Nehogymá egy MX ugyanannyi tranyóból álljon, fele pipelinnal, shaderek nélkül... :))
Persze ez sokadrendű kérdés... :)
Még mindig az R8500 a nyerő vétel szerintem, most...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
NetTom
(fanatikus tag)

NetTom
(fanatikus tag)
Gef4 MX visszalépés kicsit inkább veszek egy Ti200 -at abban legalább vannak shaderek, itt a Ti4200 lesz majd a nyerő, csak mikor/mennyiért az itt a kérdés...
A Ti4600 nagyon brutális... (raw power rulez :D )
Hát engem valahogy ezek se győznek meg arról, hogy a kukába dobjam a Matroxomat és rohanjak a boltba ilyet venni. :D
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

guest
(PH! kedvence)
Lejmolok a papitól pár milkót, és megveszem az egészet a gépembe, hogy ott sorakozzanak. Mijen jól is fog mutatni rajtuk a csipketerítő.
prohardver vendég

Mixa
(kvázi-tag)
Nekem még mindig nincs pénzem se Gfprce Ti-re se AMD-re se semmire. Majd ha kijönnek a Gforce 6-ok, akkor majd lesz egy Radeon LE-m. :)
S szép lesz az élet mint eddig mindig.
MSI KT3ultra, 1700XP (Palo), 512MB DDR333 Winbond, 30GB AS Quantum, Abit Ti4200 64MB, 50 Asus cdrom, s egyebek...

Mixa
(kvázi-tag)
És mikor adod oda ezt a bizonyos (399USD) összeget?
MSI KT3ultra, 1700XP (Palo), 512MB DDR333 Winbond, 30GB AS Quantum, Abit Ti4200 64MB, 50 Asus cdrom, s egyebek...
Nem gázak az árak szerintem, ahhoz képest, hogy most lett bejelentve a cucc. És a Ge4 Ti4200 igazi nagyágyú, biztos lesz húzható verzió is... szerintem érdemes odafigyelni rá (három hét múlva rajtol Anand szerint), Radeon 8500 ''gyilkos'' lehet...
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

guest
(PH! kedvence)
Hát ez van... Sajnos vagy szerencsére, ezt döntse el mindenki maga, az elmúlt években igencsak felgyorsult a videókártyák ''fejlődése''... Az átlag user csak kapkodja a fejét, és a tájékozódásban nincs éppen segítségére a sokszor igencsak idétlenül meghatározott kártya (vagy chip...) fantázianév sem...
Amúgy hadd gratuláljak a cikkhez, dícséretesen gyorsan lett összehozva és kellőképp alapos is... Azért a magam részéről remélem, hogy majd a legújabb Ati kártyáról szóló cikkben lesznek az nVidia konkurens termékére vonatkozó ÉS pozitív hangvételű utalások, minthogy a fenti cikkben is fordultak elő az Ati-t pozitív példaként ábrázoló példák (remélem de nem hiszem...:))
Egon
prohardver vendég
guest (10), kénytelenek leszünk dicsérni a GF4-et, hiszen itt is megtettük. Nekünk, személy szerint - így látatlanba - teccik, bár az MX széria kicsit ellentmondásos (de a régi MX-nél így is klasszisokkal jobb).
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

guest
(PH! kedvence)
hogy lehet egy professzionalis kartyat egy közepkategorias jatek kartyaval összehasonlitani? oxigen-mx440 ha ez is 1000 usd fölött lenne asszem csak akkor varhatnank el a mindent elsöprö képminoseget.
prohardver vendég

Vidra
(újonc)
Igazad van Parci, de árban is sokkal ütősebb mint a mostani MX-ek! Mellesleg úgy veszem észre a tesztek alapján egy GF3Ti200 még jobb alternatíva, főleg ha még esne az ára az új modelek miatt!
Azért elég nagy gondban lehetnek a tesztelők! Még mindig a Quake3 engine-nel ellátott játékok állnak a benchmark-ok élén! Tomshardware: 1024/768 32bit GF2Ti 123 frame!!! Minek ide GF4Ti??????
Azért mert pár hónap múlva már nem Q3 engine lesz hanem Unreal2 v. Domm III és akkor nem mind1, hogy GFTi vagy GF4 MX.:o

