Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

tetszik a ház nagyon! az oldalso hatalmas nyilás tényleg nem kell. az az igazság, hogy én azért mégiscsak sokallom, hogy egy jo hütésü ház 30.000Ft környékén alakul. olyan sok pénz kialakitani a 12cm-es helyeket? lényegében minden ház ilyen, csak vannak benne 8cm-esek is.

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#2) Ősember válasza Ősember (#1) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

az egyetlen gomdom vele, hogy az elöl lévö kivezetések oldalt vannak, igy ha én betolom a helyére a gépet, akkor használhatatlan lenne... elég béna megoldás. :(

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#3) rudi válasza Ősember (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ne viccelj már! Egy ekkora alumínium ház ennyi pénzért nagyon jutányos!

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) StoneBridge

StoneBridge
(senior tag)

Mutatós!
Nekem tetszik, szerintem az ára sem magas, véve hogy 3db 12cm-es ventit is adnak hozzá.
A kék fény azonban nem biztos, hogy mindenki ízlését elnyeri. :F

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

(#5) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

végre valami ami masszív, könnyű és nem csilivili-dekorpolír :)
ár? nem annak való, aki drágálja :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#6) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem nagyon jól néz is ki, meg nem is drága, ha tényleg ilyen a szellőzése. Szép az a kék szín...:))

=== Szatocs ===

(#7) rudi válasza StoneBridge (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerencsére a LED-eket nagyon egyszerű kiszedni a ventikből, csak egy finomabb fogó kell hozzá.

(#8) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Szuper egy ház ez, kár, hogy nem tetszik a formája...

Azt meg tudná valaki mondani, miért van az, hogy szinte az összes új felsőbb kategóriás ház ajtós kivitelű? A hagyományos, ajtó nélküli kivitelt sokkal praktikusabbnak találom.

(#9) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó a cikk, a ház tetszik, már élőben is megcsidáltam:) Amúgy a harmadik oldal első képe el van linkelve, hiányzik egy pont a jpg kiterjesztés elől:)

(#10) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Láttam már kicsit korábban is ezt a házat, de formailag nem győzött meg. Valahogy nem tetszik ez a fajta designe amit a Gigabyte ebben a házban alkotott. A többivel nincs semmi bajom, sőt még az árat is teljes mértékben elfogadhatónak tarom. Csak az a fránya designe ne ilyen lenne.:(

Rudi. Nem fogjátok valamikor tesztelni a Thermaltake Kandalf házat? Olvastam róla már más oldalon, de kíváncsi lennék egy PH-s tesztre.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#11) Ősember válasza rudi (#3) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

igazad van! a 3 db ledes 12cm-essel tényleg jo az ár. ha jol láttam elég sok lapát van rajta, ez olyan mint a silentblade? ha igen akkor mégiscsak jo. azért mondtam az elején hogy drága, mert mégiscsak egy házrol van szo... semmi más csak anyag. :))

(#12) L3zl13 válasza Face8814 (#10) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát, ha szólsz nekik, hogy küldjenek egy tesztpéldányt a PH-nak... :DDD

Én is láttam már kb egy hónapja.
A mágneses ajtó tényleg nagyon felsőkategóriás hatást kelt, de a többi részének minőségétől nem voltam annyira elájulva...

[Szerkesztve]

Aki hülye, haljon meg!

(#13) Face8814 válasza L3zl13 (#12) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Igérem, ha lehetőségem lesz rá, küldök nekik egyet.:DDD
Egyébként, nem tudom hogy vagy vele, de ez a földre vetített Aurora feliret sem jött be nekem. Hozzáteszem annyira azért nem akarom fikázni a házat, mert közel sem olyan rossz darab, meg hát ez a földre vetítés elég szubjektív dolog, de azért többet vártam volna a Gigabytetől.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#14) Petya25

Petya25
(őstag)

Nekem eddig a TT Shark volt a kedvenc házam, de most változott a helyzet.
Ez mindent visz. :C
Antec 180 az kutyaház ehhez képest.... :P

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#15) L3zl13 válasza Face8814 (#13) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nekem sem jött be, de én egyébként sem rajongok a különböző fényű ledekért, fénycsövekért és hasonlókért. Aki igen, annak viszont lehet, hogy bejön.

Aki hülye, haljon meg!

(#16) rudi válasza Ősember (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ''olyan mint a Silentblade'' talán a legjobb megfogalmazás, ugyanis a GlacialTech számára a ventiket az Evercool gyártja, akitől a Gigabyte is vásárol.

(#17) mayerlaci

mayerlaci
(őstag)

Jo massziv háznak néz ki:) persze lehet csak a szine miatt.
Nem rossz.

"Life is going on, when you would have another plans"

(#18) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Tényleg szép házikó, nekem is tetszik:) Egyre szimpatikusabbak a giga cuccok.

