kellemes kis cikk, főleg, mert mindenütt árcsökkenésről szól, és lehet nemsokára megvehetem az én kis 17 vagy 19''-os monitoromat.
Rudi: az árak nettók vagy bruttók?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
ÚJ! RaptoxX RT-850 ExXtreme 850W-os LED-es moduláris tápegység, vadonatúj, sosem használt!
Dell Latitude trackpoint cap / pöcökegér kupak (új, eredeti, kék)
Linksys Cisco WRT610N V2 DualBand (2.4Ghz / 5Ghz) router eladó [OLCSÓBB LETT]
Eladó 2x1GB Kingmax és 2x256MB PQI DDR 400Mhz PC3200 RAM, egyenként is elvihetők!
Sanya
(PH! kedvence)
''A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi partnereink listái alapján képeztük kiskereskedői haszon és 25 százalék áfa hozzászámításával.''
"Dedicated to purpose beyond reason" http://www.revizoronline.com/article.php?id=3520

Sanya
(PH! kedvence)
na akkor mennyi lehetett a kisker hasdzon?5-10%?

Lacix29
(őstag)
Hiba a táblázatban:
Fujitsu Siemens C19-4 TN+film 8 ms 500:1 250 analóg 89 300 Ft
Ez kéremszépen overdrive-os MVA.

911
(kvázi-tag)
L778 17 MultiEdge 123 800 Ft hol, merre?
MVA+overdrive nemde?
[Szerkesztve]
''be-ba-be-bub-ble''
Kicsit fura ez a nagykerekedelmi ár. Én jó egy hónapja vettema monitorom, auchanban Fujitsu-siemens C17-7-t.
Itt az árlistában 60500ért szerepel, én sulinetben 56900ért vettem...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Ez biztos? Van ár valami infoforrás? Végülis 170/170 a betekintési szöge, de nekem az alacsony fényerő, rövid válaszidő és a kis fényerő miatt TN+film a tippem. Persze tévedhetek, itt Bővebben: link nem találtam infot.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
A 173p kontrasztja mióta 1000:1? Honnan lehet megtudni, hogy melyik verzióm van
(a 700-as vagy az 1000-es)?
A Fujitsu-Siemens ez alapján tényleg MVA.nak tűnik: Bővebben: link
800:1 kontraszt, 8ms, és 19'', ahhoz képest olcsó (csak az a DVI
)
[Szerkesztve]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

Lamellus
(tag)
123 800 Ft
Csatlakozom! Hol, merre? 
Ha a nagyker egyenesen viszi a sulinetbe és nem számoljuk rá a kisker hasznot akkor máris a Te áradnál vagyunk. A nagy elektroboltok (hipermarketekben stb.) olyan szerződést kötnem a beszállítókkal, hogy évente X alkalommal KÖTELESEK akciót csinálni, melynek keretében akár ráfizetéssel vagy nagyon minimális haszonnal kell valamilyen terméküket valamilyen ideig kínálni.
ÁÁÁ Sorry! Elírtam, az az 568-as áram máris javítom... Sorry 
Sulinetbe nem ''rögzített '' árak vannak termékekre? Tehát elvielg mindenütt annyiba kell kerülnie?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Chieftec Uni LBX-02BBSL nagyon jó kis ház, nekem is ilyen van, csak a full fekete verzió. Az az arasz egy kicsit soknak tűnik nekem (22cm). VAgy ez csak amolyan szófordulat, a ''nagy'' szinonímája? 
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Elméletileg nem tudom, gyakorlatilag nem.
Szerintem csak a programon belül rögzített az ár, amit én kihoztam az a CHS-es nagykerár+szokásos haszonkulcs hozzáadása után jött ki. Ha ez a haszonlkulcs csak 2% lenne, akkor kijönne a Sulinetes ár.

Sanya
(PH! kedvence)
mekkora kulccsal számoltál?
5-10%?
Általában tíz százalékkal.

