Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Nagytestvér: Connect3D Radeon 9700 Pro (téma lezárva)

(#1) petakpa1

petakpa1
(senior tag)
LOGOUT blog

Csakhogy egyszer megelőzzem twollah-ot:DDD

"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

(#2) twollah válasza petakpa1 (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Micsoda öröm.
A cikket is elolvastad vagy csak úgy beleóbégattál a nagyvilágba.

(#3) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vajon hány havi fizetésemet kéne otthagyni a boltban, hogy egy ilyen kártya tulaja lehessek? ;]

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#4) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Elég nyúlfarknyi kis cikkecske.
Nyugodtan mehetett volna be a hírek közé.

(#5) twollah válasza klepto (#3) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Saccra a kártya úgy 80ezer fölött van.

(#6) klepto válasza twollah (#5) üzenetére

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is így tippeltem;] Vagyis az átlagkeresettel számolva ( havi 40ezer fix :O) egy évig kőne rá spórolni :O

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#7) twollah válasza klepto (#6) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Havi 40ezer fix?

És én merek sírni a 400Fts órabéremmel.
Igaz csak napi 6-7 órát dolgozom, mert olyan kevés jelenleg a munka a nyomdánkban.

(#8) twollah válasza petakpa1 (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

A normális emberek ilyenkor (02:35) alszanak, és nem azt lesik, hogy mikor jelenik meg új cikk a kedvenc oldalukon.

(#9) mzperx

mzperx
(fanatikus tag)

Hmmmm.... hát nekm megvolt a 9700 Pro, de az über alles-t azért erősen megkérdőjelezném.... szép is jó is, csak a mire az erősen megkérdőjelezhető... de ha ezt is át lehetne szoftveresen alakítani egy FireGL X1-é.... akkor negyon ott lehetne... egyből vennék egyet újra...

Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...

(#10) bazs válasza mzperx (#9) üzenetére

bazs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vegyél egyet nekem :)

Pont most fogyott el...

(#11) nap válasza mzperx (#9) üzenetére

nap
(őstag)

A multkor volt itt egy cikk, vagy hir, miszerint at lehet alakitani firegl kartyava. Akkor is nagyon sajnaltad... :)

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#12) nap

nap
(őstag)

ööö, csak en bambultam el, vagy tenyleg nem tartalmazott uj informaciot a cikk, a kartya es forgalmazo neven kivul ? ;]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#13) Bagoly válasza twollah (#2) üzenetére

Bagoly
(senior tag)

Gondolom csak obégatott, hogy övé legyen az első hozzászólás....
Kire is emlékeztet??? ;]

''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

(#14) mzperx válasza nap (#11) üzenetére

mzperx
(fanatikus tag)

Ez így van... mai napig vérzik a szívem érte... a Ge4 hez képest hatalmas különbség... nagyon tetszett a kértya, ügyes volt, csendes volt, gyors volt, szép képe volt, csak amire kellett volna ahhoz nem volt jó...

Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...

(#15) Panther válasza Bagoly (#13) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

:DD

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#16) emvy válasza twollah (#4) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem CIKK, hanem bemutató, mint a kép felett is létszik a felirat. Így működik ez a mostani rendszer.

while (!sleep) sheep++;

(#17) Parci válasza twollah (#4) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagy a különbség a ''bemutató'' és az ''elemzés'' között! Nem véletlenül túrtuk át a designunkat, eddig bemutatókat nem nagyon olvashattatok nálunk.

Mostantól igen, így sokkal több termékről, újdonságról tudunk beszámolni. A nagy tesztek (elemzés) sem maradnak el, nem is olyan rég ment ki valami 2.1-es hangfalteszt, meg egy 14-es coolerteszt :P.

Tehát a változás annyi, hogy nem hetente-kéthetente jelenik meg cikk, oszt szevasz, hanem hetente(-kéthetente?) cikk, és heti 3 bemutató.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#18) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

80k az r9700pro?hmmm..érdekes de ha már ennyiért vennék karit akkor csakis eredeti ati-t..

(#19) Agyzuzo válasza klepto (#3) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Én 20-ért jutottam hozzá egy moddolt példányhoz, de ehhez kellett trükközni. Cégvezető fater rulz. ;)

(#20) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Emvy, Parci bocsánat, nem vettem észre a kép felett a bemutató feliratot.
Én azonban jobban örülnék a cikk méretű dolgoknak, mert ez nagyon távirati stílusú.

(#21) twollah válasza Bagoly (#13) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Hajnali fél háromkor óbégat?
Normális az ilyen ember?

(#22) dredd24 válasza klepto (#6) üzenetére

dredd24
(újonc)

Azért ennyire nem szar a helyzet szerintem. A KSH valamelyik közzétett adatlapja szerint Magyarországon az átlagfizetés 2002-ben 74e forint volt nettó. Szóval fel a fejjel, elég lesz fél évig gyűjteni rá, addig meg úgyis felére esik vissza az ára
:D

A 40e fix azért durva, abból kajára sem telik egy hónapban :(

(#23) utax

utax
(fanatikus tag)

kerestem a ''következő oldal'' linket, de nem találtam ...

Use the force, Dude !

