Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Legolas

Legolas
(senior tag)

A szellőzése elég rosszul megoldott. Ezt tapasztalatból mondom, mivel ilyen házam van. Az oldalsó ventik csak bezavarnak a légáramba és rontják a hűtés hatásfokát!

Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

(#2) kowk

kowk
(tag)

nekem ilyen hazam volt, es egyatalan nem rossz az a szellozes! csupan a ket oldalso ventihelybol csak az alsot kell kihasznalni, ami pont a VGA-ra fujja a jót.

szerk: 100x inkabb zavaro, hogy a magas kartyakat nem lehet a muanyaggal lecsukni :(

[Szerkesztve]

(#3) Bally válasza Legolas (#1) üzenetére

Bally
(senior tag)

Nekem 1018-asom volt, és ott is bezavartak az oldalsó ventik, de 2 be, 2 ki tökéletes volt, vagyis az első-hátsók lassú fordulaton is bőven szellőztették a házat.

http://www.illatosut.hu/ - 14 nap az élet? | http://www.pwned.nl/ - cheater?

(#4) Obi-1

Obi-1
(őstag)

A plexi meg a neon kivételével nagyon tetszik a ház :)) A PH! ajánlás most is nagyon korrekt szvsz.

Only a Sith deals in absolutes.

(#5) Herr Vida

Herr Vida
(kvázi-tag)

Tudom, hogy ez szubjektív dolog, de van egyáltalán olyan ember, akinek tetszik az előlapon az a rettentő giccses, ''búcsús'' fílinget árasztó borzadály? :Y

Amíg rendszeresen ittam, mindenre vissza tudtam emlékezni, akár megtörtént, akár nem. /Mark Twain/

(#6) g4dg3t válasza Herr Vida (#5) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

pont a ''borzadaly'' miatt vartam inkabb az 5C verziora :) Bővebben: link

Bite my shiny metal ass!

(#7) duracell89 válasza g4dg3t (#6) üzenetére

duracell89
(senior tag)
LOGOUT blog

arkulonbozet kb. mennyi a csicsafolias, es lcd-s verzio kozott? :F

(#8) g4dg3t válasza duracell89 (#7) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

egesz pontosan 3760HUF :)
21250HUF az ara az 5C verzionak Mustarban...sztem megeri!

[Szerkesztve]

Bite my shiny metal ass!

(#9) Dassler

Dassler
(őstag)

Még mindig változatlanul nem komálom az ajtót a házak elején. Amúgy az LCD-s valahogy igényesebb, mint a csipkemintás.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#10) kowk

kowk
(tag)

az elejen az ott nagyon nem neon, hanem EL

egyebkent siman le lehet huzni/ki lehet venni/ki lehet cserelni barmire. nekem inkabb az ''ezust'' szinu szigor nem tetszett az elejen

(#11) Ati9500

Ati9500
(senior tag)

inkább chiftek lbx az most 14900 ft!
nagyobb jobb szelőzés jobban szerelhető!

(#12) DrSoul válasza g4dg3t (#6) üzenetére

DrSoul
(őstag)

De létezik oldalpanel (plexire gondolok)az 5C-re? Mert én panelt szeretnék, viszont az 5C előlapja tény, 1000x jobb, megér annyi különbözetet.

[Szerkesztve]

Mindig az X jelöli a pontot...

(#13) voortex

voortex
(kvázi-tag)

Sztem k*rva jolnéz ki rajta a világito fólia!

A processzor füstel működik, ha kijön belőle a füst nem működik tovább.

(#14) brownus

brownus
(PH! addikt)

nekem is ilyen van csak az elején nem ez a nonfigurativ ábra van, hanem 'casetek' felirat. jó kis ház

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#15) g4dg3t válasza DrSoul (#12) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

5C es 5A kozott szvsz csak az elolapban van kulonbseg...tehat elvileg barmilyen 1020-ashoz kaphato oldallapot ratehetsz gond nelkul. Hogy gyarilag plexivel szerelt 5C-t lehet-e kapni itthon azt nem tudom! Mikor en vettem, akkor Mustarban nem volt plexis.

Bite my shiny metal ass!

(#16) tsabus

tsabus
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

A PCI kártyák rögzítése az én 1018-as házamban szintán gyárilag rossz volt. A magas kártyák miatt szívtam sokat, míg egyszercsak írtam a gyártónak, aki küldött egy héten belül egy módosított változatot.
Ha megnézitek ennek az oldalnak az alján a rügzítést, az már más, mint a cikkben szereplő: Bővebben: link

Úgy még sohasem volt, hogy ne lett volna valahogy...

(#17) DrSoul válasza g4dg3t (#15) üzenetére

DrSoul
(őstag)

Hát ez a baj: a fényképeken se plexis az 5C, az 5A-n pedig gyárilag van. Nem mindegy, ha külön rendelnem kell, akkor már a különbség nem 4000Ft lesz...
Hacsak majd nem cserél velem vki oldallapot... :DDD

Mindig az X jelöli a pontot...

