Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Fecdzo válasza Erkin (#300) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Annyi hogy akkor tudod tovább emelni az FSB értékét.Meg ugye itt a memória vezérlő a processor órajelén működik és ez által ugye ezt is húzod ha az FSB-t húzod.Tehát olyan 250 FSB-ig jó lehet a 4-es HT szorzó felette 3(251-től).De csak zongorázz vele...ki fogod tapasztalni...:D;)

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#302) Erkin válasza Fecdzo (#301) üzenetére

Erkin
(újonc)

Ez tiszta beszed volt...:D:D

Asus A8n SLI DeLuxe, AMD Athlon64 3000+ S939, 2*512 A-Data 566 MHz, 2*200 GB Seagate,1*40 GB Samsung SATA, Audigy2 OEM, LG 4082B, LG DVD-ROM, Inno3D 6600GT 128 MB, LG F900B

(#303) Fecdzo válasza anulu (#295) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Nos, nálam ez PCI Clock Synchronazition néven fut és auto-n volt.Belehetett állítani to cpu-ra és 33,33MHzre.Utóbbira beállítva.Ez mit állít amúgy??Mondtad ugyan h a cpuval ez is emelkedhet, de egy kicsit konkrétabban?:)
Kiderül ez segített e...

Az nTunet meg én is sajnálom...csak egy verzió van szerintem kinn..és ez van a cd-n is meg az asus oldaqlán is.

Felhívtam megint az axelerot és megcsináltam direkt a kedvükért a hivatalos tesztet de az eredmény nem sokat változott...838kbit/sec.
Elkérték a számom és aszonták h majd utánna járnak...:(((:(((Az anyj** úr******.Addig meg csak nyugodtan fizessek.Remélem azért ha kijönnek nem égek be h valami hardveres gond volt nálam a baj vagy valami szoftvereset csesztem el...irtó kínos lenne...

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#304) Erkin válasza Fecdzo (#303) üzenetére

Erkin
(újonc)

Nos, nálam ez PCI Clock Synchronazition néven fut és auto-n volt.Belehetett állítani to cpu-ra és 33,33MHzre.Utóbbira beállítva.Ez mit állít amúgy?

ha fixre teszed, akkor sem emelkedik ez, ha emeled az FSB-t, mert alapesetben menne feljebb, es ez nem biztos, hogy jot tesz sem a hangkartyanak, sem a halozati kartyanak...:D

Asus A8n SLI DeLuxe, AMD Athlon64 3000+ S939, 2*512 A-Data 566 MHz, 2*200 GB Seagate,1*40 GB Samsung SATA, Audigy2 OEM, LG 4082B, LG DVD-ROM, Inno3D 6600GT 128 MB, LG F900B

(#305) Fecdzo válasza Erkin (#304) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Hangkártyának??Háló kártyának??Mi köze lenne hozzá???
Most csak józan paraszti ésszel ha gondolkodom akkor talán a PCI slot órajel szinkronizálása lehet(sebessége vagy vmi ilyesmi).Tehát akkor csak a PCI slotokban elhelyezett alkatrészekre lehet hatása, az integrált háló- és hang kártyára nem tartom valószínűnek...vagy nem...?

(#306) Erkin válasza Fecdzo (#305) üzenetére

Erkin
(újonc)

Remelem nem mondok huylesget, de azok is a PCI buszon keresztul csatlakoznak, ugyanazt a savszelesseget is hasznaljak, ergo ilyen szempontbol nincs kulonbseg akozott, hogy tenyleges PCI-os kartyad van-e, vagy ra van integralva az alaplapra...

(#307) fLeSs válasza Erkin (#306) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Jól mondod.

(#308) anulu válasza Erkin (#306) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pontos megfogalmazás ;)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#309) Fecdzo válasza Erkin (#306) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Áhá!!!Köszönöm szépen!Így már nekem is tisztább minden!:C:C:D

(#310) Fecdzo

Fecdzo
(senior tag)

Lenne egy kérdésem:
a C'n'Q-al kapcsolatos...
Szóval én most fajinul belőttem a gépet 2574MHz-re.Ha megy a C'nQ és úgy ítéli meg nincs erre a nagy órajelre szükség akkor minimálisan használ mindent, ugye?És ha mondjuk elkezdek tömöríteni, játszani vagy vmi olyan feladatot végezni a gépen amihez kell a sebesség akkor ő vagányan visszalövi az én esetemben erre a 2574es órajelre amíg szükséges??:F

(#311) anulu válasza Fecdzo (#310) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

elméletileg igen, nálam csak a levétel volt sikeres... úgyhogy részemről nem használom. nem mintha veszettül melegedne a proci :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#312) Erkin válasza anulu (#311) üzenetére

Erkin
(újonc)

Tegnap este jatszogattam egy kicsit es nem sok jora jutottam... :O

BIOS 1006.

- Szoval ha a CPU beallitasait AUTO helyett mondjuk MANUAL-ra rakom a reszletesebb beallitasoktol fuggetlenul, akkor a RAM bealliast (ahol a maximalis sebesseget lehet beloni) visszarakja AUTO-ra es vice cersa, vagyis ha megmindom neki, hogy a RAM DDR600, akkor akarmi is volt beallitva a CPU-nal AUTO-ra atallitja. Egyutt a ket manualis beallitast (CPU es RAM egyutt) nem eszi meg. Ha pedig manualisan beallitom a procit es AUTO-n hagyom a RAM-ot, akkor termeszetesen(?) visszaveszi 266-ra es arra szamolja ra a tulhuzast. Miert?

- Ha mindent AUTO-n hagyok, kiveve a RAM-ot, azt pl. DDR600-on, akkor visszaveszi a CPU sebesseget 1200 MHz-re es az FSB felnyomja 300-ra, sot volt, hogy mindent AUTO-n hagytam es ugy rakta fel az FSB-t 300-ra, igy 2700 volt a CPU sebessege, termeszetesen a gep nem bootolt be...

Az 1007-es betat probalta valaki?

Segitsetek!!! :Y

Mas Nforce4-es lapoknal is igy lehet?

(#313) TomTam

TomTam
(újonc)

Hello!

Nagyon szemezek egy ilyen alaplappal, viszont végigolvasva a fórumot engem egy kicsit zavar az a fránya 8000-et prögő NF4 hűtő venti. A tulajdonosokat kérdem, kinek mi a tapasztalata vele? Túl hangos? Lecserélhető passzívra?

A válaszokat előre is köszi!

TT

(#314) Erkin válasza TomTam (#313) üzenetére

Erkin
(újonc)

Nem vagyok en sem benne a dolgoban, de errol tobbszor volt szo korabban ebben a topikban is.
Kozepesen hangos a venti es nem erdemes lecserelni, mert elegge melegeszik alatta a chip. Ha csak alapon hasznalod es nem huzod, akkor talan a nagyobbik Zalmann passziv eleg lehet.

(#315) Fecdzo válasza Erkin (#312) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

:):):):):))
Hát igen...fleSs cikkjében is pont ez volt olvasható...hiszen elméletben szép is lenne aszinkron mem állítás fölfelé.Ha manuláisan akarod húzni a gépet akkor nekem úgy jöttek össze a dolgok h mindent én adtam meg!!!MINDENT!!!
Tehát.Mivel nehéz lenne az alaplappal felülbírálni a prociban található memóriavezérlőt ezért aszinkron lefelé illetve szinkronban állíthatod a memóriáidat!!
max ddr400-nak állíthatod(ez így szinkronban lesz az FSB-vel)ill veheted vissza lefelé, így kitolhatod h mikor érje el a sebességet.Ha így visszaosztod a ramokat akkor egy egyenlet segítségével számolhatod ki a ramok órajelét:

Ram órajel=(333/400)*2*FSB

A fenti esetben ddr333-nak van állítva a ram, vissza van osztva.A 400 mindíg állandó...ez a szinkronhoz képest való leosztás, tehát h milyen memóriáid vannak.(remélem nem írok hülyeséget)ha ddr266 ra teszed akkor RAM.clock=(266/400)*2*FSB és így tovább.Tehát ha fsb pl 250 és ddr333-nak vagy állítva akkor(333/400)*2*250= 416,25MHz-en mennek a ramok.Remélem érted...

Szóval adj meg mindent te és ne hagyj semmit auto-n!!Még a cpu és ram voltage-hez is te add meg mennyi voltot kapjanak!!

Próbálkozz még és kiálts ha valami nem világos!!:D

(#316) Fecdzo válasza TomTam (#313) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Nekem sokan mondták h ilyen hangos meg olyan hangos.És amint meghallottam egyáltalán nem hangos a számomra, pedig le van véve a házam oldala és még egy 6800 GT is itt fityeg...és inkább az adja a hangot, de engem nem a hang érdekel hanem a teljesítmény!!!Ha fenn van a ház oldala szinte semmit nem hallani!!!!!!!Finom hangja van mellesleg.Aki viszont érzékeny a hangokra annak hangos lehet...hidd el, sztem fel sem fog tűnni neked sem és nem fog érdekelni ha meglesz a lapod.Viszont ha teheted akkor nézz meg egy ilyen lapot működés közben...így a legjobb...;)

(#317) Fecdzo válasza anulu (#311) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Én most próbáltam ki és tegnap este ment a dolog most meg 3szor újraindúlt a gépem...:Dkikapcsoltam és máris minden oki...:D

Most jött a fekete leves...telefonáltak az axelerotól h elküldték a matávanak a hibajelentésem és nem találtak semmi hibát.Nem szerelnek, nem szerelte és nem vették vissza a sávom!!!:O:O:OAkkor mi a pí van???Most azt tervezem h zsír winnel csinálok mégegy tesztet.Ha ez sem jó akkor nem tudom mi a gond, de nagy gáz van!!!:O:O:((:(((:(

(#318) Erkin válasza Fecdzo (#315) üzenetére

Erkin
(újonc)

Koszonom a valszt, sok szamomra uj dolog ven bene, csak eppen a problemamra nincs valasz... :D

Direkt azert vetem 566-os memoriakat, hogy szinkornban tudjam huzni a CPU-val. csak eppen a BIOS ezt nem engedi. vagy a memorianal allitom be kezzel, hogy mennyi a legnagyobb max terhelhetosege vagy a CPU egyeb tualjdonsagait lovom be a Jumperfree menupont alatt. ha az egyikben matatok valamit, akkor a masikat visszateszi autora meg akkor is, ha a fejem tetejere allok...:F:F

Ez az en nagy bajom. A vegso cel az lene, hogy szinkornban adjak 280-as FSB-t mind a CPU-nak, mind a RAM-nak.

(#319) anulu válasza Fecdzo (#317) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pff jó kérdés. passzolnék.

próbáld meg az új wint, bár nem hiszem, h ez lenne a gond.

(#320) anulu válasza Erkin (#318) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

sajnos nem tudom, hogy a Deluxe alaplapok BIOS-ai milyen hülyeségekkel rendelkeznek. nekem sima SLI van, azon a 1002-003-as beta BIOS és minden megy rendesen. csak azt tudom javasolni, hogy próbáld meg a 1007-mitoménmilyen betat. tuningban ennél rosszabb nem lehet :DDD

ha benyomtad, akkor HT 3x-ra, RAM DDR400-ra, kézzel lődd be a timing-okat. (javasolt a 3-4-4-8-2T). proc feszt rakd 1,4V-ra, VDIMM-et 2,85-re. szorzót auto-ról 9x-re.

