Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) MaUser

MaUser
(őstag)

''Kíváncsian vártuk, mi fog történik, ha egy i875 3 gigás 800-as FSB-jű processzorra cseréljük a 2 gigás C1-est.''
Ettől eltekintve szimpatikus lap és cikk!

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#2) Parci válasza MaUser (#1) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyiszor, de annyiszor kértük, hogy a topikok hejesirási offolása HELYETT írjatok egy mailt a hibával, és ne a fórumot traktáljátok az ilyen jellegű észrevételekkel!

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#3) 911

911
(kvázi-tag)

Nekem is ilyen van :DD

De én a narancssárga szín miatt vettem ...

''be-ba-be-bub-ble''

(#4) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos a BIOS képek nehezen láthatóak.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#5) csudri

csudri
(őstag)

Jaja! Nem igaz, hogy nem tudtok valami normális képet csinálni arról a kib*szott monitorról! Amúgy a teszt nagyon tetszik, a megszokott PH minőséget kaptuk. Igencsak BestBuy!-nak tűnik ez a lapocska.

Vortex World Domination

(#6) janati

janati
(őstag)

Tuning szempontjából semmivel sem jobb mint a BE7 sorozat.
Nekem a 2 gigás Celeronnal szintén 3,2 Ghz-et sikerült nyomatni. Nem rossz.:P

Szóval ez a lap inkább reklámfogás. Pláne hogy nem tudja a 800-as fsb-t. Annyival lenne jobb a BE7-től...

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

(#7) MaUser válasza Parci (#2) üzenetére

MaUser
(őstag)

Ezennel elnézesed kérem, de én még nem láttam eme felhívást. Milyen mail-re kellene egyébként írni? A fórumon megadott egyik házigazda címére?

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#8) HiperG

HiperG
(PH! addikt)

DDR400? ATA133? AGP8X?
Nix!
Vazze nem jó ez így :(

(#9) freya válasza HiperG (#8) üzenetére

freya
(fanatikus tag)

ATA133 minek, amikor az Maxtor védjegy, olyat úgyse gyárthat más cég :))

(#10) Panther válasza Parci (#2) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

''hejesirási''?? :DDD

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#11) HiperG válasza freya (#9) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Ja de lehet hogy valaki Maxtor vinyóval használja :)

(#12) HiperG válasza HiperG (#11) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Illetve úgy értem hogy ha már ilyen high-end cucc mér nem raknak bele minden extrát mind a VIA KT400-ba vagy az nVidia nForce 2-be?

(#13) vadfonix

vadfonix
(lelkes újonc)

Nekem 1 Asus van ugyanilyen PE chipsetesben és utána néztem ennek a 800FSB-nek, hogy hogyan is megy ez... Ami itt a tesztben nem igazán lett kiderítve, hogy akkor bírja a lap a 800FSB-s túlhajtást ha olyan minőségű és tipusú RAM van benne :D

(#14) Elrood válasza HiperG (#8) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Egy olyan Intel csipszetes alaplapot se fogsz látni ami támogatja az ATA133-t. Max olyat amin külön vezérlő gondoskodik erről. Intel ugyanis azt mondta, minek ata133? Szerintem ebben igaza van:).

Egyébként hallottam olyan pletykát, hogy a maxtor vinyók a legtöbb esetben pont az ata133-n való járatás miatt döglik meg:).

DDR400? Hát, i845 széria nem támogatja, nincs mit tenni.
AGP8X? Ha az user nem r9500/9600/9700/9800 fx5800/5900-t rak bele, akkor úgy is mind1:).

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#15) HiperG válasza Elrood (#14) üzenetére

HiperG
(PH! addikt)

Szerintem igenis számít az ATA133
Régi gépemmel (ASUS P4T-E, P4 1,5 Ghz Willamette, 512 MB RDRAM) PcMark2002ben 114 HDD Scoret kapott ATA100-al.
[L]http://service.futuremark.com/compare?pcm=1101052[/L]
Új gépem, amit aláírásomban láthatsz támogatja az ATA133-at, azon járatom a Maxtor vinyómat :)
Pcmark2002ben 857 (!!!) HDD Scroret kapot! :)
[L]http://service.futuremark.com/compare?pcm=1291837[/L]

(#16) Pilot

Pilot
(tag)

Nekem BE-7Raid lapom van. Erről nem készítettetek tesztet? Jó lenne erről is megtudni néhány tuning infót. Pl. , hogy támogatja-e (esetleg Bios frissítéssel) a 800-as frekit?

AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

(#17) Joz76

Joz76
(kvázi-tag)

Hali!

