Sziasztok. Mint volt Acer tulajdonos, kötelességemnek érzem felszólalni az Acer hordozható gépek tartósságát és ergonómiáját illetően.
Az általam és számos munkatársam által birtokolt modellek alapján közös tapasztalat, hogy borzalmas a billentyűzet minősége, és egyáltalán nem ergonómikusak a gépek (zajosak, lapos deszka billentyűk). A cikket elolvasván úgy tűnik, ez máig probléma.
Ami nem derül ki a cikkből, csak hosszú használat után: már néhány hónap (!) alatt elkezdenek lekopni a billentyűk. Annak a modellnek, amit én használtam, az energiarendszerével is gond volt: vibrált az LCD, amikor a HDD seekelt. Több vinyó is megfordult benne, úgyhogy biztos nem a HDD hibája volt. A gép processzorát minimum sebességre állítva (ez asszem 600 MHz volt, tehát egy 4 évvel korábbi gép szintjére állítottam!) sem tudtam a gépet elfogadható zajszinten üzemeltetni, még böngészéskor is percenként fel-felzúgott a -- rettentő hangos -- ventillátor. Végül meg kellett szabadulnom tőle, nem tudtam használni. 
Szerintem ne dőljetek be az alacsony árnak; vásárlás előtt még ingyen tudtok tájékozódni olyantól, aki már hosszú ideje használja azt a modellt, amit kinéztél.
[Szerkesztve]
. o O o .