Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) Andrew G válasza Gorneck23 (#193) üzenetére

Andrew G
(újonc)

En mar 1007-002 beta-t hasznalom

ezek az ujitasok:

1.Fixed after resuming from S3, the CPU multiplier and CPU clock will be restored to default value if user overclock.
2.Fixed show wrong device (ZIP) on summary screen when PATA controller was disabled. It should show None.
3.Change the CHIP fan fail threshold RPM to fix sometimes POST will wrong show CHIP Fan fail Msg.
4.Update A8N-SLI Deluxe Logo.
5.Add Memory Re-map function SETUP Item.

Andrew

(#202) Andrew G válasza fasyrt (#200) üzenetére

Andrew G
(újonc)

Szia

kerdesdre a valasz:

A deluxon 2 LAN van 4x3GB SATA és + 4xnormál SATA
A simán meg csak 1 LAN van és csak 4x3GB SATA

Ha jol tudom

Andrew

(#203) Fecdzo válasza Andrew G (#201) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Az 1006-ra is ugyanezek a specifikációk vannak írva...én most tettem azt fel...

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#204) anulu válasza Andrew G (#202) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

jól tudod :) annyit hozzátennék még, hogy a Deluxe-hoz adnak SATA hátlapi kivezető panelt.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#205) UnConnecteD válasza anulu (#199) üzenetére

UnConnecteD
(senior tag)

nekem a chipsethuto 2 het alatt elegge bezajosodott, alig varom, hogy hozzak az uj csoveket, meg a folyadekot, es rakom ra a blokkot.

(#206) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ennél a deszkánál lehet vhogy szabályozni az alaplapra kötött ventiket?

(#207) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

AI Boost nevű proginak mi a lényege?!

[Szerkesztve]

(#208) raketa válasza dwiki (#192) üzenetére

raketa
(újonc)

kösz az infot szorzó kérdésben.
ugye többek között pont a tapasztalatcseréről, a tudás másokkal való megosztásáról (is) szólnak a fórumok.

Ha ezt szurka-piszka nélkül tudnád tenni, még többet érne a segítséged.

Hidd el, ezen a dolgon kívül még rengeteg mást SEM tudok. Nem esne jól, ha minden nemtudásért lecseszést kapnék.

asus a8n sli deluxe + AMD64-3000+' + bat1vs + 2*512 a-data-500Mhz + x600pro + maxtor200sata + maxtor120ide + samsung120ide + pinaccle-pctv-pro + teac-cd-író + nec-dvd-író + impact+qtec500W

(#209) MUŁĐER válasza Gorneck23 (#206) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

speedfan-al nem megy? DFI lapon tök jól műxik a ventiszabályozás

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#210) NRGyP válasza Gorneck23 (#206) üzenetére

NRGyP
(lelkes újonc)

Hali! A Biosban van egy Cool in Quiet nevű cucc, ami a procid terhelését szabályozza, az alkalmazásokhoz mérten, bár ez nekem nem nagyon jött be. A másik a QFan controller, ami a hőfokhoz mérten szabályozza a ventiket, bár ez nekem a boot közben teljesen leállította a Zalman prociventit, igaz ahogy feljebb ment a hőfok,el is indította. Sztem a legjobb progi erre a Speedfan, amit már írtak itt, nálam működik ezzel a lappal. Remélem nem írtam hülyeségeket, mert ezeket magamtól sakkoztam ki, ha nem jó lécci javítsatok...:D

Volt egy ôrzô-védô kutyám, de ellopták...

(#211) dwiki válasza raketa (#208) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jó persze, de azért ez elég alap, és általában azt ember először utánanéz valamilyen szinten, és csak utána kérdez...
De azért ne szívd mellre :) ...

''De gustibus non disputandum est''

(#212) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Hali! Ha veszek egy ilyen alaplapot és bele egy ATI X800-as kártyát akkor az rendesen fog működni?

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#213) Gorneck23 válasza MUŁĐER (#209) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De nem ám!:( 0%-ról indítja a ventiket...szal nincs mit szabályozni!

(#214) Gorneck23 válasza SzlobiG (#212) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Persze...van rajta egy kártya amivel single-s lesz a lap!

(#215) SzlobiG válasza Gorneck23 (#214) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Aham hát,meg gondolom.:)

(#216) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Na ez az én gondom!

[kép]

(#217) SzlobiG válasza Gorneck23 (#216) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jujj ennyit mér tudsz szabályozni? Én csak kettőt tudok meg honnan ez a sok temp.:F

(#218) KriszBoy válasza SzlobiG (#212) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Nekem egy 850-el tökéletesen megy...!

(#219) Gorneck23 válasza SzlobiG (#217) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez az én gondom...

(#220) Fecdzo

Fecdzo
(senior tag)

Most vagy valami turpszság van (de mi lenne???) vagy pedig kurva jó a nVFirewall!!!
Norton 2005+Adaware SE+Spybot....alig találtak valamit míg régen a zone alarm mellett egy rakat minden volt fenn a gépen.
Ajánlom mindenki figyelmébe!!!!

