Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#3001) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

kivételesen nekem van némi bajom a lappal. pontosabban nemtudom, h lap vagy xp gond. időnként eljátsza, hogy az egérkurzor befagy, de mellette tökéletesn működik, tehét ki tudok jelölni, bármit tudok csinálni, csak nem látom, h hol, mert a kurzor maga nem mozdul. restart és jó. lap vagy xp gond? az egér egy Logitech MX700, a progija nincs felrakva. időnként hetekig tökéletes, máskor meg 1 nap alatt megcsinálja 3-4x... marha nyűgös tudok lenni, mikor WoW-ban, Dungeon közepén játsza ezt el. kilépés, restart, vissza.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#3002) nRu3 válasza Eagl3 (#3000) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

tuningnál és ha egy magos procirol van szó akkor érdemesebb a régi bios használata, ha jól emlékszem a 1008-ra sokan esküsznek

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#3003) Ultram3jor válasza nRu3 (#2997) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

És az lehet hogy miközben neteztem letöltötte a biost, és felrakta magátol??

:)

(#3004) Eagl3 válasza Ultram3jor (#3003) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt elég valószínűtlennek tartom :U

(#3005) Ultram3jor válasza Eagl3 (#3004) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Hát ez az, én is
De akkor hogy a francba tünt el ez a beállítás?? Mert tényleg fel tudtam tenni 1,65V-ra!

(#3006) Eagl3 válasza Ultram3jor (#3005) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolom neked is az alap BIOS van rajta 1013. Azon meg tuti nem nyomtad fel 1.65v-ra.

(#3007) Ultram3jor válasza Eagl3 (#3006) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Nem tudom hogy mi a baja, de kideritem elöbb utób!

(#3008) Eagl3 válasza Ultram3jor (#3007) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs annak az égvilágon semmi baja :U

(#3009) Ultram3jor válasza Eagl3 (#3008) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Tudom, csak zavar!

(#3010) nRu3 válasza Ultram3jor (#3005) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

és melyik bios van fenn és a lap mikori gyártásu? mert az újlapok és az új biosok ezt 1,5v-re korlátozák

''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......

(#3011) GuMipOkE válasza anulu (#3001) üzenetére

GuMipOkE
(fanatikus tag)

Lehet, hogy újra kéne rakni a rendszert, és kipróbálni egy másik márkájú egérrel.
Ha ezek után is előjön, akkor hw hiba lehet.

Első lépésként inkább feltenném az MX700-as szoftverét, hátha...

Riszpekt

(#3012) YODA mester

YODA mester
(senior tag)

Azért lett kijavítva a bios, mert a lap az 1.65-ös beállításnál is 1,56V-ot max a cpu-nak..!!!

Ne ge**izz a Jedi mesterrel..!!! WWW.NETMAGIC.HU - Webdesign, net-marketing

(#3013) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(őstag)

Szisztok!
sajna nekem is csapágyas lett a gyári kis 8000-et pörgő venti és enélkül elég fortró az a kis borda még tuningolni is szeretném
az a Zalman NB47j tuti rámegy a lapra?vagy van valami más alternatív megoldás?

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#3014) nRu3 válasza GeneraL_XTX (#3013) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Rámeni ráfér a Zalman NB47j csak nem mindegy milyen vga-t használsz hogy nem zavarják egymást

(#3015) Eagl3 válasza nRu3 (#3014) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem az érdekelne, hogy 7800GT mellett elfér e. És hogy mennyibe kóstál :)

[Szerkesztve]

(#3016) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, és elég rá a passzív hűtés sztetek?

(#3017) nRu3 válasza Eagl3 (#3015) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

Nem vagyok benne biztos de azt mondták a többiek akik probálkoztak hogy nem fér ell, a vga tul hosszu és a vga hütés pont rajtat menne átt.
[link]
de azt neked látni kéne nagyábol az nforce4 chipre képzeletbe egy ugyanakora méretü valami kiálna és az zavarja-e a kártyát

[Szerkesztve]

(#3018) Eagl3 válasza nRu3 (#3017) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem ez nem fog rámenni... esetleg más borda vagy cooler ami passzol?

