Csak az a kérdésem hol tudom elérni Everest Home Edition 2.0-t 
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

Csak az a kérdésem hol tudom elérni Everest Home Edition 2.0-t 
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

Meg nem jelent meg.
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/

2.00.316 Bővebben: link , ez is beta verzio meg, mint minden 2.00.xx verzio.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Vegre 2.0. Gratula Fierynek 
Anno meg hasznaltam az ASMDemo-t is...szvsz mar akkor verte az osszes diag/bench programot! Orulok hogy uj teszt funkciok kerultek a programba...a 8kiralyno (backtrack) bench yoo 5let!
Keep ut the good work 
Bite my shiny metal ass!

Királyság ez a cucc rengeteget használom 
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

kicsit többet is írhattatok volna róla...
lest legalább valami demó, amit kipróbálhatok, hogy mit kapok a pénzemért?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Egy újabb build: Bővebben: link
Google a barátod!

Köszönöm
Nagyon kira lesz.
Egyébként dolgoznak a SLin, meg egyéb ilyen finomságokon is... 
Kedvenc programom, a legjobb rendszerdiagnosztikai program (Igaz mást nem ismerek, de ha ismernék, akkor is, tudom h ez a legjobb
)
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom
Everest Home Edition – A korábban megismert, kizárólag otthoni használatra engedélyezett, ingyenes változat, mely a régebbi verzióhoz képest új felismerőmodulokkal bővült, és számos hibajavítást tartalmaz.
Ebben az új felismerő modulokban benne vannak az én videókrtyáim is? 
Egyébként respect! 
42

Jo esellyel igen, benne vannak 
Fiery
AIDA64.com

Lesz demo, amint megjelenik az EVEREST v2.00 stabil verzioja. Ez a cikk egy amolyan exkluziv preview, az Ultimate Edition rovid bemutatoja me'g a megjelenes elott.
Termeszetesen a Lavalys honlaprol letoltheto lesz az Ultimate Edition idokorlatos probaverzioja is, vegig lehet probalgatni az ujdonsagokat vasarlas elott.
Fiery
AIDA64.com
Azért vagyük észre ezt a finoman elhelyezett menőzést: ''Olyan új videokártyám/procim/mittoménmim van, amit még a legújabb Everest sem ismer fel.'' 
A tej élet, erő, egészség.
Nem vagyok igazán képben a procik tesztelésével, azért mégis megkérdezem: okoz majd valamiféle gondot a többmagos procik sebességmérése, és készülnek majd 64 bites tesztek is?
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

A valasz sztem mindket kerdesre ott van a cikkben 
A tobbmagos processzorok, de me'g a tobbmagos _es_ HyperThreadinges processzorok (Pentium Extreme Edition ''Smithfield'') tesztelese sem okoz gondot az Ultimate Editionnek.
Lesznek 64 bites tesztek is, talan mar a kovetkezo (v2.10) verzioban.
Fiery
AIDA64.com
Banyek rudi, ott van benne a cikkben...

üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

thx
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Miért, milyenje lehet? A konfigjából nem derül ki, azt az Everest biztos ismeri...
Bezzeg ÉN...
Az én VGAmat nem ismeri fel, de Fiery már dolgozik rajta... 

[Szerkesztve]
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom
Ohh, sorry! Rohanásban vagyok, csak a tesztmodulok leírását futottam át, mindjárt húzok haza. Ezer éve nem voltam, remélem még megismernek... 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nekem mindent felismert (notim van) 
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Ezeket mikortól lehet megvásárolni ill beszerezni Ultimate Editionra gondolok!?
Ugyanmár, pont ellenkezőleg: naggyon régi videokártyáim kerültek Fiery tesztlaborjába. 
42

Hamarosan... 
Ezuttal az ''amikor elkeszul'' celkituzes ervenyesul, nem szeretnenk egy bughalmazat kiadni. De most mar tenyleg nincs sok hatra.
Fiery
AIDA64.com

személyidet tedd oda

Everest HE v1.51.195, Athlon XP-A-t írt a mobil barcira, a v2.00.318 Beta pedig csak simán Athlon XP-ként jelöli. Nem ismerem az egyezményes jelöléseket, de hallottam hogy más programok is gonban vannak a mobil procik felismerésében, a végleges verzióban várható valami változás ezzel kapcsolatban?
מת(נ)יהו

A v2.00-ban az ''EVEREST-specifikus'' jeloleseket kivettuk, mert nehanyan nem ertettek, miert kell pl. a Barton magos Athlon XP-t ''Athlon XP-A'' neven illetni 
A mobil procit pedig akkor ismeri fel mobilkent az EVEREST, ha az alaplap is felismeri mobil procikent 
Fiery
AIDA64.com

A cím szörnyen gáz lett... nem igazán találó az ''ultimátum'' kifejezés. Szerintem.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Erre nem is gondoltam, hogy alaplapom se ismeri fel
, amúgy miért kellett -A néven jelölni? CPUz is így jelölte azt tudom.
[Szerkesztve]
מת(נ)יהו

A kulon jeloles azoknak segitett, akiknel fontos volt az, hogy a Thoroughbred es a Barton magos Athlon XP-t azonnal fel tudjak ismerni.
Csak aztan pl. a Pentium 4 es Pentium 4A (utobbi a Northwood, elobbi a Willamette) eseteben ez a differencialas inkabb zavarokat okozott 
Fiery
AIDA64.com
Az Inspiron 9300-nal a Computer - Sensor resz ures. Valami esely arra hogy egyszer belekerul ? Megszoktam hogy a tobbi gepen mindig mukodik 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

A notebookok kemeny diok, a Dell notebookok kulonosen... Sajnos nem tudok semmit sem megigerni, de ami tolunk telik, azt megtesszuk a jo ugy erdekeben 
Fiery
AIDA64.com
Koszi
Innen talan banyaszhattok valami info-t:
Bővebben: link
A cikk címe egy szójáték. Tudom, hogy az ultimate nem ultimátumot jelent. 
Ha azt írtuk volna, hogy Reszkess Sandra!, az télleg gáz lett volna. 
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still

Sajnos GPL-es a cucc, igy nem igazan illik banyaszni benne. Szerzoi jogok meg minden, tudod... 
Fiery
AIDA64.com
Oh basszus...ezt elfelejtettem
Na mindegy, majd egyszer meglesz...

Márcsak azért is, mert a Sandra egy kalap ... volt már az AIDA32-höz képest is... ;)
Úgy tanul a gyerek, ha kérdez...
A Home Edition verziót tartományban nem lehet használni (ezt megértem), viszont a Professionalban miért nincs sebességmérés menüpont?
1.51.195 verzió
Amúgy tényleg a leghasznosabb diag program, szerintem sokan áldották a készítőjét.
[Szerkesztve]
http://soundcloud.com/morbidezza

Ceges kornyezetben nem igazan vannak oda a benchmarkolasert, egesz mas piac -- ha lehet igy fogalmazni.
A Professional nevet egyebkent ezert is ''dobtuk el'', nehanyan azt hittek, a Professional az otthoni felhasznalo szamara tobbet nyujt, mint a Home Edition. Pedig ugye ..... 
Fiery
AIDA64.com
Fiery van egy bugfélém 
Ez akkor jön létre, amikor viszonylag ''gyorsan'' kattintok át egyik memóriamodulról a másikra 
[Szerkesztve]

Igen, ez elofordul sajnos
Tessek lassabban kattintgatni 
Fiery
AIDA64.com
Gondoltam, hogy ennyiből fog állni a patch 

letöltöttem én is a HE 318 beta változatát és örömmel tapasztalom, hogy ismeri az abit an8-as lapomat, az x800 xl vga karimat, az abit uGuru chipjét, a hőmérsékleteket. gratu! 
egy kérdésem maradt csak: az ultimate-et betaként sem lehet letölteni sehonnan? 
SZERK.: ja, és jobb mem sebességeket ír ki mint az 1.51-es verzió.
[Szerkesztve]
if you fall seven times, stand up eight

A hivatalos megjelenes utan lehetseges, hogy adunk ki betat az UE-bol is, de inkabb a HE lesz preferalva.
Ertelemszeruen az UE felhasznalok (regisztralt felhasznalok!) barmikor hozzaferhetnek a beta verziokhoz, ha epp a legujabb fejlesztesekre van szukseguk.
Fiery
AIDA64.com

okés. regisztrált felhasználóknak. ez jó. legyen igazatok. és tényleg nagyon jó munka lett ez a frissebb beta változat. 
if you fall seven times, stand up eight

Javitottuk a hibat.
Fiery
AIDA64.com

Megnéztem és télleg
Gondolom egy Items.Clear-rel több kellett bele 
[Szerkesztve]

Nem, az megvolt. Ez egy multithread-es bug volt (egyszerre tobb thread indult el, es mindegyik elkezdett a listview-ban turkalni), es event segitsegevel oldottuk meg.
Fiery
AIDA64.com
Az is jó 
Üdv megint 
Megint rakoncátlankodik az a fránya SPD lap 
Most ''ha sokat kattintgatok'' egyik modulról a másikra, akkor fel-fel villangatnak az infók, de mindig eltűnnek, aztán gondolom ''ha elfogy a sok kattintás'', akkor beáll és nem tűnik el...szal az az eseménykezelő még nem oldotta meg a problémát teljesen