mivel GDDR3 van rajta, ezért ez 6600 GT, ugye? akkor meg annyira nem is drága, ha tényleg halk a hűtése, és nem kell egyből lecserélni...
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Obi-1
(őstag)
MSI All-In-Wonder 6600 (GT?)
[Szerkesztve]
Only a Sith deals in absolutes.

Robaj
(PH! addikt)
Ez csak sima 6600 (400/800) magasabb órajeleken, a 6600 GT 500/900 -n (1000 pcie) üzemel
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

AMD Power
(Jómunkásember)
Hát igen ez MSI! Látszik , hogy a legjobb videokártya gyártó a világon! Good Work MSI!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Robaj
(PH! addikt)
Legjobb az ASUS

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Docci
(senior tag)
Szép kártya....
Szerintem egy jó vétel.
1. Lényegében 6600GT
2. Használható SW-ek.(érsd: nem valami haszontalan,poromo,demo,trial progik)
3. Jó hűtés...
4. Csomagolása is super.
Egyszóval MSI az MSI még mindig.
Picike hiba itt:
''A 25 százalékos többletórajel a 3DMark 2003 v360 szerint 20 százaléknyi többletteljesítményt ér, a 3DMark 2005 v120 szerint viszont 24-et.''
Erőt s erényt!
Azon kívül, hogy nem tetszik a cikk nyelvezete megkérdezném, hogy hol itt a szuper ritka szoftverkörítés?
Az MSI-től 10-11 CD a megszokott, nem 3...
Nem!
Ez a Diamond Edition, más gyártóknál 6600PE variáció.
A 6600GT-knek 500/1000MHz az órajele, ennek meg 400/800, tehát a 6600 és a 6600GT közé van belőve...
P.S.:
A legnagyobb szívfájdalmam az, hogy már március elején leteszteltem, lefotóztam, csak nem volt időm beküldeni Rudi-nak a minitesztet...
Bővebben: link
Bővebben: link
primus inter pares
a Riddick kapásból 5 CD, plusz a felh. progik, mit akarsz még? 
amúgy kösz az okítást mindenkinek 6600-6600PE-6600GT ügyben

BlackWoOd
(fanatikus tag)
Ha az AIW-t szeretnéd ráhúzni, akkor részben hibás a gondolatmenet, mert ezen a kártyán nincs tuner (az AIW attól AIW és nem VIVO, hogy van rajta az is).
< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >
Szép kártya....
Szerintem nem egy jó vétel.
1. Lényegében majdnem (80%-os) 6600GT
2. Használható SW-ek.(érsd: nem valami haszontalan,poromo,demo,trial progik)
3. Jó átlagos hűtés...
4. Csomagolása is super.
primus inter pares

AMD Power
(Jómunkásember)
Jó Ok! MSI , ASUS!
Így jobb?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Docci
(senior tag)
1. A cikkből is kiderül,hogy eléri a 6600Gt szintet.
2. Hűtés: nincs tapasztalatom ez ügyben,de gyári hűtők között ,azért nem olyan rossz.
Az viszont igaz,hogy az Inno 6600Gt jobb választás,de a Msi kareszok mindig is ilyen árban voltak.
Ahogy nézem az árakat kiderül,hogy az Inno kareszok nagyon jó árban vnnak.....
,így lényegében mindegyik más gyártótól érkező 6600Gt vagy 6600 rossz választás az inno-hoz képest.
Erőt s erényt!
1. A cikkből is kiderül,hogy eléri a 6600Gt szintet.
Nem éri el...alapon 400/800 vs. 500/1000...
Tuningolva sem...mert akkor én meg mondhatom, hogy a 6600GT eléri a 6600Ultra szintet...![;]](/dl/s/v1.gif)
A tuning érdekes dolog, vagy bejön vagy nem...nem tenném az első helyre mint választási szempont...
P.S.:
Az ár is érdekes: 49.990 alatt nem találtam...
primus inter pares
Nem GT, ez az MSI Diamond szériája. Sima 6600 kari alapból emelt órajellekkel és GDDR3-as memóriával. Kár, hogy nem AGP-s, egyébként pedig ezen az áron már lehet venni Inno 6600GT-t.

