Ezt nevezem!
Grat! Nem kis meló lehetett!
Havernak pont most nézek gépet, de asszem mégsem 9800 Pro lesz benne 
Köszi!
''Live Fast! Die Young!''
Ezt nevezem!
Grat! Nem kis meló lehetett!
Havernak pont most nézek gépet, de asszem mégsem 9800 Pro lesz benne 
Köszi!

Mennyibe fáj egy ilyen kártya?
2 hónapja vettem egy 9800pro-t.
Mondjatok többet mint amennyiért vettem!!!
Akkor megnyugodtam. Marad a 9800Pro... 
~ XBMC Eden 11.0 beta, HTPC - SilverStone LC16M - 10 TB, Soldier Of Love ~

csodás! végre
azért ez az x700 sem lesz fostalicska.
Soirée...

nálam is!
igaz már elég rég vettem, de marad egy darabig.
sajna, én egy darabig még nem fogok megbízni az nvidiában.
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
Mennyibe fog ... kapni sajna még nem nagyon lehet ...
kb 50-60 között saccolom ...
nVidia ... hmm ... nekem a ''nagytestvér'' van ... nem bántam meg 
Félelmek ide vagy oda, a 6-os széria (Végre!) nagyon jó lett ...
Most már legalább nem csak a FAN-ok miatt van verseny a két gyártó között!
[Szerkesztve]

nem lesz 60k. amugy itt pécsen a kékhalban volt állitólag pár db de sitysuty elment.
Soirée...

Na ez meggyőzött. Asszem jövő év elején befigyel egy Gef6600GT AGP.
''In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?''
''Mitől lehet gyorsabb az AGP-s?''
''Ezzel szemben szerkesztőségünk véleménye az, hogy az eredménykülönbségek a HSI chip optimalizálatlanságából is adódhatnak; a fordító-híd nagy valószínűség szerint relatíve nagyobb adatforgalomhoz lett tervezve/igazítva – lásd a kisebb felbontásokban mért nagyobb sebességkülönbségeket. Ezekben az esetekben kisebb a buszon a textúrákból adódó terhelés, ezáltal a HSI chip nem tud optimálisan működni.''
Ezt egy kicsit átnézhetnétek: a HSI nem tud megfelelően működni, és ezért gyorsabb a HSI-s kártya?
(vagy csak korán van nekem, és én értem félre, de mintha ezt írtátok volna)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

gracca a teszthez.klassz.
szép hosszu 
ugy gondolom kommentár nem kell.6600 GT überalles!!!
az ati ott veszi csak fel a versenyt vele, ahol nagy tereket kell betölteni, és a 256 mb memo jobban ki van használva.
láttam x700xt 256mbosat..64e!!!
uyg gondolom ehhez megint nem kell kommentár.ennyié, lassan 1 sima 6800at meg lehet majd kapni agp-vel.ami ugye fényévekkel gyorsabb.
honnan is vetéttek a msi 6600 gt-t??? 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

Ez a rész számomra is értelmezhetetlen volt 

Csatlakozom. Meg ahhoz is, hogy hol lehet már 6600GT AGP-t kapni? 
[Szerkesztve]
Romanes eunt domus!

Csatlakozom.

Végre eldölt meg lesz az új vga-am 
Jó hogy vártam egy picit majdnem 5900xt lett 
Nvidia forevor közép kat királya! !!! 
Guild Wars - Zenty a survivor

ezzel csak az a baj hogy sztem ebben az évben nem is lehet kapni majd ilyen kártyát ... 
amúgy meg 9800 power 

Hát pont azért gyorsasbb, mert nincs optimalizálva. Majd optimalizálják, és akkor majd belassul 
Aki él és nem boldog, az téved!

EZ komoly.
Gratula a cikkhez Fless, ez komoly.
Talán az eddigi legtetszetősebb cikk számomra.
Mint várható volt a 6600GT büntet.
Nem sokkal jobb mint egy 9800Pro, vagy mint egy X700OPro vagy XT, de 50k-s körüli árában azt hiszem megvan a király.
Eddig azon gondolkodam, hogy 9800Pro-ba egyszer be kellene ruházni.
Hát akkor már inkább egy 6600GT
Grat a cikkhez!
Először is R.I.P. FX 5900 Ultra
Másodszor pedig megint azt látom, hogy a PCI Expess-nek semmi értelme az SLI-n kívül
Intel rullz
Harmadszor pedig egy 9800Pro-t szerintem egyikre sem éri meg lecserélni, mivel kevés OpenGL-es cucc van a piacon.
És a végére következzen a cikk egyik aranyköpése, amit lehet berakok aláírásnak
''1024x768-as felbontásban a játék jól láthatóan már ezekkel a videokártyákkal is processzorlimitált, sajnos a 3,2 GHz-es Prescott ennyit tud.''
És hogy mégjobban megalázzuk ezt a prockót, elárulom, hogy a VST nálam 1024x768 4/16-ban több, mint 50 fps-t megy ha minden alapórajelen van
Ezen az indokon én is néztem, eredetileg Rudi ötlete volt. Egyelőre kiszedtem a cikkből, amíg meg nem magyarázza. 
Várom az ASUS 6600GT AGP VIVO-t... (ők mintha ezzel nem is foglalkoznának)
fLeSs: kiváncsian várom ezt a magyarázatot. Lehet egyébként, hogy az AGP-s jóval gyorsabb lenne (PCIe sz@r ezalapján), és néhol visszafogja a nem teljesen optimalizált HSI, ezért néha nem veri meg a PCIe-s változatot. Vagy a HSI egy gyári overclockot okoz 
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Gratulálok a cikkhez, és gratulálok az nvidiának!
Intel & ATI

nem csuklasz?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Soirée...

