ennyi?
kicsit rövidre sikeredett...![;]](/dl/s/v1.gif)
kiváncsi lennék arra a nagyon kedvező árra pl, meg hogy tényleg megeszi azokat a formátumokat és hogyan, amik az adatlapon szerepelnek.
[Szerkesztve]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

ennyi?
kicsit rövidre sikeredett...![;]](/dl/s/v1.gif)
kiváncsi lennék arra a nagyon kedvező árra pl, meg hogy tényleg megeszi azokat a formátumokat és hogyan, amik az adatlapon szerepelnek.
[Szerkesztve]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Most akkor mennyire kedvező az az ár? Figyelmetlen lettem volna, vagy tényleg nem szerepel az adatok között? 
Egyébként a lejátszó nagyon hasonlít a Yamada DVX-6600 játékosra, annak nagyon hasonló az előlapja, távirányítója, gombok stb. szinte mind ugyanaz.
http://www.rongo.hu - belföld, informatika, bulvár stb. hírek

... és a forgalmazója is ugyanaz 
Jézus megváltoztatta az életed. Kívánod menteni a változásokat?

Az ilyen lejátszókat ki kéne próbálni a DivX teszt CD-vel, és minden kiderül róla.
http://www.horgi.mtu.ru/DivXTestCD.zip

igen, kissé soványka lett a cikk... 
úgy ért véget, hogy 2-3 oldal még odakívánkozott volna
de azért gratula, hogy egy új sokakat érdeklő témakört felkaroltatok 
Azért vagy itt hogy mindent láss | Hogy értsd a szót olvasd az írást | Azért vagy itt hogy mindent megtanulj | Hogy az égbe szállj nehogy a porba hullj

Ha divx lejátszó, akkor mindig jatekosok.speier.hu
Erről a ketyeréről is van sok + infó.
bizi

a philips dvp630 játékos ami ugyanezt tudja magyar menű nélkül rendes magyar ékezetekkel a feliratokban 31eFt, akkor ez ne legyen 23 fölött
ja a philips még tud wmv-t is
[Szerkesztve]
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Legalább 1 konkluzio oldal hiányzik a cikk végéről.....

Pontosan. Én is ezt a linket akartam itt megadni, ott minden megtalálható.
Egyébként nem annyira új a témakör, volt itt már a yamada 6000, hasonlóan tartalmas teszttel.
Bár akkor ki sem lett próbálva divX lemezzel. 

Bővebben: link
Most épp akciósan 18.750bruttó. Ennyit simán megér a cucc!
Vortex World Domination

Támogatott adathordozók: ... CD±R(W) ??????????????????????
az mi?
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Biztos meghalt a cikkíró írás közben.
Bár aki meghal az nem írja hogy : ''ááááááááááááááááááááááááá'', csak mondja....
gyk: ''A várban, melynek neve: ááááááááááááááááááááááááá....''
''De gustibus non disputandum est''

Sziasztok,
Szerintem is lemaradt meg par oldal a cikkbol mert olyan kurta-furcsan er veget....
Az Airis uj DivX lejatszonk, ajanlott vegfelhasznaloi ara brutto19.000,- forint.
Hasonlo a Yamadahoz, de azert sok mindenben mas is.
Szeretnek ha nemsokara ez is olyan sikeres es keresett termek lenne mint a yamada.
Kerdes eseten ide irjatok es megprobalok valaszolni.
udv
GeG
Origami
Hát ez is egy befejezetlen szimfónia... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

lesz e feliratmegjelenitést tökéletesitő firmwarefrissités?
azaz fehér/világosszürke szin, feliratnak fekete széle ? sztem a tökéletességhez ennyi hiányzik, ez azonnal a többi lejátszó fölé emelné, hiszen a 3 sor támogatása, megfelelő betüméret, ékezetek már így is elég egyedülállóvá teszik.
Igen, ez tényleg fontos lenne. Nos, Origami?
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