Docci
(senior tag)
Ezen lehet vitatkozni,de nem érdemes....
Főleg, hogy most láttam az Inno kareszok árait.
Erőt s erényt!

Robaj
(PH! addikt)
Sokkal
Viszont Msi télleg jó karikat gyárt, viszont a venti elég hangos (már egy Zalman aktív-hoz képest
)
Sztem egy Inno3d 6600GT Zalman hűtéssel (Aktív!!!) jobban megéri...

Obi-1
(őstag)
Igazad van, de a bemeneteket tartalmazó dobozka annyira AIW utánérzet!
Only a Sith deals in absolutes.

Szatír
(fanatikus tag)
6600 vagy 6600 GT...
Mindkét kártyához volt szerencsém ( agp, pci-e) és meg kell mondjam a hűtése szerintem nincs ott a toppon, mert bár a memók hűtve vannak, a venti hangja viszont nekem nem tetszik. Egy csendes léghűtéses rendszerhez cserére szorul....
Ami viszont megdöbbentett, az az,hogy a cikkben is bemutatott ki- és bemeneteket ötvöző ''dobozka'' egyik kártyánál sem volt nekem a csomagban. Ugyan a kézikönyvben is szerepel, de nekem mindig csak a szokványos kábeles verzió jutott.
A másik dolog meg a kézikönyv..ugyananzat adják az egész 6600-s családhoz, sőt benne van a 6800-s széria is.
Lehet sokan ''lúzernak'' tartanak, de én elvárnám ,hogy ennyi pénzért egy ilyen névhez ne csak cd + dvd hegyeket adjanak mert nem azért veszem meg.
Hanem rendes leírást, dokumentációt stb..és legalább ha a kézikönyvben xyz csatoló szerepel , akkor jó lenne ha azt kapnám a kártyám mellé..
Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
(#20) Intelligencs válasza Alvin_ti4200 (#7) üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi nem tetszik a cikk nyelvezetében. Ezt kifejtenéd?
No Gods or Kings. Only Men.
Biztos VIVO-s karikat vettél...?![;]](/dl/s/v1.gif)
Ahányat láttam, mindben benne volt a dobozka...
[Szerkesztve]
primus inter pares

Szatír
(fanatikus tag)
Bazz igazad van ....csak egy VIVO-S volt közte...az AGP-s 
Vivo edition...''tyúkbeles verzió'' de azért felcímkézték szépen őket..Svideo-in,Composit in...stb..
Ne értsd félre, nagyon jó a kártya, és direkt én ajánlottam őket a konfigokba, de arra kellett rájöjjek,h soha semmi sem l tökéletes.... akár MSI akár nem....
Majd írok londonyú az Emesinek,hogy küggyenek dobozkákat kiccsaládom részére..csak nehogy Ládát küggyenek.... 
[Szerkesztve]
Ha már egyszer VIVO-s kártyát teszteltek, igazán írhatnátok arról is, hogy ebben mit tud. Pl adnak hozzá olyan progit, amivel normálisan lehet TV-t nézni, digizni, esetleg valami gyári codec hozzá (olyan, mint ASUS-nál az ASV2), mennyire stabil ez a program, milyen felbontásban tud felvenni, a TV kimenet mit tud, stb. Elég hiányos így az egész.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Scream007
(őstag)
45é inkább 6600GT és az jobb.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Szatír
(fanatikus tag)
45 ért max pci-e...Nem értem, az AGP miért drágább...

laco1221
(kvázi-tag)
Hello!!
Az én véleményem az hogy jó kártya lenne ha olcsóbb lenne vagy kevesebb CD-t adnának hozzá!!!
Imádom a CSÉ-t és az FPS játékokat! Másik mániám a grafika és a FRAPS! Ja és tuningolok, mint az állat!!

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Szép és jó. Dícséretes ramok, körítés, stb. De esélye nincs egy legolcsóbb 6600GT ellen, ami ugyanennyi. Ez a kártya eladhatatlan.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

faster
(PH! nagyúr)
A HSI miatt drágább.