HDD S.M.A.R.T.-ot rakd disabled-re, és a C'n'Q-t is kapcsold ki. mlékeim szerint kb ezekkel megy a gépem (sry, de nem otthon vagyok, így nem tudok pontos értékeket mondani, csak sacc/kb-ra azt, amire emlékszem.)

sok sikert. ha vmi nem megy, szólj, kitaláljuk, h mi a lótök lehet. szvsz kezdd a beta BIOS besütésével. :)

(#321) Erkin válasza anulu (#320) üzenetére

Erkin
(újonc)

Az lesz, hogy a beta ugrik be, a tobbit pedig mar probaltam (kezi beallitas pl) Azt hittem a 875 + P4 utan egy szebb era kovetkezik, ami sebessegben megjott, de szivatasban kihagytam volna...

(#322) anulu válasza Erkin (#321) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

ha egyszer sikerül belőnöd/belőnünk, hidd el, szebb lesz! :)

(#323) Erkin válasza anulu (#322) üzenetére

Erkin
(újonc)

Kosz a biztatast, remelem tenyleg ssikerul, addig nem nyugszom, amig nem...:)

(#324) anulu válasza Erkin (#323) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nagyon helyes. :) ha vmi baj van, kérdezz! :D

(#325) Erkin válasza anulu (#324) üzenetére

Erkin
(újonc)

Rendben! Legy szives ird at ugy a BIOS-t, hogy menjen szinkronban a CPU es a RAM huzasa... :DD

(#326) Fecdzo válasza anulu (#319) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Hát az a radai rossebb egye meg ezt a....****
Itt a teljesen zsír winfos a gépen és tessék....visszaállt a sebesség 2300kbit/secre meg 1540kbit/sec-re...
Na most ez mi a francért csinálja velem...
Mehet a zongora h mi a bibi...nvfirewall és társai lesznek most hirtelen nekem a gyanúsak elsőre, de majd kiderül...

(#327) anulu válasza Erkin (#325) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

szerintem mennie kell annak, csak vmi beállítási geb@sz lehet...

(#328) anulu válasza Fecdzo (#326) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

pff.. :) akkor feladat, h amint felraksz vmi hálózattal kapcsolatos progit, megnézed a sebességed, és így meg tudod találni, melyik is a hunyó :)

(#329) Fecdzo válasza anulu (#328) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Ez fog most jönni...:)de legalább így már jó...kiderül ki a hunyó és akkor;];]:D:D

(#330) anulu válasza Fecdzo (#329) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

sok sikert, h rájössz, pls tájékoztass :)

(#331) Erkin

Erkin
(újonc)

Az alabbi linken Bővebben: link talaltam a kovetkezoket... Nektek ez mit mond? Ugyanis ehhez a menuhoz az a magyarazat, hogy egy elmelti maximum orajelet allit be a memoriahoz... De itt mindefele aranyokrol beszel plusszban...

The DRAM Configuration submenu contains all available memory options for configuration of speed and internal memory timings. The Max Memclock (MHz) option controls the operation speed of the system memory through the use of ratios based on the current value configured for the CPU Frequency setting within the JumperFree Configuration submenu. The memory ratios are set as follows, with the ratio listed as DDR FSB:CPU FSB, with all ratios assuming a based CPU clock speed of 200MHz: DDR200 is 1:2; DDR266 is 2:3; DDR333 is 5:6; DDR400 is 1:1; DDR466 is 7:6; DDR500 is 5:4; DDR533 is 4:3; DDR550 is 11:8; and 600 MHz is 3:2.

(#332) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Látom kezd beindulni a topic!:)
Felraktam az 1006os bios-t most meg nem akar menni a cnq! Mi lehet gond?

(#333) Fecdzo válasza Gorneck23 (#332) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Nem tudom még én sem h mi a gáz, de nekem sem megy ezzel a biossal...:(

(#334) Fecdzo

Fecdzo
(senior tag)

Ha éppen teszitek fel az nforce drivert vagy épp az alaplap cdjéről a drivert(ugyanaz csak van újabb)nálatok is kiabál a windows h valamit nem talált meg és nem tudott elindítani??

