, ami meg szinte használhatatlan játékra.
COD-ban 5 percenként felnézel az égre és elkezdesz forogni effektus 
Az w. asztalon meg vmelyik irányba kiugrik a képernyő szélére.
A4Tech meg 3k-ért ad 2 görgős 5 gombos egeret, ami meg még ilyet sem csinál
A4Tech ezen: Bővebben: link egereit kellene az MX500-hoz hasonlítani, mert ezeknek hasonló a célközönségük. Engem sem zavar a kábel, de sokaknak kevés a hely nem lehet jól ehelyezni a kábelt és akkor beleakad mindenbe, meg húzza az egeret, és akkor már nagyon zavaró tud lenni.
Próbáltam MX500-at, és tényleg nagyon frankó egér játékra, de nekem általános használatra kényelmetlen volt, és nem tűnt praktikusnak. Lehet azárt mert már nagyon megszoktak az A4Tech egereket... 

kdz
(tag)
...már azt sem értem, hogy egyeseket mért zavar az egérből kilógó kábel...
ezek szerint neked még soha nem bizonyult rövidnek az egér kábele? vagy még soha nem akadt bele semmibe az asztalon amikor még csak a monitor felénél járt a pointer?
én rengeteget szenvedtem vele, és ezért vettem meg annak idején ennek az elődjét, és teljesen elégedett vagyok vele...nem kell hozzá elem, mint a barátnőm egerébe (aki emiatt most fog venni egy ilyet, mert már iszonyatosan unja a sok elemcserét, és annyira tetszik neki az enyém)
egyébként meg ezt is, mint minden egeret (és mást is) ki kell próbálni, és aztán véleményt alkotni róla...
szerk: Loha megelőzött...
[Szerkesztve]
Never give up! Never surrender!
''Viszont ez a zsinórnélküliség egy kurvanagy marketing. Semmi kötetlenséget nem ad''
Egyet értünk. De van durvább is, az NB-20, notebookhoz. Nem létezik, hogy van normális ember, aki ezt magával hurcolja.
![[kép] [kép]](http://www.egermuzeum.hu/images/news/050502/nb-20-2b.gif)
egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

bandrew
(tag)
Még az a szerencse, hogy itt mindenki ennyire jól el van eresztve anyagilag. Alapértelmezetten leszólunk mindent ami nem logitech ms razer
Pedig vannak emberek, akiknek a minden napi munkájához szórakozásához ez is bőven sokat tud. Otthon én kicsi asszonykám igen keveset cszik, etzik stb inkább a netet mászkálja keresztül kasul, csetel meg ilyenek. Neki az volt a fő lényeg, hoyg akár ágyban fekve, akár az asztalon tartva a noti mellett mindig legyen kéznél a rágcsáló, és ne kelljen keresgélni az egérpadot. Számára jelenleg az egerek közül a nonplusultra az nb30, bár amióta megtapasztalta az én egeremet, azóta hajlik afelé, hogy lehetne kicsit több gomb az ő egerén is, de a jelenlegi technológiai felállásról semmi pénzért nem mondana le. Tehát több egérgomb nb30 megoldásokkal, vagyis neki ez már majdnem tökély lenne. Ugyhogy nem biztos, hogy rögtön a default fikázásnak kéne jönnie, ha egy egér nem 20k egy bill nem 25k és egy vidkártya nem 80k. Lehet, hogy van ember, aki nem akar/nem tud 2-3 szor ennyit költeni egy rágcsálóra, mert tud egészséges kompromisszumot kötni, vagy egyszerűen belátja, hogy nincs szüksége a NAGYOKra. És esetleg aránylag ritkán jár lanpartykra, és ha jáccik is tök mindegy neki, hogy egy 5k-s egér miatt alázzák le vagy egy 20k-s miatt.
Ja, az 5k-ra akár rá is lehet fogni a saját bénaságodat, egy razer-nél ez kicsit már sántikálna
Jó a mazochistáknak: amikor rossz, akkor jó. Amikor jó, akkor rossz, tehát jó.
Jáááj, ugyanazok a színek: persze, mert most mindenki ilyenre csinálja, nem vagyok rólam eggyőződve, hogy ezt a Logitech találta ki. Ugyanott elhelyezett logo: most mutassam meg a 6 évvel ezelőtti A4Tech egeremet? Csak mert azon is ott van... A zsinórnélküliség meg nem hülyeség: pl nálam is állandóan elakad a vezeték miatt az egér, mert nincs hely normálisan elvezetni, ráadásul ha nincs vezeték, akkor nem is tud elszakadni benne a szál... (már hány ment így tönkre nálam). Az egérpad kicsi: tudod, arréb lehet rakni az egeret, ha megszokod, hogy mekkora, akkor ez nem gond (amúgy ha nincs hozzákötve így, akkor is ugyanúgy van egérpad többnyire, amin rajt kéne maradni...)
''Neked nincs szükséged jó egérre mert nem érzed a különbséget, nem tudod kihasználni a jobbat.'' Igen, és sokan vannak így vele, tudod nekik is kell azért egér...
Szóval nem kéne alapból szidni, csak azért mert nem az agyon istenített MX500-ról van szó...
Nekem pl tetszik ez az egér, ha normálisabb lenne a második görgő, meg is venném valószínüleg.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