Soirée...

(#19) Ősember válasza rudi (#16) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

naugye! :C akkor ez mégiscsak jo vétel. de az az oldalt kivezetett dolgok az elején... :( akkorsem tudom megérteni miért pont ott vannak.

[Szerkesztve]

(#20) Ősember válasza Ősember (#19) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

jut eszembe mi az a fekete valami a merevlemeztartoban ami egyszer ottvan máskor nem? az a táp? akkor meg mit csinál ott lent? ebben a 27.900Ft-ban benne van egy táp is vagy mi? azért kérdem mert a táblázatban nincs feltüntetve.

(#21) rudi válasza Ősember (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Javaslom a kérdezgetés előtt a figyelmes olvasást ;)

(#22) _az

_az
(senior tag)

szép teszt, ami meg a házat illeti: :C:C:C

ha jól vettem az adásást a 28000-es árban benne van 3db 12-es venti is.
ráadásul az egész alu.

ha veszel egy chieftecet és teszel bele 3 ventit, ugyanitt vagy árban...

amúgymeg iszonyat jóóóóóóóóóóóóó

az

(#23) Ősember válasza rudi (#21) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

már megvan... bocs :R nincs az a 12cm-es utjában?

[Szerkesztve]

(#24) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Mintha én a boltban ezt szürkében láttam volna... Az jobban bejön:)

[Szerkesztve]

''három a kettő tizen''

(#25) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Az ilyen tesztekért szeretem a PH-t.

Rudi, jobban tetszett az Aurora a P180-nál?

Most már csak a híres Enermax Maxflow (CS 718) tesztjére vagyok kiváncsi.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#26) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Jaj Istenem, de mért kell ezt is 90 fokkal elforgatott vinyótartókkal csinálni?! Akkora egy baromság, hogy ilyet életemben nem láttam. Legutolso házamnál is ilyen volt, és nem tudtam az ide kábelt begyömöszölni a ház oldala miatt, nem beszélve arról, hogy a kábel tökre elhajlott, sata meg ki volt zárva már.

''három a kettő tizen''

(#27) rudi válasza CriticalHit (#25) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Melyik a szebb/jobb/tetszősebb, a 911-es Porsche 911 vagy a Ferrara F430?
A P180 teljes megjelenése brutális és hangja nincs. Az Aurora megjelenésre nagyon igényes (különösen az eleje) és nagyon könnyű. Az én ízlésemnek mind a kettő nagy, nekem az AC Silentium és annál picivel nagyobb cuccok jönnek be, pillanatnyilag az Antec P150 a fő kiszemeltem.

(#28) Ősember válasza CriticalHit (#25) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

itt egy teszt: Bővebben: link szerintem maga az elképzelés nem a legjobb. fent kicsit megrekedhet a levegö, de tetszik az egyedi elhelyezés.

(#29) Fade_Away válasza Ősember (#11) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

ugyanaz a gyártója mint a silentbladeje és ugyanannyit forog ergo.... :)

(#30) Fade_Away válasza Face8814 (#13) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

Pedig nagyon fikázásnak tűnik amit csinálsz.

Ha nemakarod használni akkor eléraksz egy teli sablont. Ha más feliratot/ábrát/grafikát akarsz akkor csinálsz hozzá kb 2perc.

(#31) Fade_Away válasza Ősember (#23) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

nincs. deha zavar akkor 2csavar tartja 1perc kiszedni.
(Igazából az egy kütyütartó doboz.)

(#32) Fade_Away

Fade_Away
(őstag)

Még annyit tennék hozzá a teszthez, hogy aki most vagy a késöbbiekben gondolkodik vízhűtésben annak egy álom ez a ház. 2*120as radi elfér benne, mindenfajta modnélkűl. Bővebben: link és még egy brutál vízhűtéssel se lesz nehezebb mint egy hagyományos léghűtéses acélház.

(#33) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nagyon tetszik. Ha nem lenne meg a Stackerem, gondolkodás nélkül megvenném. Ez a második ház eddig, amibe beleszerettem.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#34) Ősember válasza Fade_Away (#32) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

mi a neve annak a hütésnek? egész olcsonak tünik! ha váltok konfigot akkor házat is akarok, tehát erre esik a szavazatom és hütés még nincs kitalálva. minden más ki lett szemelve. tehát mi a neve a vizhütésnek? teljesitményröl tudni valamit?
itthon hol lehet olcson ilyen radikat venni?

