Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szep munka :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#2) Versus

Versus
(senior tag)

Említed az Asus Extreme AX600XT/HTVD hangos ventijét ,kérdésem : az Enhanced Driver és a Smart Doctor mellett volt ilyen hangos vagy szabályzás nélkül érvényes a megállapításod ?

Premium Vintage

(#3) wiziloo

wiziloo
(tag)

Újjab jó cikk, grat:C
Bár az ítéletből kimaradt szegény fx 5900-as:(

''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''

(#4) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Na hali :)

Nagyon jó a cikk, gratu!

Mellesleg én azt is leszűrtem, hogy a 9600XTmet nem fogom addig lecserélni, amíg ezektől jobbra nincs pénzem. Sokba kerülne, annyit nekem nem ér az egész.

Majd ha lemegy az X800 ára :D

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#5) anulu válasza wiziloo (#3) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ja, nekem is tetszett :)

szerintem azért maradt ki, mert halottról vagy jót vagy semmit. ilyen árban, mint amibe kerül, simán és gond nélkül lehet szerezni 6600-ast, ami meg jobb. márha csak simán a képminőséget nézzük...

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#6) brownus

brownus
(PH! addikt)

Hi,

tetszik a gb-nak a passziv hűtése

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#7) adamsX

adamsX
(senior tag)

JÓ volt a cikk. Legalább megtudtam, hogy még elfogadható a kártyám.:C

(#8) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó dolog hogy tuningoltátok a 6600-at és 6200-at DE A radeonokat mért nem????????????????????????
Amúgy jó cikk:)De szerintem több van azokba a gefókba is...

(#9) Scream007

Scream007
(őstag)

jó cikk, de 1 dolog nem tetszik a gém beállítások miért nem mindenhol uyganazok voltak így kicsit belekavarodhat az ember.(mondjuk lehett volna az etalon1280x1024noAA no anis + 1024x768 4AA 16aniso)

az a moddolt 6200 elég durván teljesít, nem semmi.ű
az fx pci-e s változata undorító azzal az minden ezüstszín kinézettel, az enyémen minden arany(vagyis arany>>győzelem>>no1.:C)(ezt nem hagyhattam ki:C)

[Szerkesztve]

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#10) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy tudom, hogy 6200 magját eredetileg a 6600 széria magjából bútitották (tehát eredeti felépités szerint 8pipa), de NV már új magot ''tervezett'' a 6200 alá, ami eleve 4 pipás, és azt nem lehet igy feltunningolni 8pipássá.

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#11) HERR Z válasza Elrood (#10) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen ez így van, vagyis kb a korai példányok lesznek nV43 magosak a többi nV44-es lesz...

(#12) anaqer válasza Scream007 (#9) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Igen, a Doom3-as eredményekre én is néztem egy nagyot... aztán még egyet... aztán megnéztem a beállításokat is... ehhh.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#13) tjhooker464 válasza wiziloo (#3) üzenetére

tjhooker464
(őstag)

A bemutatóbol meg a 9800 as:) Egál

A születés nem más mint a halál torz mosolya

(#14) tjhooker464

tjhooker464
(őstag)

Még mindig nem tudom, hogy 9800nonpro vagy 6600 at vegyek. Inkább kaland és stratégiai játékokkal tátszok. Meg wow al:)

(#15) tjhooker464

tjhooker464
(őstag)

A 9800 honnan van és milyen márkájú?

(#16) tjhooker464

tjhooker464
(őstag)

Amúgy tényleg király a cikk pont erre voltam kiváncsi:)

(#17) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Még csak az ítéletet olvastam el, az világos és ésszerűnek tünt.

Soirée...