AMD Power
(Jómunkásember)
Nekem is ennek az elődje van a NB-30.
Szerintem nagyon jó kis egereket gyárt ez az A4Tech. 1995 óta ezeket használom, és no problem. Nekem ez is tetszikez az új NB-90, bár a külseje annyira nem jön be, mint az NB-30-nak!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

anulu
(PH! nagyúr)
yáyy, de nem tetszik! alapból nem szeretem a kerek egérpadot, mert nem tudom, hogy hol a vége, az pedig nekem idegbaj, hogy néznem kell, h meddig mehet a rágcsáló.
drága egérre: kb 1,5éve vettem az MX700-am. nem volt olcsó, sőt! viszont piszkosul megérte. igen, szoktam LAN-Party-kra járkálni, elég sokat is játszom, és ehhez még elég nagy a tenyerem is. nekem ideális választás volt, és nagyon szeretem. múltkor kipróbáltam a mittomén-malyik A4Tech vezeték nélkülit. azt amelyik piszkos mód hasonlít az MX500-ra.
! tudom, könnyű beleszokni a jóba. őszintén szólva max akkor cserélném le a mostani rágcsálóm, ha ne-adj-ég, valami miatt feldobná a talpát. viszont akkor is megpróbálnék uilyet szerezni vhonnan.
az, h nem kell elem bele egy dolog. viszont a padon kell tartani. tudom, nagyon extraként hangzik, de vhogy szeretem azt, amikor rákonfigurálom a WinAMP next/prev dal gombjai a fwd/back-re, beülök a kádba, ami a szobám mellett van, kirakom magam mellé az egerem, és onnan is simán tudom irányítani.
inkább vmi optikai, olcsó MS egér, mint bármelyik A4Tech!
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Digital
(PH! addikt)
Szerintem jó árban van,elég jó kis pocok benyomását kelti (azért az MX 1000-em nyomába sem érhet
)
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

bullseye
(őstag)
azt az egeret vissza kell vinni.
egy OEM optikai Logitech 2-3e. És nem megy sehova a kurzor, ha nem te mozgatod...
minimum 10 éve használok különféle logi egereket, főleg rádiósokat (talán az is a baj, hogy közben láttam A4 infrapróbálkozásokat is...), soha nem mentek sehova az engedélyem nélkül.
munkahelyi gépemen egy ****s egérke rendszeresen szambaversenyt tartott (és még sokaknak). mióta lecserélték egy MX310-re - ok, ez már akár 6e... - semmi önkényes mozgás (és még sokaknak)

