Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ezzel kicsit még lehetett volna foglalkozni... pl az se derült ki egyértelműen, hogy miből van a háza (műanyag/fém, bár gondolom előbbi), pontosan mennyivel is tud másolni (nagy fileok/sok kis file), mennyire melegszik benne a vinyó, esetleg ha MLaca nagyon szerelős kedvében van: a gépből kihozott 5V-ra rá lehet e dugni (egy kis házi átalakítóval) a saját tápja helyett. Jó, mondjuk nem teszt volt, de pl a ''miből van a burkolat'' még belefért volna egy bemutatóba simán...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) Csuki

Csuki
(lelkes újonc)

Szevasztok,

Igen, igen, már kezdtem rákattanni a témára, mert régóta tervezem egy ehez hasonló tudású készülék beszerzését!
De sajnos nincs beépítve kártya leolvasó. Ezt igazán megtehették volna!
Na akkor még várok ezzel egy kicsit.

Üdv,
Csuki

(#3) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

„azonban ne feldkezzünk
Helyesírás-ellenőrzés :o :)

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#4) Pufokaboka

Pufokaboka
(tag)

Bizony sovány kicsit a cikk. Engem az érdekelne még, hogy gépről üzemeltetve elég-e neki az USB 2.0 tápja, mint a szabvány pici notebook merevlemez házaknak, vagy ez esetben is igényli a külső tápot. Az ötlet szerintem egyébként pazar :) !

(#5) Pufokaboka válasza Pufokaboka (#4) üzenetére

Pufokaboka
(tag)

Megtaláltam saját kérdésemre a választ :(! Letöltöttem a honlapról a leírását és abban az szerepel, hogy PC-vel összekötve is szükséges a külső adapter :(! Így már annyira nem hangzik jól a dolog, legalábbis USB rack-ként számomra nem funkcionál. Kár!

(#6) MLaca válasza Pufokaboka (#5) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

De ez egyébként a cikkből is kiderül, hiszen ott is szerepel, hogy másoláshoz az akku egy órára elég..

http://mlzphoto.blog.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.