Nekem tetszik ez a letisztult forma világ. Az áráról meg már ne is szóljak. Szép. Azért egy pár kép a Q3-ból elfért volna a cikkben.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD
Nekem tetszik ez a letisztult forma világ. Az áráról meg már ne is szóljak. Szép. Azért egy pár kép a Q3-ból elfért volna a cikkben.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

Nekem is ez a véleményem.
Formája számomra pont megfelelő, ára baráti képe tökéletes.
Kell ennél több?
Utánhúzásról több info is mehetett volna a cikkbe.(bár nem kételkedek)
Erőt s erényt!

HI!
A kisautot nem lehetne behozni a tesztek koze tessek mondani?????
Bővebben: link
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Lattam elobe es hat a ralatasi szogei tenyleg nem tul jok a mellette levo Belineak jobbnak tuntek.
ez nem lehet jobb? Bővebben: link
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Mikor folytatódik már a 19-es tft -k tesztelése ?
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Tényleg, a DVI catlakozót mint szabványt minek találták ki???
Addig oké, hogy már egyik videókártya se kapható nélküle de
90%-a a monitoroknak nem rendelkezik ilyen csatlakozóval
d[-_-]b Cool Walley
Azért kellett, mert ezek az LCD-k digitálisan működnem és a VGA-k is ugye digitálisan számolnak. Hogy CRT minitoron tudjunk megjeleníteni ahhoz analóg jel kellett, ez van a régi csatlakozón. A VGA kiszámolja a digitális képet majd a RAMDAC átalakítja analógba. Ezzel romlik a minőség. Ha az LCD analóg jelet kap, azt vissza kell alakítani digitálisra tehét ismér romlik a minőség. Ahelyett hogy végig digitálisban menne a VGA átváltja analógba majd az LCD vissza, így kétszer is romlik a minőség. Ha végig digitálisan megy az adat (DVI) akkor nincs torzulás. Korábban Radeon 8500-asommal hajtottam analógon az LCD-met, most Radoen 9550-am van és SOKKKKKAL gyengébb az analóg képe mint a régebbikártyának, köszönhető ez a gyenge digitális analóg átalakítónak.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Biztosan PVA-s ez a modell? A PVA-ra jellemző a tág látószög és találtam olyan forrást, ahol TN-esnek van megjelölve ez a kijelző. Nekem is ez az érzésem, ugyanis ez a kijelző a korábbi Samsung 710V újracsomagolása.
Végre MONITOR !
Ez tetszik
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Ennyi pénzért ez rohadt jó.
Bár azt a digitális bemenetet kár volt lespórolniuk...

mennyi a vége?
hány pénz?
na mindjárt olvasom.....76500.-
nem rossz, de akkor inkább még gondolkodnék 99k ért a 19 es benq-n
vagy nem???
[Szerkesztve]

Nem rossz monitor ez se. De tudjatok róla, hogy ennél még olcsóbban is lehet kapni 17''-os LCD monitort: 73700.-, Fujitsu-Siemens, és Sulinetes. Egy olyan áruházláncban adják, amely egy hazánkban csak Budapesten megtalálható közlekedési eszköz nevét viseli. (Ez így nem reklám, ugye?!...) Itt figyel egy ilyen az asztalomon 3 napja, és hasonló jókat tudok mondani róla.
Egy saját tapasztalatból származó jótanács annak, aki még vásárlás előtt áll: a monitornál az utánvilágítás, fényerő, digi bemenet stb. mellett LEGALÁBB olyan fontos az, hogy ne figyeljen a képernyő közepén egy randa világító piros vagy zöld pont. Úgyhogy ha egyik helyen van lehetőséged válogatni, a másik helyen kicsivel jobb specifikációjú monitort adnak, de válogatás nincs, akkor aki nem szereti a rizikót, inkább az elsőt válassza.
Végül egy kérdés régi LCD monitor tulajokhoz: ha le van véve a fényerő, akkor sötét és világos képernyő közötti váltásnál másnál is hunyorog a kép néha? Főleg akkor figyeltem meg, amikor lemezaktivitás (pl. disc scan) közben történik a váltás. Ezt egy notebook képernyőjénél is tapasztaltam.
[Szerkesztve]
. o O o .

Tegnap láttam egy Auchan katalógusban ezt a monitort (73V). Brutto 79990-ért lehet kapni Sulinet keretében. Azért ez egész jól hangzik, nem?
Mi az a ''betekintési szög''???
Én csak ''viewing angle''-t ismerek, de azt semmiképp nem betekintési szögnek fordítanám...
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Szia Atus33!
Tudnál írni bővebben a Fujitsu-Siemens monitorokról? Nem tudod véletlenül mi a különbség a T17 és az X17-es között? Mindkettőben van beépített hangszóró?
Az általad említett helyen és áron lesz mindkettő és a kedvező ára miatt szeretnék ilyet.
Várom válaszod!
Köszi:
krampi

Ördöglakat: Tapasztalatból nem tudok összehasonlítást írni, mivel csak az egyiket vettem meg
A T17 elvileg 14ms-os, az X17 16ms-os. Az X17-nek kicsit kockább a kinézete, de ez szerintem csak a váza miatt van, a képernyő ugyanaz. A T17-ben talán nincs fejhallgató kimenet, de ez nem 100%. Hangszóró mindkettőn van. Az X17-et Magyarországon szerelik össze a japán ill. német alkatrészekből, a másikat nem tudom, hogy itt, vagy külföldön.
Furcsák ezek a Fujitsuk, egyik modellre sem írják rá a típusszámot, csak a dobozán levő feliratból derül ki.
Amúgy egy PH fórumon még ennél is pár ezerrel olcsóbb 17'' monitorról olvastam. AOC márkájú, és a ''csíkos gazdaságos'' áruházláncban kínálják. De abba állítólag régebbi típusú panelt szerelnek.
. o O o .

Az AOC 16ms , külsőre nem valmi nayg szám , én nem mertem elhozni, de sokat eladtak belőle
Én benq-t vettem

hi!
Ez nagy ralatasi szog????
''Betekintési szögek (h/v) 150°/120°''
Hat.............
udv
neduddki
mod: ez engem leginkabb egy regebbi 173/asrokra emlekeztett, latom en is a sok szep kulonbobo adatot, de nagyon meglepodnek ha ez nem tn+film lenne....
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Majd csinálok én kisvideót a TN+film Samsung 710T-mől, ami az egyik legjobb a 17-esek között és akkor mindenki nézheti és sírhat. Ha NAGYON-NAGYN kegyes vagyok akkor azt mondom, hogy vízszintesen olyan 30-40 fokban függőlegesen meg kb 20-30 fokban látható az EGÉSZ képernyő. Ha ennél nagyobb szög alatt nézek rá, akkor már szürkül a sarka. Ja és aki LCD-t vesz az felejtse el a rendes feketét! Jó ez a folyadékkristály meg szép, de azért távolról sem tökéletes...

Help pls, azonnali kérdések topic!!!
"... ami van, széthull darabokra."

Már felugrottam, hogy veszek egyet, de a 25ms az sok egy picit.
De bombajó ár, szép is, jó is.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano