És nem akar megsülni?
Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

És nem akar megsülni?

nem 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
12es ventimnek nem lesz ettől a leállástól baja?!

pff, jó kérdés. csak a CPU hűtő van az alaplapra dugva (meg a chipset, de arra nem vonatkozik a Q-FAN), a többit egy AeroGate2 szabályoz. nem tudom, h ezek a leállítások mennyire gázosak, de nem hinném, hogy akár hosszú távon is baja lenne tőle.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Hali mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: Az ASUS A8N-E Deluxe és ASUS A8N-E alaplapok kaphatóak-e már a ''MI hazánkban''?
Ha igen akkor hol és mennyiért?
Előre is thx.
Ja, ezeken is olyan chipset hűtés van mint az -SLI-s változatokon, képeket már láttam róluk de az egyik eleve passzív volt, lehetséges?
C2D E8400, Gigabyte EP45-UD3R, Sapphire Radeon HD6950 2GB, 2x2GB 1066MHz, 64GB SSD+500GB+500GB+250GB(linuxnak:), SAMSUNG SH-S223F DVD-RW. + RAZER-Logitech-Gigabyte-SAMSUNG-BMW FAN xD

Nekem 12 centis SX1-es NB van rajta (gondolom nekedis Thermalright XP-120-ad van), kikapcsolt Q-fan nélkül 1300 körül pörög, ha bekapcsolom a q-fan-t, akkor pedig olyan 700-800 között. Nálam még egyszer sem kapcsolta le, valszeg azért, mert New Castle magos a proc még és a hőmérséklete ilyenkor netezés közben c&q mellett olyan 32-33 fok körül van. Mondjuk nem hiányzik mert hangja sztem így ilyen fordulatszám mellett nemis halható. Ha rádobsz a chipset hűtőre egy ellenállást, vagy egy potit, akkor az is megoldja a zaj problémát, 5000-es fordulat körül, már elviselhető korrekt a hangja, elviselhető.
Ha lelövünk valakit azzal némikép tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat...

Ehhez van vmi progi az alaplapi cd-n?

Az mitől lehet, hogy mikor feltettem az új winfost, és bettem a cd-t, hogy telepítsem az nforce drivereket, akkor a tűzfal telepítésekor nem talált vmi fájlt, és ezért nem is tudott mindent telepíteni 

van, ASUS Update-nek hívják.
Thx!
Nemtom, mert nekem is hiányol vmit! Én nem raktam fel a tűzfalat, mert vmiért nem megy a net a másik gépen és a dc-ben meg nemtok keresni...így maradt az outpost firewall!

Na, gondoltam ide is beírok, mert most már hardveresnek tűnik a problem...
A hozzászólást másoltam a win xp kérdések topicból(oda írtam először) úgyhogy ha valami nem világos kérdezzetek!!
Van két vinyóm.Egy sata(eredeti rendszer) és egy pata.A sata tartalmazza a rendszert(xp), de hibakeresés miatt feltettem egy másik xp-t a pata-ra is...formáztam a sata vinyót és feltettem rá az xp-t úgy h nem volt benne a pata(mert valami ntldr hibára hivatkozott a rendszer mikor úgy akartam telepíteni az xp-t a satára h benne volt a patás rendszer).Felment a korábbi probléma megszűnt ugyhogy töröltem a patáról az xp-t.Kb 2szer volt azóta beindítva a gép és semmi baj nem volt aztán egyszerscak nem akart beindulni.Kidobott egy kék hátteret(boot megállt) és azt írta h a gép bootolása megállt a gép sérülésének elkerülése érdekében.Egyszer beindult és mikor másolni akartam volna a patáról kifagyott és megint arra a képernyőre dobott és azóta nem indult be.Arra gondoltam h vinyó hiba, de átvittem haverhoz(kapásból lefutott a chkdsk, aminél nálam szintén kifagyott mind win alatt mind boot előtt, de nem talált semmi hibát.Másolt is róla meg minden.Már megpróbáltam más kábelre tenni meg jumperekkel is játszottam, de kifogytam az ötletekbőkl.Ennyire betett volna h leszedtem az xp-t róla, vagy mi a helyzet.
Csökkentett módban sem indult be, de akkor legalább eltudtam olvasni a hibát.Mechine check exeption hiba ami valamiféle hardveres gondra vezethető vissza...(érthető hisz most csak a satas vinyó van benn és így semmi gáz.)Azt is megpróbáltam h visszaállítottam defaultra a biost de úgysem indul be.Slavebe is tettem már a patát de úgysem.Nem lehet h a sata és a pata nem szereti egymást??Mondjuk eddig ment és csak úgy hirtelen meghalt.Havernál meg jó a vinyó!
Lehet h valamelyik másik alaplap bios megoldaná??
Segítsen má valaki, plízzzz!!!
''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