(#18) erdoke válasza Versus (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A sima Asus 9600XT-hez képest sokkal kisebb a ventije (maga az egész hűtés lényegesen gyengébbnek tűnik, még a referencia hűátésnél is), tehát azonos légszállításhoz sokkal magasabb fordulatszám társul. Ránézésre vesszettül sivít. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#19) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

X700 Power:C

Amúgy grat a cikkhez fLeSs:)

(#20) tuctuc válasza Alvin_ti4200 (#19) üzenetére

tuctuc
(fanatikus tag)

Remek cikk, külön mákom, hogy el tudom helyezni a 9700@9800am benne.
6200-ak újabb maggal (nv44) nem moddolhatóak, lehet, hogy figyelmetlen voltam, de ezt nem láttam kiemelni. Ami még feltűnt, hogy az alapbeállítások mellett a minőségjavító beállítások vegyesek voltak, talán jobb lett volna ugyanazt (pl.2xAA + 8xAF) alkalmazni az összes játékban.

Ha valamit olcsón árulok, annak nem az az oka, hogy valami baja van, hanem az, hogy eladni akarom, nem hirdetni.

(#21) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Gratula a cikkhez.

tjhooker464: ''használd a (MOD) gombot: ha a hozzászólást követően nem sokkal (5 percen belül) eszedbe jut valami, szerkeszd a hozzászólásod, ne írj egy újat!''

Gondolom, csak elfelejtetted, hisz annak idején elolvastad...:U

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#22) Neovenator

Neovenator
(fanatikus tag)

Hol maradnak a GammaChrome-ok a tesztből? :U

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#23) Raymond válasza Neovenator (#22) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:))

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#24) maszat

maszat
(senior tag)

Far Cry alatt... Első demónkban (mely inkább CPU-limitált) a GeForce 6200 veri a Radeon X600 XT-t...

Hát kérem, 800x600-ban a cpu-limitáltság nem meglepő. Nyugodtan lehetett volna 1024-be kapcsolni, mert hasonló kártyákkal rintkán mennek 1024-alá.:U

(#25) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi kétség, hogy ATI Radeon 9800 Pro a legjobb választás ,aki középmezőnyben szeretne játszani.

Vikthor

~ Arcana ~

(#26) Lars

Lars
(senior tag)

Frankó cikk, ismét sikerült az alkotás :D
Én ebböl azt szűrtem le, amit már eddig is tudtam, hogy a 9800 PRO-t nem érdemes nekem lecserélni egyik itt jelen levő kártyára sem. Másra viszont még ha lenne sem álldoznék annyi lét. Egyszóval minden marad a régiben.

(#27) anaqer válasza Neovenator (#22) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Jaj. :)

Hol maradnak a GammaChrome-ok a piacról? :P

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#28) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Jó kis cikk! :C
Ami engem meglepett az a X600XT gyenge teljesítménye. :U:F

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#29) Wolverine válasza Hun'reeth (#28) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem olyan meglepő az, hiszen nem tud többet, mint egy 9600XT...

Elolvastam, tetszett a cikk - de 6800-at vettem a múlt héten :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#30) Yutani válasza Vikthor (#25) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek. Nem is cserélem le GF6600-ra, pedig gondolkodtam rajta... ;)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#31) faster válasza Yutani (#30) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Hát sima 6600-ra egy 9800Pro-t semmiképp, de még úgy igazán egy 6600GT-re sem érdemes cserélni.

(#32) Kain

Kain
(senior tag)

Nice work guys!

A végén lévő termékenkénti értékelés külön tetszett,majd 3 hónap múlva cserélem a 9600XT-met egy 6600GT re,kb az fogja megéri.

(#33) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jó a cikk, grat!
Csak annyit még, hogy nekem a középkategória 20-60 ezerig tart. Kár, hogy itt nem voltak a kicsit többe kerülő kártyák is, mondjuk az is igaz, hogy akkor az már nem lenne tisztességes a 3 - ad annyiba kerülő kártyákkal szemben. Személy szerint megtoldanám a 6600GT- vel. De így is nagyon jó.

