Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Én csak annyit szeretnék ehez a cikkhez hozzáfűzni , hogy igényes mint az összes PH-s cikk! Gratulálok hozzá! És külön köszönet ezért a nagy Acer tesztért! Szerintem sok ember hálás lesz nektek ezért a cikkért...!:R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet azén hozzáállásommal van baj, de ennek így annyira nem volt semmi értelme...egyszerűbb lett volna bemutatni olyan Acer gépeket, melyek elérhetőek is, tehát meg kellett volna húzni egy 300k-s bruttó határt pl...
Szivem szerint AMD procikat is szivesen láttam volna...../specc a aspire 3022lmi tetszett meg:)/
na mind1 maj' legközelebb

(#3) Renwick válasza HERR Z (#2) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

AMD processzoros Acer gép lesz majd a turion shootoutban.

A gépek pedig azért lettek így kiválasztva, hogy nagyjából a teljes termékpalettát lefedjük, ne maradjon ki egyik kategória sem.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#4) AMD Power válasza HERR Z (#2) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát igen egy Mobil AMD-t én is szívesen láttam volna , de én úgy érzem nincs okom a panaszra a cikkel kapcsolatba.:B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#5) zfarkas

zfarkas
(senior tag)

Egy bajom van csak az Acer gépekkel, hogy széles a keret a billentyűzet mellett. Miért kell ez?
Azt hittem, hogy a 9104-nél más a helyzet, de csak első ránézésre. Aztán láttam, hogy a keret egy része sötét... :(

De egy 3001-et elfogadnék a T41 mellé :D

Raw Dark Pure

(#6) 9CS válasza HERR Z (#2) üzenetére

9CS
(senior tag)

Az a 300k bruttó határ elég kemény lett volna, úgy tényleg semmi értelme nem lenne egy ilyen cikknek.

'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

(#7) ricky731

ricky731
(kvázi-tag)

Igényes CIKK GRATULA:RÉn meg ma rendeltem meg az 5024WLMi met:CKár hogy nem volt elöbb teszt róla,mondjuk olyan AMD 64 roundup formájában:OReméljük jó lesz:DDD

(#8) AMD Power válasza ricky731 (#7) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor ahogy elnézzem téged is gyakran lehet majd látni az Acer Topicba!;)

(#9) biokill1

biokill1
(tag)

Igény cikk, ami kitér minden lényeges dologra. Gartula :C

rejtett up! :D

(#10) ricky731 válasza AMD Power (#8) üzenetére

ricky731
(kvázi-tag)

Remélem csak csendes szemlélöként vagy NAGYON JÓ TAPASZTALATAIT megosztó hozzászólóként:DDD

(#11) AMD Power válasza ricky731 (#10) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én is nagyon remélem! De ahogy a topic statisztikája alakul 10 emberből 9 ilyen , mint amilyen te is szeretnél lenni!;)

(#12) retros

retros
(tag)

nekem is megteccett a színvonalas bemutató. thx
ezért is lenne egy kérésem.: mien formában tudnám ezt egy másik honlapon feltüntetni, publiákálni, mik a feltételei ha ez lehetséges?
sry az offért

''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -

(#13) zfarkas válasza retros (#12) üzenetére

zfarkas
(senior tag)

milyen :(((

Raw Dark Pure

(#14) retros válasza zfarkas (#13) üzenetére

retros
(tag)

kira..
''feheruuaru rea meneh hodu utu rea'' ..sry h nem így irok

''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -

(#15) Renwick válasza retros (#12) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Milyen honlapról van szó?

üdv

R.

(#16) bLaCkDoGoNe

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Csak az a nagy tepsi forma ne lenne... És az egy év gari alapból több lenne (és ha a nagymamámnak kereke lenne... :D).

Mindenesetre ilyen drágán Acert én nem vennék, főleg, hogy cska egy év gari van rá alapból... :( A supportjuk meg legendás ;)

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#17) 5xl

5xl
(tag)
LOGOUT blog

hát én biztos nem vennék

néztem a metroban - hát bizony elég igénytelen kivitel + meg lehet csavarni a notebookot, szóval nem túl erős kivitel

és engem is zavar a billentyűzet melletti üres hely

maffiozo nick: morr

(#18) stpotty

stpotty
(tag)

Még nem értem a végére, de szerintem a 6. oldal 1. mondatában szereplőjét akartatok írni szerelője helyett.

