Szép, szép ez a 3dlabs kártya, de csak egy helyet irjál, ahol venni is lehet. Én eddig nem találtam boltokban.
prohardver vendég

Szép, szép ez a 3dlabs kártya, de csak egy helyet irjál, ahol venni is lehet. Én eddig nem találtam boltokban.
prohardver vendég

Nem akartok hozzátenni egy Voodoo3 2000 AGP tesztet? Ha nem tart sokáig és könnyem megoldható én kölcsönadom az enyémet :D
Ja amúgy végre megint itt vagyok... 1x150 Ft. Remélem majd tudok még jönni máskor is.
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

Zsenialis!!! Teljesen nosztalgiaerzesem tamadt. A regi, szep idok...

Stay tuned :)
Department of Redundancy Department

3DLabs disztrib = Ramiris. Kisker szinten nemtom, de mint mindig, mondom: tessék a kedvenc kiskert elkergetni a megjelölt nagykerhez :)

Hol van az i740? A maga 8mb-jával nagyon ütős kis kártya volt, tudta a teljesképernyős D3D-t és OpenGL-ben is jó teljesítménye volt. Ha meglenne még, szívesen felajánlanám tesztelésre. Fastest beállításon a Q3-at is csodásan pörgette. Nekem Daytona(Palit?) gyártmányú volt, de a köztudatban azt hiszem a Diamond Stealth név él.

Nosztalgia ezerrel, emlékszem '99-ben, hogy megörültem, mikor tudtam venni egy Vantát. Akkori 3d-s játékok csak úgy hasítottak:) Noname kártyáról van szó, 32-bites true colort nem bírta - ma se - (színek össze-vissza). Képmínősége elmaradt a mostani noname geforce 2mx400-mtól. Ami elmondható: ma is használom másik régi gépemben, 3 év alatt egy baj se volt vele ( egy geforce2mx400-am már spontán elégett:D)
prohardver vendég

i740-ből csak egy eldurrant darabbal rendelkezünk :( Hát igen, lett még volna mit tesztelni...

Kiraly, meg mindig RivaTNT-m van... Sirni tudnek. DE az idei nyari LAN partyra vegre beujitok egy GeF4 Ti4200ast... Asszem eszreveheto valtozas lesz...
HNR

Ez igen !!! :P
Ezt szeretem bennetek,az ilyen cikkeket. :)

Mikor lesz pentium 2 és amd k6 teszt?:D esetleg pentium 1 és az akkori konkurencia
prohardver vendég

Én még mindig savage4-el jáccom. :-(
Gabika
prohardver vendég

Képzeljétek, én is ASUS V3400TNT/TV 16 MB kártyával nyomom még. Anno (három éve) 39.900 volt nettó! De hát mivel keveset játszom, és régi videofilmeket még a mai napig is tudok vele, talán fél év múlva fogom lecserélni!
jó kis kártyák ezek! Csak a Morrowind ne lenne ilyen lassú rajta :(

Egyik haveromnak van i740-e (ha még ki nem dobta, de szerintem nem)!! :D

Az egyik gépemben még egy 4MB -os Diamond Edge működik, ami az nvidia első 3D chipjét az NV1 -et használja. Egyébként integrált video és hangkártya egyben, normál és SEGA SATURN gamepad, joystick csatlakozással. Annak idején még a directx 3 is nagyon új volt. Egyébként van hozzá pár 3D-s játék amiből 2 -vel egész jól lehet még ma is szórakozni. Az egyik a Virtua Fighter, a másik a Panzeer Dragoon.
prohardver vendég
Gratula a cikkhez fiúk! Nosztalgia rulez!
Emléxem ,amikor még a 8 megás Diamond V550-et vettem kb. 16e bruttóért, a V330-at cserélve le (amit szintén 16 bruttóért vettem újonnan).
Micsoda minőségbeli változás volt a Rogue Squadronban! Nem volt textúra-illesztési hiba, gyorsabban futott, stb.:)
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

3dfx V3 már említésre sem érdemes?
Igaz már többen mondták hogy csereérett...
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

Megyek, és áldozok egy birkát a V3 tiszteletére.
prohardver vendég

V3 azért fejlettebb ezeknél. TNT2 Ultra is nagyon kilógott volna.
Mondom, nem kell izgulni, ki tudja, mit hoz a jövő :)
Egy V3-3500 öst és egy Orchid (3dfx-1-4Mb) ot fel tudok (virtuálisan:))) ajánlani tesztelés céljából...
Szóval h amegegyezünk vmi tesztpogiban, szívesen lehozom az eredményeket.:)
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Itt a munkahelyemen ATI Rage128 Pro van. Ne kérdezzétek miért, de csak ez jutott a P4 1.7G mellé... :( még elmegy... A teszt alapján elgondolkodom 1 kis videokártya tuningon! =;]
Joltee
Chuck Norris nullával is tud osztani! És elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

