Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) e-biza

e-biza
(őstag)

nem rosszak, föleg a legnagyobb tetszik. az ára sem drága. venti cserélhetö rajta? mert azt láttam hogy levettétek rola.

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

(#2) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:C

(#3) ebx

ebx
(fanatikus tag)

elírás
0,2 m vastag rögzítőmatricákat

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

(#4) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az első oldalon taglalt cumót ismerem... Úgy hívják, hogy kd7,kv7,nf7 északihíd chipsethűtő. Egyikből lehetne szerelni a másikat, olyan szinten stimmel minden. Még a tetején az a frizbi takrólemez is.
Ja igen, ez a később valószínűleg hangosodik azt jelenti, hogy 2 hónap után, 1 év után kerreg, jóesetben garanciaidőn belül megáll.

[Szerkesztve]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#5) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Lópikula :D

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#6) Kain

Kain
(senior tag)

Grat a cikkhez!

(#7) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szokásos kérdésem: mennyire hangos és jó ez egy sapphire radeon 9600xt-re? :))

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#8) rudi válasza mobal (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

9600XT-re a középső is elegendő. Mivel háromtűs a csatalkozója, ezért alaplapra dugva fan speed állító programmal (pl Speed Fan) állítható a kis venti. Y.S Tech, szóval nem rossz, valószínűleg nem fog zajosodni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) Celtic válasza e-biza (#1) üzenetére

Celtic
(tag)

Nem az ára drága/olcsó valaminek, hanem a termék (lévén, hogy nem az árát veszed meg...). :U
Az ára alacsony, magas, elfogadható... ilyenek.

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

(#10) Scream007

Scream007
(őstag)

nem szép dolog hogy a sokadik cég aki lenyulja a vantec iceberq-t.
szerintem abszolut standard hűtés, semmi plusz nincs benne, mondom ezt ugy hogy már a VI4est hazsnáltam anno.
sajnos a zalman ugylátszik léghűtésben nem nagyon verhető.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#11) TommyGun válasza Scream007 (#10) üzenetére

TommyGun
(őstag)

Ésha még aztis megnézed hogy a legnagyobb JACSH1 vagy melyik vacak a nagykerben 5900Ft :Y Akkor inkább maradok a Zalman VF700 ALcu-nál ami olcsóbb 1 ezressel...és azért ééééég és föld ééééég és föld :D
Amit a Zalman kitalált, hogy réz vagy alu lamellákat virág pózba szétdobnak és az alján összenyomják satuval és ez érintkezik a maggal az valami isten :D

[Szerkesztve]

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

(#12) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

6600 Gefre rámenne a Jetart JACSH1?:F

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#13) MarKoo válasza Flashback (#12) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Rámegy a GeForce 6600-ra, most néztem meg a honlapjukon. A doboza hátulján rajta van, hogy melyik kártyára hogyan kell rárakni.

(#14) kisho válasza TommyGun (#11) üzenetére

kisho
(senior tag)

Nem a bruttó kisker ára annyi?

(#15) höhö

höhö
(lelkes újonc)

a nagy egy az egyben a a Vantecet koppintja IceBerg 5 detto ugyan ez...de a többi is ismerös a vantec honlapjárol asziszem

[Szerkesztve]

(#16) rudi válasza Scream007 (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sokadik cég? He-he-he! A Vantec csak egy a sok közül, aki ugyanattól az OEM gyártótól vásárol ;)

(#17) Scream007

Scream007
(őstag)

a revoltec is klonozta a vantecet.;)

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#18) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kár, hogy hangosab. Az NForce4-SLI chipemre szívesen feltettem volna az egyiket, ha halk. De így. ..

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#19) Latency

Latency
(senior tag)

Én tegnap előtt vettem egy Revoltec hűtőt, konkértan a második darabot (meg is lepődtem a teszten). Én a 9600-amra raktam rá és eddig teljesen jól megy. Igaz, a a dobozán a venti fordulatának csak 5000-at írnak és a hangját sem igazán hallani. Ráadásul tök jól néz ki a a vöröslő borda a plexis házamban. Direkt nem akartam drága hűtést venni, de szerintem ennyi pénzért bőven megérte.

(#20) Dufresne válasza Esmein (#4) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Bizony ez egy igen sok gyártó által már lemásolt ''újdonság''
Nekem is volt már 2db ilyen, na nem pont a JetArt-tól és baromi hamar elviselhetetlen hangjuk lett, szóval sztem ez a példány felejtős. Akkor már inkább egy passzív NB47J, annak hangja sincs örökéletű és kb van ekkora hűtési képessége.
A másik kettő meg jó is lehet akár, legalábbis tesztek alapján nem rossz.
A középsőhöz hasonló Vantec muzsikált 1 darabig a Ti200-asomon ls semmi gond nem volt vele:)

Kicsit nekem már uncsi ez az egymásról koppintás a gyártók részéről, de legalább mennek lejebb az áraik:D

Back to the field!? www.utv.hu

(#21) Esmein válasza Dufresne (#20) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek inkább a Rudi által említett módon az oemektől vásárolják a cuccot.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#22) Dufresne válasza Esmein (#21) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Igaz is:)
Akkor csak az az állításom marad, hogy legalább az árak kicsivel lejebb kúsznak:))

Back to the field!? www.utv.hu

(#23) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Hát én nem áldoznék a zajszint oltárán....
A kisebbek halkithatóak, de minek ha (igaz drágább) passzivak is ellátják a feladatot.
Árézékenyeknek télleg ajánlott....

Soirée...

(#24) rudi válasza Dufresne (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a középsőnek Jetart kivitelben nagyon rendben van az ára. A Vantec, Revoltec stb. társainál jóval olcsóbb. Négy futószalagos VGA-ra szerintem ennél több nem kell.

(#25) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Fureszelos videot akarok!

(#26) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Bővebben: link
Ha nem tevedek akkor szinte a megszolalasig hasonlo borda + ventilator kombo van az Abit NF7-xx szeriajan?

(#27) rudi válasza twollah (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sok alaplapon van ilyen, VGA-n is látni (legtöbb Radeon 9550), ez a standard olcsókúler, de legalább ezzel is foglalkoztunk.

(#28) gecz

gecz
(kvázi-tag)

csá!nemtudjátok jhogy gf6800gtre rámegy-e?
köfi

(#29) Esmein válasza twollah (#26) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az összes aktív hűtésű amd-s abit deszkán ilyen van.

(#30) NoLF válasza gecz (#28) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem írták hogy csak 6800gt-re nem jó...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#31) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

PostMan megsúgta a T&T venti származását, beraktam a cikkbe.

(#32) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C
Sajna a grafikonokon alig különböztethetőek meg a hűtők, sokat néztem mire kinéztem :F belőle a lényeget.

(#33) Mania

Mania
(őstag)

JetArt---->SpireCF201-NBL

Ugyanazon darab 2 néven...

[Szerkesztve]

rudi: linket raktam be a kép helyett mert nem fér el rendesen

(#34) User1 válasza gecz (#28) üzenetére

User1
(tag)

az egész 6800-as sorozatra rámegy.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.