(#19) AND1

AND1
(őstag)

Pont tegnap volt szerencsém a Celeron M 360! Pofás, stb stb. Csak ez a modell nekem lassúnak tűnt. Xp elég döcögősen ment rajta.

Egyébként szimpatikusak ezek az Acer gépek...de erősebb konfigot érdemes választani..

Egy régi PH-s.

(#20) HERR Z válasza 9CS (#6) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a nagy átlag ez alatti notit vesz...s ha megnézed ennyiért bőven van centrinos gép jó vga-val vagy turion....sőt subnoti is...szal...de lehet én vagyok eltájolva és a sok csóró magyar rá tud szánni fél miskát egy notira...

(#21) atus33

atus33
(tag)

Sziasztok. Mint volt Acer tulajdonos, kötelességemnek érzem felszólalni az Acer hordozható gépek tartósságát és ergonómiáját illetően.

Az általam és számos munkatársam által birtokolt modellek alapján közös tapasztalat, hogy borzalmas a billentyűzet minősége, és egyáltalán nem ergonómikusak a gépek (zajosak, lapos deszka billentyűk). A cikket elolvasván úgy tűnik, ez máig probléma.

Ami nem derül ki a cikkből, csak hosszú használat után: már néhány hónap (!) alatt elkezdenek lekopni a billentyűk. Annak a modellnek, amit én használtam, az energiarendszerével is gond volt: vibrált az LCD, amikor a HDD seekelt. Több vinyó is megfordult benne, úgyhogy biztos nem a HDD hibája volt. A gép processzorát minimum sebességre állítva (ez asszem 600 MHz volt, tehát egy 4 évvel korábbi gép szintjére állítottam!) sem tudtam a gépet elfogadható zajszinten üzemeltetni, még böngészéskor is percenként fel-felzúgott a -- rettentő hangos -- ventillátor. Végül meg kellett szabadulnom tőle, nem tudtam használni. :(

Szerintem ne dőljetek be az alacsony árnak; vásárlás előtt még ingyen tudtok tájékozódni olyantól, aki már hosszú ideje használja azt a modellt, amit kinéztél.

[Szerkesztve]

. o O o .

(#22) AMD Power válasza atus33 (#21) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nekem még az asztali gépem után se volt , annyira nehéz ''rászokni'' a notebook billenytüzetre. Nem volt eddig semmi bajom az Acer billentyűzetével pedig én aztán annyit írok mint egy titkárnő!:) A másik , milyen cpu lehetett abba gépbe amibe még a böngésző közbe is szólt a venti , eleve milyen Acer volt ez? Nem mondom rossz szériák és tipusok mindig is voltak és lesznek. A vibráló LCD szintén elég érdekes probléma , az Acer TFT-k alapba mint asztali mint notebook szinten elég jó minőségüek. Persze ki lehet fogni , mindig valami fos gépet jó példa erre az autó vásárlás ott is lehet szívni nagyokat....

(#23) 9CS válasza HERR Z (#20) üzenetére

9CS
(senior tag)

Nem mindenki vesz fél milla fölött gépet, de biztos legalább annyian mint 300 alatt. A ''csóró'' nem, de annak ne is az legyen a baja, hogy milyen notit vesz... Meg mint fentebb írták így teljes a cikk, hogy van drágább modell is.

'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

(#24) marcee

marcee
(PH! addikt)

Mi a problémátok a színkódolt csatlakozókkal?

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#25) 5xl válasza 9CS (#23) üzenetére

5xl
(tag)
LOGOUT blog

na igen csak éppen röhögve kapni márkás gépet is 200k alatt
IBM, asus stb.

akkor minek kockáztassak?
asus ráadásul 2 év gari

(#26) 5xl

5xl
(tag)
LOGOUT blog

egyébként ha valakinek olcsó kell vegyen albacompot!

ismerősöm most vett 135+fáért, és egész király!
persze asztali proci van benne (xp2600+) meg integrált vga, de ezért a pénzért??

kap egy jó gépet, egy lcd monitort, meg egy ''szünetmentes tápot''
lehet hogy nem járt volna jobban asztali alkatrészekkel!!!

(#27) Renwick válasza marcee (#24) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy PC hátulján nem zavaró a színkódolt csatlakozó, egy noteszgép oldalán viszont (ami lényegesen többször szem előtt van) az lehet...

üdv

R.