(#335) frí válasza TomTam (#313) üzenetére

frí
(újonc)

Engen is zavart a 8000. Ha a többi cuccod halk, akkor zavaró lehet.
Le is cseréltem 1 kék zalmanra, ami magában nem az igazi, mert
túl meleg. Végül sikerült megoldani a kérdést:
A procit hűtő BAT (ram felől szív) és a passzív hűtő közé rakott
levegőt terelő csővel. Így ''passzív'' maradt, és forró helyett csak langyos.

frí

(#336) Fecdzo

Fecdzo
(senior tag)

Anulu!

, hallod, halvány lila gőzöm nincs h mitől csökkent le a sávszélem...:F
Felrakhattam mindent, bekapcsolhattam én most minden védelmet(nVFirewall+norton internet sec.2005) a sáv az is***nek sem akatr csökkenni...
Annyi a változás most h feltelepítettem a marwell lant is, így 3 helyi kapcsolatom van...a régin meg csak 2 volt.1394 kapcsolat+helyi kapcs.(nV network adapter).Ez szerinted lehetett gond??Mindjá visszatöltöm a régi wint oszt felteszem...:D

Ha van kedved és értesz ilyesmihez gyere má át megint nekem segíteni ideBővebben: link.Egy kis router+helyi hálózat+internet megosztásos problem...
Nem nagyon van forgalom bent...:D

[Szerkesztve]

(#337) zoo2

zoo2
(kvázi-tag)

Nekem mint buta felhasználónak elmagyarázná valaki h, kell húzni a procit ebben a lapban?

a64 3000+, asus a8n sli deluxe

(#338) TomTam válasza frí (#335) üzenetére

TomTam
(újonc)

Köszi a véleményeket. Úgy döntöttem, először meghallgatom a kicsikét és ha nagyon zavar, egy Zalman passzívval és valamilyen légáramlás-irányítós technikával próbálkozok meg... :)

TT

(#339) Fecdzo válasza zoo2 (#337) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Nem csak ebben a lapban,de minden amd lapban ugyanúgy történik a procik húzása(amd).
Szóval.A procid 3000+. Ez alapból ha jól sejtem akkor 200*10-en megy.200 az fsb 10 a cpu multiplier(cpu szorzó).Ebben a lapban az fsb cpu frequvency néven fut.Adott még egy HT szorzó is ami 1000MHz lehet(100as szórásban) és úgy számolod ki h fsb*HT szorzó.Ez alapbó 200*5 itt mindíg autora van állítva a szorzó.5 a max értéke.Viszont az fsb kétszeresén megy a ram sebessége is.Úgyhogy ha ddr400nak van beállítva a ram akkor szinkronban fog menni az fsbvel.Ha ezt nem bírják a ramok akkor vissza kell osztani és pl ddr333nak állítani.Akkor úgy kapod meg a ram sebességét h (333/400)*2*fsb.Ha elkezded húzni az fsb-t az alap értéktől felfelé akkor a HT-t 4re kell állítani.251-től már 3ra.Ha nem megy akkor a cpu szorzót is le kell venni 10-ről momdjuk 9re.Aztán ha sok a memóriáknak az fsb akkor őket is vissza kell osztani.Ill feszt kell adni a cpu-nak ill. a ramoknak is.Remélem érthető volt...kérdezz ha nem!!!

Milyen ramjaid vannak??

[Szerkesztve]

(#340) zoo2

zoo2
(kvázi-tag)

2x hynix 512/400

[Szerkesztve]

(#341) Fecdzo válasza zoo2 (#340) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Akkor ez így fog kinézni első lépésben mondjuk...(SACCRA!!!!!!!!!)
RAMokat állítsd 400ra.cpu szorzot 10re.HT-t 4re FSB-t (cpu freki) mondjuk 230ra.Feszhez ne nyúlj.Ha beindul akkor oké.Így ha minden igaz akkor 2300MHz a sebesség a procinak 2000helyett HT 720MHz RAM 460MHz.Szólj ha sikerült...

(#342) vigno válasza Fecdzo (#341) üzenetére

vigno
(lelkes újonc)

hi!
már ne is haragudj, de szerintem a 3000+-os procc órajele 9*200MHz=1800MHz alapból. ennélfogva nem tudja 10-re állítani a szorzót.