Nekem is úgy tűnik, hogy PR ez a ''by overclockers to overclockers'', mivel én is egy BE7-et használok az elöttem szólóhoz hasonlóan, és egy C1-es P4 2A stabil fut 3.2-ön, míg a vége 3,3 ahol bár még a tesztek lefutnak, de már vannak alkalmazások, amik fagynak. Szóval pont azt hozza, mint ez a BH7. Egyébként nem akarom szídni a lapot, hiszen nagyon jó darab, csak ez a szlogen.

Joz

(#18) Bagoly válasza Panther (#10) üzenetére

Bagoly
(senior tag)

Írjál mail-t! :DDD
(Na nem feszítem a húrt tovább, mert még törlik a userem...;])

''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

(#19) keopsz

keopsz
(HÁZIGAZDA)

a lap a cebit-en 250-es fsb-n üzemelt, itt viszont asszem 191 volt a stabil vége.. de ez azért is lehet, mert ez a példány még nem bolti db volt, nem mintha a cebitet egy nagy boltnak gondolnám.. :)

{13.52.6.14 14.10.8.18}

(#20) vadfonix válasza Elrood (#14) üzenetére

vadfonix
(lelkes újonc)

DDR400? Hát, i845 széria nem támogatja, nincs mit tenni.

Hát nem tudom, hogy az Asus vagy az Intel chip ilyen, de valahogyan sikerült megoldaniuk, hogy nem hivatalosan olyan tulhajtás szerüen elmennek a 400 DDR ramok is!!! :))

(#21) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratula a cikkhez, jó lett.

Most már csak egy dolog érdekel, a cikkíró Gergőke vajon az a Gergőke, akit én ismerek személyesen?

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#22) Pilot

Pilot
(tag)

Senki nem tud semmit? Az Asus P4PE-hez van frissített Bios, amivel megy 800MHz-en is. Ehhez még nincs?

AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+2GB Ram+MSI HD3450/512+Samsung 500GB+160GB Transcend+PIONEER 111D

(#23) neduddki válasza Panther (#10) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Tolem tanulta na! Tessek bekenhuagyni a hazigazda bacsit!!!:-))))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#24) neduddki válasza HiperG (#15) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

JO! Hat ennyit a megbizhato tesztprogikrol!!!:-)))))))

udv

neduddki

(#25) Fiery válasza neduddki (#24) üzenetére

Fiery
(VIP)

AIDA32 v3.60-ban mar van Disk Benchmark, tessek inkabb azt hasznalni ;) Ez itt az ingyen reklam helye :D

[L]http://www.aida32.hu/download/[/L]

Fiery

AIDA64.com

(#26) neduddki válasza Fiery (#25) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Mi az a Aida32! En eddig csak a verdi ele aidarol hallotam!!!!:-))))))))

udv

neduddki

(#27) Fiery válasza neduddki (#26) üzenetére

Fiery
(VIP)

Download it, use it :D

Fiery

AIDA64.com

(#28) xuldar válasza Fiery (#27) üzenetére

xuldar
(őstag)

OFF
Most töltöm, de 6kB-tal jön (Gbites háló van ittenhasszen). A 3.50-es kb 2mp alatt lehött 2 hete. Szolgáltatót váltottál, vagy ennyire égnek a vonalak? :DD
ON

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#29) Fiery válasza xuldar (#28) üzenetére

Fiery
(VIP)

Egnek a vonalak :) A szerver 10 megabites vonala csurig van terhelve...

Fiery

AIDA64.com

(#30) xuldar válasza Fiery (#25) üzenetére

xuldar
(őstag)

Lehet, csak én bénáztam el, de nem találtam meg :(
A sebességnél még mindig csak a memóriát lehet mérni. Máshol meg nem találtam ''mérőeszközt''.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#31) Fiery válasza xuldar (#30) üzenetére

Fiery
(VIP)

AIDA32 / fomenu / Plugin / AIDA32 Disk Benchmark :)

Fiery

AIDA64.com

(#32) xuldar válasza Fiery (#31) üzenetére

xuldar
(őstag)

Már indulok is a szemészetre. Eddig azt hittem, hogy sasszemem van :(

(#33) neduddki válasza Fiery (#31) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Na ha erre hjarsz akkor egy kerdes!
A progig a tusl2-re a aztat monda, hogy alaplap 26 proci 31!
mbm most ugy van beallitva hogy mer 26 31 44, en ugy konfigoltam, hogy haz/csipszet/proci!
merthogy a csipszet kisse melegebenk tunik mint a 26 fok/
ha veletlenul a megis a proc a 31 akkor mi a fene a 44.
De eszt nem hiszem mert mikor procihutot teszteltem a legmagasabb ertek valtozott hutotol fuggoen ebbol arra kovetkeztetek, hogy az a proci

udv

neduddki

(#34) Fiery válasza neduddki (#33) üzenetére

Fiery
(VIP)

A 44 fok lehet egy nem bekotott vezetek (ergo nem kell figyelembe venni amit mutat). Meg kellene nezni PCProbe-bal talan :D