(#18) g4dg3t válasza tsabus (#16) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

WoW...asszem akkor fogalmazok egy mailt a Caseteknek :) egy ideje en is szivok vele...R8500-ot nem tudom odafogatni vele...mar azon voltam hogy leszerelem az egesz rogzito keretet es maradok a csavaros megoldasnal. Koszi az infot!

Bite my shiny metal ass!

(#19) Kain

Kain
(senior tag)

Jó kis ház ez,a kisebb bakik (vidkaris problem),esetleg még belefér.

19K árat mondjuk kicsit sokkalom,annak fényében h nem jár hozzá venti!
Mondjuk a matricagiccset nem sajnálták róla :DDD!

(#20) tsabus válasza g4dg3t (#18) üzenetére

tsabus
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Bélelt borítékban küldik azt a kis műanyag leszorítót. A legjobb, a feladó a borítékon - ékes kínai írásjelekkel. :DD

Úgy még sohasem volt, hogy ne lett volna valahogy...

(#21) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Nekem nagyon hiányozna, hogy csukott háznál nem érem el a kikapcsológombot! (reset is jó lenne)
Amúgy a cirádától eltekintve jó kis ház.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#22) kalap_ur válasza tsabus (#20) üzenetére

kalap_ur
(kvázi-tag)

megkérdezném a tisztelt forumozokat h az említett ház ajtaja milyen anyagból van?
mert a csíftek dragon háznak az ajtaja nagyon nem tetszett a gagyi műanyag miatt...

http://kevan.org/brain.cgi?lord_helmet

(#23) brownus válasza g4dg3t (#18) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

nálam egy régi pixelview tunerk. nem fért bele, szorult a koax átalakitó, le kellett cserélnem egy újabbra, mással nem volt gondom

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#24) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

What kind of hűtő van ott a videokarin? Kié ez a ''hőcsöves'' megoldás?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#25) g4dg3t válasza Jim Tonic (#24) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

szvsz Gigabyte...

Bite my shiny metal ass!

(#26) chop válasza Jim Tonic (#24) üzenetére

chop
(őstag)

ez lenne az:
Bővebben: link :F

(#27) Renwick válasza chop (#26) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, az egy GV-N68128DH.

Hamarosan lesz bemutató három GB passzív hűtésű kártyáról, közülük az egyik a fenti modell, a másik kettő a GV-NX66T128VP, illetve a GV-RX70P256V. :)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#28) chop válasza Renwick (#27) üzenetére

chop
(őstag)

hujjuj. akkor majdnem beletalaltam:)

varom a cikket!:C

(#29) Dassler válasza Renwick (#27) üzenetére

Dassler
(őstag)

várom...

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#30) Mosqu!to válasza Renwick (#27) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

Hello!

Lenne 2 kérdésem a házzal kapcsolatban:
1. A ház tetején az usb csatlakozót be lehet e kötni? Régebben volt para a casetek házakkal, mert zárlatosak voltak az integrált usb csatlakozók. Te rákötötted?
2. Szintén a ház tetejéről kérdezek, de most az audio eszközökről: Ugyebár nem a más házak által megszokott jó kis jack dugó hosszabbítás van, hanem egy alaplapra rádugdosós módszer. Kérdés az lenne, hogy ilyet vajon hol találok az alaplapon? :F Se én (chaintech vnf3-250), se alvin (gigabyte ga-k8ns) nem találtuk az alaplapon ezekenek a kivezetéseit.

Amúgy nekem is ilyen házam van, meg vagyok vele elégedve, én a mistralban vettem leértékelve, 10e ft-ért, mert az elején nem világít az a csicsás szarság :C
Amúgy hibátlan, ugyanez a fekete plexis verzió.

[Szerkesztve]

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#31) Renwick válasza Mosqu!to (#30) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia,

1. Nem próbáltuk ki az USB csatlakozókat, de a kiosztást, illetve kábelezés szabványosnak tűnik, nem hiszem, hogy bármi gond lenne vele.

2. Sajnos nem minden alaplapra lehet ezeket a csatlakozókat rádugni, és a legtöbb gyártó máshogy jelzi ezeket a kivezetéseket (Abitnál pl. FPIO, Asusnál FP-audio header) . Egy azonban közös bennük; általában gyárilag rövidre zárják ezeket a csatlakozókat egy jumperrel.
Némi melóval egy rossz füles/mikrofon levágott drótján át könnyűszerrel kivezetheted a házból ezeket a csatlakozóvégeket.

üdv

R.