Scream007
(őstag)
agp>>41
pci>>37
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Szatír
(fanatikus tag)
Hun ? Áruld már el nekem dik... 

AranyKéz
(kvázi-tag)
Ez a kártya - 45.
MSI GF6600GT (jó lenne tudni dobozos-e): 48 körül
Ez a -3 ennyire megéri?

Arhel
(senior tag)
Hát ez a cikk egy vicc....
MLaca-hoz méltatlan... Olvashatatlan, helyenként értelmezhetetlen mondatokkal, szavakkal! Például nem tudom ki hallott már olyan magyar szóról, hogy: ''ötcédés'' 
Össz-vissz az utolsó oldal az ami méltó a PH! szintjéhez...
(Legközelebb talán WORD-ben kellene cikket írni....)

janpotocki
(VIP)
Olvashatatlan, helyenként értelmezhetetlen mondatokkal, szavakkal! Például nem tudom ki hallott már olyan magyar szóról, hogy: ''ötcédés''
az ötédéssel nem tudom, mi bajod, így talán megszokottabb: ''5 CD-s'', de mindenki érti, miről van szó. mondhatnál példákat az érthetetlen mondatokra 

Arhel
(senior tag)
Cikket olvastad? (mert az egész tele van érthetetlen mondatokkal, de ha gondolod kiemelhetek egy párat...)

janpotocki
(VIP)
olvastam, és számomra tiszta volt. előrebocsátva: nem annyira vitatkozni akarok
, mint inkább kiváncsi vagyok, mire kéne jobban odafigyelnünk. ha akarod, mailben...

MLaca
(HÁZIGAZDA)
Oké, Arhelnek köszönhetően felmondok. Nem tudok írni és fogalmazni sem. A cikk meg úgy szar ahogy van. A word automatikusan is jobbat ír.
http://mlzphoto.blog.hu/

Arhel
(senior tag)

NE viccelődjél már!

Dassler
(őstag)
Pályáznék a megüresedett állásra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

BOOSTER
(senior tag)
Jó, szép kártya meg minden de:
az áráért kapsz egy Inno 6600GT-t mint ami nekem is van és gyárilag 500/1000-en jár és erre jön rá a tuning...
Az ára miatt szerintem csak átlagos...
Asus P5B, C2d E4400, 3GB DDR2 800mhz ram, Inno8800GT, SB Audigy4,
öcsikémnek msi 6600gtje van, az nem tud ilyen órajeleket 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

BOOSTER
(senior tag)
Nekem gyárilag 500/1000 az alap és erre jött rá amit automatikusan is kimért több mint 10%...Leteszteltem megy...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Ott valami nem stimmel, mert ezek alap értékek. És még van tartalék bennük. Az én ramjaimból pl. 1100MHz is kijön.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

BOOSTER
(senior tag)
Ha 500/900 az alap akkor a többi az már tuning ami ugye már bizonytalan...
[Szerkesztve]

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Én értem, Esmein csodálkozására írtam. Hogy az öccse GT-je nem tudja az 500/1000-et. Ez elég furcsa, tekintve, hogy az az alap. AGP-n kicsivel kevesebb.
nincs ezzel a cikkel semmi baj, nem tudom mi nem tetszik másoknak
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
Szép karesz az MSI-től! lehet rábeszélem magam 1re a 9600XT-m helyett
''Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük'' isten hozott Magyarországon
SZVSZ: Aki ezt a cikket nem tudja értelmezni annak bizonyos képességei nem ütik meg a szükséges PH minimál szintet. Ez nem gond. Biztos nekik is vannak olyan képességeik, amikben mi vagyunk gyengébbek. Ez így jó!
[Szerkesztve]
Ha nem kell a VIVO és hozzácsomagolt szoftverek, inkább egy olcsóbb 6600GT-t vegyél. AGP-s Inno-t láttam már bruttó 41-ért is, valahol.

AranyKéz
(kvázi-tag)
ja ez az. fullos gt, ugyancsak msi, 48 rugó. akkor miért éri meg ez 45-ért?
esetleg ha olyan 35 lenne, meg is venném...