Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#4001) Criton válasza DoubleD (#4000) üzenetére

Criton
(őstag)

mit gariztatsz ? csak nem a8n-slit ? :( és hol ?

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#4002) Criton válasza DoubleD (#4000) üzenetére

Criton
(őstag)

ja, mostlátom hogy a lappal volt a gond, majd írd le mi lett a vége

[Szerkesztve]

(#4003) Ultram3jor

Ultram3jor
(senior tag)

Ezt a support dolgot már kiveséztük, és mindig az a vége hogy egy nagy suxXx... De ez még semmi, sztem az még nagyobb csapás, hogy csak 20k-val jön lefele az asus.comról... Nem is értem, mekkora cég, és mégis... Szerencsére nekem eddig asussal soha nem volt gondom, megrögzött asusfan vagyok, és mindig asust veszek (lehet hgy ezért nem szívok vele? :DDD ). Szerintem ez a lap egy nagyon fasza lapra sikerült, 2 dolgot kivéve. 1, nem lehet a procinak 1,65V-ot adni, és hogy hangos és szar a chipsethütö...

:)

(#4004) Criton válasza Ultram3jor (#4003) üzenetére

Criton
(őstag)

detto ugyanez, eddig Asus lapom volt ''kop-kop'' és még egyikkel sem volt gondom

[Szerkesztve]

(#4005) kavicssli válasza Ultram3jor (#4003) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem is ezek a dolgok a hátránya az Asus lapnak!

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#4006) strebacom

strebacom
(senior tag)

Na még egyszer:Sziasztok, szerintetek, melyik alaplapi hangdriver a jobb az nvidia, vagy a realtek ac97, melyiket jobb használni, mert nekem elöfordult, hogy némelyik játékban robbanáskor, a hang miatt megtorpant a kép és ha letiltottam a hangkártyát, vagy drivert cseréltem megszünt ez a jelenség.... :F :F :F

Gianni The Best!

(#4007) nRu3 válasza strebacom (#4006) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

egyiketsem maga a hang gagyi és a procit is eszegeti, külön hangkártyát érdemesebb használni.

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#4008) Criton válasza strebacom (#4006) üzenetére

Criton
(őstag)

#3998 :F

(#4009) strebacom válasza Criton (#4008) üzenetére

strebacom
(senior tag)

Értem én amit irtok, csak én nem ezt kérdeztem kaphatnék választ a kérdésemre, olyantól, aki az alaplapihangot használja, hogy melyik drivert javasolja és hogy tapasztalt-e olyat, amit az elöbbiekben leirtam(4006)....
Köszönöm!!! :( :(

[Szerkesztve]

Gianni The Best!

(#4010) vazzz válasza strebacom (#4006) üzenetére

vazzz
(senior tag)

Saját magad leírtad a választ... ''drivert cseréltem megszünt ez a jelenség''
Akkor mi a kérdés?

http://href.hu/x/hf2j

(#4011) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem sima verziós van A8N-SLi,....meddig birhatja az FSB-t? 300 már gáz neki ugye? ;]
Most 260on stabilde az még kevésssss. :)

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#4012) vazzz válasza Laraxior (#4011) üzenetére

vazzz
(senior tag)

Nekem Deluxe volt, 311 fsb még ment neki, utána halt be 3200+ procival:)

http://href.hu/x/hf2j

(#4013) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

mit lehet kapni ezert a lapert?lehet túladok az egesz rendszeren kicsit mar teli van vele a tököm :D

amugy az rd ramos időkben volt meg asus p4-es s423-as?!lapom és azzal is csak szenvedtem... egyetlen abit lappal nem volt gondom, ic7, ai7,kg7,vh6?!,th6?!,th7-2, bh6 (imádtam), valamelyiknel sztem nem pontos a tipus

ennyit még életemben nem szenvedtem mint ezzel a asus a8n sli deluxal, a chipsethuto szar, a marvell lan kari nalam nem megy a routerrel :F , fagy a rendszer memteszteknel, ami mondjuk lehet proci hiba is mert memo tuti nem..egyszerűen borzalom..

[Szerkesztve]

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#4014) Criton válasza afterburner_ (#4013) üzenetére

Criton
(őstag)

valamennyire igazad van, régen a p2,p3,p4 ( elején,rambus idő ) kevesebb gondok voltak a gépekkel, mint most.....csak összecsapják a dolgokat - eladják drágán, és ez szerintem köszönhető annak, hogy mikor ezt a típust még besem fejezték, már elkezték az újjat nyomni......asszem jól jönne 1 év pihenési idő.....régen is hosszabb idő kihagyások voltak, és az nemvolt baj

[Szerkesztve]

(#4015) nRu3 válasza Laraxior (#4011) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

nekem deluxe van és csak 250 fsbt bir, a többi laom pedig mind vigan tudnak 350körül is menni, na enyit erröl az asus és tuningrol, tul sok az anti tuning lap a szériában. :F

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#4016) s7evcsenko

s7evcsenko
(őstag)

Ciao All.

Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza...
Olyan kérdésem lenne, hogy miért nem tudok rendesen tuningolni???
Az a bajom, hogy nem tudom a procit és a memót egyszerre húzni!!!
Ha az egyiket húzom, akkor a másik állítódik autora, ha a másikat húzom,
akkor az egyik állítódik autóra!!!
Miért nem lehet mindkettőt húzni egyszerre????
Van valami opció, amit én nem vettem észre???
A HT szorzó számít valamit? Mert azt is autón hagytam!!

Köszönöm...

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#4017) SzZs1 válasza nRu3 (#4015) üzenetére

SzZs1
(tag)

Én az enyémet 300-ig húztam csak,tovább nem mertem.Ez a 3. ASUS lapom és egyikkel sem volt semmi probléma.

(#4018) SzZs1 válasza s7evcsenko (#4016) üzenetére

SzZs1
(tag)

mind1ik legyen manuálon,akkor jó lesz,a HT is!

(#4019) s7evcsenko válasza SzZs1 (#4018) üzenetére

s7evcsenko
(őstag)

DE nem engedi mindkettőt manualra!!!!! Ez a bajom!!!
Az egyiket mindig visszadobja auto-ra, amint a másikat is manuálra akarom állítani!!!

:O :Y

"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol ásóval, azt haladsz tovább!"

(#4020) Criton válasza s7evcsenko (#4019) üzenetére

Criton
(őstag)

érdekes, nálam nem dobja vissza :U

(#4021) s7evcsenko válasza Criton (#4020) üzenetére

s7evcsenko
(őstag)

És a HT szorzód? Az hogy áll???
Nem lehet, hogy azért nem engedi, mert nem fixáltam le valahányszorosra,
hanem auto-n hagytam...
Na hazamegyek, ezt meglesem.... :F

(#4022) Criton válasza s7evcsenko (#4021) üzenetére

Criton
(őstag)

próbáld meg úgy, éncsak eccer megnéztem mit tud a gép. De nem tuningolom, mert nekem ez is elég

(#4023) Laraxior válasza nRu3 (#4015) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem most 260on van 10x-es szorzóval de a memó miatt csak mert az nem birja szegény...és sima verziós vagyok...a lappal pedig semmi probléma.. :) :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#4024) .:GoliBali:.

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)

Hi! Nekem az lenne a gondom, hogy a hang, néha serceg!
Elinkább filmnézésben lehet hallani, ha fülhallgatóval hallgatom, de hangfallal is szokta csinálni!
Mit lehet ez ellen tenni? Bios frissítés??? Driver frissítés??? egyéb???:Y:Y

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#4025) .:GoliBali:. válasza .:GoliBali:. (#4024) üzenetére

(fanatikus tag)

senkinek nincs ilyen gondja???

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#4026) Criton válasza .:GoliBali:. (#4025) üzenetére

Criton
(őstag)

én az integrált dolgokat nemszeretem, ezért nekem ilyen problémám nemvolt ezzel a lappal.

(#4027) .:GoliBali:. válasza Criton (#4026) üzenetére

(fanatikus tag)

ok, kösz, de én nem ezt kérdeztem, hogy mid nem volt, hanem hogy aki ezt használja, annak volt-e ilyen, mert ha nem akkor lehet gariba kell visszavinnem!

(#4028) klambi

klambi
(őstag)

Mi a különbség a delux és a premium között?? :)) :Y

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#4029) Criton válasza .:GoliBali:. (#4027) üzenetére

Criton
(őstag)

esetleg nézd meg más driverekkel

(#4030) .:GoliBali:. válasza Criton (#4029) üzenetére

(fanatikus tag)

Igen gondoltam már rá!
Amint hazaértem kipróbálom, bár nem egy driver hibás hang!:O

(#4031) SzZs1 válasza .:GoliBali:. (#4030) üzenetére

SzZs1
(tag)

Akkor serceg a hang,hogyha túl van húzva a gép,vedd picit visszább és tökéletes lesz.
Nállam legalábbis így van
Ha serceg,akkor tudom,hogy a tuning határához értem.

[Szerkesztve]

(#4032) SzZs1 válasza klambi (#4028) üzenetére

SzZs1
(tag)

A prémiumon a chip hűtése passzív

(#4033) klambi válasza SzZs1 (#4032) üzenetére

klambi
(őstag)

Csak ennyi? :))

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#4034) Criton válasza klambi (#4033) üzenetére

Criton
(őstag)

persze, az összetétel ugyan az, a hűtés más ( ami ebben az esetben néhány felhasználonak jobb ) , persze az árban is különböznek, nem sokkal

[Szerkesztve]

(#4035) Digitalboy válasza nRu3 (#4015) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Én pl. 8x313-on használtam és bírta a lap! Igaz most más okból 10x250-en megy!