=== Szatocs ===

(#34) viharhozo válasza szatocs (#33) üzenetére

viharhozo
(PH! addikt)

9800P vs 6600GT mar volt.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#35) Yutani válasza faster (#31) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt én is így gondolom! ;)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#36) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Ugylatom a 9700Pro-mmal is el leszek meg iden.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#37) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

Nem rossz cik lett:)

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#38) Sixkiller6

Sixkiller6
(őstag)

nem kötözködésből, de miért jó az, h minden 3. hsz csak annyi infóval bír, h jó a cikk. ez már divat, h ki gratulál előbb? vagy nem szabad lemaradni? vagy mi?
persze h jó a cikk, azért az utóbbi időben nem jelennek meg itt gyenge dolgok.
na szóval értitek... no offense

- no es importante -

(#39) _az

_az
(senior tag)

mijazhogynemolyanvonzó a 6600??? igenis zsír és kész!

amúgy klassz a teszt, bár nekem sosem sikerült doom3-ban 80fps-t elérnem, legalábbis azt hiszem... vagy ez az a64 miatt lett ilyen gyors? na minnegy :)

az

(#40) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Eh , valahogy olyan érzésem van , hogy ezek a kártyuszok inkább az áruk miatt középkategóriások , nem a tudásuk miatt (kivéve 9800) .
Mondjuk 3 éve a 9000/9500/9700 sorozatból a 9500 inkább volt középkategória teljesítményben is mint ezek .
Viszont kiderült , hogy mekkora vakítás az X600-as , ill. Nvidiának a 6200-asa se vmi fényes :D , valahogy rossz ómen ez a 200-as számozás ...(lsd 5200)
Ja , a cikk amúgy tetszett :)

(#41) tjhooker464 válasza spirit007 (#40) üzenetére

tjhooker464
(őstag)

A 9800 miért középkategóriás a teljesítménye miatt? Megy az annyit mint a 6600.

(#42) Neovenator válasza anaqer (#27) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Elvileg már most elérhetőek a VIA-n keresztül... :DDD

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#43) faster válasza tjhooker464 (#41) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

A 6600 is középkategóriás.

(#44) anaqer válasza Neovenator (#42) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

És mennyi az annyi?

(#45) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

6200-at hol lehet kapni? Szegedi boltban egyáltalán nem láttam, Pesten hátha van.
Illetve ha mondana vki rá nettó árat az is jó lenne + hogy honnan nézte

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#46) Biaggio válasza Neck (#4) üzenetére

Biaggio
(őstag)
LOGOUT blog

Korrekt cikk, grat :C

9600XT marad nálam is, bőven elég a kis játékaimhoz :))

(#47) Geza ba

Geza ba
(újonc)

Nem lehet hogy elrontottátok a táblázatot? Úgy emlékszem hogy a 6600 elméleti Pixel fillrate-je csak 1200 MPixel/s, míg a textúra fillrate-je 2400MTexel/s. (Zavarónak találtam, hogy textúra fillrate-nél MPixel/s írtatok, és nem MTexel/s-t)

To encrypt is human; to crack, bovine. www.distributed.net. Mooo.

(#48) tjhooker464 válasza faster (#43) üzenetére

tjhooker464
(őstag)

Olvasd el amit írt:)

(#49) _az

_az
(senior tag)

azér megin feltenném a nagy kérdést: a benchmarkokban nem lettek túl nagyok az eredmények? hozzáteszem, hogy nem igazán láttam még ilyen teszteket, de játék közben azért 80fps-t se a dúm, se a farcry nem csinált nekem, tudom függ a beállításoktól, de mondjuk úgy sztenderd high beálításoknál egy 1024-ben nekem azért volt, hogy ''belassultak''...:F hozzáteszem, hogy p4 3ghz-vel a 6600-ommal...

az

(#50) spirit007 válasza _az (#49) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek a tesztek átlagokat mutatnak . Pl Doom 3 -ban nálam is volt egyes esetekben 50~60 fps de volt 8~10 is ... az átlag 22~23 fps volt radi 9600pro-val .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.