[Szerkesztve]

(#35) szatocs válasza Jim Tonic (#33) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Én is így vagyok vele

=== Szatocs ===

(#36) Face8814 válasza Fade_Away (#30) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet hogy ez abból adódik, mivel ( mint konfigomból is kiderül ) elég Gigabyte mániás vagyok. Már régóta akarok valami normális házat venni, és ki is néztem egyet magamnak. Aztán megláttam hogy a Giga is csinál házakat, de valahogy nem tett rám olyan benyomást, mint az általam kinézett TT. Szóval inkább a csalódottság beszél belőlem. Egyébként meg azok a dolgok amiket írtam negatív dologként, az elég szubjektív. És mint tudjuk: ''izlések és pofonok ....''.

(#37) TexT-BoY válasza Balika911 (#8) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

javaslom egy Lianli ház beszerzését az elég exkluziv és nem biztos hogy van rajta ajtó:D

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#38) Balika911 válasza TexT-BoY (#37) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nézegettem őket...mégis Stacker lesz, az tetszik a legjobban. :)

(#39) rudi válasza Balika911 (#38) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaj ne már! Állandóan csak a kommersz! Ilyet vegyél inkább Bővebben: link

(#40) Balika911 válasza rudi (#39) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Miért kommersz a Stacker? :F :)
Képen is rettentően bejött, élőben még durvább, ráadásul már feketében is kapható. Külön öröm, hogy igazán jól szerelhető, egy csomó kivezetés figyel az elején, Magasan helyezkedik el a bekapcsológomb, a design pedig annyira ott van... :D

Silverstone házak is (főleg a leendő TJ07) szépek, de szerintem nem annyira, mint a Stacker. :B

szerk: OFF

[Szerkesztve]

(#41) rudi válasza Balika911 (#40) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Stecker kb. annyira szép mint egy tucatsportkocsi vagy mint egy agyonjátszott rádiósláger. Jó-jó szép, de állandóan mindenhol azzal jönnek :) Amúgy tényleg jó meg korrekt meg elsősorban nagy ház.

(#42) szatocs válasza rudi (#41) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Hát az biztos, hogy jól lett megtervezve, meg a maga módján szép is, eléggé letisztult design, olyan, ami sztem mindenkinek tetszik, vagy legalábbis nem vágná ki az ablakon (már csak a súlya miatt sem;)), és a pakolhatósága sem elhanyagolható.

=== Szatocs ===

(#43) I. Richard válasza rudi (#41) üzenetére

I. Richard
(senior tag)

Ezért kell TT Armor házat venni:D:D

Nekem nem annyira tetszik külsőre ez a Gigabyte ház... izlések és pofonok:D:D

Valaki említette ezt a 90°-kal elforgatott vinyós dolgot. Hát én nem tudom, hogy mi a jó benne, de ha valaki tud ötletet adni, h. miért jobb, mint a hagyományos beépítés, annak örülnék.:)

(#44) rudi válasza I. Richard (#43) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valamivel kevesebb helyet foglal el. Akinek vízhűtése van, az elforgatott meghajtók mögé könnyebben bepakolja a pumpát. Amúgy az L alakú SATA kábelekkel már nem olyan nagy gáz az elforgatás.

(#45) Sn00k

Sn00k
(őstag)

A ház f@sza...
sokat nem is érdemes mondani róla... ha lesz pénzem , akkor siman bevállalom, persze hacsak addigra , már nem jön ki valami újjabb, valami jobb.:Y

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#46) Fade_Away válasza Ősember (#34) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

Ami képet adtam ott Alphacool vízhűtéssel van szerelve, a vízhűtés ház nélkül kb 40-45k huf.
Teljesítményről annyit, hogy jelenleg ez az egyik legjobb vízhűtés a legeslegjobb léghűtéseket (hyper6, bat...) egy izzadós Intel esetén egy 10Cvel tuti veri.

(#47) Fade_Away válasza Face8814 (#36) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

izlések és pofonok
én spc nf4 giga lapot nemveszek mert tuningra kaki(btw mennyi a te legnagyobb fsbd?), videokarit nem mert semmivel sem nyujt többet mint egy ''noname''(és drága+hangos) evvel szemben Ez a ház sztem lénygesen jobb szebb élőben mint a TTk, vízre eszményi, könnyű...... pár dologban ez a jobb pár dologban meg a stacker TTk nálam sehol nincsenek. (se armor, se kandalf, se tsunami....)

(#48) Sn00k válasza Fade_Away (#47) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Nah ja tunningra ''kaki''...
Hát azért szerintem simán lehet vele tunningolni, persze nem sz@rrá tunningolni , mint pl: DFI, de szerintem, annak már nincs is sok értelme...

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#49) Bandit21

Bandit21
(őstag)

Bárcsak most építenék gépet... nem 2 évvel ezelőtt. Akkor a nagy Chieftek torony persze acélból 35 volt áfával... Erre itt egy ilyen szépség 3 ventivel :O

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#50) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Carrera S

''open mind for a different view and nothing else matters''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.