Sziasztok mostanában dobtam össze én is egy SLI-s configot ami egy ASUS A8N SLi Deluxe-ból,1x AMD Athlon64 3200+ os procibol és 2xASUS Extreme N6600GT-böl áll.Minden müxik csili vili de mikor a két kártyát SLi-ben öszzekötöm (ASUS EZ selector card-Dual VGA-n van az SLI csati a helyén+power megfelelö) az XP azt irja ki mikor aktiváltam az SLI modot és restartoltam hogy a két VGA nem SLI csatival van összekötve de azomban igy is müxik csak nem 100%-ban.
Mivel ez a téma nem teljesen kapcsolodik ide de a lap igen nem lehet az hogy ez lap hiba vagy csak bios fröccs kéne hozzá?
Ha valaki tud kérem segitsen nagyon hálás lennék elörre is köszi
Szvsz rakd újra a videok drivert!
[Szerkesztve]

Tudom, közhely, de a selectorkártya jó irányba van a lapon? Én ugyanis havernál élből elfelejtettem...
Volt egy ôrzô-védô kutyám, de ellopták...

''ASUS EZ selector card-Dual VGA-n van'' - olvasni luxus 

ftp.asuscom.de-n van új (beta 1005s-01) BIOS sima A8N-SLI laphoz! most jött le, holnap tesztelem! írok infokat 
[Szerkesztve]

Ha 6600GT van benne, ráfér egy 47-es zalman?
És ha 2? 
![[kép] [kép]](http://www.leadtek.com/3d_graphic/image/winfast_px6600gt_extreme_2s.jpg)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/lap/a8nsli_dlx/mobo/mobo.jpg)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Szerintem rá fér.... max. a 2. csati melletti pci csatikról lemondhatsz. + a pici cpi expressz csatikról is.
[Szerkesztve]
Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek

te ismersz valakit, aki haszalja az 1x pci-e slotot?
fasyrt : tegnap haver elhozta a 6600GT-jet, beleprobaltuk a lapomba, mind a 2 slotba belefert, pedig Bővebben: link
ez van rajta. A Zalman borda se nagyobb tole. Szoval nem az lesz a gond, hogy nem fer el, hanem, hogy nem fogja elbirni az NF4 chip huteset.
[Szerkesztve]

Ráfér!
El sem kell forgatni. Az oldalára érdemes rátenni egy 4 cm-es ventillátort.
Nekem így kb. 10fokkal hűvösebb mint a gyári leszabályozottal.
Igaz én egy 400Ft-os 4 cm-es ventillátort tettem rá, és 8-10v-on járatom.
Ha a 6600-os saját hűtőjét rajta hagyod, akkor a Zalman mind a 2 oldalára ráfér egy venti, ha lecseréled azt is Zalmanra, akkor csak a jobb oldalára.
[Szerkesztve]

Bios? Változás, újítás, javítás?

Hű Bocsi! Kicsit felületes voltam, elnézésedet kérem...
Volt egy ôrzô-védô kutyám, de ellopták...

Nincs senkinek semmi ötlete #512-vel kapcsolatban???
''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

változás nincs, az 1T command rate gondot még mindíg nem oldották meg. annyit vettem észre, hogy win lelövésnél gondolkozik a ccApp lelövésével, amit az előző BIOS-szal nem csinált.
annyi változott, hogy már nem lehet BIOS-ban sem több feszt a 0,09-es A64-eknek beállítani, mint 1,55V.
ja igen! az Everest szerinti RAM írás kb 150MB-tal visszaesett. 
szvsz nem éri meg. lehet, h vissza fogom a 1002-003-ast rakni.

