szép szép..
de nekem ezeket a funkciókat mind ellátja a PALM-om 
és azt olcsóbban is vettem.
Eladó : Frogskins Flora : http://tinyurl.com/6hkg554
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
szép szép..
de nekem ezeket a funkciókat mind ellátja a PALM-om 
és azt olcsóbban is vettem.
Az én m505-ösömet nem szerette a Waltham tévé
És sajna az univerzális távrinyálókat se nagyon szereti, a sajátja meg legalább 4x volt javítva forrasztva de kezd megint bekrepálni.
[Szerkesztve]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
mail ment. 
[Szerkesztve]

Jópofa, most már csak az a kérdés, hogy az újjal kitapinthatóságot hogy implementálják majd. Szerintem kevesen ''távirányítanak'' úgy hogy minden alkalommal szemrevételezik a gombok helyét.
MiSRaN

nagyon szép meg jó kütyü, ráadásul a caméleonhoz képest is olcsóbb.
látszik hogy a sony ilyesfajta kütyüje volt az alap, viszont annál sokkal többet tud, kisebb is, meg szintén olcsóbb is.

a kissé drága kifejezés eléggé enyhe.

Használt valaki már ilyet?
Gyakorlatban milyen?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
Huh, köszi, de elcsórták az m505-ösöm fél éve
Mondjuk nemtom mit kezd vele, a töltőért nem jelentkezett...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Jópofa nagyon, de 20k érte sok.

én a sony-nak a cuccát használtam, és nagyon jó, élvezhető!
itt a sony távirányítója, ez a legújabb belőle, én egy régebbi típust használtam
Bővebben: link
[Szerkesztve]

amit itthon kapsz, hasonló fajtákat, azok még drágábbak
[Szerkesztve]

De ez ugye sokkal drágább.
Milyen elem kell bele? 

pff, Nokia3650, progi feltölt, install, futtat, és max 64 eszközt lehet profilban benne tárolni...
jó, flame off. maga a cucc tetszik, de drága. nagyon. ennyiért masszívan nem éri meg. ha veszek új, gyári távirányítót a TV/Video/DVD triumvirátushoz, akkor a 3db ára nincs 20k. amúgy meg a hifi irányítható manuálisan is.
egyáltalán nem látom értelmét ennek a kütyünek.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Azt hiszem a philips-nek van egy nagyon tuti az színes és PC-n megtervezheted a kezelő felületet, pl a TV csatornáknak nem számokat adsz hanem oda rakod a logókat, csak egy baj van vele vagy negyedmillió forint.
Amit az onkyo erősítőmhöz adtak az gyakorlatilag ugyan ezt tudja, tanítható meg minden na jó nem érintő képernyős de ha kell világítanak a gombok és van benne billentyű makró is.
Palm m500 = 10k használtan, amit tud: Játékok tömkelege, távirányító térképszoftver, könyvek, könyvolvasó szoftver, határidőnapló, számológép, bevásárlólista, notepad, táblázatkezelő meg amit el tudsz képzelni 3*4 inch aktív mátrixon.

jaja, asszem méregdrága a sony, amúgy normál AA ceruza kell bele.
van még a caméleon tanítható távirányító, abbal pl 4db AAA elem kell. ez mozgásérzékelős , akkor kapcsol be a világítás ha megmozdítod

Nézd már meg mégegyszer a linkedet! 

nagyon állat, jól néz ki kivilágítva is. kár hogy a tudásáról nem írtatok, az is érdekelt volna sokunkat szerintem.
a kitapinthatóság hiánya kicsit zavarna, nemcsak sötétben, de világosban se nézek rá a távkapcsolóra sose, ezt hosszabb ideig kell tanulni hogy kb hol vannak a gombok. jó lehet a negyedmilliós távirányító is, de dögöljek meg ha valaha is olyat veszek. inkább szerződtetek egy főállású szolgát a tévé mellé 
http://flashy.blog.hu
Az a baj, hogy ebbol a bemutatobol szinte semmi nem derult ki...
(marmint azon tul, hogy altalaban mit tud egy ilyen kutyu - ''itt ez a tap, belemegy a 230V valtoaram es jon belole egyenaram (12V, 5V meg 3.3V), es a drotok vegen van egy rakat molex csati, meg par ilyen hulye alaku is, nekunk tetszik'' (persze, ez azert ertheto is, vegul is ez nem egy hazimozi oldal))
Nekem egy All-for-One Kameleon 6-om van, 25k volt, de szerintem totalisan megerte (a kb 5 db taviranyito mindig eltunt vhova, sotetben nem nagyon lehetett oket hasznalni, raadasul a Kameleon tud olyan kunsztokat, amit a taviranyitok kulon-kulon nem (pl egy gombnyomassal bekapcsolja a TV-t, atrakja AV-ra, bekapcsolja az erositot, atkapcsolja DVD-re, bekapcsolja a DVD-t - vagy DVD uzemmodban a hangeroszabalyzo az erositot vezerli)).
Kivancsi vagyok, hogy a 90 masodperces vilagitassal hogyan eszi az elemet, mer a Kameleon 10 sec utan kikapcsol, de allitolag igy is viszonylag gyorsan a vegere er a 4 db AAA elemnek.
Ha a MLaca erre jar: a display teljesen szabadon konfiguralhato (ha igen, akkor milyen cuccok vannak ehhez?) vagy elore beallitott profile-ok vannak a kulonbozo cuccokhoz? Az erintokepernyo tenyleg erintokepernyo, vagy - amolyan Primo meg iPod stilusban
- folia alatti mikrokapcsolo?
[Szerkesztve]
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Nekem is ilyen kellene, csak nem tudom, hogy mit szolna hozza az asszony 
(Azt hiszem, felrelinkeltel vmit
)

