Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

jó dolog összefoglalni, h melyik hűtő milyen foglalathoz, milyen áron kapható :) egy Thelmaright 120-ast nagyon szívesen elfogadnék, de meg kell mondjam, h a mostani Zalman 7000-esemmel is maximálisan elégedett vagyok, még max terhelés mellett sem megy 50°C fölé a procim, pedig 1,475V-ot kap, 9x280MHz mellett.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#2) Tacso

Tacso
(fanatikus tag)

Lehet velem van a baj, de én az ''521000 forintos vételárat'' egy 6600 GT-ért kicsit sokallom!:D

Minek Neked ész? Van számítógéped!

(#3) rudi válasza Tacso (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Má nemá! Van hozzá jó kis gém, pláne kettő :D Mindjárt javítom!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) rudi válasza anulu (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Végülis az A64 teljesen más tészta mint egy Prescott. Kíváncsi leszek, hogy majd a dualcore cuccokkal melyik hűtő bír el.

(#5) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

A 350/410W -os 12cm-es Chieftec tápokat nem a Chieftec készíti (ha jól hallottam), hanem kiadta alvállalkozásba, ezért sokkal szarabbak mint a normál, 360W/420W sima/dualfan Chieftec tápok. Pl a 410-es szériából sokat visznek vissza, de ez igaz a 350-esre is.

Szerintem a 360W-os emiatt sokkal jobb vétel :D

Peace.

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#6) csudri

csudri
(őstag)

''Két 12 amperes ágán összesen 29 ampert'' 12V-os lesz az.

Vortex World Domination

(#7) tts válasza rudi (#3) üzenetére

tts
(PH! addikt)

Szia Rudi, bírjátok még a tempót? Sok szép új gondosan kivitelezett cikk, hír és teszt van mindig. Nem több hónapos cikkeket és teszteket kell fogyasztanunk.
Őszintén gratulálok a munkátokhoz, remélem a lendület marad - termékek és hírek meg úgyis mindig lesznek. :B

(#8) anulu válasza rudi (#4) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

én is! :) if lesz pénzem, lesz X2 4200+ (természetesen meg fogom húzni, ameddig bírja (:DDD) (tényleg, mennyi lesz a 4200+ -nak a szorzója :F), és 7000A-AlCu lesz rajta :)

1006-001-es A8N-SLI-B beta BIOS már támogatja, csak proci kéne mellé :U

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#9) brownus

brownus
(PH! addikt)

Ha az árakat is nézem akkor jól jártam a ht-101jr hűtővel.

havernak az xp120 van, a venti 700-900 között forog (A64 2800+):)

[Szerkesztve]

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#10) lol válasza Neck (#5) üzenetére

lol
(senior tag)

a chieftec nem készít, nem is készített soha tápokat csak megveszi és cimkézi...
amúgy igen lehetett hallani, de inkább a ledes fannal szerelt darabok adták meg magukat!

(#11) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Fureszelos videot akarok!

(#12) csudri válasza csudri (#6) üzenetére

csudri
(őstag)

''Két 12 wattos ágán összesen 29 ampert'' Még mindig nem jó! :D

Vortex World Domination

(#13) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Csak én tudom úgy, hogy az Aerocool HT 101 462 - es foglalatra is jó:U ?

=== Szatocs ===

(#14) rudi válasza csudri (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:D

(#15) cain69

cain69
(őstag)

van valakinek gyakorlati tapasztalata egy titan vanessa L-type hűtő képességeiről mondjuk egy 7000es réz zalmanhoz viszonyítva?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#16) rudi válasza szatocs (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, a HT 101 és a HT 101 JR is rámegy Socket A-ra, hozzáírtam.

(#17) szatocs válasza rudi (#16) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

:R Egyébként, mint mindig, a cikk jó

=== Szatocs ===

(#18) szatocs válasza rudi (#16) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Mi lesz a jövőheti menü ?:))

=== Szatocs ===

(#19) Panther

Panther
(HÁZIGAZDA)

A TFT-khez mindenképp írjátok majd be a Fujitsu-Siemens C19-4-et, mert nagyon megéri az árát! 82k bruttó, 19''-es overdrive MVA panellel! Tökéletes színek, 8ms válaszidő, jó rálátás, stb stb... csak a DVI nincs meg benne. (Én speciel ma vettem egyet és most nagyon örülök neki :D)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#20) tildy válasza Panther (#19) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ujabb fs tft tulaj:C

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#21) rudi válasza szatocs (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most szerencsére halomnyi téma van, még kellene egy kört tolni ventilátorokból, szabályzókból és egyéb cuccok hűtéséből (VGA hűtést a cikkben már letudtuk, második kör készülőben), illene vizesekre is kitérni, a RAM árak megszaladtak, merevlemezekről is régen volt szó, az LCD biznisz meg állandóan pörög.

(#22) Scream007

Scream007
(őstag)

nekem 1 sima glacialtech 4311 van de ha 3.4en hajtom a procit azzal is elbír. több órás terhelés után is csak 56 fok.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#23) <Adamsky> válasza Neck (#5) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Tök igaz! Én is nagyon meglepődtem, mikor kicsit jobban utána néztem a dolgoknak (sajnos a napokban kellett új tápot vennem, és azért).
Először 12cm-es akartam, hogy az majd milyen jó lesz, de be kellett lássam, hogy a 2db 8cm ventivel ellátott sokkal jobb. A 360W-os pl. a 2db 12V-os ágon összesen 32A-re (17,15) képes.

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#24) atus33

atus33
(tag)

Jól szellőző házba való passzív procihűtőkről is szívesen olvasnék majd!

. o O o .

(#25) rudi válasza atus33 (#24) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyugi, nyugi, türelem! Mindent a maga idejében, az sokkal komolyabb projekt mint egy mezei piaci helyzetet bemutató vásárlási tanácsadó ;)

(#26) szatocs válasza rudi (#21) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Megszaladtak a RAM árak? Egy évvel ezelőtt kétszer ennyibe kerültek a ramjaim , mint most:(

=== Szatocs ===

(#27) rudi válasza szatocs (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, valami történt. Én ott maradtam le, hogy 16 000 Ft az 512-es DDR400, de most már 12 000-ért is lehet venni, sőt!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.