Ijk
(PH! kedvence)
azért egy olyan 66centis acert el tudnék itt képzelni a tv helyén
Beginning is easy - Continuing is hard.
Az a vicces, hogy egy PlayStation 3 vagy X-Box 360 + egy ilyen Acer ''kis TV'' még olcsóbb is mint egy izmosabb gamer PC 19-es LCD-vel!

Sanya
(PH! kedvence)
ha valaki játszik a gépével, nemúgy, mint legtöbben

MM
(tag)
Ez teljesen biztos. (C19-4 témája...)
Elég csak megnézni a képét pl (véletlenül pont egy ilyen előtt ülök
)
De ezt már a TFT-s topicban legalább 2 hónapja mindenki ajánlgatja, hogy végre egy elérhető Overdrive-os MVA-val készült monitor...
Racecam-ék tft-s oldalán pedig számtalan monitorról megtalálod, hogy miylen panel van benne.
[Szerkesztve]

neduddki
(PH! nagyúr)
Hi!
Hat kerlek nemi ranezes es mingy akiderul...:- )))
Amugy Nked miert nem jo a www.tftpanel.hu ???:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
:- )))
udv
neduddki

Cs_Laci
(senior tag)
A Samsung SyncMaster 710V olyan 4-6 hónapja átesett egy panelfrissítésen, azóta 16ms -es. A 25ms már nem aktuális.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Eddig ezt használatm Bővebben: link, ezekszerint vannak benne hibák
, átfutom a magyar forrást.

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Hat akkor eppen ideje van valtani!!!:- )))
DE Teremszetesen a prad.de-t nem engegyuk bantani, es csak az nem hibazzik aki nem dogozzik:- )))
Jo csemegezest:- )))
udv
neduddki

kdz
(tag)
Helló mindenki!
a téma miatt remélem nem teljesen offtopik a kérdésem:
szeretnék egy tft kijelzőt venni lehetőleg 19-est, főként tervezésre használnám CAD programokkal, Photoshop is gyakran előkerül, valamint nem vetem meg a játékokat sem. szóval: legyen éles a képe, legyen a lehető leginkább színhű, és azért ne legyen nagyon sok a válaszideje sem sem.
tudom, hogy soknak tűnik az elvárás, de mégi szeretném megtudni: ti melyik monitort javasolnátok? persze az ár sem mindegy...
előre is köszönöm a segítséget
Never give up! Never surrender!
Hiba a táblázatban: az Acer AL1715msd az 12ms-os, és nem 16.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hínnye az angyalát neki, és tényleg annyi Bővebben: link, javítom. Előbb utóbb csak összeáll egy hibátlan LCD táblázat 
OK. Én is csak azért tudtam, mert itt ülök előtte...
Némelyiknél egyébként úgytűnik a gyártó se tudja az adatokat, szóval nehéz lesz. Pl az Acernél is össze vissza kavarják, hogy most milyen panel is van egy-egy monitorukban.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
És milyen ez az Acer jószág? Nekem Samsung 710T-van, a paraméterügyileg nagyon hasonlít a Tiédre. Modhatni meg vagyok vele elégedve, csak a színhelyességgel van bajom. 40 centiről nézve függőlegesen már 6-8 cm-es szemmagasság változás után nem lehet eldönteni például, hogy egy hozzászólás a fórumban OFF-os szürke vagy normális fekete.

Csuki
(lelkes újonc)
Haveromnak is egy 710T van, és mit mondjak, fantasztikusak a színek, és az élek tökéletesek. Szinte már túl tökéletesek.
Játékot is láttam futni rajta, meggyőző volt.
Viszont amit szeretnék venni kijelzőt (FuSi P19-2) az sajnos itt nem látható.
A másik, hogy állítólag mégsem olyan jó. Az egyik tábor ezt mondja, a másik azt.
(Bővebben: link)
Ez a hátulütője a fórumoknak... Az ember megkavarodik tőle.
[Szerkesztve]