az ESS vibratio chipböl, és a 3 soros ékezetes felirat képből minden kiderült.
ez tuti fizetett cikk volt
elég gányul néz ki 
A 704x576-os felbontású 6Mbit/s-os DivX-et le tudja játszani? (semmi extra beállítás nincs, csak magas a bitráta és a felbontás)
Szét tudja ezt húzni teljes képernyőre?
Ha ezeket tudja, és a feliratokban a betüknek is lesz kerete (vagy legalább egy fekete háttere), akkor lehet, hogy beruházok egy ilyenbe.
Hogy sikerült így regisztrálnod: ''2001-01-01 00:00, azaz 1396 napja''
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Nem akarom a boltot rontani, de most voltam a Pólus Tescoban és hegyekben áll a Yamada 6600, olyan 18500 körüli áron. Ahhoz van firmware frissítés meg minden. Nekem egy hónapja van kb és elégedett vagyok.

Hm...
Nem ártana, ha valaki befejezné a cikket.
Azt hittem, ez egy jó írás lesz, de meghökkenve láttam, hogy a második oldal után nincs tovább!!!
Hajrá!

Hát ez a cikk egy csöppet tényleg komolytalan lett. Pedig nagyon érdekelne a téma.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Idézet egy másik fórumról
''Sajnos a DivX-es lejátszók még mindig elég gyengusan kezelik a DivX-eket.
pl pörgetés, beolvasás.
Azt mondom újonnan DVD-formátumban kell nyomni a filmeket.
Vannak már óccsó gyors pörkölők egy layeres lemezre lehet biztonsági másolatot készíteni, és azzal nem lesz gond a lejátszást tekintve (sem). Jövőre meg lesz jó sok óccsó és szép kis DL lemez és akkor eljön mindenki kánaánja
''
Jó szöveg mi ?

Nem értek egyet ezzel, a Yamada 6600-val 8x tekerésnél (előre és hátrafelé) sem akadozik, nincs semmi baja vele. Beolvasáskor 2-3 másodpercig várni kell, de nem zavaró, kb ennyit kell várni DVD lemeznél is.

Most Schindler írta, vagy (ahogy a második oldalon látszik, és eredetileg így volt az elsőn is) keopsz, vagy a kettő egy és ugyanaz? 
Jézus megváltoztatta az életed. Kívánod menteni a változásokat?

Tudják ezek a lejátszók kezelni a DVD-re írt divx/xvid-eket?
Hosszú file/könyvtárneveket?
Más lejátszók automatikusan töltik be a feliratot?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Nekem ugyanilyen lejátszóval a DVD lemezek lejátszásakor, minden jelentnél megakad kb. 1-2 mp-re, és egy kicsit zavaró! ÉS úgy veszem észre, hogy a film utolsó 45 percében nem csinálja!

Igen, nekem a Yamada van és egy DVD-re írok 5-6 filmet, gazdaságosabb mint CD-re egyenként. Könyvtárakba is rendezem a filmeket, mp3 zenéket és abban is tud navigálni. A feliratokat betölti, csak azonos névvel kell kiírni, pl. movie.avi és movie.srt, több felirat esetén:
movie.avi
movie.hun.srt
movie.eng.srt
stb.
Egyelőre csak a .srt feliratokat kezeli, szerintem valamikor későbbi firmware-be beleveszik más formátum támogatását is. A Yamadás topicban van több infó ezekről.
*.srt és *.sub feliratot kezel?
~ Arcana ~

igen lesz, novemberben fog kijonni uj firmware , yamadahoz hasonloan szinten nem mi csinaljuk hanem a kinti gyar.
Ahogy lesz uj firmware elkuldom a jatekosok oldalra.
udv
GeG
Origami

Igen, SRT es SUB egyarant kezel gond nelkul!
Ebben a tulajdonsagaban szerintem jobb a yamadanal ahol ez sajnos nem megoldott.