Lenne egy kis gondom,ebben kérnék segítséget.
Tegnap vettem egy Asus A8N-SLI hozzá 3200+ proci és 1db Inno3D 6600Gt-t.
Most volt csak időm összerakni,és nem csinál semmit.Nem kapcsolja be a monitort és így nem jön be a bios sem.Van még benne 1db vinyo és egy pio 108-as külön kábelen.Minden venti forog világit a lapon alul a zöld led,de semmi több.
Valami ötlet??Alapból a sli kártya ugy van benne ugye ahogy egy vga-hoz kell??
Köszi
[Szerkesztve]

Megoldodott!!Én állat egyel arrébb dugtam a PowerSW-t!

Hy köszi srácok de már megoldodott a probléma egy bios update + egy uj VGA driver segitett mindenen de azért mindenkinek kösz

csá mindenkinek!
segítséget kérnék a következőben, 3d alkalmazáskor ilyen a kép![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/hegebela/size2/11566300.jpg)
meg ilyen![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/hegebela/size2/11566299.jpg)
elég használhatatlan igy
6600gt 7120 driver
előre is köszi
[Szerkesztve]
amikor először olvastam az ivás veszélyeiről, azonnal leszoktam az olvasásról

Érdemes ASUS A8N-SLI alaplapot venni ha csak 1 db PCI Express VGA lenne benne?
És melyik a jobb, ASUS A8N vagy ABIT AN8?
Xbox Gamertag: DEELG

érdekes. try the latest driver
Bővebben: link
ha ettől nem oldódik meg, akkor patcheld fel 

nekem is 1db VGA van benne (6600GT). érdemes.
AN8-at nem ismerem, így véleményt sem mondok róla, de A8N megéri. f@xom ezekbe a hülye kódokba! 
[Szerkesztve]

Igen.
Mindenki másra esküszik. Nekem tökéletes az Asus.
Most 310(x8) fsb-nél tartok A64 3000+ procival, 600-as A-Data-val. (1:1)
Kérdés mindenkinek:
Kinek mennyit sikerült kicsikarni belőle?
[Szerkesztve]
Ha patch gondja van akkor nvidián is máshogy jelenik meg! Nálam kicsit máshogy bugzott a progi mikor patch problémája volt (x800pro-m volt)! Driver már elképzelhetőbb, bár nekem vmi béta van fenn és eddig no problémó!

nekem a rekord 8x325, de itt időnként hibázott, 8,5x300 stabil (1:1 A-DATA 512/566)
Van aszhem AN8 topic érdeklődj ott is illetve olvasd át jól! Nem vok Asus fan, de ez a lap kifejezetten tetszik! Igaz a bios-szal nem vok kibékülve!

nekem sincs bajom a 71.90-es driverrel, FC tökéletesen megy.

1-az-1-ben és maximálisan egyetértek az egész hozzászólásoddal! 

egy olyan körkérdésem lenne, hogy akinek megy 1T-vel a RAM-ja, melyik slotba pakolta őket? (kék vagy fekete)
Nahh mostmár kezd főni a fejem amiért nem néztem meg mi a procim vége!
Leírhatnál pár beállítást! A memót egyenlőre nem szeretném bazírgálni!

Nekem 300 x 8.5-es szorzónál a memóriát visszaveszi.
310-en 2T 3-4-4-8.
[Szerkesztve]

Ezzel a videókártyával mit produkált neked?
Nekem 555/1150-el 9430pontot 3DMark03-ban.
Igaz a proci 310x8 (1:1)

VCore 1,4375V, VDIMM 2,7 (vagy 2,75V
), FSB 300, szorzó 8,5, HTT szorzó 3x, C'n'Q Disabled, HDD Smart monitoring kikapcsolva (ha be van, akkor 220-as FSB felett haldoklik).
RAM: DDR400, Command Rate 2T, amúgy kézzel 3-4-4-8-2T-7-re belőve.
Overclock manual-on 
emlékeim szerint így van belőve. mondjuk a 3200+ -ok nem nagyon szoktak 260-270-es FSB felett rohangálni, de 500-as RAM-mal ez nem is annyira nagy baj 

~9700-9800 pont & 585/1290, proci 2550-en.
Ok thx! Pci-e fix kell igaz?
Alapon minden 8200!

A memóriát 3V küldöm. Te nem? Mennyire gáz?
Nekem a volt A-Data-mnak elég 520-on 2.55 volt!
[Szerkesztve]

Köszi mindenkinek, akkor SLI-t fogok venni, bár nem tudom melyikből. Asusom még sose volt. AMD melyiket szereti jobban Nvidia vagy ATI?
Xbox Gamertag: DEELG