Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _ocsisajt

_ocsisajt
(fanatikus tag)

Merevlemezből vagy 160 GB-os, vagy 250 GB-os kerül az iMacbe, de rendelhető 500 MB-os is.
tyuha 500 megas is... aztabetyar... :DDD ;) :))

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#2) Daywalker

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Na de jó h ezzel a retek hűtéssel jön a Sapphire X1800-as. Remélem füldugót is mellékelnek hozzá.

(#3) fLeSs válasza Daywalker (#2) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

hallottad már élőben?

(#4) Daywalker válasza fLeSs (#3) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Az összes X1K-t hallottam, láttam, fogtam, éreztem:)

Tulajdonképpen az XL még jó, mert az csak néha hangos (értsd: lassan forog, de néha magasabb fordulatra kapcsol még terheletlen állapotban is), nem úgy mint az X1600 és X1300. Hát azok vmi szörnyűek. A hajszárítóm halkabb.

Aztán lehet h a végleges példányokra már rábűvészkedtek vmi megoldást, amitől ez megszűnik.

[Szerkesztve]

(#5) gorlin válasza _ocsisajt (#1) üzenetére

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Merevlemezből vagy 160 GB-os, vagy 250 GB-os kerül az iMacbe, de rendelhető 500 MB
Szerintem az 500Mb elírás(de gondolom te is erre gondoltál:).
A cikk nagyon jó!

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#6) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a címben eBook van iBook helyett :(

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#7) iSomebody

iSomebody
(újonc)

...és a cikkben meg sem említik, hogy a G4 proci kb másfélszeresét adja egy P4-nek, tehát az emac (amit mellesleg oktatási célokra szánt az Apple) minimális gyorsasága kb 1,5 Ghz pentiumban mérve ...
eBook...? nem is tudtam, hogy létezik:P

Apple iMac 17'', 1.9 GHz PowerPC G5, 1 GB ram, Ati Readeon X600 Pro (128 MB), iSight webkamera

(#8) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

valahogy a Mac-ec még mindíg nem tetszenek... :U

az XL 133k? :Y

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#9) rudi válasza gorlin (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd meg itt Bővebben: link a rendelhető cuccok között ott van hogy 500 GB-so merevlemez és az angol odalon ugyanígy megtalálható Bővebben: link. Lehet, hogy 2x256 GB formájában jön ki az 500 GB, de egy iMac annyira kicsi belük, hogy bem tudom, elfér-e benne két merevlemez. Itt Bővebben: link van egy animos kép (a hátára fektetet iMac-es). Ezen csak egy merevlemeznek látok helyet, de majd, ha idetéved egy avatottabb almás elmondja, hogyan is van pontosan. Lényeg, hogy leher 500 GB-nyi adattárolóval is iMac-et venni. Hogy az két drababban vagy egyben van talán már annyira nem is fontos.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#10) dabadab válasza rudi (#9) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, 500 GB, nem pedig 500 MB :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#11) zsiga667 válasza rudi (#9) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Bővebben: link
Itt vannak fotók a belsejéről.

(#12) rudi válasza dabadab (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ja, jé! Nem láttam a fától az erdőt (vagy hogy is van ez?) Javítom.

(#13) rudi válasza zsiga667 (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát nemsemmi a kicsike! Eccer kéne ilyet kérni PH-s belezésre :) 500 GB-os merevlemez kapcsán tudsz valami nfót? Egy 500-as vagy lkét 250-os kerül ilyenkor a gépbe?

(#14) zsiga667 válasza rudi (#13) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Bővebben: link
Kis helyesbítés, amit linkeltem az még az előző generáció volt, ez az új.

Tudtommal 2db 250-esből jön ki az 500GB, de csak a nagyban van hely a második winyónak.