kdz
(tag)
én jelenleg is egy MX 310-et használok a munkahelyemen...sajnos...ugyanis néha csak úgy fogja magát, és a kurzor elkezd anélkül mozogni, hogy az egérhez bárki is hozzányúlna...úgyhogy minden szériából ki lehet fogni szarokat...
nekem is volt már logitechem amivel nagyon elégedett voltam, és most meg vagyok átkozva egyel ami igen gáz...
Anulunak:
otthon most is az A4tech nb-30-ast használom, és eddig csak egyszer volt az egérpaddal bajom: amikor egy buli után olyan részegen próbáltam meg UT-zni, hogy az egeret 5 cm-rel az egérpad felett tartottam...de azt hiszem ez bármelyik egeret ''harcképtelenné'' tette volna
Azoknak, akik a Gamékat helyezik egy egér kiválasztásánál előtérbe:
én is szoktam játszani, bár nem profi versenyeken, de eddig nem okozott problémát az egér milyensége a játékban...szerintem magyarországon összesen nincs annyi profi gamer, akinek valóban az egér számítana, mint ahányan a fórumokon ezzel a kifogással kezdenek el szidni egy egeret.
másrészt nem hiszem, hogy fejlövésnél számítana, hogy a jobb vagy a bal szemén megy be a golyó, viszont nem tudom hányan próbáltatok már pl autocadban 8 szorosan egymás mellet lévő vonalból épp a nektek megfelelőt kiválasztani...ha pedíg egy egérnek ez sikerül, akkor nem hiszem hogy a célzás nehezére esne...

Mosqu!to
(őstag)
Őszintén megmondva fogalmam sincs, hogy mért nem lehet megérteni, hogy az egész külső úgy el van lopva, ahogy nem szégyen, elég ha összehasonlítjátok ezt a két képet:![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/mosquito/size2/16754345.jpg)
![]()
Ennél amúgy van egy durvább koppintása is az A4Technek, mindjárt megkeresem azt is. Amikor először láttam, még én is összetévesztettem. Az pedig gondolom nem kérdéses, hogy melyik volt elöbb..
Azt viszont elismerem, hogy akinek zsinór-gondjai akadnak és nem akar elemes egeret, annak jó lehet egy ilyen megoldású egér-pad kombó, bár ahol egy ekkora egérpad elfér, ott nem tudom, hogy milyen zsinórprobléma lehet. nálam az egér farka úgy van megoldva, hogy a padon kívül rátettem egy nehezéket, ami pont annyira engedi ki, hogy a padon teljes egészében mozgatni lehessen. Így teljesen észrevehetetlen a zsinór.
[Szerkesztve]

Mosqu!to
(őstag)
Az említett régebbi pedig ez:![[kép] [kép]](https://www.mobilalisveris.com/images/products/3810_kucuk.jpg)

zeg
(senior tag)
Az egyedüli közös a két egérben a színösszeállítás.
Nem vagyok arról meggyőződve hogy a Logitech találta fel a döntött kiflialakú egérformát, meg ezeket a yingyang-szerű gombokat.
A két kép mellé egy ezüst/fekete microsoft explorer képét is betehetnéd.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

kdz
(tag)
a csúnya gonosz zengőlégy meg teljesen úgy néz ki mint egy darázs...pedíg nem kérdés, hogy a darázs volt előbb fekete-sárga csíkos 
szóval szerintem az, hogy ellopták a designt (amit ráadásul valószínűleg nem a logitech talált ki...) nem mérvadó dolog egy egér használati értékének meghatározásánál...ha meg a logitech-et nem izgatja, miért izgasson engem?

anulu
(PH! nagyúr)
jelen esetben a Logitech a fekete-metálszürke 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

kdz
(tag)
ez így igaz...
de a természetben sem azt mondják az emberek, hogy: ááá...ez csak egy zangőlégy...ettöl majd jól nemfélek, mert nem darázs...hanem inkább azt, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ valami nagy ronda sárga-fekete izé zümmög itten nekem!!!
miszerint az átlag vásárló is be fog menni a boltba, és azt fogja mondani: nicsak itt egy ezüst-fekete egér...nini és ott van mégegy...nahát....jééé...és mégegy...még ilyet...fúúúúú...jujjj de izgi 
aztán megveszi a zsinórosat, vagy a palacsintasütőset, vagy amelyik jobban fekszik neki, és nem azt fogja mondani, hogy ebböl nem kérek, mert nem ez volt az első, ami így nézett ki...
ha már így állunk hozzá, akkor jól ne használjon senki windowst, mert az a felhasználói felületét az apple-tól nyúlta, aki meg a xeroxot másolta le...
Má megint én lógok ki. Ajajj. 
Nekem kifejezetten bejön, ez a megoldás. Az, hogy kit koppintott le, olyannyira hidegen hagy, hogyha megtudnátok elsírnátok magatokat. Eddig csak azért nem vettem vezetnélküli egeret, mert nem akartam az elemekkel bíbelődni, de ez egy jó gondolat. Mihelyst lesz fölös tőkém, megajándékozom magam egy ilyen okossággal.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

