Végre egy 15''ös TFT !!! :))
Tök szépen néz ki...és nem is rossz, tetszik.
Egy régi PH-s.

Végre egy 15''ös TFT !!! :))
Tök szépen néz ki...és nem is rossz, tetszik.
Egy régi PH-s.

HI!
Hat ige szepen lassan a TN+Film-ekrol is kiderul hogy 170/170 fokosak, csak mi vagyunk tul haklisak, esetleg igenyesek, esetleg nem tugyuk mi az a 170 fok!!!:-((((
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Végre egy olyan TFT monitor teszt ami a kis emberek számára is megfizethető.
A VGA csatlakozó nagyon hülye helye került, nem tudom mi értelme van annak, hogy a gyártó úgy bepasszírozta a jobb sarokba.
A dizájnernek nem csaptak a kezére...
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Vagy nem is volt designer, egyszerűen csak összekalapálták a monitort.
70ezer + Áfáért mit várjon az ember?
Á, egy mérnök ennél igényesebb.
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

70+faert en egy jo monitort varok...mert nincs penzem megvenni a 17'' es csodakat... ezert is orulok az elso 15'' os tesztnek !!!
kerdes: mikor varhato tobb teszt?
foleg az AG neovo es samsung modellek erdekelnek..

Akkor biztos a portás készítette el a desing terveket.
OSD kontrolgombok sztem egesz pofasak.
| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő

H!I
Leehtne tobb is, de az uraknak sem a samsung 152w/172w sem egy adi td-52p nem kellet tesztre!!:-(((((
Szoval ami elott epen - falun - ulok az a 15-os adi, 45 ert hoztak, anyit er is, de nem tobbet, inkabb egy jo 17-es crt 70-bol mar igen utoset lehet beszerezni es eszt tobbnyire tartom a 15-osok 90%-ra.
Ami erdekes lehetne Auslander Eizo-ja MVA-s de meg mindig nem irt tesztet a Tisztelt Tagtars:-))))
udv
neduddki

Több 15'' TFT tesztet a népnek!!! :)
Egy régi PH-s.

A screen adjust menuben levo dos mode menupont valoban az amire gondolok?
Kepes ertelmesen megjeleniteni a karakteres kepet? :)
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
skacok, ez a moncsi nem 25ms-os, hanem 30-as!!
nézzétek meg a belinkelt pdf-ben :(((
hmm...
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

HI!
Ha meg tenyelg vki kimerne akkor mog kiderulne hogy....
de mindeg ezen mar rofogtunk ologet!!!
udv
neduddki
neduddki - ennek az adinak milyen speckói vannak?
játszol is vele?
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

H!I
Nem nem igazan tom a speckoit mert az adi nemigazan nyilatkozik rola csak egy inf filet ad! [L]http://www.google.com/search?q=td-52p&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8[/L]
ket db-t hoztak vhonan en rendeltem utanna egy kamionnal de hat ma nem volt!!!:-((((
Amugy a szokasos tn+film bal alulrol>jobbra fel sotetedik fej 30 cm-es elmozdulasnal mar fenesedika tavolabbi szele, stb etc,
Csak kizarolag 2k alatt mukara, word excel abev opera etc. De nem bancsaa szemet. meg ijjenek
udv
neduddki

HI!
hejesbites bel fentrol jobb alulra vilagosodik!!!
udv
neduddki

Nem konkrétan ehhez a monitorhoz, de TFT. A múltkor sikerült egy 15''-ös AG neovo elé bepakolnom magam. 2D-ben és 3D-ben is nagyon szép képe volt. Az egész szép volt, s jó, csak az egészet hazavágta az, ami régi bajom a TFT-kel, miszerint, nem érzem a monitoron azt, hogy tényleg egy térben mozognék előre/hátra. Ez UT2003, és a többi FPS alatt nagyon lelomboz, és ez talán az egyik olyan ok (a pénz mellett), ami miatt, ameddig gyártanak CRT-t, azt fogok venni. Inkább 21 kiló (a mostani monitorom) + hatalmas játékélmény, mint 1,5 kg (vagy mennyi egy ilyen TFT), de számomra a nullával egyenlő élmény.
Nem csak FPS-t néztem meg, hanem a kedvenc autó-szimulátorom, a Grand Prix 4-et is, a Monte Carlo-i pályán. Majdnem elsírtam magam...
Részemről a játék része miatt itthon tuti nem fogok TFT-t használni. Ha egy árban lenne a CRT-vel, akkor sem kéne.
Ez itt, mint magánvélemény szerepel...
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Már ne haragudj, de mi köze van egy monitornak a 2-3Ds megjelenítéshez?
Az a VGA kártya feladata.
hmm, otthon nem hagyományos crt-d van? (értsd: nem flat)
mert én akkor voltam sz@rban amikor váltottam lg flatron crt-re és
iszonyat rondának, élvezhetetlennek találtam a képet kb 1-2 hétig

Ezt lehet érdemesebb külföldön megvenni. Scájcban 429 scvájci frank, vagyis a mai árfolyamon ez 72,011Ft, németben meg 285?, vagyis 73,640Ft. Itt meg 70.000+ÁFA, szal majdnem 90.000Ft.

HI!
a 152w/172w- nel kerjuk a wt v-ket ertelmezni that hejjesen 152v/172v
udv
neduddki

HI!
Hat ez temeszees!!! hat mennyive szarabbul elnek ott az emberek!!! nem is keresnek annyit mint nalunk, persze hogy alacsonyan kell tartani az arakattt:-((((
udv
neduddki
p.s. szarkazmust kerjuk eszrevenni