[Szerkesztve]

... szerintem ...

(#343) Fecdzo válasza vigno (#342) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Lehet, elnézést akkor....mondom h csak saccra...:D:D
Lesz annyira kreatív a srác h feltalálja magát...:D;)

Mellesleg meg innen lestem ki az órajelet és csak logikáztam egyetBővebben: link az is igaz h ez nem 939es socketbe való és elméletileg nem is bizti h duálos...tévedni emberi dolog...

(#344) zoo2 válasza Fecdzo (#341) üzenetére

zoo2
(kvázi-tag)

2100 mhz lett 2300 helyett ezekkel a beállításokkal
cpu: 40 C
cpu target: 72 C

(#345) dwiki válasza Fecdzo (#339) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

A gondolotmenet indulásában csak egy-két hiba van... ;]
Amit leírsz az nem az AMD proci tuningolásáról szól, hanem az A64 procik húzásáról, mivel ugye még sok embernek azért AMD XP-je van stb...
De ez végül is csak fogalmazási dolog, nem lényeges. A másik viszont inkább...:

A 3000+ -os proci (a 939-es tokozású, márpedig ugye ebben a lapban ilyen van) 200x9-en megy alapból, és felfelé nem is lehet tóni neki a szorzót, mivel ugye csak lefelé lehet... Tehát a 10-es szorzó nem fog megjelenni....

Szerk:
Hoppá... Most nézem kicsit régen frissítettem a lapot, és már túlhaladták ezt a dolgot. Sebaj... Ismétlés a tudás...

[Szerkesztve]

''De gustibus non disputandum est''

(#346) Gorneck23 válasza Gorneck23 (#332) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Megoldódott!:B

(#347) Erkin

Erkin
(újonc)

NNa, hat megoldodott az en dolgom is. A RAM beallitasok reszletes leirasa sokat segitett, ugyanis eddig egyszer sem probaltam 400-ra tenni a memoriat. Ugyanis az van ehhez a menuponthoz irva, hogy egy mesterseges hatart lehet beallitani, es azt add meg, mennyi a memoriad maximals terhelhetosege es nem az, hogy ha 400-ra teszed, akkor szinkornban huzza a memoriat.

Szoval most 400-on van es 285*8,5=2423 MHz a sebesseg, a memoria valamiert 540-en megy:Y, de ennyi meg belefer... Azert megmondhatnatok, hogy miert... DE lassan kezdek elegedett lenni... Koszonom a segiteseget.

(#348) anulu válasza Erkin (#347) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

540? az sehogy nem jön ki nekem. szinkronban 570-nek kéne lennie, 5:4-es async-nál 456MHz... :U amúgy a 2423MHz nem rossz, de kéne annak mennie feljebb is. amúgy a RAM-jaidat megpróbálhatod 2,95V-3,0V-tal 600MHz-ig 3-4-4-8-2T-vel hajszolni, az enyémek bírják :)

(#349) fasyrt

fasyrt
(őstag)

DC-hez a memók az 1 és 3 foglalatban legyenek, ugye?

(#350) Fecdzo válasza dwiki (#345) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Igen, így van, ez csak fogalmazási hiba...az utóbbi időkben az AMD nálam már az A64-eket jelenti...:);), ezért bocs...
Ja amúgy evidens sztem ha ebben a topicban kérdezett akkor 939es a lapja van(a8n sli) és abba csak a64-ek mennie kell az alapján amit leírtam(kivétel a tárgyi tévedést,de egy kis kreativitás megoldaná a dolgot akkoris, nem?)...ha ezeket meg a többi AMD-nél próbálná, sztem hamar rádöbbenne h ez így nem igazán kivitelezhető...vagy megint tévedek??
Ezzel én is tiszában vagyok h az athlonoknál nem megy feljebb a szorzó egyedül csak az FX-ek szorzója emelhető(ha jól tudom ezek után...:F)
Mivel tárgyi tévedésem volt....(nem 200*10 hanem 200*9)fentebb dobtam egy linket ami alapján ment a gondolatmenetem...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.