ma ekkora memóriával, usb2.0 nélül ennyiért röhej, csak az veszi aki még nem látott mást 
ja és még a vbr-t is sz@rul játtsza
és jó fülessel is tré hangminőség, ezt így most hogy gondolják?
[Szerkesztve]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

ma ekkora memóriával, usb2.0 nélül ennyiért röhej, csak az veszi aki még nem látott mást 
ja és még a vbr-t is sz@rul játtsza
és jó fülessel is tré hangminőség, ezt így most hogy gondolják?
[Szerkesztve]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Ezt most hogy? Talán előkerült egy 2 évvel ezelőtti cikk és mivel ki volt fizetve ezért most mégis kiraktákátok? Ennyiért, ilyet és 2005-ben? Hülyék ezek?
Vortex World Domination
Ennyiért már iRiver-t is lehet kapni nem?
Ha nem, akkor is méregdrágák ezek a vackok.

rondák, kistudásúak és még drágák is. YÁYY! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Mindegyik draga, az arahoz kepest keves a memoriajuk.
Aki megveszi az meg is erdemli a sorsat.

azt meg hogy??
és ez most mi? csúnyá, dága, de legalább szar is.
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''

Hát ez szerintem sem túl meggyőző. Ráadásul sztem nem olyan nagy márka ez a Sweex, hogy ennyire túlértékelje a cuccait. Manapság már 20k-ból lehet egy elég tisztességes 512 megás lejátszót venni. Igaz, hogy nincs rajta egy óriáscég neve, de minőségben sztem rendben vannak.

Vajon így, X évvel a hordozható mp3 lejátszók piacra lépése után melyik gyártónak fog eszébe jutni hogy nekem mindössze egy olyan kütyü kell amit ráhúzok a kedvenc CF kártyámra, oszt jóvan.
Egy CF foglalat olcsóbb mint X (X = viccesen kevés) mega flash. Tehát kéretik (újra) piacra dobni ezt az 5-6000 forintos műanyagot, hadd vegyek bele olyan (és annyi) memóriát, amilyet (és amennyit) én akarok.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

Hát épeszű ember nem vesz ilyet meg.
Az Ocean az mp3-akat csak 256 Kbit/s-ig játsza??? Ez röhely.
Ha ebből eladnak 1000 db-ot akkor a marketingesük szerintem simán átúszhatná az atlanti óceánt.
(o Y o)

Szvsz léteznek ilyenek... 
Aki hülye, haljon meg!
Létezhetne, de a vásárlókon kívül nem sok mindenkinek érdeke hogy tényleg létezzen, ergo el lehet felejteni ...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Ezt most nem értem. Nem létezhetNE, hanem létezik!
És azt sem értem mitől előnyös a gyártónak az integrált memória... 
Aki hülye, haljon meg!

Bizony, hogy létezik. Én nem rég szereztem egyet, alapáron kemény 40 Euró volt. Egyáltalán nincs benne saját memória, CF I-II (akár microdrive) kártyákkal működik, és van benne FM-rádió is. Van vonalbemenete, mikrofonja, és a rádióról is tud felvenni..
típusa? hol szerezted?
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Ja, a lényeg lemaradt: a típusa Frontier Labs NEX iA+. A magyar piacon szétnézve egyáltalán nem találtam olyat, amelyikbe CF-kártya kellene, ezt sem forgalmazzák itthon (vagy csak én nem találtam forgalmazót). Épp azért kellett volna, mert szereztem egy brutális nagy kapacitású microdrive-ot a fényképezőmbe, és ahhoz ez a player tökéletes. Beszerési helye az ebay.de aukciós oldal volt. Ott állandóan lehet ilyen - egyébként teljesen új - lejátszókra licitálni.

A régebbi féle standard diva player amit még cfel lehet etetni, nemtudom lehet-e még kapni, én ezt használom, 32MBos belső memel, de volt memnélküli verzió is asszem...
A cikkben szereplő cuccok meg kimerítik a drága és szar fogalmát szvsz.
Még talán az Atlanticnak a formája még ugyaahogy elmegy, mondjuk elég freecomos utánérzete van...
mentality, tradition, history. these things never change.