Zoral link,ilyat én is vennék még akár 50Kért is! 
Hol van rajta a sony felirat ? Magyar kiskerben is hozzá lehet jutni, ill használtan ?
Nekem jöhet.

aaaaaaaaaaaaaaaaa, sorry 
nemtom miért ez a link maradt benn,biztos valami tudat alatti lehet.... 
na itt a link helyesen
200 UDS

éés most tegye fel az a kezét aki mindig ránéz a távkapcsolóra mielőtt nyomja a gombot 
Ennek az egésznek akkor lesz értelme ha az érintőképernyő gombszerű lesz. (akkor meg minek érintőképernyő?)
A termék a tipikus ''jé ez világít-tökjó-megvesszük'' emberi hozzáállásra épít. Kiperkálod a lét aztán rájössz hogy jól behúzhtak a csőbe, és veszel egy rendes tanítható gombos univerzális távirányítót.
/Arról nem is beszélve hogy én már nemegyszer dobtam el távirányítót de semmi bajuk nem lett. Vajon mi történne egy ilyennel ha leesne a kőpadlóra akár csak 1m magasból.../
fred

vesz hozzá töltőt. vagy ''szerez''. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

persze... 

Az első link jobban tetszett

ebben egyébként absz igazad van
én is vakon nyomogatom a dolgokat, ezért az első a pontos gomb lenyomás és villámgyors reakció
a upc direct beltérijét meg a távirányítót pl rühellem, iszonyatosan bugyuta elrendezés, de még rosszabb, hogy csigalassú
az analóg pace beltérim fénysebességgel működik és reagál, pedig már vagy 8 éves..

frankób bazzz, nézd meg a legszebb nők topicot oda linkeltem be először 

szépen is néznél ki ha a második tetszett volna jobban.... 

nem kell a púder... 

''Ennek az egésznek akkor lesz értelme ha az érintőképernyő gombszerű lesz. (akkor meg minek érintőképernyő?)''
Nezz meg egy Kameleont 
Gombszeru erintokepernyo (mondom, tisztara, mint a Primon, csak ez hasznalhato
), es azert jo, mert a fizikai gomboknak tobbfele szerepuk van attol fuggoen, hogy eppen milyen uzemmodban van, es ezt ugy oldottak meg, hogy mindig az adott funkcionak megfelelo abra vilagit. (Demo: Bővebben: link) A gyurodest meg birni kell, aluminiumbol van a haza.

használtam a kaméleont is, és ezt is bámulni kell nyomkodás közben
már amit itthon lehet kapni
ja, nálam valami miatt a link nem jó 
[Szerkesztve]
Itthon lehet kapni a regebbit meg az ujabbat is: az ujabbon a gyakoribb gombok mar ''igaziak'', de en a regit is nagyjabol vakon hasznalom.

sztem ez nem drága ... 1-2 éve a hasonlo termékek 100k körül futkároztak de volt 3-400ért is 
Philips Pronto most is van olyan 200-300k tajan.

H/K-nak is van valami kütyüje, de az scrollos is az érintő képernyőn túl, csak nem találok linket róla. de árban az is 6 számjegyű 

Szabadon konfigurálható és igazi érintésérzékeny, nix mikrokapcsoló 
http://mlzphoto.blog.hu/

20ezerert kicsit nagyon sok ez a jatekszer.

lehet kapni tv shopos univerzál csodát is 5ezerért, az neked biztos jó lesz. 
sőt, ha ma megrendeled, még ajándékba kapsz mégegyet!