Hi!
Ennek a tesznek igy, ebben a formában semmi értelme szerintem! :((
Ez a teszt létezett(vagy nagyon hasonló más gyártó ugyanilyen kártyáival) már a kvék 3 megjelenés után 5 nappal is kb.
Nekem is savage4-em volt anno és ment majdnem 50 fps 800*600. De nem valószínű hogy most nekiállnék Jedi knight 2 -őt jáccani vele.
Úgy lett volna jó, hogy régi kártya új játékok. Megtudni mennyit bír még az öreg vas az új gamék alatt.
ennyi lenne bánatom, de hajrá ;)
sztojo

Nekem nagyon sokáig volt egy Aopen PA740-em (Intel 740). Én imádtam. Nálam majdnem minden ment 800*600-ban. (kb 1 évvel ezelőttig). Ha lett volna TV kimenete, talán még ma is ezt hasznlálnám...na jó, azt azért nem.
Ács, ácsi! A lényeg kimaradt, hol van a woodoo II??? Emléxem akkoriban az intel vs amd vita megfelelője volt a woodoo II vs. tnt/tnt2.
Ha esetleg kártya híjján maradt ki, és van hajlandóság pótlásra én a teszt erejéig tudok adni egy diamond monster 2-t 8mb ram-mal.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Ennyi erővel mehetne bele a Banshee is.

Na az oké hogy öreg VGA teszt ...
de akkor se értem minek bootolni 2 gb öreg vinyórol ...
a lámák meg azt hiszik ''ÍGY KELL'' és sorban állnak majd használt winyójé...
de IBM vinyónál bármi jobb...
a tesztekről csak annyit : minden elavult ezek az eredmények kb annyira nem mondanak semmit mint a gef 4 ti 4600 majd 3 Ghz-es P4 300 fps körüli értékei......
prohardver vendég

hát erre csak azt tudom mondani, hogy ha nem érdekel a teszt, ne olvasd el a cikket.
én végigolvastam és tetszett :)
Use the force, Dude !

off:
mondjatok két okot, amiért ne vegyem meg a mistralnál a s3virge(375)-t (PCi 4mb)!
2600 fával együtt.
A gyenge procid miatt úgysem tudod kihasználni :)

ja, tényleg :)
a másik ok?

Hi.
Vazz, ilyennel nyomulok a munkahelyemen, nagyon király, csak nem éri utol a k5 120Mhz masinám.

jól van akkor megyek és megveszem!
ez az utolsó esély hogy ledumáljatok...
Csak azért kidobni ennyi pénzt hogy az ut2003 200 fps-sel menjen?

egyszer végzek veled..

Na ha te tudsz véleményt mondani 1 cikkről, amit el se olvastál akkor kalapemelés!!! :PP
De ha nem akkor inkább ne szólj...
prohardver vendég

Király cikk, köszönjük. Most dagad a mellem a TNT2 Pro-mmal. :D
Az életben fontos dolog megtalálni az egyensúlyt...

Az igazi meno az a Voodoo Rush, nekem meg mindig megy egy P166 (no MMX :-) gepben.
prohardver vendég

A legfaszább csávó akkor is én vagyok, Voodoo3 3000 ficeg a régi gépemben, és még speckó hűtést is kapott! :))
Szóval a viccet félretéve itt lapul a harmadik gépemben egy Asus V3000, bizony PCI és 4 MByte RAM! A legrégebbiben (4. számú gép) egy 1 megás S3 Trio van.
És én azt mondom, hogy mindegyik veri az 1. számú gépben lévő Gef2MX képminőségét. Viszont a CS csak ez utóbbin fut el. Na mindegy, játék közben nem tűnik trágyának. De azért nem ártana egy ATI vagy Matrox.
Szóval a teszt fasza, jó nosztalgiázni, és szerintem tök poén az ilyesmi. Akinek nem tetszik, az ne olvassa. Ez nem komoly dolog, hanem vicc. Senkinek sem mondja azt a teszt, hogy vegyetek ilyet. Ez egy kellemes emlék felidézése, szerintem jó ötlet.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
(#40) GeorgeTerror válasza andorpapa (#39) üzenetére