(#32) kalap_ur válasza Renwick (#31) üzenetére

kalap_ur
(kvázi-tag)

csáo

meg tudnád mondani nekem h milyen anyagbol van az ajtaja? ugye nem gagyi műanyag az egész ajto ?

thx

(#33) kalap_ur válasza Renwick (#31) üzenetére

kalap_ur
(kvázi-tag)

sry dupláztam

[Szerkesztve]

(#34) Renwick válasza kalap_ur (#32) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Minden attól függ mit értesz gagyin. :)
Sztem teljesen átlagos/elfogadható minőségű a műanyag (kidolgozásra is).

üdv

R.

(#35) kalap_ur válasza Renwick (#34) üzenetére

kalap_ur
(kvázi-tag)

értem. tehát az ajto még csak nem is látott fémet :) ?
nekem csak a chieftech dragon háznak az ajtaja nem tetszett , viszont láttam egy thermaltake házon full aluminium ajtot , na az igen szimpi volt :)

(#36) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

thermaltake koppintas..LOLOLOLOL

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#37) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

legalabbis a xaser 3-asomban csomo hasonlosag van mint ebben:)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#38) Renwick válasza kalap_ur (#35) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Az ajtó nem fémből van.

üdv

R.

(#39) Mosqu!to válasza afterburner_ (#36) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

ÉS mi van, ha a TT koppintotta ezt? Nem egyszer megtette ezt már, számos termékénél...

kalap_ur: az ajtó műanyag, de rajta a kis világító nonfiguratív akármi kerete aluminium.

Computer games don't affect kids; I mean if PacMan affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music

(#40) chop

chop
(őstag)

nekem 1020-5C-m van, es jo kis doboz ez, higgyetek el
sulinettel meg egyenesen ajandek:)

amugy nem tudtok vhol kulon plexit hozza?

(#41) kowk válasza Hun'reeth (#21) üzenetére

kowk
(tag)

Nekem nagyon hiányozna, hogy csukott háznál nem érem el a kikapcsológombot! (reset is jó lenne)

azert ez nem mindenkinel van igy :) pl ha lemesz egy nagyobbacska lanpartyra eleg kellemes, ha nem tudjak kikapcsolni a geped, csak a tap kihuzasaval.. resetelni meg meginkabb nem. es a dvdkhez/egyeb cuccokhoz sem fernek hozza. masreszt nem minden elolapi paneltol tud rendesen bezarodni..

(#42) kowk válasza afterburner_ (#36) üzenetére

kowk
(tag)

nezd meg melyik volt elobb :) es melyik placcsantott muanyag, mert nem a casetek.. LAN-on olyan joleso erzes volt kirohogni a 40-50k-s TT hazakat, casetek belsovel, az orran froccsontott muanyag pepita diszekkel.. szanalmas :D

(#43) Mosqu!to válasza kowk (#42) üzenetére

Mosqu!to
(őstag)

Jé, egy kók! Mi ismerjük egymást valahonnan :D

[Szerkesztve]

(#44) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

nekem még mindgi jobban tetszik ettől a Chieftec Bravo nagytorony
na az most a mindenem és köv gépnél olyan házam lesz az tuti

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#45) Jim Tonic válasza Renwick (#27) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jó, hogy Gigabyte 6600GT-m van. Rátehették volna erre is, igazán. :( Ez a mostani egy agyhalál, pedig réz.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#46) WEBER

WEBER
(fanatikus tag)

televan praktikus megoldásokkal és szép is a ház csakhát ilyenre kinek van pénze?

Ne mássz fára ha nem tudsz úszni mert könnyen elüthet a villamos. http://www.aaaah.dreamworld.hu/

(#47) Jim Tonic válasza WEBER (#46) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Most vettem egy Stackert 2x ennyiért. Nem azért, mert olyan jól megy, hanem mert olyan hülye vagyok. Szóval igazad van abban, hogy kár ennyi egy házba, dehát a fanatizmus nagy úr...

(#48) Redreamer

Redreamer
(tag)

ezeken a casetek házakon csak egy dolgot nem tudnák megszokni, azt hogy a tetején van a füles és mikrofon kivezetés! Rövidebb fülessel esélytelen használni! :(

Az élet azért jó mert minden megtörténhet, és azért szar mert meg is történik!

(#49) WEBER válasza Jim Tonic (#47) üzenetére

WEBER
(fanatikus tag)

ez az? :Bővebben: link
Bővebben: link

ha igen akkor szép kis ház.
mennyi is vót ?

Ne mássz fára ha nem tudsz úszni mert könnyen elüthet a villamos. http://www.aaaah.dreamworld.hu/

(#50) Jim Tonic válasza WEBER (#49) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

35 + 7 az oldallap = 42. Nagyker áron. Kiskerben 41+ 9 az oldallap = 50.
De ha prohardveren rákeresel, akkor itt van topikja, tesztje. Bővebben: link. Vagy Bővebben: link. De tényleg drága. Egy kupac aluminiumért. :)
Én azért vettem meg, mert hat éven át használtam egy akkor 9e forintos tornyot, most olyat akartam, ami bírja. Ez ugyanis BTX ready.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.