De ha nem használja a két gép teljesíményét, akkor miért kellene a mininél jobb? Te tesztelted azt hiszem a másik Mac-es cikkben lévő gépeket. Tudod, hogy az oprendszer gördülékeny a minin is.
Azért nem kevés ''szaktudás'' kell elgondozgatni a gépet, hogy tűzfal, vírusírtó, stb. stb. stb. védje a gépedet.
Te is tudod, hogy a Mac lelke az OS. Maga a Hardver eléggé másodlagos. Szerintem nem hozták ki Win alatt sohasem azt egy 9200 -ból, amit Mac alatt kihoznak (pedig rövid időn bellül bele fog kerülni egy 9550 szerintem). Még mindig tartom, hogy sokkal jobb alternatíva egy új (vagy használt) mini, amivel garantáltan zökkenőmentes lesz a használtam 1-2 év múlva is, szemben egy brand kidobál PC-vel, amihez hozzáteszem WIN van!
Annyira szeretném, ha az olyan emberek, akiket szakmailag sokra tartok, megismerhetnék sokkal hosszabb távon is az olyan dolgokat, amiket én ''nagyra'' tartok. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Exkluziv Packard Bell CORE i3 Szuper Laptop,15.6"LED,4Gb RAM,Kamerás,Fullos,Formatervezett,OLCSÓN
Fujitsu Siemens Amilo SI 1520, 12", Core2Duo 1,66MHz, 2GB RAM, 120GB HDD
DELL Laptopok.DELL ÚJ alkatrészek AZONNAL(Alaplapok,bill.,kijelzők,stb).Expressz szerviz.
Kingston patriot, silicon power, transcend pendrive-ok több méretben: 4, 8, 16,32 gb
taltos
(senior tag)