''Nem látsz túl azokon a döntéseiden amelyeket még nem hoztál meg!'' 'Until the last drop of blood runs from my dead body, my sword shall never dry.I may lose a fight, but, I will always win the war!”''Relax...it's NINJUTSU!!!' Mindörökké tőzsde!

(#221) Gorneck23 válasza Fecdzo (#220) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mit kell hozzá felrakni?

(#222) anulu válasza Fecdzo (#220) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nálam nem a FW van fent, hanem az Access Manager, és a windowsom tiszta, mint a frissen hullott hó az erdőben :) amúgy Norton 2003 + Spybot 1.3 :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#223) Fecdzo válasza Gorneck23 (#221) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Csak a nForce driver kell és install közben rákérdez h kéred e az nVfirewall-t.És csak telepíted és ennyi.Utánna már csak be kell kapcsolni, de kitesz egy parancsikont az asztalra.Onnan mindent be lehet állítani.

(#224) Fecdzo válasza anulu (#222) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Hát te meg mindenütt ott vagy??:D:DD:))
Access manager?Ő honnan van?Az is nForce?
Nagyon szívesen kipróbálnám!Van linked?

(#225) anulu válasza Fecdzo (#224) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

egyesek szrint több helyen is, mint kéne :DDD

külön nincs kint neten, 6.39-es drivert ha kicsomagolod, van benne egy Ethernet mappa, azon belül egy ''NAM''. na onnan indíthatod a setupot. felmegy nForce3 és nForce4-es lapokra is.

(#226) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

tudom, h ez hivatalosan ''Deluxe'' topic, de hátha valaki tud segíteni.

bajom: A8N-SLI 1001-es BIOS max 1,5V-ot hajlandó VCore és 3,0V-ot VDIMM-nek adni. 1002-003 beta már a VCore-t engedi 1,58V-ig (bármire állítom felette, akkor is ennyit ad).

a nagy bajom az, hogy megatláltam, hogy hogyan lehet VMOD-ot csinálni erre az alaplapra, de a kézügyességem vetekszik egy kőgólemével :(:O valaki hajlandó lenne nekem összepakolni ezt? kéne kb 1,6V a 2700MHz-hez. vagy egy újab BIOS-nak is nagyon tudnék örülni.

esetleg van olyan vki, aki sima A8N-SLI-ben használ vhogy átalakított Deluxe BIOS-t, amivel megy a VCore 1,65V-ig :F

(#227) Gorneck23 válasza anulu (#226) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én még nem merültem annyira el a biosban és a tuningba sem, de ez engem is éredekel 1002es bios feszít a lapomon azt tudom...holnap aszhem feldobom rá a legújabbat!

(#228) anulu válasza Gorneck23 (#227) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

Deluxe-hoz sokkal több BIOS van, mint a ''simához'' :(

(#229) jrpryv válasza Gorneck23 (#227) üzenetére

jrpryv
(tag)

Érdemesebb szerintem. Nekem 1003-as BIOS volt rajta, amikor megvettem (most szombaton kaptam meg), lecseréltem az 1006-ra és azzal már többet tudtam kifacsarni a prociból.

Ha lelövünk valakit azzal némikép tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat...

(#230) jrpryv válasza anulu (#228) üzenetére

jrpryv
(tag)

A béta BIOS-t próbáltad már?

[Szerkesztve]

Ha lelövünk valakit azzal némikép tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat...

(#231) Fecdzo válasza anulu (#225) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Megvan...máris megy..:D

(#232) Fecdzo válasza Gorneck23 (#227) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Én is most tettem fel a 1006 biost.Valóban jobb állítási lehetőségek vannak benne...

(#233) dwiki válasza Fecdzo (#232) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes, én is felraktam az 1006-ost, aztán a gép egyszerűen megszünt tuningolhatónak lenni....
Egyszerűen ugyan azon beállításokkal amivel a 1004-el simén ment, nem is indult a gép, sőt jóval kisebbre visszavéve volt csak hjalnadó elindulni. Nem értem miért volt így, de egy merész húzással felraktam a legújabb béta biost, azóta helyreállt a rend... (kopp kopp)

(Amúgy én nem igazán láttam különbséget a 1004-es és 1006-os bios között az állíthatási lehetőségekkel kapcsolatban, de lehet csak rossz megfigyelő vagyok...)

''De gustibus non disputandum est''

(#234) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Aszhem megnézem én is!

(#235) anulu válasza Fecdzo (#231) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

:)

(#236) anulu válasza jrpryv (#230) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

1002-003-as van fent. (sima A8N-SLI-m van!)