Pá
(PH! addikt)
Ezt nem teljesen értem, nekem mondjuk 172x van, nem 710T, de nem tudom annyira nagy szögből nézni, hogy ne tudjam egyértelműen és könnyen eldönteni, hogy OFF vagy ON a hozzászólás.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Az a gond, hogy az LCD és a TFT színi karakterisztikája teljesen más, vagy a közepes felvenciák passzolnak (élénkebb kép, de a nagyon világos és a nagyon sötét részek egymásra csúsznak - ezért nem látom a feket és a szürke közt tisztán az eltérést), vagy a magas és alacsony frekvenciák passzolnak (ilyenkor fakó lesz a kép). Egyelőre még nem sikerült a 710T-t normálisan bekalibrálnom, a saját magitune proggijával elég gyér eredményre jutottam.

Pá
(PH! addikt)
Értem, akkor további jó próbálkozást.
Amikor megvettük én is elszórakoztam vele 1-2 napot, amíg belőttem magamnak.
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Tulajdnoképpen meg vagyok vele elégedve. Először nagyon vacakok voltak a színek, de aztán beállítgattam valami programmal (3Deep Ecolor vagy valami hasonló, nem emlékszem), meg RGB-n állítgattam egy csomót (alapban a PH nem barnás, hanem szürke volt...), és most jó. Kb olyan, mint CRT-n volt. Amit írsz színváltozás, az nem nagyon van, inkább csak a fehér háttér színe változik. Az OFF-os szürke és a normál fekete oldalirányba kb 60-60 fokos szögből nézve kezd hasonlítani, fentről nézve végig különbözik, lentről meg már kb 45 fokból mindkettő fekete lesz (de hát ki nézi alulról...). Szerencsére semmi utánhúzás meg hasonlók. A gondom vele, hogy a LED az elején túl erősen világít, sötétben zavaró. A másik gond, hogy közelről nézegettem, és megláttam, hogy hogyan ''csal'' a színekkel. Ez nagy hiba volt részemről, mert azóta látom a trükközését.
Igazából azóta is ajánlgatom mindenkinek, mert ennyi pénzért megéri, és ezen DVI is van.
Mielőtt vettem, én is a 710T-t nézegettem, de az drágább volt, ráadásul ezt ki is tudtam próbálni a boltban mielőtt megvettem, így pixelhibától se kellett tartanom. Leteszteltem, semmi hiba, már hoztam is el ezt.
rudi, van még néhány hiba (VP191/s 8ms, 800cd/m2, stb.), ha lesz időm átnézem, összehasonlítgatom, ha nem gond (most éppen neduddki pozitív válaszát várom, hogy mehessek a monitoromért), majd legfeljebb megírom, ha egyáltalán találok. 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Köszi, hogy szóltál. Nagyon rohamban készült a táblázat, gondolom Te is tudod, hogy közel 100 LCD adatait nem egyszerű összeszedni.
Hogy nem egyszerű, az nem kifejezés! 
Amúgy most éppen egy P19-2 előtt üldögélek kb. 5 perce, neduddki jóvoltából! 
Com'è diverso il mondo visto da qui

TudorVigyor
(senior tag)
Sunyinetben nem rögzített, hanem maximált az ár.

TudorVigyor
(senior tag)
A TFT akkor nem is LCD?
Csukinak is írom: a 710T fantasztikus színei szerintem addig fantasztikusak, amíg mellé nem teszel egy nem TN-filmes monitort... Én legalábbis így éltem meg egy 710T és egy LG1930 találkozását a MMarkt polcán.
Az LCD technológián alapuló kijelző-szerkezet, amelyben egyetlen pixel állapotát több tranzisztor határozza meg. Ez a megjelenített kép felbontásának javítását teszi lehetővé, de egyben növeli az előállítási költségeket is.
A TFT kijelzőket gyakran aktív-mátrixos LCD-nek is szokás nevezni.
by http://pcforum.hu/szotar/Thin+Film+Transistor.html