Fiery

AIDA64.com

(#35) neduddki válasza Fiery (#34) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ez oke is lenne, de ez az egyetlen homersekelt ami valtozik a procihuto cserejeve! a tobbi mind atomstabilan all! Volt rajta egyszerre 2 borda es vagy 4 fajta venti! Es ez az ertek reagalt agyedul a cserekre!:-)))

udv

neduddki

(#36) Fiery válasza neduddki (#35) üzenetére

Fiery
(VIP)

Fenntartom, hogy PCProbe-bal nezd meg ;)

Fiery

AIDA64.com

(#37) neduddki válasza neduddki (#35) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

A pcprob-ot bx es idok oda vhogy hanyagolom! Tudom azota kismillio uj verezio van de, nalam eljaccota magat! Gep intall+pcprobe+aspi oszt hatas! 3 napig b...., mindenre gyanakodtam csak ne a pcprob-ra! azot paaaaaaaaaaaa

udv

neduddki

(#38) Fiery válasza neduddki (#37) üzenetére

Fiery
(VIP)

Na akkor ujabb tipp :) Nezd meg AIDA32-vel a hofokokat, ird le, hogy mit hogyan ir ki, rebootold a gepet, es a CMOS Setup homeroje altal mert ertekekkel vesd ossze. Ha latsz elterest, ird meg emailben legyszi, hogy mit hogyan kellene atvarialni az AIDA32-ben.

Fiery

AIDA64.com

(#39) neduddki válasza neduddki (#37) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

En nagon marha! Itt a tszcseban a bornyuvajuk mellet hasonlova valok hozzajuk!:-)))
Szoval legautentikusabb /vagy nem/ forras, a biosban is a mbm szerint mutatja a hofokot!
Latom Te is ezt javaltad!!!:-))) Mikor kileptem es elindultam villamosozni akkor gyutt az eszembe!

udv

neduddki

(#40) neduddki válasza Fiery (#38) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Javalom csinalj egy tyopikot es ott osszeszegyuk a aidas dolgokat hogy legalabb egy hejjen legyen! En akartam mekcsinalni, dehat ha mar itten vagy akkor ugy illik, hogy te legyel az alapitoja!

udv

neduddki

(#41) Fiery válasza neduddki (#40) üzenetére

Fiery
(VIP)

Van mar forum AIDA32 ugyben :)

[L]http://www.aida32.hu/forum[/L]

Fiery

AIDA64.com

(#42) neduddki válasza Fiery (#41) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Az nagyon messze van! En meg tartani akarom magam az alairasomhoz!!!:-))))

udv

neduddki

(#43) Parci válasza Fiery (#41) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ezt azért ne(m)... :).

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#44) Half one

Half one
(újonc)

Ez egy nagy szar.Nem lehet vele semmit se kezdeni.Eszt én tapasztalatból tudom.A kukába vele.

Half One 1533

(#45) zeon

zeon
(újonc)

Nekem is Abit BH7-em van... A gond vele az hogy sehogy se tudom az USB 2.0 drivert felrakni... Az alaplap könyvében az áll hogy a cd autorun menüjében a driverek között kell lennie az USB 2.0 drivernek is... hát ott nincs
de rajta van a cd-n, csak nem lehet feltelepíteni, következő hiba miatt: ''USB 2.0 driver update fail!''

Találkozott valaki ilyennel?

(#46) zeon válasza zeon (#45) üzenetére

zeon
(újonc)

Ja meg 10-ből 2 alaplap olyat csinalt nalunk hogy a csipkészlet eccerüen ledobta magáról a hűtőbordát...:)
Kihúzta a rugó az alaplapba forrasztott kampót...!
HwDoctor progi meg default beállításokkal röntgön 2 feszültségértéknél is sikít, hogy a limiten kívül van (VTT és VDDQ)

Vélemény?

(#47) zeon válasza zeon (#46) üzenetére

zeon
(újonc)

hát ez nem sok :)

amugy hogy kell az eszközkezelőben kinéznie a dolgoknak? igye:
4x USB gyökérhub
3x Intel(R)82801DB/DBM USB Universal Host Controller - ....
1x Intel(R)82801DB/DBM USB 2.0 bővített állomásvezérlő

nem kéne mind a négynek USB 2.0-nak lenni? vagy mittudomén...

mert eddig csak 3 gyökérhub volt és nem volt USB 2.0
eddig azt mondta hogy a windows nem talált drivert oszt akart menni a netre keresni... most meg eccercsak talált, de én nem adtam neki az tuti... még csak nem is telepitettem semmit azóta...

na mind1 ez van (volt)...

(#48) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Ez a lap kezeli a prescott magos procikat?

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#49) Fercsa válasza k3l3r0n (#48) üzenetére

Fercsa
(senior tag)

nem.
de ha tudod probald ki...

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.