[Szerkesztve]

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

(#4036) Digitalboy válasza s7evcsenko (#4021) üzenetére

Digitalboy
(senior tag)

Azért ugrik vissza autora, mert a memóriát manual és 400-ra vagy 400 alá lehet csak állítani!
Vagyis ha mondjuk 466-ra rakod a memót akkor autora ugrik a proci beállítása.
Ez azért van mert 400 jelenti az 1:1 arányt és ha feljebb rakod akkor már a memó irányába tolódna az arány, ami nem lehetséges ezen a lapon!

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

(#4037) .:GoliBali:. válasza SzZs1 (#4031) üzenetére

(fanatikus tag)

még nem húztam a gépet, egyenlőre elég, amit az X2 tud!:P
Más 5let?:F

Ill még egy kérdés.
Mennyire baj, ha az alaplapra a 24pines tápcsati helyett egy 20pines van rádugva?
Menni megy a gép, játszottam is már vele, csak mennyire fontos, a maradék 4 pin?:D

[Szerkesztve]

(#4038) s7evcsenko válasza Digitalboy (#4036) üzenetére

s7evcsenko
(őstag)

Tegnap megoldottam!!!
Először mindent lefixáltam a CPU beállításánál, aztán átmentem a
Memó beállításához! Itt beállítottam 466-ot!
Mentettem és újraindítottam...
A CPU 233fsb-n, a memó 466MHz-n megy! Tökéletes!!!
Ezt is akartam!!!

A prime 7h-t futott!

(#4039) s7evcsenko

s7evcsenko
(őstag)

Ja és mindez 11x szorzóval! Tehát CPU: 2563MHz!!!

:C :C :C

(#4040) SzZs1 válasza .:GoliBali:. (#4037) üzenetére

SzZs1
(tag)

Hacsak filmezés közben serceg a hang,akkor lehethogy codek probléma.
Más 5letem nincs
Esetleg bróbáld ki pci-os hangkártyával

(#4041) Criton válasza .:GoliBali:. (#4037) üzenetére

Criton
(őstag)

ehe, most láttom te szomszéd vagy :Y nagyk - adyliget :DD

egyébként lehet codec hiba is, mi van fent ?

[Szerkesztve]

(#4042) champion2 válasza Ultram3jor (#4003) üzenetére

champion2
(lelkes újonc)

Neked igaz a lapodon gyári chipszet hűtő van ? :F

AMD 4EVER!

(#4043) .:GoliBali:. válasza Criton (#4041) üzenetére

(fanatikus tag)

nem cocdec hiba, mert néha játék közben is lehet hallani
Amúgy codecs: gordianknot
de lehet hogy azért van, mert 24pines tápcsati helyett, csak egy 20ast dugtam rá?

jaja nagyk.:D

(#4044) SzZs1

SzZs1
(tag)

én azt olvastam itt ph-n,hogy az nemgáz
de nyílván nem véletleül csinálták 24esre:)+a plusz kiegészítőt is

[Szerkesztve]

(#4045) .:GoliBali:. válasza SzZs1 (#4044) üzenetére

(fanatikus tag)

ok, azt tudom, hogy nem gáz, mert már egy hete így megy, és semmi baja, minden műxik, csak hogy mégis minek kell a 24pin 20 helyett?

(#4046) SzZs1 válasza .:GoliBali:. (#4045) üzenetére

SzZs1
(tag)

én passz

(#4047) nRu3 válasza .:GoliBali:. (#4045) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

sokan használják a lapjait 20pines tápal, baj nem fogg történi, ha meg igen azt pedig észre veszed hogy a rendszer instabil lesz fagyogat, de az már elég bivaly hardverek és tuning kell,hogy minek a 24 pin, +bevétel a táp gyártoknak :DDD

[Szerkesztve]

(#4048) s7evcsenko

s7evcsenko
(őstag)

Nekem is 20pines csatival megy az alaplapom!
Semmi különöset nem vettem észre...
Pedig tuning az van bőven!!! :C :C
Remélem nem lesz nagy gáz belőle....

(#4049) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

baromira nem ertem ezt a lapot:
9*300 1.425V beallitasnal biosban es winben leadott feszultsege 1.47V
11*246 1.425V biosban es winben 1.5V
Miert csinalje ezt?

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#4050) Szten Márs válasza DeadMeat (#4049) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy zseni kérdés, én néha egyszerűen már nem merek feszt állítani a BIOS-ban mert egyszerűen legalábbis számomra randomnak tűnő értékeket ad meg ahelyett, amit én beállítottam :F És mindig többet... van hogy DURVÁN többet szal annyira nem kóser...

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.