guest
(PH! kedvence)
A GF4 MX velemenyem szerint (az arat is figyelembe veve) rosszabb valasztas, mint a GF3 Ti200. A ket kartya hasonlo ara arra enged kovekeztetni, hogy a GF3 Ti200-at hamarosan kivonja az nVidia a forgalombol, hogy ne csinaljon a GF4 MX-nek hazon belul konkurenciat.
Bar az is megfontolando, hogy a Radeon 8500LE is komoly alternativaja a GF4 MX-nek. Arbanm isteljesen megegyeznek, es a Radeon 8500 LE, legalabb teljesen DX8.0 kompatibilis!
A kesobbiekben megjeleno shadereket is hasznalo jatekok (mar ha ezek utan lesznek :((( ) biztosan gyorsabban fognak futni egy GF3 Ti 200-om, vagy egy Radeon 8500 LE-n, mint egy GF4 MX 460-ason. A jelen programjai mind a harom kartyan jol futnak, igy ez nem szempont, a DX8-as jatekoknal ez nem biztos, hogy elmondhato lesz, es ezt ala is tamasztja az Anand Unreal 2-es enginjere epulo tesztje, amiben a GF4 MX csunyan elmarad a valos DX8-as kartyaktol!
Zerg
prohardver vendég

keopsz
(HÁZIGAZDA)
kedves guest! (#12)
csak olyan alapon, hogy egy ilyen vx1-es cucc 19900ft nettó, minden 3dlabs-sága ellenére..
egy ge3 (ti200) pedig 40 alatt még csak el-elvétve, akkor is nettó-über-nagykeráron..
{13.52.6.14 14.10.8.18}
Elég furcsa, hogy 3Dmark 2001-ben az MX-ek jó teljesítenek ugyannakkr az U2-ben meg kifejezetten gyengén azért ez nem meglepő, hogy GF2TI is leveri:)

Vidra
(újonc)
Hümm! Kukkantsd meg az Anandtech tesztet!
Az Unreal2-ben GF2Ti szinte mindegyik felbontásban az MX4 elött! :-)
Kicsit módosítanálak: ha majd lesz UT2 és Doom3, ha majd frankó lesz hozzá a driver, és ha tényleg annyival gyorsabb lesz, mint amennyivel drágább akkor GF4MX!
Legyen igazad!!!
DirectX 8.1 támogatás? Az nvidiánal nem láttam erre utaló jelet.De lehet.

guest
(PH! kedvence)
Nem maradt ki egy kicsit a 4200-as? Messze az a kartya eri meg legjobban, mivel a Radeon 8500 LE miatt iszonyat olcsora araztak (kb. 200 dollar).
prohardver vendég

guest
(PH! kedvence)
Nem maradt ki egy kicsit a 4200-as? Messze az a kartya eri meg legjobban, mivel a Radeon 8500 LE miatt iszonyat olcsora araztak (kb. 200 dollar).
prohardver vendég

guest
(PH! kedvence)
A GForce 4-et elsokent Mac-re adtak ki, az uj PowerMac G4-es modellekhez. Ja, mi az a Mac? Lassatok a teljes kepet, nezzetek meg, mi van a beige-n tul:
www.apple.com/powermac
prohardver vendég

guest
(PH! kedvence)
Hmm, erdekes, hogy ebben az elcseszett orszagban milyen sok ideje/penze/stb. van az embereknek. Ti azon vitatkoztok, hogy melyik 100.000 Ft feletti (vagy legalabbis kornyeki) videokartyat vegyetek en meg kenyelmesen melot keresgelek a Gef2MX-emmel, amit karacsonyra vettem magamnak es qrvara eleg mindenre (meg jatszani is).
prohardver vendég

guest
(PH! kedvence)
23-as Guest tesó:Ha már pénzünk nincs rá legalább had vitázzunk róla :))
prohardver vendég
Ez benne is van a cikkben. Egy bökkenő van: lehet, hogy az a kártya meg sem jelenik :(. ''Túl jó''...

guest
(PH! kedvence)
Én mindenféleképpen a Geforce4 Ti200-ra szavazok, mivel egykis tuningal már el is érhetjük a Ti500-as szintjét. A Ti500-ast viszont nehezebben lehet tuningolni. Ezért az árkülönbség sem elhanyagolható
prohardver vendég

BobMaster
(őstag)
26# guest:
GeF4 Ti 200?????? nem Ti4200?
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

guest
(PH! kedvence)
Én egy Ti4200-at akarok venni a közeljövőben. Sokat hallottam arról, hogy igazán a 128 MB-os memóriával rendelkező váltzatot érdemes megvenni az új gammák miatt. Tényleg annyira szükség lesz a 128-ra??? (Mert ha elég a 64, akkor nemsokára rohanok is érte...;-)
prohardver vendég

BobMaster
(őstag)
A legtöbb márkából létezik 64-es és 128-as verzsön. Nézd meg, hogy anyagilag bírod-e, ha meg tudod venni a 128-ast, akkor ne legyél skót, sosem tudhatod... :D
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb gyártónál hiába van magasabb órajelre állítva a 64 megás verzió ramja (444 helyett 500), általában ugyanúgy 4 nanos ramokat raknak mindkét verzióra... Emiatt a 64 megás verzió egyáltalán nem tuningolható, viszont a 128 megást fel lehet nyomni legalább a 64 megás szintjére...
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."