(#3019) nRu3 válasza Eagl3 (#3018) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

akkor csak cooller és mindegy melyik, ami neked szimpatikus

(#3020) Eagl3 válasza nRu3 (#3019) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köcc

(#3021) nRu3 válasza Eagl3 (#3020) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

emlékszem már néhány hete is kérdezted mitt ajánlunk de akkor sem kaptál meggyözö választ, ha a pasziv nem fér el feltehetöleg ,akkor valamilyen cooleres kell, csak elég sokk van belölük a méretük megyegyezik csak a teljesitményük különbözik minimálisan, ezért mondom neked kell kinézni valamit mit kapni is és szerinted halk is és hűtis.

(#3022) Eagl3 válasza nRu3 (#3021) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tehát akkor a chipset coolereket szabványra gyártják? Nem kell feltétlenül passzív borda, elég ha csendes a cooler :)

(#3023) Ultram3jor válasza YODA mester (#3012) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Az lehet. De azért ne nagyon nézetek már szenilisnek, mert tudom hogy 1,600ra állítottam, és most nincs ott. Na mindegy. Amugy uj a lap, decemberi!

(#3024) Ultram3jor válasza Ultram3jor (#3023) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Bazzeg, szenilis vagyok! Megtaláltam a fotot amit csináltam rola és tényleg csak 1,55ig lehet adni neki az észt. Mekkora marha vagyok :DDD :DDD :DDD
De akkor a havernak mér ugy küldtem el h 1,625ön van :F Ez egy nagy LOL... Bocsesz...

(#3025) yooccoo

yooccoo
(tag)

hali
nekem lenne kérdésem, de ha rossz helyen vok, irányítsatok át :DDD

clockgennel húzom(nám) a procit, de hiába van beállítva biosban fixre a pci freki, a nyavalyás azt is viszi feljebb
tud valaki megoldást erre a problémára?
előre is köszi

(#3026) Gabás válasza nRu3 (#3021) üzenetére

Gabás
(őstag)

Szevasztok,

ha van, aki még a notrhbidge hűtésen agyal (pl. én :B ), most találtam egy új aktív hűtőt:
http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=320
(bocs: copy+paste)

Ez olyasvalakiknek van, akik lámák a barkácsban (felraktam egy Zalman NB32-esre egy 4cm-s ventit, de gumialátéttel, szivaccsal és anélkül is szörnyen berezgett, passzívan pedig egyszerűen nem elég, még ha venti is van mellette).
Valószínűleg alumínium (a társa, ami nagyon hasonlít a Zalman NB47-ére, az), de 4500-on nem lehet túl hangos, elégnek kell lennie. Holnap veszek egyet, majd nyomatom róla az infót.
Ja, igen, a Mistralban vesztegetik kemény 1500-ért.

[ Szerkesztve ]

(#3027) Eagl3 válasza Gabás (#3026) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez tetszik :) sztem beújítok egyel... várom az infókat.

(#3028) GeneraL_XTX válasza Gabás (#3026) üzenetére

GeneraL_XTX
(őstag)

ez egész jól néz ki szvsz veszek egyet mert ma egész nap zalman után járkáltam de sehol nincs:(

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#3029) vazzz válasza Gabás (#3026) üzenetére

vazzz
(senior tag)

Hát ez nekem tuti nem férne el...... :(

http://href.hu/x/hf2j

(#3030) nRu3 válasza Gabás (#3026) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

de ez méretbe szerintem ugyanakora mint a NB47 igy megint csak korlátozva van a használata bizonyos vga-kal.

(#3031) nRu3 válasza GeneraL_XTX (#3028) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

[link][link]aqua,alien users-ben is érdeklödtél?

(#3032) GeneraL_XTX válasza nRu3 (#3031) üzenetére

GeneraL_XTX
(őstag)

jah néztem ezeken is de aqua-ban nagyon drága alien meg nagyon messze van:O

(#3033) nRu3 válasza GeneraL_XTX (#3032) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

az más :F

(#3034) Ultram3jor válasza Gabás (#3026) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Nem lehet hogy egy kicsit nagy a venti miatt? :F

(#3035) Ultram3jor válasza GeneraL_XTX (#3032) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Kb 15 percre van egymástól, feltéve ha a 4,6ossal mész....

(#3036) Ultram3jor

Ultram3jor
(senior tag)

Benyomtam a 66gt topikba is ezt a kérdést, de azért felteszem itt is. Vki használja ugy a gépét hogy 1 kari van a gépben, és az alaplapra rá van dugva a tápkábel?