(#15) _ocsisajt válasza rudi (#12) üzenetére

_ocsisajt
(fanatikus tag)

1. hsz... ;)

In All-wheel drive We trust :] | CoNs0Le PhR34k | Starcraft+DOTA fanboi =)

(#16) rudi válasza _ocsisajt (#15) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondom, hogy vak vagyok, na! :)

(#17) zeg válasza iSomebody (#7) üzenetére

zeg
(senior tag)

Szvsz a pc és mac eléggé nehezen összehasonlítható ahhoz, hogy egy szimpla órajeltáblázattal el lehessen intézni. Ha lesz is valamiféle próbálkozás itt a prohardveren a komoly összehasonlításra, az 10 oldalakban lesz mérhető.

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#18) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gyorsan szólok, hogy Sulinetben is vannak almás cuccok
Mini eccer Bővebben: link
Mini még eccer Bővebben: link
iBook eccer Bővebben: link
iBook még eccer Bővebben: link
iMac G5 Bővebben: link
A leírásban a gyártó azonosítója alapján ki lehet deríteni, hogy pontosan milyen konfigokról is van szó.

Jellemző a Zország tudására/hozzáállására, hogy éppen az eMac hiányik a listáról... :F

(#19) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Láttunk már könnyebb subnotebookot is, mint a kisebbik iBook. A dizájn is vitatható. Nem mondom, hogy nem tetszik, de nem hinném, hogy az egyszerű szobámban beleolvadna a környezetbe.

De az új iMac tetszik. Tényleg nem nagyon van ellenfele.

(#20) Macc

Macc
(fanatikus tag)

Kar hogy ebben a friss cikkben pont a vadiuj PowrMac-ek maradtak ki:
ebbol 2 tartalmaz egy ketmagos 2 ill 2.3 GHz-es procit, a Quad elnevezesu meg 2 db egyenkent ketmagos 2,5GHz-es procit... 16GB-ig pakolhato bele RAM, akat 1TB vinyokapacitas raidelve is. NVidia 6600 videokari Pro/XT 256MB, v. FX Quardra 4500 512MB RAM-mal. az aktualis Csucsgep elgondolkodtato...

Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

(#21) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak annyit megjegyeznek, h az alienben az az ominozus x800gto ultimate 53700 magyar fizetoeszkoz - honnan vettetek ezt (ennek tukreben horribilis) arat?!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#22) Zenty válasza Macc (#20) üzenetére

Zenty
(őstag)

Ez a csucs (powermac dual 2.5ghz 2 magos+16gb ramal mondjuk)
Ezt mar nemistudom egyáltalán ki használja e valaki?
Vagy talán ezt mmorpg servernek ajálják? 1 millio felhasználóval :D?

[Szerkesztve]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#23) Don Vittorio válasza Macc (#20) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd amikor már az Inteleket nyomják 2 éve, veszek egy ilyen quadot használtan. Eddig is mindig 2 év után vettem Macet használtan, és sose nyúltam mellé. Mit fogok röhögni az Inteleseken. :)

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#24) Don Vittorio válasza Zenty (#22) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze. Grafika, videó és anim rendereléséhez kiváló.

Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

(#25) engusz válasza Don Vittorio (#23) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Húúú, de hangosak voltak a múltkor! :P

(#26) Don Vittorio válasza engusz (#25) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az egyik volt hangos, a dual-1.8 De már dolgozom a halkításán. :)

(#27) engusz válasza Don Vittorio (#26) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Én meg addig összeállítok a PC-d számára egy zajcsökkentő szettet. :) Persze, ha tényleg komolyan gondolod, hogy vízre szállsz...

(#28) Zenty válasza Don Vittorio (#24) üzenetére

Zenty
(őstag)

16 giga ram is szükséges ezekhez? :D

Guild Wars - Zenty a survivor

(#29) rudi válasza engusz (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A házigazdák csetelnek a fórumban ''szép-szép''! Lécci takarítsatok magatok után!!! :(((

(#30) Don Vittorio válasza Zenty (#28) üzenetére

Don Vittorio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van, ami kihasználja.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.