ELSŐ! 
http://mlzphoto.blog.hu/

Viccet félre: nagyon jó lett a teszt (hiszen ez az) és végre van kinek leadni a TFT-ket 
http://mlzphoto.blog.hu/

Hello
A Dell 24'' 16:9 udvoskejerol tud valaki valami infot adni(amit en neztem hogy az mar 12 ms).Ugy a mostani 19'' nagytesoja.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
Gratula fLeSs, én sem csináltam volna jobban!!! 
Őszintén irigyellek, hogy hozzájutottatok a 970P-hez, és sikerült egymás mellett tesztelni a monitorokat! A VP191b/s-t, miért nem tetted be? Nem volt a közelben? 
Még egyszer mondom: megemelem a kalapom, jó kis cikk! 
Com'è diverso il mondo visto da qui
A TFT-ket adod le, vagy csak a cikk írást? 
Az a nyomorult 1280x1024 19 collon...siralmas. Ekkora képernyőn 2048*1536-os felbontás lenne jó manapság, vagy oké, legyen 1600x1200. 
while (!sleep) sheep++;
Thanx!
A VP191b otthon van, ezeket pedig a szerkesztőségben nézegettük. 
De 1ébként belülről a Dell tényleg teljesen olyan, mint a VP191b.
A Dell gyart egyaltalan monitorokat?
Falsus in uno, falsus in omnibus.

A demók felvétele jó ötlet volt, de SZVSZ legközelebb bemutathatnátok egy 1vs1 vagy méginkább egy FFA csatajelenetet...
Azt hiszem, én ezek után a 970P-t kihagyom, mindent elmondtál róla!
Meglátjuk! 
(Azt ne mond, hogy egy 193Pplus is lapul, a szekrény mögött!
De nem hiszem, mert akkor belevetted volna!
)
túl sok értelme nincs, mert a videónak nincs olyan jó minősége, hogy átlásd a helyzetet, ezért direkt olyan videó készült, amiben látszik vagy éppen nem látszik ha van utánhúzás.

most akkor az ajánlott moncsinak nincs még ára?
pedig valamint vennem kell
Eladó:A64 3200+ E3 2600Mhz , Asus A8N-E, Inno Geforce 6600 GT, 2 x 512/400 kingmax Superram, 450 W coolink táp x2(hibás),
A 970P nagyon jó monitor belülről. Kívülről nekem nem tetszett, a 193P sokkal bejövősebb.
ú
De teljesen jól elvagyok a 8 ms-es VP191b-vel is már jóideje. 

A célzás miatt érdekelt volna amúgy, hogy mennyire befolyásolja(ha egyáltalán befolyásolja) a pontosságot... de ezek szerint elkerülhetetlen a személyes próba?
Nem arra gondoltam, hogy megveszem! P19-2 tökéletes nekem.
Arra, hogy írjak-e róla ezek után! 
u.i.: Bár Te is írtál a P19-2-ről! 
[Szerkesztve]

samsung 193p+rol nem tud senki semmit?elvileg mar +kellett volna jelennie...
én a sima 193P-vel is elég jó vagyok q3-ban... 
nem befolyásolja szerintem.
szted ugyanannyian olvassák a ph-t és a tftpanel.hu-t? 

Jó a cikk, jó hogy össze lehet hasonlítani az utánhúzásokat.
Az overshot-ról miért nem esett szó? (fehér karima)
Különben meg TFTPANEL RULEZ! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nagyon jó a cikk, gratula
A Viewsonic csalódás volt, bár végülis nem ők tehetnek róla, TN panel suxx
A Fuhitsu-Siemens C19-4 hogyhogy nem került be a cikkbe?
Az is overdrive-os MVA panel 8 msec-kel és 82k bruttó
a forgalmazó szerint a c19-4 hamarosan megszünik, eredetileg azt is be akartuk mutatni.
mert az szörszálhasogatás (én nem láttam sehol, mert nem kerestem). 
Igen tudom, hogy megszűnik, de még lehet azért kapni
Na mind1, biztos kikapott volna a többiektől (nekem ilyen van, én azért szeretem, az árát nagyon megéri).
[Szerkesztve]

Érdekes én meg Racecam még a leggyorsabb VX924-nél is láttuk (ő a P19-2-nél is) az overdrive-ból származó overshot-ot a PixPerAn futó kiskocsijánál.
És én már láttam olyan overdrive-os monitort, aminél észrevettem játék közben is ezt a jelenséget.
Igaz, szerintem sem rontja a játékélményt. (csak minimálisan
)
[Szerkesztve]
akkor neked überjó szemed van. 

Az összes tft-nél a színátmenetek szarok, ne mondjátok már, hogy professzionális grafikára alkalmasok lennének...
''három a kettő tizen''

Jobb EIZO TFT-knél, vagy máshol (esetleg NEC) ahol 10bit-esen állítják elő a színeket, ott lehet hogy a színátmenetek is jók. (megjelenített színek száma: 16.7 millió szín - 1.6 millárd színt tartalmazó palettából)
Sajnos még nem láttam ilyeneket élőben. 
nem az összesnél + lásd Lacix hsz-a.

Láttam Eizo L788-ast. Bevallom szépek voltak a színei, de én a photoshopnál majdnem sírtam. Szerintem ezt a tft hibát nem tudják kiküszöbölni, ilyen téren egy diamondtron illetve trinitron képcsöves nagyobb(19, 21, 22 col) monitor jobban megfelel a célnak. Ráadásul ez 200 rugó legalább amit irtam, és azt érném el vele, hogy tudnék tökéletesen játszani meg filmezni, esetleg premiere-after effects párosra lenne még megfelelő.
Szerk: vagy nekem túl érzékenyek a szemeim szerintetek? Azért ennyi pénzért adjanak már egy tökéletes monitort...
[Szerkesztve]
''három a kettő tizen''

Nekem igazán egyik monitor sem tetszett annyira, hogy rögtön szaladjak érte a boltba. 
A Samsung már majdnem jó, de:
- a csuklórendszer sokszori állítgatásra nem adja meg magát?
- a külső táp miért jó? (ez a tengersok kábel és külső táp már az agyamra megy)
- a gombtalanság az nagyon gáz, mert ha pl egy játékban vagy filmben bennevagy akkor más moncsiknál csak tekersz egyet rajta vagy nyimi-nyomi és kész is, itt meg kilépés, ikon keresés, kattintgatás össze -vissza, jah és a dos is ott van, nem kell ide linux! 
.... amugy a panel és a vékony káva tényleg király! 
''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI
Aha, meg adjanak hozzá nagyítót ugye?
mekkora pixelméret is lenne 2048x1536-on 19 col mellett?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Képszerkesztőben tényleg kijön a sávozódás, de ez főleg annak köszönhető, hogy az ilyen programokat komolyan használók nagyon látják az ilyen jellegű hibákat, ergo szakmai ártalom
Ami miatt még képszerkesztőhöz használhatatlanok, az az alacsony natív felbontás.
Nem tom! 
tftpanel.hu-t picit többen?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Alig vmivel (ugy 20%-kal) kisebbek, mint az 1400x1050-es 15.4''-es laptopomon.
Egyebkent ez meg mindig messze van egy vmirevalo nyomtat 600 dpi-jetol, pedig a nyomtatott szoveget is el tudom olvasni 
Falsus in uno, falsus in omnibus.
A nyomtatott szöveg kicsit más tészta ám! Ha 600 dpi-n egy dot lenne a mondat végén a pont, akkor azt szabad szemmel hiába keresnéd. Az 19-es LCD-n nagyjából jól mutat az 1280x1024-de mondjuk képszerkesztésnél nem ártana ennek a felbontásnak valamilyen többszöröse.
Hasonló okok miatt kellemetlen az 1600x1200 vagy 2048x1536 egy 19-es LCD-n. Natívban nagyító kellene az 1024x768-ra oprimalizált weboldalakhoz. Natív egész számú többszöröse még túl nagy lenne, a nem egész számú többszörösök meg olyan izések. 17-esen talán jó lenne a 2048x1536, 19-esen meg a 2560x2048.

