Hi!
Beszereltem a Freezer4-et...
Ott kezdeném, hogy a dobozára rá van írva: Easy Installation, vagyis könnyű telepítés
Lehet hogy Svájcban az AC-nél azt gondolják hogy 1 óra szerelés könnyű? 
Az volt a gond, hogy csak úgy tudtam felrakni a Freezert, hogy felfelé, a táp irányába fúj. Kellett egy kis idő míg ezt elfogadtam, mert úgyemlékszem a teszteken hátrafelé fújja a levegőt. De a felfogató keret 4 lyukja pont nem olyan helyzetben van, mint kellene
Plusz akkora nagy a hűtő, hogy egy normál házban, ha minden benn van, nehéz szerelni. Kikellett vennem a hátsó házhűtőt, meg a tápot (ekkor vágtam el a kezem
), míg feltudtam rakni a Freezert. De megérte! Nekem is gyári Intel hűtőm volt, és már érzem a különbséget. Jobb, mert halkabb, meg heatpipe-os. Megnézem mikor fog az Intel heatpipe-os hűtőt mellékelni a procijaihoz...
Jelenleg 3.2 ön használom a procit, mert a ramokat nem akarom húzni, de kipróbáltam 3.4-en, ott is lehűti.
Egy kis viszonyítás:
Intel hűtő 3.0 -án mindkét oldallap leszedve játék során max 59 fok, Freezer 4 3.2 -ön (!) játék során max 54 fok, 25 perces 100%-on való járatás max 51 fok. Ja és a Freezer sokkal halkabb, mint az intel. Még azt is hozzáteszem, hogy mindkét hűtő maxon ment, + 2db 8cm-es hűtő van még a gépben.
Ezekután könnyen elsimerhetjük, hogy 4600 forintért sehol nem lehet kapni (új) jobb hűtőt!
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)