De akkor is én vagyok a leginkább dúrva csávó. Annak idején futottam egy voodoo rush-sal (v1-es kártya 6 mb 2d kártya benne). Mivel a márkátlan lap Gigabyte bios-szal csak felezte az fsb-t (166mmx@210 overclokck rulez). Tehát a pci kapott a 66/2=33 hejett 83/2=41-et. Ettől aztán fagyott, mint a barom. Szilikonpasztával beken mind a 3 chip, arra rátesz socket7-es borda, és befőttesgumival rögzít.
Ezek után ugyan nem nagyon lehetett megfogni, de stabilan ment. Már akkor overclokkoltam a videokártyámat. Szal kb 45-50 fokos lehetett a borda. Deathkarz nevű game-t pörgettük hálóban, és jól ment. Ezt űberelje valaki :)
Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
A teszt egyébként azért született, mert egy ismerős cégünknél raktáron maradt 8500 db ATi Rage cucc, és komoly összeget kapunk tőlük, ha ráveszünk mindenkit, hogy elhalassza a Ge3-Ge4 vásárlást, és a Rage mellett voksoljon.
A teszt tehát elfogult, szubjektív, ráadásul hamis, kamu grafikonokkal, és igenis vásárlásra buzdít! Vegyél Rédzset! SOKAT!
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Parci ez ütött! :))

Tiszteletem!
Látom nagy itt a ''burzsoá'' tömeg:-) Én 98 óta nyomom egy P166MMX(188Mhz)-val és tavaly óta pedig már 64Mbyte-tal előtte 16 volt...:-) Szintén FSB tunning, de nekem már nem bírta a 210-et. És ez az első és egyetlen gépem...(nincs 2. + 3.) Két héttel ezelőttig egy S3Trio 2Mbyte-tal nyomtam, de akkor ''bekeményítettem'' és vettem használtan 5 rugóért egy Voodoo2 12Mbyte-ot. Aztán mikor beraktam a kártyát és bootolni próbáltam a monitor azonnal szépen energiatakarékos üzemmódra kapcsolt. (Szó mi szó eléggé beparáztam) A hwsw fórumán segített valaki és most jól viselik ''egymás társaságát''. Rogue Squadron, Jedi Knight cool. Persze nem vagyok mazochista szeretnék egy jobbat. Amúgy a gép nagyon jól kiszolgálta a főiskolás éveket. Megszámlálhatatlan Pascal,C,C++, és megszámlálható:-) Delphi,Clipper,Java progi készült rajta, de ideje lenne lecserélni.

Eddig egy Riva128-am volt! Még a Max Payne is futott kisebb grafikai hibával! (hozzá kell tennem, hogy egy Athlon 1.33-ban) Eddig vártam a Kyro3-at... de most betelt a pohár vettem egy Radeon 8500LE-t. Most csak egy bajom van, hogy csak XP alatt tudom belőni a rendszert a többi csak safe módban megy; ja és a Miro PCTV is akad valami prg-vel, de mindenért kárpótol a GTA3.
prohardver vendég

Es ha nekem meg mindig van egy Diamond Edge 3000 ?
Ehez mit szoltok nVidia NV1 -es chip hajtja, 2mb Vram. :)))
Tényleg, legyen már egy k6-III, p2 összehasonlítás. Bár tudom, hogy a K6-III csak nagy mázlival lehett a birtokában akárkinek. Büszke is vagyok magamra, amiért ilyennel nyomtan 1+12 évig.(vissza is sírom azt az időt!)

No! Kell-é Voodoo3 2000 AGP valamint i740 AGP tesztre? (Utóbbi nem biztos hogy megvan még...)

Trident 1mb Isa kártyát miért hagytátok ki?
prohardver vendég

Sziasztok!
Nekem is nosztalgikus érzésem támadt amikor olvastam a cikket.
Régi szép idők amikor az ember extaázisba esett amikor megláttam a játék indulásakor a 3DFX logót.
Már nincs meg ugyan ez az érzés mert már szinte természetssek az ujabbnál ujabb grafikus gyorsítok.
Az élet elég hosszú csak nem elég széles :-)
Ejj hol vannak már a régi szép idők.
Nyomultam a JediKnightban és az Unrealban az Orchid 4Mb-os kártyámmal, mint állat. Szoftver után minden jobb volt... (most is ez megy egy mmx233-as gépemben) De már kezdem kissé nyűgösnek érezni a Voodoo3 3500-ös lapot. XP alatt sux (a w2k-s driverekkel valahogy csak elmegy, de 1 hónap után fagyni kezdett) egyébbként még elmegy rajta a JK2:)) bár azt sem, hogy levágtak :D.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]