(#3037) nRu3 válasza Ultram3jor (#3036) üzenetére

nRu3
(PH! kedvence)

csak sli-nél szokták rá csatlakoztatni a plusz molex tápot, 1 vga-nal nem szoktákde ha rá kötöd semivel sem lesz jobb és rosszab sem.

(#3038) YODA mester

YODA mester
(senior tag)

Gondoltam érdekes lehet: Homméd chipset hűtés...

Fogtam egy arany Zalman kockát (800Ft) és ráragasztottam egy Thermaltake aktív rézhűtő (1500Ft) ventijét... 12V-on 5500-at forog és agyonhűti a chipestet és még így is harmad olyan hangos mint a gyári... 310-es FSB mellett simán elég ha 5V-on megy ami = 0dB.

Kábé így néz ki csak Zalman kockával és van gyárilag króm rács a memhűtős pici ventin.
[kép]

Egyébként ebből az inteles Themaltake chipset hűtőből is meg lehet csinálni csak egy Zalman kocka kell, mivel a venti majdnem ugyanaz...

[Szerkesztve]

Ne ge**izz a Jedi mesterrel..!!! WWW.NETMAGIC.HU - Webdesign, net-marketing

(#3039) ansell válasza Eagl3 (#3018) üzenetére

ansell
(tag)

Nyugodj meg ráfér!

NB47j van rajta nálam már a kezdetek óta, és nemrég vettem 1 6800GS-t(ami ugye7800-as nyákon van), a gyári hűtőjével simán elfértek.
Most VF700Cu-val használom, amivel szintén elfér, ha ''jó'' irányba rakod fel!

Ja, és még annyi h bőven elég az a passív borda, így is elég tuningbarát marad a lap.

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#3040) Ultram3jor válasza YODA mester (#3038) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Ezeket a csodákat hol lehet beszerezni? Föleg a zalman ''kocka'' érdekel!

(#3041) Ultram3jor válasza nRu3 (#3037) üzenetére

Ultram3jor
(senior tag)

Köszi a felvilágosítást!

(#3042) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szevasztok! 1 hónapja vettem meg a lapot és már k*rv*ra zavar a hangja. Az lenne a kérdésem hogy nézegetem a hűtési megoldásokat és ez a Zalman borda rajta a kis ventivel jónak tűnik. De ez minden promléma nélkül rámegy? Nekem 2 db 6600 GT Inno3D van a lapban.
Az lenne a kérdésem hogy nehéz az alaplapról leszedni az eredeti ventit?Ja és nehéz felrakni. Valaki csinálta ha igen akkor mire kell figyelni?

Előre is kkösz a válaszokat. :R :)) :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3043) Eagl3 válasza ansell (#3039) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csak az a problem, hogy a VGA gyári hűtője mellett lehet, hogy ráfér, de cserélni szeretném lassan aztis egy NV silencer-re mivel ez is elég hangos... Azmellett meg már lehet, hogy nem fog elférni :)

(#3044) gabi1203 válasza kavicssli (#3042) üzenetére

gabi1203
(újonc)

Nem nehéz nyugodtan neki ugorhatsz csak a régi ted el a gar miatt

(#3045) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyi hogy leszedem az eredeti ventit rarakom a zalmant+ a masik ventit es kesz?
Lehet hogy hulyeseget kerdezek de ezt lelehet sarkazni? Bocsi ha hulye a kerdes. Amugy valaki csinalta mar? Vagy milyen lehetseges hutesi megoldasok vannak. Nekem egy aerocool 3D hazam van oldalan egy 12 cm ventivel. Es ha csak a zalman bordat raknam ra akkor az gaz lenne? Vagy kell ra venti? Elore is koszi a valaszokat

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#3046) Eagl3 válasza kavicssli (#3045) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég a borda ha f@szán jár házon belül a levegő.

(#3047) kavicssli válasza Eagl3 (#3046) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mennyi a max hofok chipsetnel?

(#3048) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizti eleg a zalman?

(#3049) Eagl3 válasza kavicssli (#3047) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemtudom, mennyit bír, énis az okosoktól hallottam, hogy elég rá a passzív borda... Annyit tudok mondani, hogy gyári coolerrel 44fok (tudom ez sokat nem segít :) )
De ha jár a levegő a házba akkor sztem elég. Nekem pl 1fújja oldalról a levegőt egy nagyobb meg szívja ki hátul.

(#3050) kavicssli válasza Eagl3 (#3049) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor neked Zalman van rajta és kész?
Neked mennyin van a hőfok?
:R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.