Nem akarok telhetetlen lenni, de megnéztem volna hogy mit tud az AGP-s 6600gt egy kis tuningal... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Intel & ATI

Nem lehetséges, hogy az intel koforratlan chipset drivere okozza a pci-e-es gt lasabb az agp-snél?
Nekem az nv magyarázata sem tetszik, mert ha kisebb sávszélre vannak optimalizálva a játékok, attól még a nagyobb sávszélen nem kellene lassabbnak lenniük. (habár feltétlenül gyorsabbnak sem)
Amúgy nagyon jó a cikk, kegyetlen sok munka lehetett.
Annyi info van benne számomra, hogy mint Kelly Bundy esetében, nekem is törlődött minden korábbi tudás a fejemből, beleértve a ma esti zh-hoz valókat is.
Szerk: Ja, és a driver verziók összehasonlítása egyenesen tömör gyönyör!!!
[Szerkesztve]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
Miért? Kéne?

nagyon összeszedett cikk, grat! anno, amikor felröppentek a hírek, hogy 6600GT AGP-n, akkortájt az egyik topicban szó volt arról, hogy vajon megszületett-e az ''új Ti4200''? ki merem jelenteni, hogy igen! könnyen lehet, hogy a középkategória új slágerkártyája lesz. (legalábbis nagyon remélem)
összesen azt hiányolom a cikkből, hogy nincsenek benne 6800-as (sima) eredmények. úgy lehetne felfelé is hasonlítani a 6600GT AGP eredményeit
tudom na, telhetetlen vagyok.
egy kérdés: az alap NFSU2-vel teszteltetek vagy raktatok vmilyen patchet fel rá? nálam ugyanis 35fps fölé nem hajlandó menni (FRAPS-sal nézve). de ezt mondjuk 1600x1200 4xAA, 16xAF mellett is tudja... (csak szeretném látni, hogy mit is tud a kártyám e játék alatt)
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982

dőltbetűs részhez a véleményem: 

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982
Most már csak az a kérdés, hogy mi a frásznak kell a PCI-Express, ha az AGP-s verzió is ennyire jó.
Aki csak a lábával siet, hibázik.

Mindenki nagyon várta az AGP-s verziót, ahogy én is, DE
egy alamiről hajlamos mindenki megfeledkezni. Ez egy hangos szörny. Legalábbis az én rendszerem zajánál legalább 2 szer hangosabb és EZT NEM TUDOD LEHALKÍTANI, MERT NEM MEGY RÁ A ZALMAN MEG AZ ARCTIC STB!!! Szóval a 30 dBa az nem kevés! Ott fog süvíteni a fületekbe!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

Na pl.: a ZALMAN miatt
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

Ha tényleg nagy lesz a kereslet a kártyára, akkor jönnek majd a csendesebb megoldások is, amik rá is fognak menni, ne izgulj!
Amúgy én is vártam a szokásos ''Tuning és konklúzió'' linket, de ez most valamiért nem lett kipróbálva. Vagy ki lett próbálva csak... mittomén.
Romanes eunt domus!
Há' most mondd, hogy nincs igazam
Én 1024x768 4/16-ban nyomtam végig és volt, amikor elérte a 80-90 fps-t is. Szerintem ott más gond lesz. Ja és 1.1-es patch-csel nyomtam végig.
Hmm, úgy néz ki végre megtaláltam a furcsa zajforrást a gépemben: 9800pro gyári hűtése
.
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Nem volt feltéve patch, létezik hozzá? 
Amikor teszteltünk, akkor még nem volt.
Ja. 
Csak szerintem még az AGP-busz sebességhatárait sem érték el, amit pont ez a cikk is bizonyít
Aki csak a lábával siet, hibázik.

Nem tudtok esetleg bármilyen opcionális halk hűtési megoldásról, ami rámegy az AGP-s változatra?
Igen létezik, és úgy tudom, hogy a játék megjelenése után pár nappal jött ki
Túl frissek vagytok az a baj
Akkor azért nem frissítettük még.

na, most boldog vagyok a 6600gtmmel 
hutesrol: inno3d pci-e, coolermaster fele hutes van rajta, + bordak a memorian. abszolute hangtalan, legalabbis a stock intel 775 fan mellett semmit nem hallok belole, meg ha odahajolok sem.

Hát nem hinném 
Az egyik nagykerbe megérkeztek az AGP-s 6600 GT-k, nettó 1200 Ft-tal drágább, mint a PCIe-es változat (Chaintech).

(Nekem nem rémlik, hogy a 9800Pro-kat nagyon szídták volna a népek a hangja miatt, és a 6600-asok is akkora zajjal járnak. Nyilván lesz erre is csendesebb hűtő, de a nagy többségnek valószínűleg amúgy sem olyan halk a gépe mint a tied)
Jó, de a PCI Express-es mennyi?
Hogy tudtam, hogy a cséntech lesz az első 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Az összes 6600GT agp-s kártyán 2 db DVI csatlakozó lesz, D-Sub nélkül?
Akkor miért van benne egyáltalán RamDac, nemhogy kettő?

YA ! 
AMD Phenom II X2 560, 940 egy darabig ...

Úgy néz ki megvan mire cserélem jövőre a Ti4200 -at...6600GT lesz a nyerő...
Jó nézni hogy fokozatosan feléled az NV és ez nekünk felhasználóknak csak jó lehet...
Ja egyébként a cikk jó lett GRAT...
Asus P5B, C2d E4400, 3GB DDR2 800mhz ram, Inno8800GT, SB Audigy4,