Hogy jön oda a GT? Elírásból! Köszi, hogy figyelmeztettél, javítottam 
12 futószalagosok:
Szerintem pont ez a társaság lenne befutó, ugyanis 1280×1024-ig elég ennyi futószalag megtámogatva akár hagyományos DDR memóriával is valahol 400 MHz-környékén (2 ns-os modulok vígan bírnák). És pont ez a társaság lenne az ideális az SLI-hez is! SLI-ben 2×8 futószalag fölöslege, hiszen ilyen kártya egyben is van, 2×16 futószalag meg azért fölösleges mert nincs az a ''szokásos'' game, ami megenné. Akinek 32 futószalagnyi kraftra van tényleges igénye, annak ott vannak a profeszionális grafikus kártyák 4-8 stb. chippel.
Ultra high-end:
Filléreken ne vitázzunk már az AGP esetében - lécci képzeld oda az összköltségben pár százalékkal drágább IC-7-et. PCI-Expressnél azért nem raktam DDR2-t és 925-öt mert annak ellenére, hogy ultra high end meg minden, nem tartom indokoltnak a jelentősen magasabb árat. Akinek mindegy az ár, az úgyis a listán található legdrágábbat veszi meg, akinek meg számít az egyszerűen nem vesz ilyen drága konfigot, mert tudja, hogy pillanatok alatt csökken az értéke. Meg persze a lényeg, DDR2-vel csak 675 MHz fölött fogok összehaverkodni és csak abban az esetben ha lesz hozzá 1066-os CPU, ami tud vele mit kezdeni. Addig marad a felhúzott 250-es FSB és hozzá a DDR500 kellően agresszív időzítésekkel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!