Mosqu!to
(őstag)
Egy kicsit elszaladt a ló. Mindezt azért csinálta szerintem az A4Tech, mert ez egy bevállt forma, akkor csinálnak ők is ilyet, mert teszemazt kisfiú mutogatja anyjának hogy kérek ilyen mx500-at karácsonyra, anyuka megnézi, majd bemegy a boltba, de az egér nevét elfelejti, de látja a polcon, hogy van egy pont olyan, amilyet a picikéje kért, és nalám, még olcsóbb is mint amennyiért ő néte, akkor usgyi neki, bökjünk rá és kérjük el. De ugyanez előfordulhat egy tapasztalatlan userrel is.
A felhasználói felület és etc pedig már lerágott csont, mindenki tudja, hogy bill gates lenyúlt minden szabadforrású cuccot, majd jogvédte, és perelte a létrehozóit. Sokkal undorítóbb, mint ez, de itt nem arról van szó, hanem az egérről, és szerintem ettől ne is kanyarodjunk el 
Azert van olyan egere is az a4technek ami full MS.... Meg a vegen a kis piros vilagitas is megvan...
bocsi a flame-ert 
Példaképem Gregory House

Macccy
(tag)
Viccesek vagytok nagyon. Kiskölyök nanáhogy MX -et akar venni. Persze. Tuti. Az már véletlenül sem lehetne, hogy A4-et. Van egy haverom, az is ilyen, szentül hisz a Logi MX csodájában. Teúristen ... ez azért kicsit túlzás. És akkor ilyen megszállott szemekkel fejtegeti nekem, hogy milyen pontos, meg milyen gyorsan reagál, meg minden faszom .......... pfff ...... beteg. És a kólának meg a sok csének hála most 120 kiló.
Nem akarok én senkit megbántani, ezzel csak azt akartam mondani, hogy a HC megszállottak mind ezt szajkózzák, még ha nem is jobb, akkoris nekik ez a bibliai megváltó, ''AZ'' mx és tsa.
Én meg kényelmesen hátradőltem, leragadó szemhéjaim lehúznak az ágy párnái közé és kezemben ott figyel a megtestesült Anti-Logi, a koppintók koppintója, az akkus A4 egérke. Persze a klánozós zúzós haverok előtt milyen szarul hangozna, hogy nem MX, de héé .......... én nem is töltök napi 10 órát ugrabugra efpéesekben? Akkor viszont teljesen megfelel egy feleannyiba kerülő kényelmi egér 800 dpi-vel, nem?
Hogy a témához is szóljak, én nem állok neki élből fikázni, hogy koppintott, vagy hogy nem Logitech. Mégis azt kell mondjam, hogy nem tetszik túlzottan és ennek oka többször elhangzott előttem: mégsem teljesen vezetéknélküli! És mint ilyen nem mobilizálható akármerre. Mindazonáltal az ötlet jó és remélem továbbfejlesztik.
Legfőbb erényem a szerénység - nyugodtan magázhat mindenki ! : )
Ha a 120 kilos cimborad (megjegyzem honnan tudhatnad hogy mitol akkora amekkora de ez nem lenyeg) igenyli azt a minoseget amit a logitech esetleg a razer nyujt neki akkor hasznalja. Ha neked nem kell akkor tenyleg folosleges megvenned X ezerrel dragabban.
De miert kell ilyen lenezoen beszelni arrol akinek igenye van erre?
Aki csak netezget annak eleg egy PIII is, es akik emiatt hasonlo kaliberu geppel megelegszenek, nem hiszem hogy fikazzak azt akinek jobb gepe van.
a koppintas temarol meg annyit, hogy meg lett jegyezve hogy kiserteties a hasonlosag bizonyos egerek kozott de ennyi
Példaképem Gregory House