Hi!
A tesztben a monitor jellemzőnél->válaszídő->13 ms tipikus b2b / 8 ms g2g
Ez mit takar? Mármint ,hogy 2 értéket írtatok..
Sorry nem nagyon értek a monitorhoz, de most a héten vennék TfT 19-est
Gamera, Moviera lenne...
Amit régebben dicsértek az a BenQ FP 937S+ volt...
Most ezt 82 nettó-ért meg lehet már venni...
Valaki útba igazítani, mit lenne érdemes vennem?
ThX!
Mire az igazság felhúzza a csizmáját, addig a hazugság körbe járja a világot...

Egy valamiről nem esett szó: mondjuk NEM 1280×1024-ben melyiknek milyen a képe?
Ha ez manapság már nem téma, akkor bocs, elavult vagyok.
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Lehet, hogy nagyon beégek, de én azt ''hittem'', hogy a FS P19-2, és a C19-4 ugyan azon paneles, alapban? Már technológiailag, Premium-MVA overdriwe paneles.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Nem égtél be, csak tévedtél. (P19-2 Samsung PVA +overdrive-os)

Lacix29 tudnál válaszolni a 37 kérdésemre?
a viewsonic első bekezdésénél elolvashatod, hogy mit takar.

HI! Az iromány KIRÁLY!
Pont itt volt az ideje.
Szerintem ezek a monitorok már mindenféle otthoni/irodai alkalmazásra TÖKÉLLETESEK! Aki meg egy 200. 000 Ft-nál is drágább fotóeditor progival dolgozik, az valószínű kemény pénzeket keres vele, és nem az otthoni fotóalbumot ''tökéletesíti''. (AMI ÍGY KORREKT!) DE akkor ne sajnálja a zsét egy x100. 000 Ft-os monitorra sem. Mert úgyis munkaeszköz, ergo behozza az árát. 
AZ én szemem ezekben a TFT-kben már csak az áruk csípi!
Valószínű, érdemes megvárni, míg a 21'' lesz a ''nyerő''. Mert akkor majd ezeknek az ára megy le, olyan 80-100 közé. Mondjuk, még akkor sem lesznek olcsók! DE talán elérhetőbbek, mint most. Ill. több/jobb modell között válogathatunk majd, ami remélhetőleg majd tovább nyomja az árakat!?
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

flesS neked írtam mailt account ügyben ...
Majd légyszi válaszólj rá...
THX

Nah ja ez az 5ms válaszidő cool, de 550:1 kontraszt, 16,2 szín, 150 000 FT?
Hát nem is tudom, akkor már inkább FS P19-2 1000:1, 16,7, 8 ms -> ez is jó már FPS game-re , nem?
[Szerkesztve]

He he, a FS C19-4 a TE monitorod (ma)! Szinte u.a. a paraméterei (8ms, 170/170), igaz, CSAK D-Sub bemenet, de majdnem u.a., mint a drágábbik tesója!
Mindez, ha kapható, akkor 83000 huf körül!
[Szerkesztve]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Kösz!
(Ismertem ...) DE én igényeskedek! Bár nem tudom mennyit dob valójában a DVI!? De azért ragaszkodom hozzá! Mert én, már csak egy ilyen elvakított PARASZT vagyok. 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

sokat dob rajta...

azért az Eizonak nem az L szériája a grafikusmonitorok...ha megnézel egy CG szériát 

MVA es PVA minek a röviditese :??
jah, meg ez az OverDrive-os MVA panel mely gyartoknal jelent mar meg, es melyik szeriaban ::? (legtöbb helyen nem irjak ki, vagy annyi szerepel Aktiv Matrix Panel vagy max TN +film)
tudnatok tippeket adni ehhez..... :::::?
[Szerkesztve]
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''