(#24) utax válasza Parci (#17) üzenetére

utax
(fanatikus tag)

okés, hogy ez bemutató, annak jó is, de azért még hozzátettem volna (bemutató jelleggel) hogy mégis mennyire húzható a kártya, milyen RAM volt rajta, milyen a csomagolás (game cd, kézikönyv), ilyenek, úgymond kedvcsináló a vásárláshoz. egyébként rendben van a cikk. bocs, bemutató. :)

Use the force, Dude !

(#25) emvy válasza twollah (#20) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, hogy kevesebb cikk lesz, hanem több anyag összességében.

while (!sleep) sheep++;

(#26) utax

utax
(fanatikus tag)

jól látom, hogy az a*ua árlistájában 60 nettó a club3d 9700Pro ??? ez már közel van a lélektani határhoz ... van valakinek tapasztalata vele ?

Use the force, Dude !

(#27) Parci válasza utax (#24) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A RAM benne van a cikkben, a húzásról is leírtam, amit akartam. Game CD nem volt :), a kézikönyvet röstellem, de meg sem néztem...

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#28) HSNet

HSNet
(fanatikus tag)

OFF
T. házigazdák!

Bemutató nagyon jó ötlet volt, az ilyen jellegű írásoknak tényleg nem a hírek között a helye, szóval nekem határozottan tetszik.
ON

Kritikai megjegyzés: Gyerekek. Annak a hülye pici soklábú csatlakozónak (mini-DIN), meg a rajta átküldött jelnek a neve S-Video, nem pedig S-VHS. Ha rövidíteni akarjátok a nevét, akkor, S-csati. Az S-VHS, az egy analóg video rögzítési szabvány, alapvetően hasonlít a VHS-re, csak komolyabb képminőséggel. A VHS magnókon lévő Composite, vagy EURO-Scart csatikat sem hívjuk VHS-nek...
Tudom hogy tudjátok, de ma már vagy három helyen láttam így leírva, és ez kiborított. Figyeljetek egy kicsit oda rá lécci.

OFF
A fentivel természetesen nem akartam senkinek a lelkébe gázolni, ha bárki sértőnek érzi a hangnemet, vagy a formát, attól előre is elnézést kérek.
ON

In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.

(#29) emvy válasza HSNet (#28) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:)
vágom:)

while (!sleep) sheep++;

(#30) HSNet válasza emvy (#29) üzenetére

HSNet
(fanatikus tag)

:DD Thx :DD

In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.

(#31) twollah válasza emvy (#25) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Csak ne menjen a mennyiség a minőség rovására.

(#32) Hardzsi

Hardzsi
(kvázi-tag)

Sajnos még nem volt kezeim között ilyen vas, és feltehetőleg egy darabig nem is lesz. Ezzel együtt az eddig begyűjtött infók könnyen Radeon-pártivá teszik az embert. Persze a céghűség csak addig tart, amíg valamely gyártó nem kínál jobb teljesítményt jó áron problémamentes (hűtés,driver) kivitelben. Kezdetben vala a 3dfx (Istenem, a Voodoo I-II hogy lenyomta az akkori próbálkozókat!), majd a feltörekvő vídia, aki a TNT2 és GeForce I-II idején éte fénykorát, most pedig eljött az ATI kora. Ki lesz a következő? Csak nem a lenézett/*lesajnált SiS a Xabre II-vel?

Az viszont nem volt etikus, hogy Ti4200-at eresztetek össze R7200-vel, nincsenek egy súly(és ár)csoportban.

Kreatív: "Köztudott rólad, hogy mindig nagyon elegáns vagy. A munkád miatt, vagy eleve fontos számodra az elegancia?" Schwarz Gábor (Ustream): "Ezzel azt kérdezed, hogy 'szarul áll a póló'"?

(#33) JulWCZar válasza twollah (#2) üzenetére

JulWCZar
(őstag)
LOGOUT blog

''Micsoda öröm.
A cikket is elolvastad vagy csak úgy beleóbégattál a nagyvilágba.''

Pingvin mongya' verébnek. :)

| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő

(#34) JulWCZar válasza Hardzsi (#32) üzenetére

JulWCZar
(őstag)
LOGOUT blog

''Ki lesz a következő?''

A proletarFX és a PH1!-es chipre épülő Vargáné&Tsa kártyák :)

| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő

(#35) roonin

roonin
(kvázi-tag)

Na mizu?? Nem nagyon jonnek az uj bemutatok...

(#36) Parci válasza Hardzsi (#32) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezért húztuk meg a Ti4200-at szinte Ti4600 szintre... (másrészt ez a régi tesztből átvett grafikon, amikor pedig azt csináltuk, ez az egy kártyánk volt). De, egy originál Ti4600 tényleg jobb lett volna.

(#37) Parci válasza roonin (#35) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kis türelmetlen... :P. Dolgozunk, 1000L.

(#38) Sikló válasza JulWCZar (#34) üzenetére

Sikló
(tag)

:DD :DD

''Attól, hogy valaki paranoiás, még üldözhetik...''

(#39) keoni

keoni
(kvázi-tag)

hmmm...bocsi ha kicsit ''off'' a kérdés de meg tudnátok mondani (vagy linket adni) hogy a Hercules 9700 Pro- karija milyen mem.modulokkal van felszerelve mert a Connect 3D-nél a 128MB 2.86 ns FBGA DDR SDRAM (Samsung)-okon elcsodálkoztam egy kicsit...tnx
keo

::Wodka Gorbatschow & Lemon::

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] Nagytestvér: Connect3D Radeon 9700 Pro (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.