(#28) dat válasza 5xl (#26) üzenetére

dat
(senior tag)

annyi pénzért mobil procisat is kap :)

más:

Az acer billentyűzete tényleg határeset. Nekem tetszett a döntött forma (bár inkább csak design), viszont nagyon laposak.
A kijelzőre viszont nem lehet panasz.
Az alakja tepsi :(
A hangszórói viszont egész kellemesek.
A touchpad alatti gombok nagyon erősen kattannak.
A gyorsindító gombok a billentyűzet felett nehezen használhatóak.

A teszt egyébként nagyon jó, gratulálok :)

[Szerkesztve]

(#29) Gazala

Gazala
(fanatikus tag)

Már több, mint két hete egy boldog Acer noti tulajdonos vagyok és semmi bajom a billentyűzettel az alakkal és a tömeggel. Tökéletes egy jószág, 277.000 Ft volt sulinetbe, egy pixelhiba sincs, minden tökéletes, bár az tény hogy melegedni azt tud, de télen legalább nem fagyok meg :):)

[Szerkesztve]

(#30) 5xl válasza dat (#28) üzenetére

5xl
(tag)
LOGOUT blog

hát én annyi pénzért csak HP renew-et láttam, az meg nekem nem kéne
igaz nekem nem kell ezen spórolni

persze biztos van, csak körül kell nézni

(#31) 5xl

5xl
(tag)
LOGOUT blog

egyébként ez volt:
http://www.albacomp.hu/termek_akcios.asp?id=90

(#32) 5xl válasza dat (#28) üzenetére

5xl
(tag)
LOGOUT blog

ja bocs, megvan, tényleg van:
http://www.albacomp.hu/termek_akcios.asp?id=150

bár ismerősömnek tényleg nem számított az aksiidő, ő otthonra vette netezni, levelezni.

(nekem amúgy számított - szóval én olyat is vettem)

(#33) AMD Power válasza Gazala (#29) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én is szinte ugyan ezen a véleményen vagyok mint Gazala kolléga. Én nagyon sokat ülök melette + nagyon sokat gépelek rajta és nekem egyálltalán nincs bajom a billentyüzettel....

(#34) Scae [Edgar] válasza Gazala (#29) üzenetére

Scae [Edgar]
(kvázi-tag)

:DDD:DDD:DDD:C

(#35) Gazala válasza AMD Power (#33) üzenetére

Gazala
(fanatikus tag)

Én napi 8-10 órát használom, de a különös szaggatásra még mindig nem jöttem rá, lehet szoftveres a gond
:Y

(#36) dat válasza AMD Power (#33) üzenetére

dat
(senior tag)

Nem arról van szó, hogy gond van vele, hanem amikor az ember kipróbál egy másik márkát, rájön hogy azért lehetett volna jobb is az acer billentyűzete. De nincs ezzel semmi gond, én is szerettem azt a billentyűzetet. (Az enter egy picit kicsi volt...)

[Szerkesztve]

(#37) yerico válasza 5xl (#25) üzenetére

yerico
(senior tag)

Látszik, hogy nem vagy tisztában az ár és a minőség arányával. Ez márkafüggetlen. Az olcsó Acer notik kifejezetten jó gépek, de a support.....

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#38) Gazala

Gazala
(fanatikus tag)

Hát, valóban, kompromisszumokat kell kötni, mert sajnos Magyarországon nem mindenkinek van 500k fölött pénze megvenni egy notit, bár csak ne így lenne!

(#39) 5xl válasza yerico (#37) üzenetére

5xl
(tag)
LOGOUT blog

az lehet

viszont ha pl. saab-ot kapsz zsiguli áráért.. ;]

(#40) sbazsi válasza atus33 (#21) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Ez milyen gép volt pontosan?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#41) nino1974

nino1974
(újonc)

Én is boldog ACER noti tulaj vagyok (travelmate 4502LMI) A készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve, de aceréknél a support hagy kívánni valót maga után.
A munkámból kifolyólag sokszor lenne szükségem 6-7 órás akkus üzemre, ezért szerettem volna vásároli hozzá, a user manual-ban feltüntetett második (media bay) akkut. Küldtek jobbra balra mindenféle viszonteladókhoz, de ezt az akkut sok helyen még csak hírből sem ismerték. Ez lehet, hogy befolyásolni fog a követekző noti vásárlásakor.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.