Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Creative Muvo NX MP3-lejátszó (téma lezárva)

(#1) csudri

csudri
(őstag)

Ennyiért igazán lehetne 256-os!

Vortex World Domination

(#2) Fr4G válasza csudri (#1) üzenetére

Fr4G
(senior tag)

Mennyiért? (csak mert én nem találtam az árát)
(időközben megtalaltam es tenyleg sok:) )

[Szerkesztve]

(#3) Macc

Macc
(fanatikus tag)

hat 128 v. 256 MB egyre megy: semmire! sztem egyertelmuen az iPod es hasonloke a jovo...

Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

(#4) FlasH-BacK

FlasH-BacK
(senior tag)

Sz.tem is sok a 40rugó érte. Tipikus eset, mikor csak a márkanevet kell megfizetni.:DDD
Én jól vagyok a 20ezerért vásárolt X-Micro lejáccómmal is: jól szól, elég hangos, sokáig talpon marad:D.

(#5) hungeek

hungeek
(őstag)

ez szerintem egyszerűen nem ér meg ennyi pénzt... szép jó, de ennyi pénzért valami extrát, nagy dobást kéne felmutatnia... de nem mutat fel semmi különlegeset...

Joey doesn't share food!

(#6) carlton

carlton
(lelkes újonc)

Azért a driver cd-re lehet szüksége a vásárlóknak, nekem az elődje van csak 64 MB /formázva 60,4/ és az csak 12bites FAT -et használ azt pedig nem tud formázni a Windows. Na jó egyébként én sem sokat formázgattam, de ha win alól formázod é s nem a saját szoftverrel /az is Windows-os/ akkor csak csigában mérheted a bps-t.

(#7) carlton

carlton
(lelkes újonc)

Valaki találkozott már ezzel is meg az elődjével is /muvo és muvo nx/, mert nekem a MuVo egy Philips SBC HP200-al csak max hangerőnél volt normálisan hallható, a gyárival fél hangerőn elég volt. Ha ezt kijavították akkor jó a készülék. egyébként meg szerintem is drága, de nézd meg az USB-s memóriakulcsok árát. nyáron fele ennyibe kerültek./sacc pre kb./

(#8) carlton

carlton
(lelkes újonc)

Ja itt le maradak a kérdőjelek az előzőekben, szóval az egy kérdés volt, hogy: hallota már valaki mind a kettőt?(MuVo, és MuVo NX)

(#9) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ha jol lattam az egyik kepen akkor a cikk iroja nagyon kedveli a NortonCommandert.

Az ovre csatlakoztathato klipsz az nagyon muanyagnak nez ki, es az idok folyaman nagy valoszinuseg szerint el is fog faradni, torni.

(#10) dabadab válasza carlton (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez nem hiba: a Philips fulesnek tobb energiara van szuksege ahhoz, hogy ugyanakkora hangerot generaljon. Hangosabb viszont nem lett: kimeno teljesitmenynek eppen ugy 5-7 mW-ot adnak meg, mint a regieknel.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#11) emvy válasza carlton (#8) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen.

while (!sleep) sheep++;

(#12) MLaca válasza twollah (#9) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Igen. Ez ugyan annak egy klónja (FAR manager), de sztem nincs jobb a régi Norton Commander-nél!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#13) eddie303

eddie303
(őstag)
LOGOUT blog

Vagány cucc :) Kisebb s ügyesebb mint a Nokia 5510, csak nem lehet vele telefonálni :t

Linux.... The choice of a GNU generation.

(#14) neduddgi

neduddgi
(fanatikus tag)

Nem értem az árát, csatlkozom az előttem szólókhoz ennyi pénzért drága, használati értékben kb ugynilyen kütyüt féláron lehet má' kapni.

Ragyogó jövő áll mögöttünk...

(#15) EG0

EG0
(fanatikus tag)

Hol lehet feleennyiért 128-as kütyüt kapni, ami közvetlen USB-n át használható meghajtó program nélkül, méretre kb. ekkora és van szép kijelzője is?

(#16) EG0

EG0
(fanatikus tag)

MSI? Amac?

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Creative Muvo NX MP3-lejátszó (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.