cain69
(őstag)
bah, hasonlít. és akkor mi van? nem lesz holnap reggel az újságosnál népsport? 
szerintem jó ez az egér, kifejezetten innovatív technológiájú. most már csak azt kellene megvalósítani, hogy egy mikrohullámú adóval történjen az energiaátvitel, ne pedig talpon felvéve. és akkor az egérpadot is ki lehetne dobni.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Loha
(PH! kedvence)
Nézd meg mit csinált már az A4Tech 98-99 környékén:![[kép] [kép]](http://www.hardwareportal.ru/Handmade/Modding.kok/Picture4.jpg)

anulu
(PH! nagyúr)
FPS-ekben nem vagyok hcgamer. viszont, amikor játszom, szeretem, ha pontos az egerem. félreértés ne essék. nem azt mondom, hogy ''minden, ami nem Logitech, az sz@r'', hanem azt, hogy számomra az MX700 az egerek császára, és vhogy zavar, h feltűnően hasonló egér jön a piacra.
elég sok egerem volt már, és nekem tényleg az ''Az Egér''.
mellesleg megkérdezném: használtad már valamelyik rágcsálót az MX500 vagy 700 közül? mert én használtam A4Tech-et, és tudom, hogy miért szidom...

Celtic
(tag)
Majdnem ráhibáztál. Azt az MS egeret az A4 Tech gyártja (pl. SWOP35 és WOP35). 
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag
De csinál. Egy ilyent hajintottam el egy MX510esért. Fényév, pedig nem vagyok hardvore, inkább WoWozok. Akkoris fényév.
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom
Hát nemtudom. Nem fikázni akarok, de rendet kéne csinálni az asztalon, s nem akad el.
Mondjuk nekem őrült nagy rumli van, és így sem akad el a vezeték. Továbbá vezeték nélküliről váltottam vissza zsinórosra, és rohadtul nem zavar.
Az viszont zavart, hogy nem bírják a nagy rántásokat. Mindenhol kis sense-el játszok, még a windowsban is, és idegesített, hogy ha nagyon rántok nem mozdul az egér.
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom
Én is így voltam vele. Minek Logi, mikor az A4tech is jó, és még olcsóbb is.
NEM jó. Nekem a 4. tönkremenetele után jutott eszembe, h végre egyszer kiadok egy olyan egérre pénzt, ami egér. És nem olyan fos, hogy a végén már nem érzékeli a kattintásokat, összevissza megy, vagy csak remeg az egér a képernyő közepén.
A mindennapi használattól, mert ismétlem nem vok HC gamer.
A Logi nem csinál ilyeneket. Meg kell fizetni, de csak egyszer. Már annyiszor megfogadtam, hogy a jót egyszer kell megfizetni. Az olcsót meg sokszor. És úgy már nem is annyira olcsó.
Ja és tesómnak most is A4tech van, egyrészt már most kezd szarakodni, pedig pár hónapos, kettő meg egymás mellé dugtam az MX510el, egyik USB másik PS/2, és már a windows asztalon is éreztem a különbséget, mely szerint az A4tech közel sem pontos.
Szal ez az olcsó, de ugyanolyan jó állítás kicsit sántít.
Nincs felfordulás az asztalomon. Komolyan mondom, ha eljössz és megoldod, hogy a vezeték ne akadályozzon, veszek egy MX500-at!
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Azóta használok ilyet... még mindig nem találtam ennél megfelelőbbet számomra (3 normál gomb felül, dupla, jól elhelyezett görgő, ami nem gomb)

Benoe
(újonc)
Lehetne értékelni, hogy mostanában már elárulja az Áfor, hogy fémfelületen nem műxik. Az NB30-nál még titkolták.
Hitech is not that can be seen only from below. It is based on every other tech. So hitech is neither clean nor safe. - K. M.

bcs
(fanatikus tag)
munkahelyemen szinte csak genius/logi/ms egerek vannak, és ugyanolyan arányban halnak meg, mint más egerek...

aDM|RaL^
(őstag)
r00snya.
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...
Az egér sz@r és a cikkíró is hülye! 
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Celtic
(tag)
Idézlek:
''Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.''
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag