Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ritkán tetszik Asus lap (sőt, a TUSL2-C-t kivéve nem is volt ilyen), de ez nem rossz.

Anulu: Nem a színre gondoltam. :)

[Szerkesztve]

Bazinga!

(#52) anulu válasza chop (#48) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

high-end játékgép és/vagy szerver

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#53) anulu válasza Viktor77 (#51) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nekem sokkal jobban tetszik ez a fekete NYÁK, mint a barna... ;)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#54) fLeSs válasza chop (#50) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Valszeg lesz, de még odébb van.

(#55) chop válasza anulu (#53) üzenetére

chop
(őstag)

jaja, sokkal jobb, mint a fosszinu (asus vedjegy..)

(#56) anulu válasza fLeSs (#54) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

tűkön ülve várom! :)

(#57) KriszBoy válasza anulu (#35) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Bővebben: link ----> 31500+áfa!

[Szerkesztve]

(#58) anulu válasza KriszBoy (#57) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ez korrekt ár érte! Aspect-ék még mindíg 3év garit adnak az ASUS cuccaikra? azért valaki igazán letéphetné a hátukat, és agyonverhetné őket vele, mert kb 1éve nem frissítették az árlistájukat :(((

amúgy ha tényleg ennyi (asszem holnap (vagy már ma?)) bemegyek hozzájuk és megkérdezem, h ez most hogy is van :)

köszi! :)

(#59) KriszBoy válasza anulu (#58) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Én már vettem náluk! 3 év gari és gyönyörű bontatlan doboz!

Az enyém olyan 3 hetes!

[Szerkesztve]

(#60) anulu válasza KriszBoy (#59) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

akkor viszont nemcsak egy szép álom! 40k alatt baráti, sőt, nagyon jó!

pls némi személyes véleményt kérnék :)

(#61) KriszBoy válasza anulu (#60) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Eddig még nem nagyon húztam csak az A-data-kat húzom benne 400-on 2-2-2-5-ön és megy szépen! Én lecseréltem a hűtését egy NJ-47-es Zalmanra, de még azzal sincs gond! 40-en fokos így a lelke! Bár egy dolog van ami zavar, néha kiírjahogy boot faild és biztos van vmi amivel ezt ki lehet kapcsolni, mert néha nem indul be csak 2szorra! Majd rájövök!

De idáig sose volt AMD-m ez az első és nagyon bejön! NEm látom, hogy lasabb lenne bármiben mint egy P4! Sőtt....

(#62) killahdrums válasza KriszBoy (#61) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

:C hajrá!!!

There is no God, just Technology...

(#63) KriszBoy válasza killahdrums (#62) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

:DD Killah is segített a szerelésben....

[Szerkesztve]

(#64) marcee

marcee
(PH! addikt)

Az, hogy ezúttal nem tapasztaltatok problémát a pc probe-bal, azt jeleni, hogy a power fan tényleg nyóccezret pörgött?! ;]

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#65) KriszBoy válasza marcee (#64) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

:F

(#66) anulu válasza KriszBoy (#61) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

megvétel után azonnal lecserélted, vagy hagytad járni a ventivel? milyen a hangja?

(#67) fLeSs válasza marcee (#64) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az Everest sem különb. :P :D

(#68) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

PCI-E-re váltáshoz egy gondom, hogy a vidkártyának hogy adok tápot? van olyan átalakító, ami megelőzi, hogy tápot is kelljen cserélnem? a mostani Ct-m nem szívesen adnám el :O

(#69) fLeSs válasza anulu (#68) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Milyen VGA meg táp?

(#70) anulu válasza fLeSs (#69) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

most egy Chieftec 420W (elég régi, még SATA csatlakozó sincs rajta), tökéletesen működik, halk, stb... jelenlegi VGA lenni 6800.

amit kiszemeltem az egy Inno3D 6600GT. a tápcserét szeretném megúszni. az helyes info, hogy különösebben nem hatódnak meg a 24pines alaplapok, ha 20pines tápot dugok rájuk?

(#71) fLeSs válasza anulu (#70) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem fog történni semmi. De létezik átalakító is, kb. 150 Ft (ezt Luke szerint nem szabad használni).

(#72) anulu válasza fLeSs (#71) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

a 20->24 pin nem izgat, a vidkártya annál inkább :)

(#73) fLeSs válasza anulu (#72) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nincs túl sok 6600 GT, amire tápot kéne dugni, ha meg kell, akkor adnak hozzá átalakítókábelt.

(#74) anulu válasza fLeSs (#73) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pl egy innonak nem is kell külön táp, elég, amit PCI-E-ből felvesz?

(#75) fLeSs válasza anulu (#74) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nemtom fejből az összes márkát, go 6600 GT topik, és kérdezz. :)

(#76) anulu válasza fLeSs (#75) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

oksa, köszi ;)

(#77) nRu3

nRu3
(PH! kedvence)

PC Mark eredmények elég szégyenletes,ott csak a közepén utána csak ucsó helyen van :F

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#78) gubi

gubi
(újonc)

Hi fLeSs!
Nincs valami info a birtokodban arrol, hogy az ultrás verziót mikor lehet megvenni kishazánkban?
Köszi.

(#79) gubi

gubi
(újonc)

Hi fLeSs!
Nincs valami info a birtokodban arrol, hogy az ultrás verziót mikor lehet megvenni kishazánkban?
Köszi.

(#80) gubi

gubi
(újonc)

hoppá, bocsi...

(#81) Neck válasza anulu (#70) üzenetére

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Miért lépsz vissza 6600GTre? :D

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#82) KriszBoy válasza anulu (#66) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Igen, amint kivettük a dobozból rögtön rá is tettük a Zalmant!

(#83) anulu válasza Neck (#81) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

tudsz valahol ''in stock'' PCI-E-s sima 6800-at? na ezért... olcsóbb, és ha majd nem lesz elég, akkor bepakolok mégegyet, és megpróbálom az nVidia .xml file-jából rábírni a játékokat, hogy SFR-t használjanak ;)

(#84) Dreamcaster

Dreamcaster
(senior tag)

Következő alaplap kellene nekem:

- S939
- 1 x PCI-E
- Fekete nyák

Gyárt majd ilyet az ASUS vagy bármelyi más gyártó? Lényeg, hogy ne fosszínű, piros, vagy ilyesmi legyen a nyák. A Soltek lila lapjai jol néznének ki egy UV -s házban, az is tetszik pl.

Sztem egyé még egy kis neszkuvikkot!

(#85) I_Am válasza Dreamcaster (#84) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bővebben: link

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#86) Dreamcaster válasza I_Am (#85) üzenetére

Dreamcaster
(senior tag)

Hát én nemtom kiborult a zsírkrétás bödön az alaplapgyártóknál mér kell kikiricsezni a lapot? Zöld izé piros bizé, fosszínű (sárga) mizé, mindez fekete nyákon. Hülyég ezek. Nem találja meg az user a slotot ha nem úgy néz ki mint a hányás?? :( Hát nemtom... Mé kell összeb@szni a jo kis kultúrált nyákot... Talán még a Fatal1ty jol néz ki az nem baj, hogy piros de abban is van asszem valami +1-2 szín ami üdíti a harmóniát. :DD Na minegy csak lesz valami.

[Szerkesztve]

(#87) fLeSs válasza Dreamcaster (#86) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem tökmind1 hogy néz ki? Én a monitort nézem gépezés közben, nem a gép belsejét (pláne mivel a földön van a gép, és le is van zárva).

(#88) Arius

Arius
(fanatikus tag)

Akkor most a 2 forintos kérdés.... hol lehet ezt a gyönyörűséget kapni hazánkban?
Félek tőle hogy még sehol...pedig jólenne ha minél hamarabb lehetne :)

Jah látom #57-esben...máshol esetleg ? :)

[Szerkesztve]

Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache ;)

(#89) choosen01 válasza Arius (#88) üzenetére

choosen01
(újonc)

pl Users 42 000 ft

(#90) choosen01 válasza fLeSs (#87) üzenetére

choosen01
(újonc)

fleSs a 24 tűs csati miért kell az Nf4-re?
Van valami értelme.

