Na, gondoltam ide is beírok, mert most már hardveresnek tűnik a problem...
A hozzászólást másoltam a win xp kérdések topicból(oda írtam először) úgyhogy ha valami nem világos kérdezzetek!!
Van két vinyóm.Egy sata(eredeti rendszer) és egy pata.A sata tartalmazza a rendszert(xp), de hibakeresés miatt feltettem egy másik xp-t a pata-ra is...formáztam a sata vinyót és feltettem rá az xp-t úgy h nem volt benne a pata(mert valami ntldr hibára hivatkozott a rendszer mikor úgy akartam telepíteni az xp-t a satára h benne volt a patás rendszer).Felment a korábbi probléma megszűnt ugyhogy töröltem a patáról az xp-t.Kb 2szer volt azóta beindítva a gép és semmi baj nem volt aztán egyszerscak nem akart beindulni.Kidobott egy kék hátteret(boot megállt) és azt írta h a gép bootolása megállt a gép sérülésének elkerülése érdekében.Egyszer beindult és mikor másolni akartam volna a patáról kifagyott és megint arra a képernyőre dobott és azóta nem indult be.Arra gondoltam h vinyó hiba, de átvittem haverhoz(kapásból lefutott a chkdsk, aminél nálam szintén kifagyott mind win alatt mind boot előtt, de nem talált semmi hibát.Másolt is róla meg minden.Már megpróbáltam más kábelre tenni meg jumperekkel is játszottam, de kifogytam az ötletekbőkl.Ennyire betett volna h leszedtem az xp-t róla, vagy mi a helyzet.
Csökkentett módban sem indult be, de akkor legalább eltudtam olvasni a hibát.Mechine check exeption hiba ami valamiféle hardveres gondra vezethető vissza...(érthető hisz most csak a satas vinyó van benn és így semmi gáz.)Azt is megpróbáltam h visszaállítottam defaultra a biost de úgysem indul be.Slavebe is tettem már a patát de úgysem.Nem lehet h a sata és a pata nem szereti egymást??Mondjuk eddig ment és csak úgy hirtelen meghalt.Havernál meg jó a vinyó!

Lehet h valamelyik másik alaplap bios megoldaná??
Segítsen má valaki

, plízzzz!!!
''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!