(#237) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

átraktam Auto-ra a feszt BIOS-ban, de ugyanúgy 1,525V-ot ad a procinak, mint amikor 1,65V-re volt állítva. ez hülye... :U

(#238) Fecdzo válasza anulu (#237) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Nálam ezek az ''auto''dolgok nem igazán jönnek be...
Sokkal faszább lenne ha tényleg meg tudná keresni az adott beállítás mellett optimális értéket (ami auto-n van).Hisz nekem ha pl auton hagytam a feszt akkor nem működött a boot de ha megmondtam neki h min legyen akkor máris másként gondolta és beindult.Pedig auton amikor ment más beállításokkal a proc akkor még tán magasabb fesz is volt megfigyelhető...vicces amúgy h a ''sima'' sli lapod több feszt tud adni a procinak mint most az enyém...:(

Deluxosok!!!Mennyi a max fesz amit tudtok adni a procinak??És milyen bios van fenn??...én 1006-ost küldöm és a max 1,550v...

[Szerkesztve]

(#239) fasyrt

fasyrt
(őstag)

A Delux és a sima közt csak a +1 LAN csatlakozóban és a több HDD kezelésben van különbség? :F
A simához adnak SATA kábelt?
A Deluxnál van vmi Post reporter... ez mi?:F

[Szerkesztve]

(#240) fasyrt válasza fasyrt (#239) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Lemaradt az a kérdésem, hogy SLI-ben bármely SLI-s VGA-val megy, vagy tényleg csak azokkal, ami a honlapon van fent? :Y

(#241) fasyrt

fasyrt
(őstag)

Na azt utána már kuss van, csak letöltöttem a leírást, és ott felsorolt egy csomó memmárkát, amit megeszik DC-ben, és a többi? Párban tesztelt 2x512 Geil Value ramok mennének bele, ugy jó lesz bele, megeszi? :U

(#242) Fecdzo válasza fasyrt (#239) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Igen, elméletileg csak ennyi a különbség.A deluxe alaplapok mindíg tartalmaznak több dolgot bár jelen esetben itt a plusz lan ill a több hdd lehetőségben nyílvánul meg.Bár Anulu bővebb infoval tud szolgálni mert neki sima sli lapja van.
Tuti h van hozzá sata kábel!!!

Erről a Post reporterről meg annyit h szerintem van....
Amúgy ha nem tévedek ez egy olyan opció h miután lemegy a post (power on self test) egy ''kellemes'' női computer hang figyelmeztet az ez alatt felmerült hibákra vagy változtatásokra...

(#243) Fecdzo válasza fasyrt (#240) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Annyi lenne a lényege az SLI-nek h minden olyan karival működjön ami PCI-Xes és van rajta SLI csatoló(ezek mind ilyenek).Tehát csak azt kell megnézned a kari dobozán h rajta legyen az ''SLI multi gpu-redy'' felirat(logo).

Szerintem mivel nem sok ilyen vga van manapság az összes feltüntetésre került abban a listában, hacsak azóta nem jöttek ki újabbak.Tutira mennek viszont azok is!!!!Csak azonos gyártótól legyenek a karik és azonos bios legyen rajtuk és azonos típusúak legyenek!(pl inno3d 6800 GT+inno3d 6800 GT)
:D:DD:DDD;];)

(#244) Fecdzo válasza fasyrt (#241) üzenetére

Fecdzo
(senior tag)

Igazság szerint nem tudom mennyire lehet erre halgatni, de mondjuk kétlem h csak azokkal működne...ki kell próbálni!Úgyis lesz rá gari és sztem tutira becserélik neked másikra ha esetleg nem menne velük!
Még annyit h sztem A-Data-t vegyél 600asat!!;]Kivállóan lehet húzni!!(habár nekem kingstone van és rajta van a listán, de csak azért mert ilyet tudtam szerezni..mondjuk ezek is nagyon jól mennek!!;):)) )

(#245) fasyrt válasza Fecdzo (#242) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Király, ha van kábel, bár nemtom, hogy a női hangról lemondjak... :DD

(#246) fasyrt válasza Fecdzo (#243) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Ez lenne benne, egyenlőre csak 1:
Bővebben: link:))

(#247) fasyrt válasza Fecdzo (#244) üzenetére

fasyrt
(őstag)

B@szom a szájukat, ha nem visza a páros GeIL ramokat... :((( Nem tyúning gép lesz szvsz... Ezt minek? a proc 3500+, nem fog beszaggatni :P

(#248) anulu válasza Fecdzo (#238) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

nálam a beállítható max 1,65V, de amit lead az max 1,58V.

(#249) anulu válasza Fecdzo (#242) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

sima SLI-hez 4SATA kábel 2 2db 2végű SATA tápkábel van (tehát a 4SATA vinyó rákötését simán meg lehet oldani :)

(#250) anulu válasza Fecdzo (#244) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

600-as A-DATA-val egyetértek, ha minden igaz, pénzek estefelé érkezik 4db Alien Computers-ékhez, 30k/db bruttó áron.

pls! nem PCI-X, hanem PCI-E!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.