(#91) KriszBoy válasza choosen01 (#89) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

3T-nek is van, de ők is az Aspectből hozzák, mert a múltkor mikor elromlott egy P4P800-unk akkor oda kellett visszavinniük...!

De szerintem az Aspect-nél olcsóbban sehol sincs! Bruttó 39 szerintem ''nagyon jó ár''!

(#92) Dreamcaster válasza fLeSs (#87) üzenetére

Dreamcaster
(senior tag)

De, akkor mindegy. :) De ha nem akarod, hogy kikandikáljon az UV -s házbol a sárgásbarna - mászókazöld combo, akkor jobb ha nem ilyen randák a slot -ok. Izlés dolga, házat sem tok választani mindig valami kis aproság miatt. Ezek a lapok úgy néznek ki mint valami piaci lego.

[Szerkesztve]

(#93) atus33 válasza fLeSs (#71) üzenetére

atus33
(tag)

Az A8N hűtésével kapcsolatban azt tapasztaltam, hogy ha meghagyom az eredeti (a 8000-et pörgő) csipszethűtést, de lecsavarozom a tetejéről azt a négyzet alakú, kerek lukú fedőlemezt, akkor kisebb fordulatszámon és halkabban hűt. Valószínűleg jobban levegőhöz jut így az a miniventillátor.

A végleges azonban nálam is valamilyen passzív hűtés lesz -> hol lehet ezt a KriszBoy által említett Zalman NJ-47-et kapni? Google-ben nincs. Más típus is megfelel, csak jó legyen az A8N csipszetjére. (5.25cm-re vannak egymástól a lyukak, és nem szabad rálógnia a csip melletti alkatrészekre.)

Lehet tudni, hogy miért ellenjavallt a 20->24 átalakító? Nekem mind a kétféleképpen megy, de ha az átalakító nincs rajta, akkor a winyó először csak félig pörög fel, aztán 1 sec múlva teljesen. Pedig nem sok más alkatrész van a gépben, és a táp is új és márkás.

Van egy ötletem arra nézve, hogy miért tették egymástól távol az első két feltöltendő memóriafoglalatot! A megoldás a cikkben is benne van, csak nincs összekapcsolva logikailag :) Tehát: a lap csak így tud 4 memóriamodult is 400MHz-en meghajtani. Más szóval, szerintem elképzelhető, hogy ez a lap kicsit lassabb 2 modullal, 4-gyel viszont gyorsabb, mint a többi, amelyek 4 modult csak 333MHz-en hajtanak. A benchmarkok ugyanakkor 2 modullal készülnek.

. o O o .

(#94) Bestino

Bestino
(lelkes újonc)

Szerintetek kifogjönni olyan lap(vagy létezik?).Ami kér procis,tuning megy vele és két videokártyát egyszerre tud majd kezelni?(Xeon,opteron dual-core majd?)

(#95) chop válasza atus33 (#93) üzenetére

chop
(őstag)

''Lehet tudni, hogy miért ellenjavallt a 20->24 átalakító? ''
ez engem is erdekelne

(#96) chop

chop
(őstag)

amugy az nem lehetseges, hogy csak az a chaintech lap volt hibas, es amiatt durrant el a csipszett..?

(#97) chop válasza Bestino (#94) üzenetére

chop
(őstag)

tutira lesz:)

(#98) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Én affelől érdeklődnék, hogy a passzív hűtő amit használtatok az véletlen nem ZM-NB47J volt? Mert NJ-47 nincs a zalman oldalán. Ha igen akkor az érdekelne, hogy hány fokos volt passzívval a csipszet? Mert a gyári helikopterszimulátorral 37körül van.

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#99) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Ápp!

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#100) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Valaki próbálta esetleg a fent emlitett régi passziv zalman-t nf4-es csipeszeten? Ha igen a tapasztalatokat megköszönném.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.