Szerintem is nagyon drága. Én az iPAQ-mal szoktam birizgálni a TVt.
rejtett up! :D

Nekem a kameleon 6-osom van.![[kép] [kép]](http://194.132.118.17/item_img/se/large/l091420.jpg)
90€ volt de simán megérte, a család folyamatossan használja, éjjel nappal de a két aa-s aksi még mindíg bírja (3-honapja)
Sokat keresgéltem anno de ez tűnt a legjobb vételnek nem bántam meg.
Már ránézés nélkül is tudom használni,a csat válto és a hangerö gombokat el se lehet téveszteni.
[Szerkesztve]
http://www.plasticcard.it (Ha kártya kell) http://www.trustcardsystem.com (ha jó fej vagy)

Engem sosem hoztak lázba a póttávirányítók. Ez meg nem is tetszik. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ezt nézzétek meg, ez valóban mindenttudó távirányító 
Tanítható, programozható, bármilyen felületet fel lehet tölteni rá, akár az is megoldható, hogy úgy váltasz tv csatornát, hogy ráböksz a csatorna logojára (ez a program függvénye)...
Akárhány eszközt tud vezérelni (549 gyártó legtöbb eszközét tudja alapból
), csak a programozótól függ. Lehet vele műveletsorozatot is végrehajtani, pl egyetlen gombnyomásra leengedi a vetítővásznat, bekapcsolja a dvd-t, bekapcsolja a házimozi rendszert, stb...
No ilyet már vennék... 
Csak az a gáz, hogy az árából egy egyszerűbb házimozit össze lehet rakni (3-400k
)
[Szerkesztve]

ennyi pénzből tévét veszek, valami alsókategóriás plazmát, vagy felsőközépkategóriás projektorosat. legalább összetekeri a túrós palacsintát?

A húsz ropi egy kicsit kemény. Gondolkoztam universális távirányítón, de asszem leteszek róla.
Most nekünk is egy kicsit túltengés lett távirányítóból a nappaliban (tv, video, dvd, hangrendszer), de félek tőle, hogy a fő problémánkra ez nem nyújtana megoldást: a tv hangerő szabályzója állandóan bekapcsolja a genius 5.1-HT-t, úgylátszik nagyon hasonló frekin vannak. Így mostanában ez utóbbit a főkapcsolóval szoktuk kinyomni, ami egy kicsit kényelmetlen.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Nemrég beruháztam egy ilyen szépségbe(?). Sajnos a teszt nem túl bőbeszédű, így elég sok lényeges és lényegtelen információ kimaradt. Kezdjük mindjárt a külsőségeknél. Az elemeket valami miatt a távirányító elejére helyezték, ezért kissé orrnehéz a drága. A hagyományos elrendezés nekem jobban kézreállt volna. (Könnyen kipróbálhatjuk, elég megfodítani a távirányítót.) A súlya kellemes és nem is akar kiesni az ember kezéből, mint egynémely darab. Képes automatikusan megkereseni a kódtáblából a készülékekhez rendelt kódot, ezzel elég sok időt megtakarítva. Ha megtalálta/beütöttük a kódot utána kezdhetjük megtanítani az egyes funkciókra. Ehhez elsőként érdemes átrendezni ízlésünk szerint a ''gombok'' kiosztását. Az egyes gombok pozíciója fix, de lehetőség van a feliratuk kiválasztására (gombonként 2-5 lehetőség). Ez persze azt is jelenti hogy, ha egy gombon van több olyan jel, amelyre ugyanazon készülékhez szükségünk lenne, hogy logikus legyen a gombok felirata, akkor bizony gondban lehetünk. Ezen segít, hogy eszközönként két képernyőt használhatunk.
Az igazi erénye persze a makrók megtanulásának képessége. Egy makrót egy gombhoz rendelhetünk, de akkor az a gomb az adott eszköz gombjaként már nem használható. Képes az egyes parancsok között bizonyos időt (0-9mp)-et kihagyni. A makrók lejátszása során más gombot nem tudunk megnyomni, amíg az be nem fejeződik. A makrók szintén nem tudnak megjegyezni eszközváltásokat sem. Ha például az aux első képernyőjének 1-es gombjához rendelünk egy makrót, akkor a makró befejezésével ugyanezen képernyőre térünk vissza. (A makró lejátszása közben látjuk az éppen aktuális parancsot, hiszen a képernyő ekkor átvált.)
A távirányító alapesetben kikapcsolja a kijelezőt, amit mozgás esetén aktivál, de a világítást csak akkor kapcsolja be ha - megfelelően sötétben - megérintjük a kijelzőt. A világítás érzékenysége állítható, valamint hanggal is kísértethetjük az egyes gombnyomásainkat, ha megfelelő zenei mazohizmussal rendelkezünk. Fontos, hogy ha olyan sötét van amikor már bekapcsol a világítás az érintésre, akkor az első érintést nem veszi gombnyomásnak megkímélve minket a felesleges visszakapcsolgatásoktól.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''