Az Airisnel nem fontos megegyezzen a felirat es film pontos fileneve , mivel az Angle gombbal parositod ossze a felirat file-t es a filmet !!!
Ez szinten elony, mert nem kell ezzel fogllakozni.
Viszont automatikusan nem jatsza le a feliratokat mindenkeppen hasznalni kell a taviranyiton levo Angle gombot !
GeG
Origami

Ha egy DivX lejátszó kezeli az OGG formátumot, akkor az OGM-eket attól még nem fogja kezelni, jól gondolom?
Aki hülye, haljon meg!

Ez egy plusz pont a lejátszónak, bár a feliratfájl átnevezése sem egy nagy feladat a lemez megírása előtt 
Későbbi firmware frissítésben várható más feliratformátum is? (.sub, .txt)

sub támogatás már van ahogy nézem.
Aki hülye, haljon meg!

Yamada nekem szimpatikusabb, csak 3 problémát kellene megoldani és egyértelműen a legjobb lenne:
1. a felirat automatikus középre igazítása (nem konverterrel)
2. sub feliratok kezelése (a meglévő srt mellé)
3. tetszőlegesen társítható felirat (nem csak a film.srt illetve film.hun.srt névvel).
Bár lehet, ezt apránként akarják belevinni, legyen ok lecserélni az asztalit...Következő yamada mikor is jön ki?
[Szerkesztve]
Láttátok? A cikk ki lett javítva, a szerző mindkét oldalon mostmár azonos, és amit a szerzőről tudni lehet: Bővebben: link 
Ki ez a tag, vagy melyik régi motoros nem meri vállalni ezt a cikket, és miért 
Lehet, hogy tényleg fizetett teszt

[Szerkesztve]
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

eredetileg nem ez volt a szerző, gondolom ciki lett a hozzászólások miatt...
[Szerkesztve]

en nem latom, hogy megvaltozott volna barmi is.
Schindler szerepel az elso oldalon es keopsz a masodikon a harmadik oldal meg hianyzik.
Ez meg nem a vegleges cikk.
GeG

a philips dvp630 játékos ami ugyanezt tudja magyar menű nélkül rendes magyar ékezetekkel a feliratokban 31eFt, akkor ez ne legyen 23 fölött
ja a philips még tud wmv-t is
Kicsit Javítanék az áron. A Philips lejátszó a Médiában 25.000, a Metróban meg 28.000.
Az élet jó a világ nem!!!
Akkor nézdd meg jobban 
A második oldalon is immár Schindler neve szerepel, odakerült egy értékelés, és az ár is, valamint Schindel aláírás jelezve, hogy vége a cikknek.
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

De ezen van 5.1 analóg kimenet, míg a 630-on nincs....
Igaz írják a cikkben hogy DTS-t elfogad, de képes kinyomni az anlóg 5.1 kimeneten??? -Nekem egy korábbi ESS lejáőtszóm van (yami 6000), és az nem tudja....
''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully

Sztem lazán megér annyi pénzt, 20 alatt van, sztem ez olcsó. Mivel lehet kapok egy DVD lejátszót majd karácsonyra, megvan az egyik esélyes
Kár, hogy a cikkecske rövidke.
hcs
-=Joey=-

Hát nem vagyok biztos benne, hogy van értelme ESS chippel szerelt lejátszót venni, hiszen az MTK chippes lejátszók erősebbek, és gőzerővel készül a firmware rájuk...

Nem tudom,még sosem próbáltam.
Az élet jó a világ nem!!!

De az mennyivel van felette árban?
hcs
-=Joey=-

Egy Yamada 6600-os pár ezressel drágább, és jó a firmware ellátottsága....

Nálam a második oldal tetején a szerző még mindig keopsz. Pedig már töröltem a cookie-kat és teljes helyben tárolt tartalmát az IE-nek. Gondoltam hátha csak azért nem látoma változást, mert azt hiszi jó az nekem, amit ő lement.
Na valaki megoldás?
Vortex World Domination

Azert a firmware frissitesre kiterhetett volna a cikk iroja.